Päivän meikissä sitruksen sävyjä

Tänään meikkasin pitkästä aikaa todella voimakkailla väreillä.

Ja täytyy sanoa, että tällä hetkellä en juuri viihdy näin kirkkaissa ja vahvoissa meikeissä.

22112010_meikki2

Samalla kerron myös sellaisen hyvän uutisen, että meikkipöytäni valoissa saa otettua näinkin hyviä kuvia! Ovathan ne selvästi kellertäviä, mutta värit toistuvat erittäin hyvin. Tämä on oikeasti pelastus talven meikkikuvia ajatellen. Useimpina päivinä on niin pilvistä ja hämärää, ettei edes ulkona keskellä päivää saa tarpeeksi valoisia kuvia.

22112010_meikki3

Kirpeä sitruscocktail syntyi MACin keltaisella Bright Sunshinella, Make Up For Everin Iridescent Acid Greenilla, Manly 120:lla ja Mad Mineralsin Trust Fundilla.

22112010_meikki5

Tässä pari luonnonvalossa otettua kuvaa. Jos vertaatte sävyjä kahden alemman kuvan välillä, niin meikki on suunnilleen saman sävyinen kummassakin. Hyvähyvä!

22112010_meikki6

22112010_meikki4

22112010_meikki_colorchart

Vähän kaaviota taas halukkaille. :)

Tällaisia meikkejä on hauska tehdä, mutta juuri nyt minulla on vähemmän vahva meikkikausi meneillään. Käytän kyllä värejä, ja kesän beigeperiodi on jo kaukainen muisto, mutta pysyttelen mieluiten kahden tai kolmen sävyn komboissa jotka eivät niin pomppaa esiin. Diortropic-meikki oli hyvä esimerkki värikkäästä, mutta kuitenkin hillitymmästä meikistä (ja tiedän kyllä, että monen silmään sekin oli kaikkea muuta kuin hillitty. ^_^) Kiireaamuina valitsen helpot sävy-yhdistelmät ja mallit joita ei tarvitse häivytellä niin juurta jaksain. Muutama tällainen nopsa meikki luvassa huomisen postauksessa.

Kommentit (27)
  1. Ihanan värinen meikki! Noista piirtämistäsi kaavioista on todella paljon hyötyä. En ole ikinä aiemmin saanut onnistumaan yhtään tummempaa meikkiä mutta noiden kaavioittesi avulla olen yhtäkkiä alkanut tajuamaan miten sitä tummaa silmiin laitetaan. Voinkin ylpeänä ilmoittaa, että nyt osaan tehdä kauniin silmämeikin kolmen eri ruskean sävyllä (joista yksi on se tummempi väri) ilman, että näytän turpiini saaneilta. Ihan uskomaton fiilis, kun yksi päivä vaan tajusin meikatessa, että se tumma väri laitetaan tähän ja vaaleaa tuonne ja häivytyskin onnistui. Lopputulos oli todella kaunis, enkä meinaa iltaisin enää malttaa pestä kasvojani :D Kiitos, olet ihana <3

    Nämä värikkäät meikit ovat varsinkin hyviä havainnollistajia, koska sävyt erottuvat todella hyvin toisistaan eikä kaikki ole sulautunut toisiinsa liian hyvin :)

  2. Ihanan värikäs! Oikein kunnon piristysmeikki, tulee mieleen jotkut kirpeät irtokarkit! :}

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *