Karkkipäivä
Karkkipäivä

Pehmeitä sävyjä arkeen

Olen tänä keväänä ja kesänä ollut kovasti ihastunut pehmeisiin pastellisävyihin IsaDoran Blooming Spring -paletin ansiosta, ja tässä yksi samassa hengessä tehty arkimeikki. (Noin 40 ihmistä vastasi taannoisessa kyselyssäni haluavansa nähdä blogissa myös tavanomaisia arkimeikkejä, joten tiedän että teitä on siellä ainakin muutama..! :))


Meikkiin käytetty:
* MAC Paradisco

* IsaDora Delirious
* MAC Copperplate

* Revlon Frosty White
* Indelible Gel Eyeliner Carbon
* Max Factor False Lash Effect -ripsari

Korallinsävyistä Paradiscoa sisänurkassa, Delirious-paletin vaaleanpunaista loppuluomella ja luomivaon sisäkaaressa ja Copperplatea banaanivarjostuksena. Kulmaluulla Frosty White ja rajaus Indelible Carbon.Tein tässä yksi päivä todella pitkästä aikaa koko silmämeikin ruskealla, ja näyttihän se hyvälle mutta… ei se vaan enää ole minua. Olen vaan nyt niin totaalisesti löytänyt värit että ruskea ja beige tuntuvat persoonattomilta. Voisi melkein sanoa että pastellit ovat mulle nyt se uusi ”ruskea”, eli turvallinen valinta neutraaliin meikkiin.
Onko joku ruskean vakiokäyttäjä uskaltautunut Karkkipäivän myötä kokeilemaan muitakin värejä..?

Kommentit (10)

 1. Anonymous

  Mä yritän hirveästi perustella itselleni etten tarvisi Paradiscoa mut sä teet sen tosi vaikeaksi ku käytät sitä jatkuvasti ihanissa meikeissä :D

 2. Annalie

  Aivan tajuttoman kiva blogi, pakko alkaa seuraan! Suosikkini näistä luomivärikuvista mitä tässä etusivuilla näkyi oli oranssi/sininen ja ne supervärikkäät isosta paletista. Loistavaa! (:

 3. Beauty Babe

  Kaunis meikki! :) Tosi hyvin sopii arkimeikiksi tuommoiset pehmeät pastellit. Olen ihan samaa mieltä kanssasi, värikkäitä sävyjä voi ihan hyvin käyttää silmämeikissä arkisinkin. Itsellänikin on ruskean käyttö vähentynyt ja värikkäiden sävyjen käyttö lisääntynyt, vaikka pidänkin myös beigeistä ja ruskeista. Vaihtelu kuitenkin virkistää. :)

 4. milipili

  Paradisco on kyllä ihana, hyvin käypi lilan kanssa.

 5. Nea/ Fashioned in Finland

  Nätti tämäkin vaikka enemmän tykkään värikkäämmistä :)

  False Lash Effect-ripsari näyttää sinulla muuten oikein hyvältä!

 6. Sikri

  MINÄ!!! Olen uskaltautunut, ja hyvin harvoin enää luomissa on sitä ruskeaa… :D

 7. Anonymous

  Käytin joskus vain ruskehtavia luomivärejä, mutta suurilta osin blogisi ansiosta olen kiinnostunut enemmän ja kokeillut käyttämään muitakin värejä, kiitos siitä :) Tosin edelleen on suurimmaksi osaksi aika turvallisia värivalintoja :p

 8. Hilla

  Ai että onko!? Löysin blogisi kolmisen viikkoa sitten ja meikkileikit on sittemmin olleet osa arkea. Mun päivät on aina alkaneet kasvojen piirtämisellä ja lempisävyjä on olleet juuri ruskeat ja sitten violetit/luumut sekä kulta. Nyt olen laatikoiden kätköistä kaivanut vihreät, turkoosit ja pinkit. Haaveissa mulla on löytää täydellinen harmaa joka ei näyttäisi iholla ja sinisiä silmiä vasten ’likaiselta’. Vinkkejä anyone?

  Ihana, kaunis arkimeikki tämä!

 9. Emilia

  Sun blogista on tullut ihanaa piristystä arkeen ja saanut mut kokeileen aivan kaikkea uutta ja uskaltautumaan ulos mukavuusalueelta! :) tosi mahtava blogi!

  • Sanni

   Voi kun kiva kuulla! :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.