Karkkipäivä
Karkkipäivä

Pehmeää pinkkiä ja lempeää lilaa

Tänään huulilla pehmeää helmiäispinkkiä ja luomilla liilaa ja jäistä vaaleanpunaista.

SoftPink2

Huulipuna Laveran # 14 Soft Pink. Luomilla Pure Luxen Ultimate Pink Ice ja Amethyst, rajaus BeYu’n Dip Eyeliner # 26.

SoftPink5

Helmiäinen on koostumus, josta pidän huulipunissa vähiten. Jotenkin se asettuu harvoin huulille kauniisti, ja tuntuu usein kuivemmalta kuin creme-huulipunat.

SoftPink3

Poskilla Make Up Storen Luxury-poskipuna. Ostin tämän heinäkuun lopussa, ja käytin nyt ensimmäistä kertaa.

SoftPink1

Harvinaisen väriharmoninen kokonaisuus – kun minusta on kyse. ^_^

SoftPink4

Eilisen postauksen kommenttilaatikko täyttyi muuten mielenkiintoisesta keskustelusta, kiva kun jokut postaukset saavat lukijat kunnolla osallistumaan. :)  Vastailin kommentteihin eilen puoleen yöhön saakka, siksipä tämäkin postaus siirtyi tälle illalle.

Kommentit (9)

 1. Minna

  Todella aivan ihana yhdistelmä

 2. Eicca

  Tosi kaunis meikki. Nimenomaan harmoninen on sana, joka parhaiten kuvaa väriyhdistelmiä.

 3. Mohn

  No onpas kyllä ihanasti sävy sävyyn! Minä en jotenkin enää osaa meikata kunnolla väreillä. Nuorena rakastin väreillä meikkaamista ja kerran teininä sain vallan aiheesta puhuttelun kesken tunnin koulussa. Miesopettaja moitti minua liian voimakkaasta meikkaustyylistä ja piti luennon siitä, millainen on hyvä ja kaunis meikki. Sillä kertaa mulla taisi olla suht kirkkaanvihreää ja pinkkiä luomilla. ;-) Ja mä sentään meikkasin oikeasti siististi ja nätisti ja näin vaivaa homman eteen. Pah!

  Olen nyt mm. Karkkipäivän ihanien meikkikuvien (ja vähän muidenkin blogien) innostamana yrittänyt taas löytää värit uudestaan. Nyt kun vielä nippa nappa pystyn niitä käyttämään. Kohta sitä kuitenkin alkaa näyttää liian vanhalta käyttämään värikkäitä meikkejä. ;-( Tai en tiedä, mulla vaan on jotenkin sellainen kutina, että yli nelikymppisiltä odotetaan vähän hillitympää meikkaustyyliä…

  Ennen tykkäsin tosi paljon helmiäispunista, nykyään päädyn lähes poikkeuksetta muuhun kuin helmiäiseen. Kunnolla pinkkiäkään en ole käyttänyt todella pitkiin aikoihin, tarttis varmaan taas kokeilla joku kerta. Mun ehdoton lempparihuulipuna jossain vaiheessa oli ihanan pinkki Elizabeth Ardenin Lip Spa sävyssä Wild Orchid, olen niitä aikoinani ostanut jopa kaksi, varmaan ensimmäinen huulipuna ikinä, jonka olen käyttänyt loppuun ja ostanut uuden samanlaisen tilalle! ;-)

 4. milipili

  Helmiäinen ei ole munkaan lemppari, mutta joihinkin kokonaisuuksiin se sopii parhaiten.

 5. Heidi

  En osaa ollenkaan käyttää huulipunia, enkä edes -kiiltoja! Omat huulet on sen verran tummat, että jo huulirasvalla saa ”meikatun” olon, enkä edes osaisi kuvitella veteleväni yhtään vaaleampaa väriä huuliin!

  Tässä meikissä kyllä silmät on aivan ehdottoman ihanat!! Tätä pitää kyllä ehdottomasti itsekin testata, vaikka kaapista ei ihan noin vaaleaa vaaleanpunaista taidakaan löytyä…

 6. M.M.

  Olen lukenut blogiasi ehkä kuukauden verran ja päätin uskaltautua kommentoimaan. Olen päätynyt ostamaan muutamia tuotteita suositustesi perusteella, joten kiitos, että jaksat tehdä vertailuja :)

  Olisin kysynyt luomivärejä koskevaa asiaa: mainitsit joskus, että laitat luomivärin usein vaahtoaplikaattoreilla. Käytän itse yleensä enemmän siveltimiä, mutta nyt ostin kasan Barry M:n Dazzle Dusteja ja vaahtosiveltimet toimisivat paremmin. Mitä siveltimiä käytät itse? Pakkausten mukana tulevia vai ostat jotain tiettyä tuotemerkkiä? Kaupassa näin esimerkiksi Duroy:n pitkän siveltimen, johon on saatavana myös vaihtopäitä. Vaihtopäät olivat tosin sellaisia leveitä klassisia, kun luomivakoon tuputtaessa varmaan kätevin olisi ”puikulampi” malli..? Osaatko sanoa kokemuksisia asian suhteen? (Itse pitäisin ehkä enemmän pitkävartisesta mallista, ja siveltimiä/vaihtopäitä kai pitää olla enemmän eri väreille kun niitä ei kai saa samalla tavalla puhtaaksi kuin siveltimen harjaksia?)

  Kiitos kivasta blogista, täältä on hauska bongata uusia vinkkejä tuotteista ja meikkilookeista!

  M.M.

  • Sanni

   Itse asiassa mä käytän siveltimiä ja vaahtomuoviapplikaattoreita yhtä paljon, kumpiakin eri tarkoitukseen. Vaahtomuoviapplikaattoreita käytän vain perinteisiin, puristettuihin luomiväreihin, ja levitän niillä luomen pohjavärin, sen joka tulee koko luomelle (useimmiten perusvaalea). Niissä tapauksissa, joissa luomivärin pigmentti on heikko, levitän vaahtiksella myös varjostusvärin, jonka sitten häivytän siveltimellä. Runsaspigmenttisissä luomiväreissä sekä jauheluomiväreissä käytän _aina_ sivellintä. Eli käytännössä teen kaikki varjostukset siveltimillä.

   Eivätkös Barry M:n Dazzle Dustit ole jauhetta? Kyllä sivellin toimii jauheen kanssa aina paremmin kuin vaahtis. Siveltimeen saat painettua jauhetta niin, että sitä menee siveltimen sisään ja sivellin annostelee jauhetta itse taputellessasi sillä luomea. Vaahtiksella jauhe jää vain pintaan, ja sitä varisee varmasti paljon enemmän kuin siveltimellä. Minusta tuntuisi hurjan hankalalta yrittää levittää jauhetta vaahtiksella.

   Puristettuihin luomiväreihin käytän joko rasian omaa applikaattoria tai sitten Anttilasta, H&M:stä ja Kicksistä ostettuja halpisvaahtiksia. H&M:n mustat pitkävartiset olivat suosikkejani, mutta en tiedä myydäänkö niitä enää, ja niissä oli myös se huono puoli että ne murenivat nopeasti. Anttilan 10kpl pakkauksissa myytävät, ”nimettömät” lyhytvartiset vaahtikset ovat hyviä ja yllättävän kestäviä. Vielä kun niitä saisi pitkävartisena niin olisin onnellinen.

   Suippopäisiä en osaa oikein käyttää, silloin tällöin oikein kapeilla tulee tehtyä rajaukset mutta ne semisuipot eivät oikein mun ”meikkikäsialaan” istu.

   • M.M

    Kiitoksia vinkeistä, taidanpa ainakin käydä tsekkaamassa, josko H&M:llä noita pitempiä versioita vielä on.

    Dazzle Dust:it ovat tosiaan irtojauhoa. Itselleni nimenomaan irtonainen on luonnollisempaa laittaa vaahtoaplikaattorilla, kun se pitää varovasti oikein painella luomeen kiinni. Kun pinnalle laittaa varovasti väriä ja painelee, tulee minulla siistimpää jälkeä kuin harjaksin laitettuna, kun irtoväri katoaa siveltimen sisälle ja tulee ulos sieltä mahdollisesti arvaamattomasti.

    On hauska huomata, että ihmisillä on eri tapoja meikata ja miten eri tavat voi kokea helpommiksi/luonnollisemmaksi omalle meikkaustyylille :)

    Kuorotipu: kiitos vinkistä, ei varmaan ollut sitten vain niissä marketeissa, joissa valikoimat tsekkasin.

  • Kuorotipu

   Niihin vaihtopäisiin aplikaattoreihin on saatavana myös semmoisia kapeita vaahtomuovipäitä. Itsellä ainakin setti missä on sekä perinteisen mallisia, että kapeampia, joita itse käytän mm. alaluomelle.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.