Karkkipäivä
Karkkipäivä

Parit alekoodit

Tässä muutama alekoodi luonnonkosmetiikan nettikauppoihin. :) Kummatkin koodit ovat voimassa syyskuun loppuun.

Biodelly.comista 15% alennus koodilla CJN5XX1G tilauksen loppusummasta.

Hyvän Olon Tukusta 15% alennus koodilla BLOG tilauksen loppusummasta.

Kummassakin kaupassa on kosmetiikan lisäksi myös muita ekoystävällisiä tuotteita.

Kommentit (13)

 1. Misty

  Kiitos koodeista! Olenkin juuri tilaamassa uutta Dr Hauschkan aurinkopuuteria, koska aiempi kului jo loppuun. Sen sävy on niin täydellinen, etten edes halua etsiä muita vaihtoehtoja. MACit ja YSL:ät, joita löytyy kaapistani, olen hylännyt. Vinkin tähän superaurinkopuuteriin olen muuten saanut sinulta eli kiitos taas kerran!

  • Sanni

   Mahtava kuulla! ^_^ Hauschkan aurinko on kyllä hyvä!

   • Ilina

    Minäkin ostin Hauschkan aurinkopuuterin varjostuksia varten sen jälkeen kun luin täältä, että se sopii siihen tarkoitukseen hyvin. Vasta sen rinnalla huomasin miten oranssi aiemmin käyttämäni aurinkopuuteri oli… Eli kiitos täältäkin.

    Aloin muuten miettiä, että olen tainnut hankkia aika monia tuotteita sinun suositusten perusteella. Ja jos mietin, että minkähän sampoon tms. seuraavaksi ostaisin, niin tulen ekana tänne katsomaan, mitä sinä olet suositellut. Ja oikeastaan ihan tämän blogin ansiosta olen siirtynyt pikkuhiljaa luonnonkosmetiikkaan aika monien tuotteiden osalta. En tiedä tuletko koskaan ajatelleeksi, miten monesta suomalaisesta kylpyhuoneesta löytyy tiettyjä tuotteita ihan vaan siksi, että sinä olet niistä tykännyt. :D

    • Sanni

     En tiedä tuletko koskaan ajatelleeksi, miten monesta suomalaisesta kylpyhuoneesta löytyy tiettyjä tuotteita ihan vaan siksi, että sinä olet niistä tykännyt. :D

     Tuntuuhan se kyllä vähintäänkin hassulta ajatukselta…! ^_^ En osaa sitä ehkä oikein ajatella, mutta varmaan pitää paikkansa. :)

     • Minä vain

      Samaa juuri ajattelin..Kuinkahan paljon esim. Lily loloa ja laveraa on myyty thanks to you.. :) Tai golden beigeä :D Sinut pitäisi palkita jollain kyllä sieltä päin

   • Mirri

    En ole vielä ehtinyt tutustua näiden kauppojen tarjontaan/hintoihin, mutta Hauschkan aurinkopuuterin saa Verkkoapteekista hintaan 16,90 € (postikulut 1,90 € tai nouto ilmaiseksi). http://www.verkkoapteekki.fi/product_info.php/products_id/2023
    Siellä on muutakin Hauschkaa normikauppoja edullisempaan hintaan.

    Hauschkan syyslook (Slow Mood) on muuten harmittavan vaisu
    http://www.drhauschka.fi/slowmood/
    Olisvat laittaneet edes jotain pirteämpää tarjolle.

    Hei muuten, sinulla kun on (ainakin ollut) Hauschkan Lavender Dreamsin kaksipäinen kajalkynä, niin sanoisitko, että se violetti on ihan kunnon tunnistettava violetti, vai onko se ennemminkin sellainen murrettu ”epävioletti”? Yritin tiirata vanhoista kuvista, mutta ei niistä oikein näe. Mietin, että pistänkö senkin tilaukseen, vai onko se sellainen, ettei sitä oikein edes tunnista violetiksi meikissä.

    • Misty

     Kiitos paljon Mirri! Tuo Verkkoapteekin hinta oli edullisin, koska veloittavat niin vähän postikuluista. Tilaus lähti heti menemään. Sokoksen ovh on muuten 23,60e. Nyt pitänee laittaa MAC ja YSL myyntiin:)

     • Sanni

      Odottelemme edelleen että Mirri laittaa oman kosmetiikkavinkkiblogin pystyyn, ”kisun” vinkit ja tuotetiedot on ihan omaa luokkaansa…! ^_^ *tykkää*

    • Sanni

     sanoisitko, että se violetti on ihan kunnon tunnistettava violetti, vai onko se ennemminkin sellainen murrettu “epävioletti”?

     Enemmänkin murrettu epävioletti ^_^ Hyvin luumuinen ja tumma.

     Hauschkan syyslook (Slow Mood) on muuten harmittavan vaisu

     Niin on… ja vähänkö tuon naisen silmät on oudon näköiset tuossa lookkikuvassa, katsokaapa…! Lähempänä kameraa oleva silmä on melkein puolet pienempi kuin kauempana oleva, johtuu varmaan vain kuvakulmasta mutta näyttää tosi oudolle ja sanalla sanoen huonolle kun kyseessä on kuitenkin meikkilookin mainoskuva.

     • Mirri

      ”Enemmänkin murrettu epävioletti”

      No pööh.
      Tykkään kovasti Hauschkan kynistä ja merkistä ylipäänsä (tosin kiinteistä puuterimaisista tuotteista ei kaikista tahdo irrota pigmenttiä odotetulla tavalla), ja odotukset olivat korkealla etenkin kun aiempiin kokoelmiin on sisällytetty hyviä väripilkkuja. Menivät sitten ja pukkasivat ulos pliisun kokoelman, jossa ei heti edes huomaisi, jos toisen silmän tekisi eri sävyllä kuin toisen. Samoja sävyjä löytyy myös helposti muiltakin merkeiltä.
      Hauschkan kohdalla muutenkin harmittaa, että etenkin huulipunat tuppaavat olemaan sellaisia vähän ajasta jääneitä oharisävyjä, jotka eivät imartele juuri ketään.

 2. Heli

  Kiitos paljon koodista, kävin Biodellyssä hankkimassa Jeanbio Olivea, Laveraa ja Marilou Bioa :) Toivottavasti JbO:n puhdistusemulsio yhdessä Laveran My Age -seerumin ja -päivävoiteen kanssa rauhoittavat kuivaa ihoani!

 3. ingrid

  Voi ei, ehdin just sunnuntaina tilata tuolta, mm. sen turkasen kalliin Oliv antidoksidantti-voiteen kun oot sitä niin kehunut :) Noh, ei tässä nyt suurensuurista euroista puhuta. Greendealista ajattelin tilata ton translucent puuterin veri suun!

 4. iida

  Kiitos alekoodista biodellyyn! Tilaukseen menivät kookosöljy ja pari saippuapalaa :) Voi kun tulisivat nopeasti kotiin!!!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.