Pakettien purkua osa 1 – Yves Rocherin talvimeikki

Olen alkanut hiljalleen tutustua syksyn aikana saapuneiden kosmetiikkapakettien sisältöön. Edellisen postauksen kommentteihin liittyen voin jälleen sanoa samaa mitä olen täällä ennenkin todennut – jos joku on kateellinen bloggarien vastaanottamista lähetyksistä, niin älkää olko. Eivät nämä miltään lahjoilta tunnu. Näiden läpikäyminen ja varastoiminen käy oikeasti työstä.

Jos jotakuta haluatte kadehtia niin sitten vaikka kavereitani, tai arvontapostausten voittajia. ^_^ Sillä kavereilleni tai teille lukijoillehan suurin osa näistä promotuotteista päätyy testauksen jälkeen. Ei minulla ole kolmea päätä tai kilometritolkulla nahkaa että saisin kaikki voiteet, suihkutuotteet tai meikit mitenkään käytettyä itse. :) Eikä ole tarkoituskaan.

YR_talvimeikki3

Ensimmäisenä pakettien sisällöstä silmiini tarttui muutama yksilö Yves Rocherin Couleurs Nature -talvimeikkikokoelmasta. Yves Rocherin meikkien laatu paranee mielestäni vuosi vuodelta, olen ollut todella positiivisesti yllättynyt suurimmasta osasta Rocherilta kokeilemistani meikkituotteista. Etenkin Couleurs Nature -sarja  on todella laadukas hintaansa nähden.

Couleurs Naturen voidemaiset, pehmeästi levittyvät ja pigmenttiset huulipunat ovat suosikkejani. (Ja taitavat olla monen muunkin bloggarin…) En muista olenko ehtinyt muista CR-huulipunista tänne kirjoitella, mutta ainakin klassisen punainen, upea Le Rouge esiteltiin täällä. Talven limited edition -kokoelmassa ilmestynyt # 34 Rouge Boisé on viileä, pakkasen pureman vadelman värinen herkku. Nam!

YR_Teintesdelices

Myös neljän sävyn luomiväripaletti ihastuttaa. Sävyt eivät tule kuvassa kovin hyvin esille, mutta Teintes Délices De Roses sisältää kullan, tumman harmaanvihreän, harmaanvioletin ja roosan sävyt. Kaikki sisältävät hohdetta, roosa eniten ja vihreä hillityimmin.

YR_talvimeikki

Huomaatte varmaankin myös minulle epätyypilliset irtoripset.

Yritän jälleen opetella käyttämään niitä. Olen oikeasti ehkä omituisimpia kauneusbloggareita kun en vain millään jaksa käyttää irtoripsiä (tupsuja kyllä silloin tällöin, mutta en kokonaisia nauhoja), ja koen ne vaivalloisiksi. Syynä on tietysti vain harjoituksen puute, mun pitäisi vain hampaat irvessä jaksaa räplätä ne paikoilleen joka aamu.

Tuo irtiripsien laitto on minulle kyllä mysteeri. Siinä mielessä että miten se voi olla jollekulle niin helppoa, ja sitten toiselle ihan naurettavaa sotkemista. Mä en ole tainnut ikinä saada ripsinauhaa paikalleen yhdellä yrittämällä. Minulla täytyy ilmeisesti olla jotenkin aivan erityisen kömpelö sormimotoriikka. Töissä nimittäin kohtaan melkein päivittäin asiakkaita, jotka eivät juuri muuten meikkaa lainkaan mutta hakevat irtoripsiä juhlia varten. Eikä heillä tunnu olevan mitään ongelmia ripsihirmujen kanssa……

YR_talvimeikki2

Meikäläisellä on omasta takaa niin onnettoman harvat ripset että mitkään volume-maskarat eivät niihin irtoripsiefektiä saa aikaan. Ja näyttäähän meikki kokonaisuutena tosiaankin paremmalta kunnon ripsillä…

.

YR_talvimeikki_huulet

.

YR_talvimeikki_silma

Näiden kuvien karmea sävy johtuu taas meikkipöytäni valoista… En onnistunut saamaan luonnonvalossa sävyjä erottumaan kunnolla joten käännyin sitten keinovalon puoleen.

.

YR_talvimeikki_eyes

Liikkuvalla luomella kultaa, luomen puolesta välistä viistosti ulkonurkkaan vihreää ja luomivaossa harmaanviolettia. Luomivaon sisäkaaressa roosaa, joka toi meikkiin kivan huurteisen silauksen ja kevensi vihreän ja violetin meikkiin luomaa harmahtavaa yleissävyä.

YR_talvimeikki_eyes2

.

P.S. Vastailen kysymyspostauksen kysymyksiin joulu”lomalla”, olin kaavaillut tekeväni sen heti matkalta paluun jälkeen mutta eihän tässä joulutohinassa aika repeä millään…. Priorisoin nyt meikkipostauksen kun tiedän että monet teistä odottavat niitä kovasti! :)

Kommentit (25)
 1. Anna-Katariina
  21.12.2012, 12:54

  Upea meikki! En osannut yhtään kuvitella, että vihreä sävy sopisi noin hyvin luomille :) Olisiko tästä meikistä mahdollista saada tarkempaa tutoriaalia?

  1. Hmmm, meinasin tehdä siitä ensin sellaisen ”värikartta” -kuvankin, mutta sitten en jaksanut…. Tutoriaalia ei ole tulossa mutta lisään värikartan jos/kun minulla on aikaa se tehdä. :) Kiva kuulla että tykkäsit meikistä!

 2. Moikka!

  Kävin eilen asiakkaanasi ja haluan kiittää todella hyvästä palvelusta! Kaikki tuotteet tuntuvat tosi hyviltä! T. Entinen keltanaama nykyinen viileäsävyinen poskipunan käytön opettelija ;)

  1. Voi kun kiva kuulla! :) Ihanaa joulunodotusta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *