Karkkipäivä
Karkkipäivä

Paluu kosmetiikkakentälle

Heräsin tänä aamuna suuressa kynsi-inspiraatiossa.

Aamu2010_kynnet3

Bongasin eilen Saaran blogista ihanat metallikynnet, ja heti tuli minäkin-minäkin! –olo.

Kiitos kollegan, tiedän nyt myös millaiset ovat syksyn trendikynnet. ;)

Aamu2010_lakat

Ei muuta kuin lakat esiin ja puuhaamaan.

Valitsin pohjasävyksi hopean ja tein päälle viiruja kullan, kuparin, ja liilaan taittavan tummanhopean sävyillä. Lisäsin lopuksi bling-efektiä kimallelakalla, josta noukin erikseen noita pikku-paljetteja ja asettelin kynnelle.

Aamu2010_kynnet

.

Aamu2010_lakat2

Snow Crystal Sparkling Champagne, Color Club Wild And Willing, IsaDora Gold Sparkles, Lumene Hiekkamyrsky, Viva La Diva # 84 (jännästi vihertävä hopea) ja Depend Art Liner Kulta.

Tuo Color Clubin Wild And Willing on muuten aivan ihana!

Käytin viirujen tekoon Dependin Art Liner –koristelakan sivellintä. Pyyhkäisin sen puhtaaksi joka lakan välillä. Art Linerin kultainen sävy oli minusta liian keltainen muiden sävyjen rinnalle, ja valitsin kultaiseksi lakaksi mieluummin IsaDoran vähemmän keltaisen Gold Sparksin.

Aamu2010_kynnet5

.

Aamu2010_kynnet4

Varmasti tyylikkäämpiäkin versioita on nähty, mutta minusta lakkauksesta tuli oikein hauska :)

Aamu2010_meikit

…mutta melkeinpä vieläkin hauskempaa oli meikata tänä aamuna..! Oikeasti – nyt saattaa hyvinkin olla niin, että viimeiset seitsemän viikkoa ovat elämäni pisin aika ilman luomiväriä sitten ikävuoden 14..! En liioittele! :D

Minulla ei ollut koko Kreikan matkan aikana kertaakaan luomiväriä. Aloin käyttää luomiväriä säännöllisesti 7. luokalla, ja sen jälkeen se on kuulunut vakiorutiiniini läpi elämän. Kesäisin meikkaan vähemmän, enkä laita luomiväriä joka päivä, mutta seitsemän viikkoa täysin luomiväritöntä aikaa on varmasti ennätys.

Tänään oli siis varsinainen nautinto kaivaa paletti-muruset esiin. :)

Paluu kosmetiikkafriikin arkeen konkretisoitui viimeistään, kun puhelin alkoi hälyttää kello 9. Olin ihan että ”Mitä mä oon nyt unohtanut…?” Ei tullut yhtään mieleen mitä tänä aamuna muka olisi pitänyt muistaa – muuta kuin tapaaminen josta en tarvinnut erikseen muistutusta.

No:

Aamu2010_muistutus

Haha..! Olin laittanut puhelimeen muistutuksen viikkoja sitten Kreikassa yhden lukijan ehdottaessa minulle hiustenpesua kananmunalla..! Minun on pitänyt kokeilla tätä jo vaikka kuinka pitkään ja se on asia joka näköjään vaatii muistutuksen. Aamulla en kuitenkaan ehtinyt munapesua suorittamaan, oli sen verran kiire bussiin, mutta huomenna..! (Täytyy laittaa uusi hälytys ;))

.

Ja vielä yksi juttu! Ensi maanantaina pääsen jälleen tutustumaan kosmetiikkatehtaaseen. :) :) Minut on kutsuttu vierailulle Riikaan, Mádaran tuotantotiloihin! Asiaa! :)

Kosmetiikkabloggaaja-Sanni on palannut.

Kommentit (20)

 1. Meow

  Wau! Minäkin!-minäkin!-efekti taattu myös täällä. :)

 2. eekku

  Kivat kynnet ja odotan innolla postausta riikasta =)

 3. Tilli

  Tervetuloa takaisin! :) Ooo, mikä MAC-kokoelma sulla onkaan, voisit tehdä tästä kuva-arvoituksen, ”kuinka monta palettia bongaat…” :D

  • Sanni

   ^_^

   Ei mulla itse asiassa ole kovinkaan paljon MAC-luomivärejä todellisiin ”mäkisteihin” verrattuna, alle 50 ;)

 4. Liina

  Kylläpäs noi kynnet vaikuttaa kivalta! Miten muuten, millainen koostumus ja peittävyys tuossa Viva la Divan kynsilakassa on? Juurikin tuollainen lakka olisi etsinnässä mutta värin ”voimakkuus” mietityttää!

  • Sanni

   millainen koostumus ja peittävyys tuossa Viva la Divan kynsilakassa on?

   Läpikuultavahko koostumus, peittävään tulokseen täytyy laittaa 3-4 kerrosta. Mutta lakka levittyy tasaisesti ilman viiruja ja kuivuu nopeasti, pidän hyvälaatuisena! :)

 5. Kati

  Voi ei, miten ihanat!!!!! Mun töissä ei saa käyttää kysilakkaa, joten _nyyh_.Kyllä kivat kynnet piristäisi työpäivää ja nostaisi siten työtehoa :) Lomia odotellessa tässä sitten vaan.

  Ja Madara! Ihana. Viehän terkkuja :)

  • Sanni

   Viehän terkkuja :)

   Ehdottomasti :)

   Mun ystävänkään töissä ei saa käyttää kynsilakkaa, mutta hän on kunnon lakkafriikki ja irrottelee lakkauksilla aina viikonloppuisin ^_^ Mä en varmaan jaksaisi, mutta nostan hattua kaverille. :)

 6. Nimetön

  Nyt on pakko kysyä, että mistä noi vasemman puolen kaks ensimmäistä lakkaa on?! Aivan ihanat! Saako Suomesta? :)
  Tosi makeet kynnet ylipäätään!

  • Sanni

   mistä noi vasemman puolen kaks ensimmäistä lakkaa on?

   Snow Crystal on Suomesta, sitä myydään ainakin Kickseissä (itse olen ostanut Kicksistä). Color Clubia myy Suomessa ainakin maahantuoja CesarsShop, mutta tuon Wild And Willing -lakan olen ostanut Jenkeistä.

 7. silja

  Kysymys kynsien lakkaamisesta : olen siinä surkea. Töissä en voi pitää lakkaa ja silloin harvoin kun laitan se menee aivan pilalle. Tuntuu että lakka ei kuivu ollenkaan. Vaikka istuisin tunnin tumput suorina, niin sitten kun lähden liikkeelle, niin lakka on pilalla ja täynnä painaumia. Onko tähän mitään apua ? Yleensä käytän essien tai opyn lakkoja ja usein laitan kaksi kerrosta lakkaa plus alus- ja päällyslakka. Joskus pelkkä värilakka jos aika on kortilla. Harvassa on ne kerrat kun lakka oikeesti kuivuu eikä mene pilalle. Kauanko sen pitää antaa kuivua? Mielestäni tunti on jo kauhean paljon !!

  • Sanni

   Tuntuu että lakka ei kuivu ollenkaan. Vaikka istuisin tunnin tumput suorina, niin sitten kun lähden liikkeelle, niin lakka on pilalla ja täynnä painaumia. Onko tähän mitään apua ?

   Pikakuivattajat. Suosittelen helpoiten saatavilla olevista merkeistä esimerkiksi Mavalan Mavadry’ta, sitä myydään käsittääkseni kaikissa marketeissakin. Toinen hyvä ja edullinen on Sally Hansenin pikakuivattaja (en muista tarkkaa nimeä mutta varmaan siinä joku ’Quick Dry’ -teksti lukee). Sally Hansenia myydään ainakin Anttiloissa.

   Kickseissä myytävä Seche Viten pikakuivattaja on myös legendaarinen, mutta maksaa vähän enemmän kuin nuo muut mainitsemani ja Kicksejä ei tietenkään ole ihan joka kaupungissa.

   Kauanko sen pitää antaa kuivua? Mielestäni tunti on jo kauhean paljon !!

   Lakan kuivuminen vaikuttaa olevan hyvin yksilöllinen asia, minullakin menee tosi kauan lakan täyskuivumiseen. Pikakuivattajan avulla pystyn sentään tekemään jotain pieniä askareita noin puolen tunnin kuluttua lakkauksesta, mutta sellaiseen ”grab-in-your-purse”-kuivuustasoon menee ainakin kaksi tuntia, pikakuivattajallakin. Pikakuivattaja tekee kynnen päälle nopeasti kuivuvan kalvon, joka estää pieniä kolauksia ja vaikkapa toisen sormen kynnen pintaan osumista pilaamasta lakkausta. Pikakuivattajakalvon alla lakka on kuitenkin vielä jonkun aikaa semi-kostea.

   Kuivuminen riippuu myös lakan laadusta ja tietysti kerrosten paksuudesta, lukumäärästä ja siitä, miten nopeasti on kerrokset laittanut. Toiset pystyvät vetämään kolme kerrosta päällekkäin 5 minuutin välikuivumisella, lopputuloksenkin kuivuessa alle puoleen tuntiin. Minulla ei onnistuisi mitenkään. Joskus lakkaus on mennyt ruttuun vielä iltapäivälläkin kun olen lakannut aamulla…!

   Ilman pikakuivattajaa olen aika ”kädetön” monta tuntia…

 8. milipili

  Uuuh, ihanat bling-blingit!

  ps. osaatko oikeasti sanoa miksi kommenttieni jälkeen tulee indiedays valitus rauhallisuuteen. En minä nyt sekunneissa näitä kirjoita…odottaa minuutin ennen namiskan painallusta…

  • Sanni

   Kysyn Hannulta :)

 9. NG

  Ihana lakkaus… vaikka en niin blingbling-tyylistä tykkää :)

  Kivaa, pääset Madaraan tutustumaan – varmasti paljon antoisaa informaatiota luvassa!
  Oletko koskaan kokeillut ranskalaisen luomumerkin Terre d’Ocin huulirasvoja? Ovat melko hintavia, mutta sarjan käsivoiteita on paljon hehkuettu (viimeksi Virve blogissaan)..

  • Sanni

   Oletko koskaan kokeillut ranskalaisen luomumerkin Terre d’Ocin huulirasvoja?

   En… Tunnustan, että en ole kovin innostunut testaamaan erilaisia huulirasvoja, kun huulilleni tuntuvat kelpaavan vain Blistex ja Carmex. :/ Huulirasvojen testaus on siis hyvin epäkiitollista ja tylsää, kun käytännössä tietää jo valmiiksi että ei tää toimi mulla.

   Kuulostaa ihan hullulta, mutta kaikkien vuosien aikana olen tykännyt Blistexin ja Carmexin lisäksi vain ehkä kolmesta-neljästä sellaisesta huulirasvasta, jotka olen käyttänyt loppuun. Näitä ovat olleet Clarinsin edesmennyt tuubihuulirasva, H&M:n niinikään edesmennyt, ekosertifioitu tuubihuulirasva sekä – ja tämä on kaikkein eriskummallisin, sillä se on PUIKKOhuulirasva joita en ole koskaan oikein sietänyt; Aromtechin Omega 7 -mainoshuulirasva! ^_^ Siis nimenomaan mainoshuulirasva, sitä ei ole myynnissä.

 10. meow

  Aivan ihana lakkaus! Nytpä tiedän, miten lakkaan kynteni pikkujouluihin, kiitos :)

 11. Tanja

  Hihii, laitoit oikeasti muistutuksen! :) Jään mielenkiinnolla odottamaan munapostausta. Minulla se ainakin toimii, toivottavasti ei ole ainakaan täysi katastrofi sinullakaan. Muista vaan, että et mene (kuumaan) saunaan muna päässä. Sillä on legendaariset seuraukset! ;)

  • Sanni

   Googlaillessa löydän tietoa, jonka mukaan munan pesuteho perustuisi nimenomaan keltuaiseen. Erotatko sinä keltuaiset ja peset niillä vai lyötkö koko munan päähän? :D

 12. kuorotipu

  Oijoijoi! Vähänkö mä teen joku päivä vastaavat vaaleanpunaisilla ja violeteilla…

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.