Paras luonnonkosmetiikan kulmageeli tulee Benecosilta

Tätä pienokaista on ehditty hehkuttaa jo parissakin laatublogissa, ja itse tulen nyt mattimyöhäsenä perässsä. Benecosin uusi kulmageeli!

Mikä tässä on niin parasta?

Ykkönen: tämä todellakin pitää! 

Kesto on parempi kuin suurimmassa osassa normikosmetiikankin kulmageelejä, joten puhutaan todellakin haastajasta myös tavanomaiselle kosmetiikalle. Tällä voi muotoilla karvat ja ne tosiaan pysyvät siinä asennossa mihin ne harjaat, ei ”lörpähtelyjä” päivän mittaan. Pinta ei kuitenkaan jää epäluonnollisen kovaksi. Ihan mahtava!

Ja muuta hienoa: kulmageelissä on todella hyvät sävyt sekä sävytön versio!

Sävy Ash Brown on viileä/neutraali vaaleanruskea ja Brunette viileä tummanruskea. Ei punertavia tai kellertäviä sävyjä.

Clear on valkoista, mutta kuivuu värittömäksi. Clear on minun lempparini, en ole koskaan tykännyt itse käyttää sävytettyjä versioita. Kulmakarvani ovat niin harvat ja hentoiset etten saa sävytettyjä kulmageelejä levitettyä tarpeeksi tasaisesti. Tai sitten en vain osaa annostella riittävän vähän :D – Luonnonkaunis-blogin Ann-Christinen kulmat evät ole nekään tuuheat, mutta sävy Ash Brown on saatu laitettua hyvin hienovaraisesti. 👌

Vaikka nimi on Eyebrow Gel, tuote on enemmänkin kevyesti vahamaista voidetta.

Kolmas kiva juttu: harja on pikkuruinen! Tykkään pienistä harjoista niin maskaroissa kuin kulmatuotteissakin. Ne ovat tarkkoja eivätkä sotke geeliä kulmakarva-alueen ulkopuolelle, niinkuin isommat harjat voivat tehdä.

Hintaa Benecosin uutuudella on 5,99€ / 3 ml. Tokmannilla on muuten tämän viikon kaikki Benecosin tuotteet -20%, joten jos kulmageeliin haluaa tutustua vieläkin edullisemmin, mars Tokmannille. Ja onhan siellä hypisteltävänä muitakin kivoja Benecos-uutuuksia!

Muiden bloggaajien hehkutusta kulmageeleistä voi lukea ainakin Nude-blogista ja Luonnonkauniista.

Esittelen tässä samalla ehtiessäni myös toisen Benecos-uutuuden, puikkomaisen meikkivoiteen.

Olin vähän varautunut tämän suhteen, sillä kiinteät meikkivoiteet eivät koskaan ole olleet minun juttuni. Niistä tulee sellainen fiilis kuin kyseessä olisi ”koko naaman peitepuikko”, ja että koostumuskin olisi yhtä kuivakkaa kuin peitepuikoissa usein.

Ilokseni Benecosin stick-meikkivoide ei ole yhtään kuivakkaa vaan yllättävän notkeaa ja mukavasti levittyvää, eikä näytä ihollani lainkaan kuivalta.

Sävy Ivory (vaalein sävy) sopii sekin iholleni tosi hyvin! Ivory on neutraali medium-vaalea, ei ”vaalea-vaalea”, kuten Ivory-nimiset meikkipohjatuotteet yleensä. Koska sävyjä on vain kolme, vaalein ei odotetusti ole ihan megavaalea.

Natural Foundation Stick Ivory kasvoilla

Meikkivoidepuikko lupaa ”full coveragea” eli täyttä peittoa, mutta itse en halua vetää tätä naamaan niin paksulti että pinta olisi täysin peittävä.

Kuvassa minulla on kasvoilla yksi kerros Ivory-sävyä, ja tulos on luonnollisen läpikuultava. (Ja kulmakarvoissa muuten Benecos-kulmageeli Clear, sävy taas tulee Dermosilin kulmakynästä.)

Puikkomeikkivoiteen pinta jää mattaiseksi ja ”kuivaksi”, ei tahmeaksi. Itse asiassa Foundation Stick pysyy yllättävän hyvin ilman puuterointiakin.

Stick käyttäytyy oikein nätisti myös silmänalusilla peiteaineena.

Käytän Foundation Stickiä näin: Vedän puikosta suoraan viivat poskiin, leukaan ja otsaan ja häivytän jäljen sormin. Silmien alle laitan stickiä sormen kautta.

Benecos-meikkivoidepuikko maksaa 10,49€ / 6 g.

kauneus luonnonkosmetiikka
Kommentit (14)
 1. Dermosilin kulmakynä on muuten yllättävän hyvä. Itselläni on se tummin sävy. Huomaan tarttuvani siihen nykyään lähes joka päivä. Teroitan sen todella teräväksi, ja piirrän muutaman irtoviivan ns. tyhjiin kohtiin. Kynä on sen verran edullinen, että sitä voi teroittaa tarpeeksi usein ilman, että eurot valuu kierteinä roskiin. :) Omistin aikoinaan jonkun kalliin kulmakynän, jota ei tehnyt mieli teroittaa koko ajan, sillä se oli niin arvokas, ja sitten olin koko ajan tyytymätön, kun piti tylsällä kynällä yrittää tehdä skarppia jälkeä.

  1. Dermosilin kulmakynä on muuten yllättävän hyvä.

   Se on tosi hyvä 👌

   Kynä on sen verran edullinen, että sitä voi teroittaa tarpeeksi usein ilman, että eurot valuu kierteinä roskiin.

   Hyvä pointti! ^_^

 2. Fanni/Mennen ja tullen
  16.9.2019, 22:21

  Se onkin sitten Tokmanni-reissu tiedossa huomenna. :D Olenkin pallotellut Benecosin ja Laveran geelin välillä, mutta nyt valinta on helppo. Ihan super, että luonnonkosmemarkkinoille tulee sävytettyjä kulmageelejä.

  Tuo meikkivoidepuikko kiinnostaa myös, ja nimenomaan peitevoiteena. Tykkään ihan simona pahvipakkauksesta. <3

  1. Tykkään ihan simona pahvipakkauksesta. <3

   Samoin! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *