Parhaimmat ja paskimmat Karkkipäivä-löydöt?

Hei! Tuli mieleen tällainen nopea: mitkä ovat olleet parhaimpia ja paskimpia tuotelöytöjä, joita olet tehnyt Karkkipäivän kautta? Jos siis olet joitain tuotteita ostanut tai testannut Karkkipäivän kirjoitusten perusteella?

Paskimmilla tarkoitan tuotteita, jotka ovat olleet itselle täysin epäsopivia tai muuten vain huonoja.

Teetkö ylipäätään paljon hankintoja blogien, Instagramin tai YouTuben inspiroimana?

(Tämä kuva muuten on otettu aiemmin tänä vuonna yhteen monista toteuttamatta jääneistä postauksista: ”Parhaan tuoksuiset kosmetiikkatuotteet”.  :))

Mä itse olen aikoinani ostanut kutakuinkin 99% värikosmetiikastani netin keskustelupalstojen vinkkien ja hehkutusten perusteella. Tämä oli siis aikaa ennen somea..! Keskustelufoorumitkin tietysti olivat omalla laillaan somea – esisomea. :)

Kun sitten aloitin työt alalla, aloin ostaa tuotteita eniten sen perusteella, mille altistuin töissä! Koska töissä sai – ja pitikin – testailla tuotteita päivät pitkät, se loi erittäin hedelmälliset olosuhteet kaikenlaisille hankintamieliteoille. (Mikä sitten odotetusti johtikin lopulta ylishoppailuun, ylisaturaatioon ja kyllästymiseen.)

Nykyään ostan kaikkein eniten heräteostoksia. Haahuilen kemppariosastoilla, silmiin osuu jotain kivaa joka puhuttelee, ja ostan sen. Aika usein taustalla on ajatus kirjoittaa tuotteesta blogiin osana vaikkapa jotain teemaa, kuten edulliset tuotteet, hajusteettomat tuotteet jne.

Enää hyvin harvoin mikään ulkopuolinen taho kuten toinen vaikuttaja, markkinointikampanja tai mainos vaikuttaa minuun siten, että kiinnostuisin jostain tuotteesta – poislukien työpaikkani uusien tuotteiden harkintatiimin palaverit, joissa kuulee välillä mahdottoman kiinnostavista ja ihan vieraista & uusista tuotteista! 😍 Ja tietysti saan välillä blogityöni kautta yhteydenottoja uusilta brändeiltä, jotka saattavat herättää kiinnostuksen.

Mutta nyt – avautukaas parhaimmista ja paskimmista tuotteista, joita olette ostaneet tai kokeilleet (tai saaneet?) kiitos Karkkipäivän! :) Olisi tosi kiinnostava kuulla!

kauneus ihonhoitotuotteet
Kommentit (106)
 1. Näistä kumpikaan ei liity kosmetiikkaan, mutta paras Karkkipäivä-löytö on Skopelos! <3
  ja paskin löytö on jokin viimeaikoina mainostamasi minihiilari, kauraleipä, ei mun makuun ollenkaan :D

  1. ….mutta enkös mä kirjoittanut siinä Minihiilari-postauksessa, että en itsekään tykännyt siitä..? 😂

   Skopelos – ihana kuulla! ☺️

 2. Parhaita on niin monia! Mutta ehkä ykkönen on Novexpertin c-vitamiiniseerumi, joka on jäänyt vakkarikäyttöön. Ainoa huti omaan makuun oli Joikin kasvovesi, se piparminttuinen. Tuntui et siinä ei vaan itselle napannut mikään ominaisuus🙈

  1. ehkä ykkönen on Novexpertin c-vitamiiniseerumi, joka on jäänyt vakkarikäyttöön.

   :) 👍

   Ainoa huti omaan makuun oli Joikin kasvovesi, se piparminttuinen. Tuntui et siinä ei vaan itselle napannut mikään ominaisuus🙈

   Se on kyllä niin persoonallinen tapaus, että varmasti jakaa mielipiteitä :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *