Päivän look ja terveiset laivasta

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Päivän look. Näyttää vähän kalpealta, huulipunaa kiitos. (Ja väriä tyveen kiitos!!! Värjäysaika maanantaille :))

Perjantai_look_220116

Hiukset ylös. Välillä ihmettelen miksi olen niin kiintynyt pitkiin hiuksiini kun haluan aina pitää ne kiinni.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Luomilla sävyjä Cliniquen Plum Seduction -paletista sekä MACin Beautiful Iris ja Seedy Pearl. Violetissa rajauksessa E.l.f.in tummaa liilaa ja Meksikosta saamaani vaaleaa hohtavaa liilaa + pieni turkoosi efekti Essencen Crystal eyelinerilla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Epätarkentunut kuva kynsistä :p Joiden violetti osuus meni pilalle koska päätin hetken mielijohteesta vaihtaa jo valitsemani Rimmelin violetin hippulakan Color Clubin lastulakkaan. En ole käyttänyt sitä yli vuoteen ja koostumus oli mennyt ihan mönjäksi. Paksu, hitaasti kuivuva mömmö liuotti alla olevan värilakan ja lastut levittyivät totta kai kaikkea muuta kuin tasaisesti ja niinpä olen nyt Tallinnan matkalla kevyesti ruttuisilla möykkykynsillä. :) Noo, kukas niitä läheltä katsoo :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Essien Mint Candy Apple, Color Clubin Covered In Diamonds, Rimmelin Sparkle Every Day jota mun piti laittaa ja Natural Coden Fairy Tale.

.

Lukijamatkatunnelmia:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei – täältähän löytyy hengenheimolaisia :)

.

Istuin junassa matkalla Helsinkiin kun äidiltä tuli viesti:

”Jos voit, tuo mulle Virosta Nurmen jalkaraspisaippua ja vihreä huopasaippua. Maksan takaisin. Innostuin blogisi perusteella! :) Kivaa lukijamatkaa sulle + muille.”

Äiti… ^_^

Nyt: hyvää yötä.

…ehkä unen kannalta haasteellinen yö edessä käytävältä kuuluvan möykän tason perusteella… Onneksi sain yhdeltä matkalaiselta korvatulpat. ;)

*

Kommentit (39)
 1. Charming Nails
  23.1.2016, 06:53

  Kivaa matkaa!! Nuitten lastuglittereiden paksuuntumisen estää pitämällä niitä silloin tällöin ylösalaisin. Käyn aika usein lakkani läpi, sekoittelen ja pidän glitterit ylösalaisin että sekoittuvat :) mikään ei ole ärsyttävämpää kuin lakkauksen pilalle meno..

  1. Nuitten lastuglittereiden paksuuntumisen estää pitämällä niitä silloin tällöin ylösalaisin.

   Siis estääkö tuo myös koostumuksen paksuuntumisen..? Miten…? Mä oon luullut että tuo vaikuttaa vain lastujen jakautumiseen kynsilakkamassassa. :) Mutta joo, voisin kyllä muistaa pitää noita harvempihileisiä lakkoja ylösalaisin. Toisaalta jotenkin myös pelkään, että lakkaa tihkuu sinne korkkiin ja lakkaa on sitten vaikea saada auki :D

   1. Hahah, mun blogihallinta laittaa kaikki mun OMAT kommentit täällä Virossa roskapostifiltteriin :D Ihmettelin kun tätä kommenttia ei näkynyt postauksessa ja sieltähän se sitten löytyi monen muun oman kommenttini kanssa roskapostista..! Saa nähdä meneekö tämäkin kommentti ensin roskikseen…

    1. Jep, meni ^_^ Ei hitto miten hullua… Kirjoitan näitä kommentteja itse sisällä blogin hallinnassa, ja blogi tulkitsee ne roskaviesteiksi. :)

   2. Charming Nails
    24.1.2016, 08:19

    Ei sitä lakkaa tihku korkkiin kunhan korkki on puhdas lakasta eli ei jää yhtään raolleen. Ja on suljettu tiiviisti. Jos lakkoja ei säännöllisesti ravistele ja anna sekoittua kunnolla, koostumus paksuuntuu ja jähmettyy. Silloinhan lastutkin klimppiintyvät lakan sekaan. Mullakin on Covered In Diamonds ja se on helposti paksuuntuvaa sorttia :)

    1. Jos lakkoja ei säännöllisesti ravistele ja anna sekoittua kunnolla, koostumus paksuuntuu ja jähmettyy.

     Kiitos tästä :)

     Saan siis syyttää ihan itseäni lakan pilaantumisesta :/ No, oppia elämä kaikki. Täytyisi pitää noita lastulakkoja jossain näkyvillä että niitä muistaisi säännöllisesti ravistella.

     1. Onko vanhentuneen lakan käyttämisessä jotain ”vaaraa”? Jos koostumus kunnossa, mutta lakka vaikka 7 vuotta vanhaa, kun pakkauksessa lukee että säilyy 8 kk avattuna, niin voiko sitä käyttää? Noissa lakoissa on niin paljon kaikkia aineita, että mikä niissä oikein pilaantuu.

      1. Mä en tiedä, voisin muuten vaikka kysyä Lumenelta (lähin tuntemani kynsilakkoja valmistava taho jonka kemistiin saan yhteyden :D)

      2. Hei Elli!

       Sain vastauksen Lumenen labrasta:

       Kynsilakasta haihtuu herkästi haihtuvia ainesosia (mm. pääkomponentit butyyli- ja etyyliasetaatit) ajan myötä pois, koska pakkaus ei ole ”super”tiivis. Ja kun nestemäisiä aineita haihtuu pois, niin tuote paksunee. Kemiallisia muutoksia, jotka olisivat terveydelle vaarallisia, ei käsittääkseni tapahdu, sillä turvallisuusarvioija on arvioinut tuotteet turvalliseksi käyttää.

  2. Ja nätimmin levittyy kun kaadat sitä foliopaperin päälle ja meikkisienen palalla töpöttelet kynnelle, ei tuu liikaa lakkaa. Tucca on upee!

   1. Miksen mä ikinä opi näitä kikkoja vaikka täältä niitä aina luen… murmur… :) Mutta eikö siitä meikkisienitöpöttelystä jää epätasainen pinta..? Seuraavalla kerralla kokeilen niin loppuu tämä kysely :D

    1. Charming Nails
     24.1.2016, 08:20

     Epätasaisuus tasoittuu pikakuivattavalla päällyslakalla :)

     1. Mulla ei meinaa enää pikakuivattajakaan toimia silloin kun jonkun lakan koostumus on paksuuntunut ja kynnelle jää oikein paksu ja rypyläinen pinta. Tuolloin pikakuivattajan pintakin vaurioituu tosi herkästi, kun se alla oleva pinta kuivuu niin hitaasti. Pitäisi pystyä olemaan monta tuntia kädet pakoillaan että pinnan voisi pelastaa, mutta se ei oikein toimi mun elämäntahdilla :D

    2. Ei jää, lakka imeytyy sieneen ja glitterit siirtyy kynnelle.

 2. Nytkö se lukijamatka on? Ihanaa, oikein hyvää matkaa!
  Sun kampaus on aivan ihana. <3

  1. Nytkö se lukijamatka on?

   Joo :) Täällä me ollaan ^_^

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *