Pehmeitä sävyjä arkeen

Olen tänä keväänä ja kesänä ollut kovasti ihastunut pehmeisiin pastellisävyihin IsaDoran Blooming Spring -paletin ansiosta, ja tässä yksi samassa hengessä tehty arkimeikki. (Noin 40 ihmistä vastasi taannoisessa kyselyssäni haluavansa nähdä blogissa myös tavanomaisia arkimeikkejä, joten tiedän että teitä on siellä ainakin muutama..! :))


Meikkiin käytetty:
* MAC Paradisco

* IsaDora Delirious
* MAC Copperplate

* Revlon Frosty White
* Indelible Gel Eyeliner Carbon
* Max Factor False Lash Effect -ripsari

Korallinsävyistä Paradiscoa sisänurkassa, Delirious-paletin vaaleanpunaista loppuluomella ja luomivaon sisäkaaressa ja Copperplatea banaanivarjostuksena. Kulmaluulla Frosty White ja rajaus Indelible Carbon.Tein tässä yksi päivä todella pitkästä aikaa koko silmämeikin ruskealla, ja näyttihän se hyvälle mutta… ei se vaan enää ole minua. Olen vaan nyt niin totaalisesti löytänyt värit että ruskea ja beige tuntuvat persoonattomilta. Voisi melkein sanoa että pastellit ovat mulle nyt se uusi ”ruskea”, eli turvallinen valinta neutraaliin meikkiin.

Onko joku ruskean vakiokäyttäjä uskaltautunut Karkkipäivän myötä kokeilemaan muitakin värejä..?
Kommentit (10)
  1. Mä yritän hirveästi perustella itselleni etten tarvisi Paradiscoa mut sä teet sen tosi vaikeaksi ku käytät sitä jatkuvasti ihanissa meikeissä :D

  2. Aivan tajuttoman kiva blogi, pakko alkaa seuraan! Suosikkini näistä luomivärikuvista mitä tässä etusivuilla näkyi oli oranssi/sininen ja ne supervärikkäät isosta paletista. Loistavaa! (:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *