Karkkipäivä
Karkkipäivä

Päivän meikkikuvat MUFE Academylta

Muutama ennen ja jälkeen – kuva viikonlopun meikkikurssilta. Laitan kunnon kurssipostauksen tulemaan myöhemmin, minulta puuttuu vielä kuvia lauantailta.

Hanne_before_after

Harjoitusmallini Hanne ja tulkintani häämeikistä.

Olin tyytyväinen meikkiin ja samalla en ollut. Siitä jäi puuttumaan jokin….. ”oomph”. Meikki sopi Hannelle ja korosti hänen vihreitä silmiään, mutta oli mielestäni jotenkin… no, en tiedä. Jotenkin vaisu. Ja liian tuttu ”Sannityylin meikki”. Olisin toivonut oppivani kurssilla uusia tekniikoita. Valitettavasti jäin Mr. Karkkipäivän syntymäpäiväjuhlien takia vaille osaa lauantain demosta ja menetin tärkeän osan opetusta. No, ei voi mitään.

Meikkikurssilla

.

Hanne_before_after2

Kerron teille varsinaisessa kurssipostauksessa millaisen palautteen sain opettajaltamme Julius Sepposelta meikistä. Good or dud? Stay tuned….

Kommentit (39)

 1. Bemu

  No jos tästä jotain jäi puuttumaan niin mä olisin lisännyt volyymia yläripsiin, muuten häämeikiksi tosi kaunis :)

 2. Ulpu

  Kaunis meikki, mutta musta rajaus on mun mielestä turhan kova häämeikkiin. Toki, jos morsian on tottunut mustiin rajauksiin niin sitten ehkä, mut jotenkin tällä mallilla olisin nähnyt hempeämmät rajaukset. Ja ehkä vaalea sisäkajal.

 3. Aiss

  Onpa malli ihan Karlie Klossin näköinen! Minunkin mielestä pohja ja huulet ovat todella onnistuneet, mutta jotenkin tuo luomiväri ei sovi silmien väritykseen.

  • Sanni

   Hmmm, violetti on aika klassinen valinta vihreille silmille ;) Livenä ainakin sävy oli sekä mallin, itseni että kouluttajan mielestä erittäin hyvin silmien sävyä korostava ja sopi mallin ihonkin sävyyn.

 4. maria

  Oho, tosi hyvin meni arvet piiloon. Toivo elää…

 5. meow

  Nyt on pakko sanoa, etten ymmärrä, mikset itse ole tyytyväinen. Mun mielestä toi meikki on todella wow!! :) Olisipa kiva jos tästä olisi tutoriaali… ;)

  • Sanni

   Kiitos meow! :) Minusta tämä on ihan hyvä ”peruskauneusmeikki”, mutta kun tuollaiselle kurssille osallistuu niin sitä ehkä odottaisi itseltään jotain ”perustason” ylittävää… :P

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.