Karkkipäivä
Karkkipäivä

Pakettien purkua osa 2 – Estelle & Thild Lily -tuotteet

Syksyn kosmetiikkamaistiaisista seuraavana esittelyssä Estelle & Thildin uutukainen Lily-tuotekaksikko.

EstelleThild_Lily_tuotteet

Lily-tuotteita mainostetaan ”Detox-duona”, ja kyseessä onkin ihon syväpuhdistusta harrastaville tuttu yhdistelmä kuorinta + savinaamio.

Pakkaukset ovat Estelle & Thildin graafiselle ilmeelle tyypillisesti aivan ihastuttavat (ainakin meikäläiseen uppoaa), mutta ei pidä odottaa että tuotteet sisältäisivät ruiskukkaa tai sinikelloa. Kuvitus on ilmeisesti valittu sävynsä vuoksi.

Eipä Lily-tuotteissa muuten ole liljaakaan. :) Ainoat kukkaisainesosat ovat ruusuvesi ja kuorinnasta löytyvä seljankukkauute. No, eipä tällä kai niin perustavanlaatuista merkitystä ole. ^_^ Vähän vain ihmetyttää mistä nimi tulee… Muissa Estelle & Thildin tuotelinjoissa nimi viittaa aina käytettyyn raaka-aineeseen.

Micro Scrubissa on kuorivana ainesosana hydrattua silikaa, joka on tuttu hammastahnoista. :) Hammastahnoissa tämä aine siis ”hioo” liat hampaistamme. Lily-kuorinta on voidemainen ja nimensä mukaisesti erittäin pienirakeinen. Pidän miedosta tuoksusta ja tuote tuntuu kaikenkaikkiaan miellyttävältä, rakeet ovat kuin hienonhienoa hiekkaa.

EstelleThild_Lilytuotteet2

Lily Detox Mask -naamion vaikuttavana aineena on bentoniitti-savi. Naamio lupaa syväpuhdistaa ja supistaa huokosia. Muuta en tuotteesta sitten osaakaan sanoa, sillä en avannut sitä lainkaan vaan ajattelin arpoa sen käyttämättömänä teille. En itse juurikaan käytä naamioita, joten tuumin että se ilahduttaisi enemmän jotakuta lukijaa. :)

Mikäli kiinnostuit Lily-naamiosta, huikkaa halukkuutesi kommenttiboksissa. Suoritan arvonnan maanantaina 7.1. klo 21.00, siihen saakka on aikaa osallistua. Estelle & Thild -tuotteethan ovat muuten sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, ja valmistetaan Suomessa.

* * * * *

Edit. Kommenteissa nousi esiin kysymys sarjan kotimaisuudesta. Estelle & Thild on ruotsalainen, Pernilla Rönnbergin vuonna 2007 perustama yritys. (Nimi tulee Rönnbergin tyttäriltä Estelleltä ja Mathildelta.) Vaikka firma itse on siis från Sverige, valmistutetaan tuotteet alihankkijalla här i Finland. :) Joku kysyi että ”missä ne sitten valmistetaan” (itseänikin kyllä kiinnostaa tietää missä yksi lempisarjoistani syntyy!), mutta firmat eivät yleensäkään mainosta alihankkijoitaan. Kuitenkin Estelle & Thildin PR on Suomen markkinoilla avoimesti tuonut esille sen, että tuotteet valmistetaan täällä. Itse voisin veikata, että näiden ihanien tuotteiden taustalla saattaisi olla vaikkapa tämä Ecocert-sertifioinnin saanut private label -tehdas Helsingissä. (Korostan, että tämä on pelkkä arvaus! :)) En usko, että Suomessa lopulta on hurjan montaa sertifioitua luonnonkosmetiikkatehdasta. Ja hienoa, että on ainakin yksi!

Kommentit (285)

 1. Karoliina

  Mukana!

 2. Minä vain

  Osallistun arvontaan! :) Estelle & Thild kiinnostaa

 3. shiny

  Tännekin kelpaisi savinaamio mieluusti :)

 4. Ronja

  Mukana ollaan, oma naama tarvitsee ainakin keeran viikossa tehokkaan savinamion kera saunan, joten eipäs niitä koskaan liika voi olla :)

 5. HH

  Osallistun :)

 6. Niinass

  Mukana arvonnassa :)

 7. Heppu

  Huikkaan halukkuuteni!! ^__________^

 8. ombbie

  ja mukana kans :)!!

 9. Kultakatriina

  Minäkin osallistun arvontaan:)

 10. Pipa

  Arvonnassa mukana :)

 11. Sanna

  Mukana myös!!

 12. Karoliina

  Arvontaan tahdon osallistua! :)

 13. Heljä

  Messissä :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.