Karkkipäivä
Karkkipäivä

Pakko saada

Maailmankaikkeuden siisteimmät korkkarit?

En omista yksiäkään merkkikenkiä enkä ole eläissäni maksanut kengistä edes satasta, mutta nyt on ehkä ihan pakko sijoittaa yhteen pariin  näitä popoja.

MinnaParikkaMLP_shoes

Minna Parikan ensi syksyn mallistoa.

Nuo liilat…. voi rakkautta….! You will be mine, oh yes, you will be mine…!

Kommentit (38)

 1. Kaitlin

  ahaha, ihanat! En kyl pystyis noita käyttämään koska en haluais ”tuhota” niitä, mut laittaisin ne vaikka seinälle koristeeksi roikkumaan :D

  • Sanni

   En kyl pystyis noita käyttämään koska en haluais “tuhota” niitä

   No tätä minäkin mietin että uskaltaako noita sitten hankittuaan käyttää.. :D

 2. K

  Voi ei, postauksen takia menin Minna Parikan sivuille (muistelin, että tekisi vain korkkareita) ja nyt haluaisin nämä http://minnaparikka.com/fi/tuote/buster-spades-2/ Hintaa on vain aivan liikaa.

  Noilla ponikengillä kaatuisin heti, tosin en muutenkaan halua olla yhtään pidempi. :D

 3. Aurora

  Ei oo todellista mitkä kengät! Huikeeta!

 4. Mari

  Pakkohan sun on noi kyllä ostaa! Ihan just sulle tehdyt! Aika makeet. Jos et raaski käyttää niin sopiihan nuo hyvin sun ponivitriiniinkin. :)

 5. Jonttu

  Olen sairaana, ja eilen sitten satuin illalla kokeilemaan pitkästä aikaa hieman ripsiväriä silmiin, ja tulos on aivan kauhea: silmien ympärillä tummaa väriä ripsiväristä ja sitten vielä muu väsyneisyys päälle. :) Hurraa. Voisitko tehdä jonkun ”näin poistat ripsivärin” -videon?

  • Sanni

   Voisitko tehdä jonkun “näin poistat ripsivärin” -videon?

   Joudun vastaamaan, että en… :D Jokaisella on oma tyylinsä, eikä perustekniikka ole sen kummempi kuin että laittaa puhdistusainetta joko vanulappuun tai suoraan silmäluomille ja pyyhkii sitten meikin pois. Minä käytän vanulappua ja pyyhin sillä ripset niin ylä- kuin alapuolelta. Jos kaikki ripsari ei ole lähtenyt huuhtelun yhteydessä, toistan vanulappurutiinin.

   • Jonttu

    En edes usko, että kovin muu lukijasi edes hyötyisi moisesta videosta kuin tällainen urpo vain… :)

 6. Yuki

  ei voi olla totta, aivan mahtavat! En ikinä ollut MLP-fani, vaikka niillä tulikin leikittyä… mutta nää kengät. Must have! :D

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.