Karkkipäivä
Karkkipäivä

Päivän ruusuinen look ja noloa tunnustettavaa

Päivän lookissa pääosassa uutuuksia Laveralta – uusi herkullinen poskipunasävy Charming Rose ja mehukas huulipuna Delightful Rose.

Kaikki tässä postauksessa esiintyvät tuotteet on saatu blogin kautta.

Meikki22112013

.

Lavera_uudet_poskipunat

Laveran tämänhetkiset poskipunat Rose Light ja Apricot Light korvautuvat uusilla sävyillä Charming Rose ja Velvet Plum vuodenvaihteessa. Uudistus on mielestäni tervetullut, sillä vaikka vanhatkin sävyt ovat kauniit, ne ovat hieman epäkäytännölliset. Apricot Light on niin vaalea että käy vain todella vaaleahipiäisille (tummempi-ihoiset voivat käyttää sitä melkeinpä highlighterina) ja Rose Light taas sopii lähinnä viileäsävyisille. Lämminsävyiselle medium-iholle Laveralla ei ole oikein ollut tarjota mitään poskipunasävyä – ennenkuin nyt uudistuksen myötä.

Charming Rose on neutraalille ja lämpimälle iholle sopiva ihanan heleä ruusun sävy. Mikseipä se sopisi viileällekin..? Sävy ei ole lainkaan oranssinen vaikka kuvassa vähän näyttää persikkaan taittavalta. Luumuroosan sävyinen Velvet Plum taas on ehdottomasti viileäverikön sävy. Itse en ole sitä vielä testannut, saa nähdä meneekö minun iholleni.

Lavera_uudet_huulipunat

Myös osa Laveran huulipunasävyistä uudistuu tammikuussa. Kuusi sävyä korvautuu uusilla (kuvassa), ja mukana on mm. Natural Glow -lookista tuttu suosikkisävyni Coral Divine (etualalla).

LaveraDelightfulRose_lipstick

Päivän lookkiin poimin aavistuksen viileän, vadelmaisen Delightful Rose -sävyn.

LaveraDelightfulRose_lips

Kenelle muulle tulee tästä mieleen Benecosin ihana Pink Rose? :)

Pink Rose on yksi kaikkien aikojen lempihuulipuniani, ja Laveran Delightful Rose muistuttaa sitä todella paljon. Varmaan juuri siksi iskin siihen heti silmäni uutuussävyihin tutustuessani. Pink Rosen koostumus on peittävämpi ja enemmän ”crememäinen”, Delightful Rosessa taas on aavistus helmiäistä ja se on hitusen läpikuultavampi.

Meikki22112013_2

Entäpä huomaatteko meikkipohjan hohtavuuden? Minusta ihohuokosetkin ovat näkyvämmät kuin yleensä.

Onkohan siitä vastuussa tämä alemman kuvan kaveri..? Saattoivathan huokosenikin vain tänään olla enemmän avoinna. :)

TerreDoc_BBvoide

Meikkipohjana päivän lookissa Terre D’Ocin paljon kehuttu BB-voide. Kokeilin sitä tänään ensimmäistä kertaa ja palaan myöhemmin tarkemman arvion kanssa. Huvitti kun katsoin sävyn nimeä, ja sekin oli ruusua. :D

Hassua muuten, että kerrankin minulle sopii meikkipohjan sävy jonka pitäisi ainakin nimen perusteella olla roosapohjainen. Sävy valittiin minulle Jolien liikkeessä. Ja kyllä se minulle sopiikin. Sävy taitaa loppujen lopuksi olla aika neutraali.

Acorelle_R_de_Rose

Myös päivän tuoksussa oli ruusua! ^_^ Acorellen luomutuoksu (90% luomuraaka-aineita) R Of Rose on viimeisin tuoksuihastukseni, ja siitäkin – ja muista Acorellen tuoksuista – on tulossa oma postauksensa. R Of Rose -viehätykseni on siitä erikoinen, että normaalisti ruusu kuuluu niihin vähiten minuun vetoaviin tuoksuihin. Tietystikin, ruusulajeja ja niiden myötä erilaisia ruusun tuoksuvivahteita on satoja ja tähän Acorellen ”liemeen” on näköjään valittu juuri minun kanssani samalla taajuudella oleva ruusun tuoksu (eteerinen öljy).

* * *

Mutta sitten siihen noloon tunnustukseen… Joka liittyy Laveraan.

Muistatteko, kun lokakuussa kerroin lyhyesti Laveran uusista meikeistä ja siitä, kuinka en meinannut malttaa päästä esittelemään niitä teille alkusyksystä? En kuitenkaan saanut esittelyä tehdä, kun maahantuojalla ei ollut varmuutta siitä milloin meikit saapuvat meille myyntiin. Lokakuun jutussa kirjoitin toivovani, että meikkien julkaisuajankohta varmistuu pian, että pääsisin niistä teille intoilemaan. No, ne ilmestyivät kauppoihin Suomessa nyt vihdoin marraskuussa. Miksi en siis ole esitellyt niitä..?

Lavera_meikkiuutuudet

Koska…. olen hävittänyt ne. :( Ne ovat kadonneet meidän asunnon tavara (errm, eli kosmetiikka)mereen. Palattuani Kreikasta aioin heti jatkaa niiden testailua, mutta…. en enää löytänyt niitä. Olen etsinyt kaikkialta. Tyhjentänyt laatikot ja kassit saunasta, portaiden alta, vessasta, meikkinurkkauksesta…. Ei missään. En kertakaikkiaan tajua mitä olen niille tehnyt. :( Ja oikeasti ehdin niillä pari kertaa meikata ennen Kreikkaan lähtöä eli todistettavasti ne ovat minulle saapuneet.

Arvatkaa oliko nolo kertoa laveralaisille? Minulla ei tokikaan ole mitään velvollisuutta kirjoittaa heidän lähettämistään tuotteista, mutta nyt oli niin että olin luvannut pitää tuotteista koulutuksen Laveran jälleenmyyjille. Tuo koulutus olisi ollut loka-marraskuussa. Jouduin perumaan keikan kun minulla ei enää ollut materiaalia minkä ympärille koulutuksen järjestää. :/ Uskomattoman noloa.

Tämä oli kyllä viimeinen merkki siitä että asunnon testikosmetiikkajemmat on saatava järjestykseen. Tätä kirjoittaessani mies hakkaa tuolla taustalla kasaan tänään ostamaani Ikean Hemnes-lipastoa. Sinne ne kosmet nyt muuttavat. Elättelen edelleen toivoa että Laveran Brand New Edition vielä jostain putkahtaisi, mutta kun olen jo kaikki kassit kääntänyt… En keksi enää yhtään paikkaa jota en olisi jo tarkistanut.

Kerrotaan nyt sitten ”bittersweetly”, että se Brand New Edition -tuote, josta eniten odotin pääseväni teille kertomaan, on mousse-meikkivoide. En ole ennen millään luonnonkosmetiikkamerkillä tuollaiseen meikkkivoidekoostumukseen törmännyt. Ehdin testata meikkivoidetta pari kertaa syyskuussa, ja näiden kertojen perusteella olin ihan myyty. Aivan ihana, ihoon sulava koostumus ja todella kaunis pinta. Olisin mielelläni jatkanut testailua sillä en yleensä anna mielipidettä vain kahden testikerran perusteella, mutta kun siihen ei nyt ole mahdollisuutta niin sanon vain, että käykää ihmeessä testaamassa nuo mousset! Ja tulkaa sitten kertomaan Karkkipäivään oliko niin ihania kuin mikä mielikuva minulle jäi. :)

Kommentit (28)

 1. NG

  Kadonneilla tavaroilla on taipumus ilmestyä jostain. Ei kai siisteysintoinen mies ole heittänyt niitä roinana roskikseen? sellaista voi tapahtua, jos joka nurkka on täynnä…

  • Sanni

   Mr Karkkipäivä ei ainakaan tunnusta : D En kyllä usko että hän heittäisi mitään epämääräistä roskiin varmistamatta ettei se olisi jotain minulle tärkeää ”epämääräistä”… :) Olen kyllä tämän mysteerin kohdalla ajautunut miettimään olenko itse muka vienyt paketin roskiin jossain mielenhäiriössä…

 2. Charming Nails

  Siis mulla olisi pakko olla Charming Rose poskipuna :DD

  Kyllä ne meikit vielä jostain putkahtaa. Ne on jossain ihan helpossa paikassa mutta eivät vaan osu silmään.. Laveralla tykkään kivipuuterista, Basics sarjasta ihonhoidosta mutta enempää ei valitettavasti ole kokemusta vaikka sarja kovasti kiinnostaisi :)

  • Sanni

   Joo, tulit kyllä heti mieleen tuosta poskipunan nimestä :)

 3. Sanna

  Voisiko nämä olla jemmassa Ahvenanmaalla? :)

  • Sanni

   Hyvä ehdotus :) mutta en ollut Ahvenanmaalla paketin saapuessa. Ja sitten lähdinkin Kreikkaan enkä siinä välissä enää käynyt Ahvenanmaalla.

 4. Henni

  Kyllä ne jostain putkahtaa esiin. Just etsin puol tuntia auton sisätilalämmitintä meijä 50 neliöisestä kaksiosta:). Ja makkarin yläkaapista sen vihdoin löysin.Varastokopinkin kävin koluamassa. Alkoi kyllä vähitellen ärtymys kasvaa, kun yleensä kamat on tietyissä paikoissa…

 5. Tiia

  Hahaa, voi Mr.Karkkipäivä parkaa. Mutta man’s gotta do, what man’s gotta do;) Ja jos kotiin tullessa kylpyhuone on barrikadikoitu lipastopaketeilla, niin silloinhan se on koottava ennen kuin suihkuun on mitään asiaa:D (Sitäpaitsi saattaa se misterikin olla lopputuloksesta ihan iloinen, jos vaikka sen seurauksena esim sauna vapautuisi…)

  Ne Laverat ovat luultavasti siinä JanSport-repussa, jonka olet luetellut jemmapaikaksi ”Kotiinpaluu ja kosmetiikkabloggaajan “jouluaatto”” postauksessa. Siltä musta tuntuu…

  • Sanni

   (Sitäpaitsi saattaa se misterikin olla lopputuloksesta ihan iloinen, jos vaikka sen seurauksena esim sauna vapautuisi…)

   Itse asiassa se totesi; ”Eijjumalauta minkä romuluksen ostit”… :/ Ja totta se on – vaikka kaikki Hemnesin säilytystila todellakin tulee tarpeeseen, se on liian iso meidän pienen olohuoneen nurkkaan. Nyt tämä huone vasta ahtaalta näyttääkin. :( No, ei voi mitään. Ehkä siihen tottuu…?

   Ne Laverat ovat luultavasti siinä JanSport-repussa

   Kaikki jemmat nyt tyhjennetty Hemnesiin. Ei merkkiäkään Lavera-meikeistä. :/

   • Tiia

    Niin kai, mutta siro, pieni, matala, suoralinjainen kahden laatikon tv-taso siellä nurkassa ei taas auttaisi siihen varsinaiseen ongelmaan…

    Mun naapurissa asuu pariskunta, joista toinen on arkkitehti ja toinen sisutussuunnittelija. Eivät hekään ikinä ole samaa mieltä mistään. Se lienee ratkennut niin, että heidän kotinsa on varsin kodikas ja viihtyisä, täynnä taidetta ja muotoilun klassikoita ja arkkitehti saa toteuttaa itseään töissä:)

 6. Veppe

  Meilläkin on Hemnes-sarjaa, ovat oikein kivoja ja kestäviä. :) Kyllä se hyvä järjestys pian tuo parempaa mieltä!

 7. Miss Aria

  Mää oon tulossa sun Lavera koulutukseen tammikuussa :)

  • Sanni

   Joo, hehheh, tervetuloa! :D Liisa taitaa joutua lähettämään mulle uuden koulutusmateriaalin… :P

 8. milipili

  Ihana lookki! Noi poskipunat on upeita.

 9. Heppu

  Mulla tulee heti mieleen Benecosin Pink Rose tuosta huulipunasta myöskin. Kyseinen puna kun on ollut yksi käytetyimpiäni. :) Tuota Laveran mainittua punaa voisi ostaakin, en nimittäin ole vielä kokeillut yhtään Laveran punia ja tuo sävy on todella kaunis. Se on niin lähellä tuota Benecosin punan mainittua sävyä, että varmasti olisi sopiva värikin sitten minulle.

  Tuota uutta poskipunaa tekisi myös mieli kokeilla. Nyt on ollut niin pitkääm Dr. Hauschkan poskipuna käytössä, että pohja jo näkyy rasiasta uhkaavasti. Dr. Hauschkan puna on kyllä ollut aivan ihana, joten täytynee sitäkin ostaa joskus varastoon lisää.

  Ja nuo Laveran luomiväritkin on niin syötävän hyvän näköisiä, että kohta teen ihan vaan Laverapitoisen reissun kauppaan ja päivitän koko meikkilaukun sisällön. Meikkilaukkuakin kun pitää ruokkia tasaisin väliajoin, jotta se pysyy tyytyväisenä. :)

  Ja, kiitos jälleen kun nostit esille näitä upeita luonnonkosmetiikan uutuuksia Laveralta. Tästä oli taas paljon iloa ja hyötyä. :) Ei tietenkään ollut iloa kuulla siitä, että uudet laveratuotteesi olivat kadonneet, mutta varmasti ne vielä tulevat vastaan vielä joskus. :)

  • Sanni

   Mulla tulee heti mieleen Benecosin Pink Rose tuosta huulipunasta myöskin. Kyseinen puna kun on ollut yksi käytetyimpiäni. :)

   Hauska kuulla että sinäkin olet löytänyt Pink Rosen! :) Se on kyllä todella onnistunut huulipuna sävyä ja koostumusta myöten, ihan parhautta. Laveran Delightful Rose on koostumukseltaan aavistuksen kovempi kuin Pink Rose, mutta kuitenkin suhteellisen rasvainen ja kosteuttava, niinkuin kaikki Laveran punat. (Voihan tosin olla että se vielä käytössä pehmenee ;)) Ei tee huulia kuivan tuntuisiksi.

 10. satu

  Laveran mousse meikkivoide kuulostaa todella mielenkiintoiselta! Muistatko mikä sävy sinulla oli? Ja mikä Lily Lolon meikkipohjan sävy oli silloin sopiva? Kysyn näin koska olemme käyttäneet samoja LL sävyä ja uskaltaisin sen vuoksi kokeilla samaa meikkivoiteen sävyäkin :)

  • Sanni

   Mä en ole varma mutta veikkaisin että testaamani sävy oli 02 Ivory. Sain kaikki kolme sävyä, mutta koska en tuolloin syyskuun alussa ollut mitenkään päivettynyt, niin veikkaan että kokeilin vaaleinta sävyä. Mutta varma en pysty olemaan… Saattoi yhtä hyvin olla myös 03 Ivory.. :/ Vertausta Lily Lolon sävyyn en myöskään uskalla tehdä, sillä miksaan Loloakin aina muihin sävyihin ihon päivetyksen mukaan. Loppukesästä/alkusyksystä olen varmaankin käyttänyt Lolon Blondien ja In The Buffin sekoitusta. Kreikasta tultua olen käyttänyt In The Buffia kun kasvoille jäi syvempi rusketus.

   Mun täytyy käydä jossain liikkeessä katsomassa noita mousse-sävyjä uudestaan tai odottaa jos Liisa laittaa mulle uudet. (*noloa*… :/)

 11. Lurjus

  KIITOS Sanni, että teet näitä luonnonmukaisen värikosmetiikan postauksia = parhautta! Tuo uusi Velvet Plum sävy on täydellisen näköinen viileäsävyiselle. Odotan arviotasi tuosta Terren BB’stä, koska mullakin on tuo sävyssä 951. On ihollani aika ”öljymäinen”, eli ei ihan täydellinen. Mielestäni huokosesi kyllä ovat näkyvämmät näissä kuvissa.

 12. Eve

  Meinasin heti luettuani sanan ”vaahtomeikkivoide” sännätä ostamaan tuota mutta sainkin järkeäni hieman takaisin. Kysynkin siis, että minkä värinen tuo meikkivoide on? Vaikka verrattuna Laveran toiseen meikkivoiteeseen. Vastaako ne nimiltään samat sävyt mahdollisesti toisiaan? Mulla on ollut Porcellaine Laveralta ennen, mutta tuosta näyttäisi vaalein sävy olla Ivory..

  • Sanni

   Kysynkin siis, että minkä värinen tuo meikkivoide on? Vaikka verrattuna Laveran toiseen meikkivoiteeseen.

   Olen tosi pahoillani, mutta kun tuo vaahtomeikkivoide on hävinnyt, en pysty kysymykseen vastaamaan. :( En pysty ihan varmaksi sanomaan oliko kokeilemani mousse-sävy 02 Ivory vai 03 Honey. Minulle käy Laveran normimeikkivoiteesta (Natural Liquid Foundation) juurikin tuo 01 Porcelain mikä sinullekin (silloin kun en ole päivettynyt), mutta en osaa sanoa oliko kokeilemani mousse-meikkivoidesävy samansävyinen kuin Porcelain. Voisin olettaa että se olisi lähellä kun kerran sopi minulle. Mousse-laadussa ei näytä tuota Porcelain-sävyä olevan lainkaan, muut sävyt ovat samannimisiä kuin Liquid-laadussa.

   Toivottavasti pystyn mahdollisimman pian tekemään vertailun näiden kahden eri meikkivoiteen välillä.

 13. SEBA

  Heips! Olen jo jonkin aikaa lueskellut blogiasi, ja mietin että mitä mieltä sinä olet näistä naistenlehtien toitottamista ”Ripsiväri säilyy 3kk, luomiväri 2vuotta”
  Tämä kysymys ihan vain siksi, että välillä meikkitutorialeissasi on hieman vanhempia luomiväripaletteja käytetty, niin haluaisin kuulla mitä itse olet mieltä näistä ”Heitä roskiin 6kk jälkeen avauksesta”- höpinöihin.

  • Sanni

   Ripsivärissä on nestettä, eli se kerää bakteereja. Näin ollen se voi potentiaalisesti mennä pahaksi jo parissa kuukaudessa. Valmistajat ovat ”pakotettuja” hygieniasyistä ilmoittamaan ripsivärin turvalliseksi käyttö/säilymisajaksi avaamisen jälkeen n. 3 kk, mutta käytännössä jokainen saa toki käyttää maalaisjärkeä ja käyttää ripsariaan vaikka 12 kk tai niin kauan kuin siinä henki pihisee jos silmät eivät siihen mitenkään ikävästi reagoi. Itse käytän maskaroitani ihan surutta niin kauan kuin ne pelittävät, todellakin vaikka yli vuoden. En tokikaan suosittele tätä kenellekään vaan neuvon seuraamaan maalaisjärkeä ja ihon/silmien reaktioita. :)

   Mitä luomiväreihin tulee, niissä ei yleensä ole nestemäisiä ainesosia (nestemäiset/voidemaiset luomivärit poislukien, luonnollisestikin, nyt puhutaan puuterimaisista luomiväreistä) joten bakteeritkaan eivät niissä elä. Ne voivat toki mennä pinnalta huonoksi iholta kulkeutuvan rasvan ansiosta tai rakenne voi muuttua kuivaksi tai murumaiseksi, mutta ne eivät todellakaan pilaannu. Puuterimaista luomiväriä voi käyttää vaikka 50 vuotta. :) Äidilläni on edelleen 60-luvulla ostamiaan luomivärejä ja vaikka ne ovat hieman kuivuneet ja kovettuneet, ne toimivat edelleen.

   Naistenlehtien suositukset pohjautuvat valmistajien suosituksiin, ja valmistajien suositukset pohjautuvat a) turvallisuusnäkökulmaan (halutaan siis ilmoittaa käytännössä liioitellun lyhyt käyttöaika jonka aikana tuote ei ainakaan missään nimessä voi mennä pilalle jos sitä säilyttää oikein) ja b) myynnin maksimointiin –> asiakas heittää tuotteen menemään ilmoitetun (LYHYEN) ajan kuluttua ja ostaa uuden. :)

   • Nimetön

    Oma järki sallittua kosmetiikan säilymisessä, kuten sanoitkin. Yksi tärkeä asia olisi heittää kosmetiikkatarvike pois, jos on juuri sairastanut taudin, joka voi uudelleen tarttua kosmetiikan (tai tarvikkeiden) kautta. Esimerkiksi silmätulehduksen jälkeen heitä käyttämäsi ripsari pois, kurkussa tai suussa olleen tulehduksen jälkeen hammasharja vaihtoon jne.

    Tietenkään ei tarvitse olla koko meikkiarsenaalia pois nakkaamassa, mutta tuollaiset hyvin suorassa kosketuksessa olevat kannattaa.

    • Sanni

     Yksi tärkeä asia olisi heittää kosmetiikkatarvike pois, jos on juuri sairastanut taudin, joka voi uudelleen tarttua kosmetiikan (tai tarvikkeiden) kautta. Esimerkiksi silmätulehduksen jälkeen heitä käyttämäsi ripsari pois, kurkussa tai suussa olleen tulehduksen jälkeen hammasharja vaihtoon jne.

     Kyllä, ehdottomasti.

 14. Teukka

  Moussemeikkivoide alkoi kiinnostamaan tosi paljon, koska olen käyttänyt vuosia moussemeikkiä Lancomelta magicue mattea ja sen valmistus kai lopettiin..? Vai tiiätkö Sanni jotain siitä? Ja olen koittanut löytää vastaavaa, koska omat ihohuokoset on kraaterin kokoisia ja ne sai peittoon tällä moussella :) Ja sävyn pitäisi vielä olla vaalea, joten lähden varmaan tsekkaamaan tuota Laveraa johonkin jos vaikka sais testiin!!

  • Sanni

   olen käyttänyt vuosia moussemeikkiä Lancomelta magicue mattea ja sen valmistus kai lopettiin..? Vai tiiätkö Sanni jotain siitä?

   Moi Teukka! Kyseinen Lancômen meikkivoide ei ole minulle valitettavasti tuttu. Mutta voisin veikata, että se oli varmasti koostumukseltaan paksumpaa ja peittävämpää mitä luonnonkosmetiikan moussemeikkivoide on, ja todennäköisesti blurrasi silikonin ansiosta ihohuokosia tehokkaammin kuin mihin luonnonkosmetiikka pystyy.

 15. syysleimu

  Mulla on tuosta moussesta ihan eri fiilis :( jää pyörimään iholle en saa millään tasaisesti ja sitten kun olen vihdoin saanut levitettyä tuntuu että voidetta ei enää ole iholla jäljellä ja siinä meni peittävyyskin. Ei toimi minulla :(( samoin lopputulos on sen näköinen kuin iho hilseilisi poskipäiltä ja otsasta.. omaan pintakuivan ihon. Harmittaa hirveästi koska tuote jää käyttämättä…

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.