Paljasta paras halpa maskara

Tähän väliin kevyempi meikkihömppä :)

Paljasta sun suosikki-”halpis”-maskara..!

Halpa on tietysti suhteellinen asia, mutta puhutaan nyt korkeintaan kympin maskaroista.

Voisin testata niitä itsekin :)

Myönnän, että on ollut Essence-projektin myötä tosi kivaa pitkästä aikaa testailla erilaisia maskaroita. Tämä on aika koukuttavaa..! Melkein harmitti, kun pääsin testisatsin viimeiseen ripsariin. Oli niin jännää aina aamulla ottaa purkista uusi maskara :D (Paitsi että nyt voi aloittaa alusta uudelleen ja katsoa, muuttuvatko kokemukset seuraavilla kerroilla ;))

Essencen maskaroista osa on tosi samanlaisia niin massaltaan kuin suoritukseltaan, mutta mukaan mahtuu hyvinkin erilaisia koostumuksia nestemäisestä voidemaiseen ja tosi kuivakkaan. Ja suorituksia super-erottelevasta paakuttavaan.

Teen Essence-maskaroista kunnon juttukoosteen kuvien kanssa, kun olen saanut kaikki yhdeksän testimaskaraa kokeiltua vielä useita kertoja.

Tämän ensimmäisen kierroksen päätteeksi paras on Super Curl Volume Mascara, joka on niin hyvä, että se pääsi mukaan myös Kuopion reissuun. Jälki on erittäin siistiä ja eikä se hapsuunnu useallakaan kerroksella tai liimaa ripsiä yhteen.

Näitä on tosi hauska analysoida ja vertailla..!

Meanwhile: kertokaas teidän halvoista maskara-suosikeista. 👍

Kommentit (28)
 1. Mun ehdoton suosikki on juuri tuo Essencen Lash Princess (vihreä on suosikkini niistä), mutta toinen lemppari on Barry M -merkin Feature Length! Siinä on metallisen hylsynsä puolesta painavan luksusmaskaran tuntua ja sillä saa paljon pituutta ja pitoa.
  Tuo ekassa kuvassa oleva Super Curl puolestaan ei toiminut mulla yhtään! Tuntui ettei ripsiin saa mitään väriä/tuotetta irtoamaan :/

  1. Mun ehdoton suosikki on juuri tuo Essencen Lash Princess (vihreä on suosikkini niistä)

   Mä tykkään myös noista Lash Princesseista, ne on suosikit Super Curlin ohella. Super Curl tekee siistimpää ja erottelevampaa jälkeä kuin Lash Princessit mun ripsissä.

 2. Ja jos joku tietää edullisemman 38’c vedellä poistettavan, eli kyyneleet, ihon talin ja sateen kestävän mascaran, niin saa vinkata 😁 Sensai ainoa hyvä minkä löytänyt. Dermosil 38′ versiota en ole kokeillut, mutta viimeksi en sitä löytänyt verkkokaupasta.

  Itse en voi vedenkestäviä käyttää, esimerkiksi muutamaa Lumenen kokeillut, niissä on joku ainesosa joka kirvelee silmiä, vähän siihen tyyliin kuin mentholia sisältävä magnesiumsuihke kirvelee iholle laitettaessa silmiä jo kaukaa.
  Nuo essencet (kuvan ripsiväri esimerkiksi) ja muut mitä kokeillu rapisee tai tarttuu väriä silmien alle, vaikka muuten ois hyvä harja tai koostumus.

  Maybelline volume boost (musta putkilo) oli mun suosikki vuosia sitten, täydellinen kaikin puolin muuten, mutta sekin tarttui illan mittaan silmien alle ja värjäsi ihon.

  1. Oletko kokeillut Essencen No More Panda Eyes -ripsiväriä? Joku hehkutti sitä jossakin blogissa.

  2. Idun Mineralsin ripsiväri Vatn on vastaava lämpimällä vedellä poistettava. Pysyy hyvin koko päivän ja kestää sateessakin.😁 Hinta parin kympin luokkaa, mutta esim. Yliopiston apteekissa, josta itse tuon löysin, on tasaisin väliajoin tarjouksia, jolloin -20% kosmetiikasta. 😊

  3. Moikka Mari!

   Kokeilepa minunkin suosikkiani, Lorealin Double Extension, sellainen kaksipäinen puna-valkoisessa tuubissa :) juurikin tuollainen lämpimällä vedellä poistettava (vaikkei pakkauksessa tätä mainitakaan!?) 38-maskara. Kaikki, siis todellakin KAIKKI muut ripsarit tuhrivat raskasta yläluomeani tai varisevat.

   Tämä ei nyt ehkä osunut kaikkein edullisimpaan kategoriaan, normihinta 20e tienoilla,mutta esim Cittarissa usein Lorealit tarjouksessa hyvään hintaan :)

   1. Mun mielestä paras halpismaskara 38-ominaisuudella on Maybellinen Snapscara :) All time favourite on tietysti Sensain Volumizing, mutta tää tulee hyvänä kakkosena.

  4. -Viva la diva (Kicks myy)
   – TonyMoly, pandas dream
   – loreal unlimited mascara, waterproof (sininen pullo)
   Dermosilissä ihan tolkuttoman huono harja, jää kiinni ripsiin ikävästi kesken laiton, en suosittele.
   Noi kolme on noin 15 euroa vissiin, ja ai niin, se joku maybelline snapscara on myös lämpimällä vedellä lähtevä. Mulla se varisi päivän aikana kuitenki, joten uudestaan en ole ostanut. Viva la diva (suoer curl) on suosikki näistä.

  5. Tuossa omassa kommentissani jo mainitsinkin, mutta mulla Catricen ”Lashes to kill: no more panda eyes” on toiminut hyvin, vaikka tuo Essencen pandamaskara varisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *