Karkkipäivä
Karkkipäivä

Päivän ärsytys

Kuka muu vihaa rajauskynien muovituksen irroittamista?

Kynat_IMG_1194_2

Siis aargh…

Kynat_IMG_1204

Tottakai arvostan sitä, että kynät muovitetaan hygieenisesti niin ettei niitä saa räplättyä kaupassa auki. Mutta kun niitä ei saamari meinaa saada kotonakaan irti millään…!

Sakset, veitsi… Hiki päässä repimistä ja kynsimistä. Onnistuin tällä kertaa katkaisemaan yhden kynän kärjenkin taistellessani muovikondomin kanssa.

Haava_IMG_1209

Ei ole eka kerta kun homma päättyy haavaan.

Huokaus.

No, nyt ne on kaikki auki.

Saksassa muuten lähes kaikki meikkituotteet jotka vain suinkin saa auki on testattu. Tämä tuli havaittua ainakin DM:n ja Rossmannin kosmetiikkahyllyillä. Monista tuotteista ei ole testeriä joten asiakkaat kokeilevat tuotteita kylmän viileästi myyntikappaleista. Siinä mielessä muovikuoret ovat erittäin hyvä juttu. Karstadt-tavaratalossakin, joka sentään on vähän hienompi liike, näin naisen aivan julkisesti lakkaavan kynsiään myyntikappalekynsilakalla.

Ostokset_reissu_IMG_1219

Reissun saalis. :) Mukana myös Lilianalta saadut tuliaiset.

Tässä välissä ajattelin testata Tallinnasta tuodut Natura Sibericat ja Puhas Loodukset, Saksan tuomisista suuri osa jää odottamaan korkkaamistaan loppukesään ja syksyyn. Jonossa on myös merkkejä kuten The Organic Pharmacy, Arctic Arbutin, Kicks ja uutuuksia Laveralta, sekä yksittäisiä tuotteita Korresilta, Mádaralta, Estelle & Thildiltä ja Lumenelta.

Kiinnostaako joku merkki näistä teitä erityisesti? Otetaanko ihan kronologisessa järjestyksessä vai siirretäänkö joku merkki testikärkeen..? :)

Jos joku ihmettelee mitä järkeä on ostaa lisää kun laatikot on jo ihan täynnä, niin tämä on vähän niinkuin työtäni: testaan kosmetiikkaa. Tutustun mielelläni uusiin merkkeihin ja kirjoitan niistä. En kuvittele että monikaan Saksan tuomisista jää lopulta omaan käyttööni, siskoni odottavat niitä varmasti jo kieli pitkällä kun olen saanut niitä testattua riittävästi :)

Rajauskynät kyllä jää mulle! ^_^

idMeikki0906_IMG_1232

Jotta saan testituotelaatikoihin tilaa, on edessä pian taas arvontoja teillekin. Ai samperi, munhan piti arpoa Exuvianceakin…

Meikki0906_IMG_1237

Päivän meikissä yläluomella Sephoran kynät sävyissä Sun Tan (pronssi) ja Purple Stilettos (violetti) ja alaluomella jumbokynä sävyssä Stayin’ Alive.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pysyy muuten ihan sairaan hyvin sisäluomellakin :)

Kommentit (51)

 1. Juu

  Moi! Toivoisin (vaikka vähän laajempaakin) postausta Korresin kosmetiikasta. Sen vähän, mitä olen joitakin heidän tuotteitaan käyttänyt – kuten naamioita ja kasvojepuhdistusjotakin, olen rakastanut niitä. Olisi kiva tietää, mitä mieltä olet Korresista!

 2. Jonttu

  Näistä ärsytysasioista puheeenollen, oletko samanlainen kosmetiikan testaaja kuin minä, eli jos jokin tuote tuntuu vain ”ei juuri miltään”, niin en viitsi jaksaa käyttöä edes sitä aikaa, mikä olisi hyvä jatkaa, jotta voisi oikeasti sanoa, miten iho reagoi tuotteeseen?

  • Sanni

   Kyllä mä blogia varten arvioitavia tuotteita pyrin testaamaan minimissään sen kaksi viikkoa, se on reilua tuotteita kohtaan.

   • Jonttu

    Toki ymmärrän tuon reiluusperiaatteetn, mutta entä sellaiset tuotteet, jotka eivät päädy blogiin?

    Entä saatatko käyttää huonolta tuntuvia silmänympärysvoiteita vartalovoitena?

    • Sanni

     mutta entä sellaiset tuotteet, jotka eivät päädy blogiin?

     En sellaisia juuri enää testaakaan ;) Kaikki omat hankinnatkin teen pääsääntöisesti sen perusteella, mistä olen kiinnostunut blogissa kirjoittamaan.

     Entä saatatko käyttää huonolta tuntuvia silmänympärysvoiteita vartalovoitena?

     En, annan eteenpäin.

 3. Myy

  PINSETIT! Muovin repäisyliuskan kohdalta niillä kiinni ja tttrrrrrrp se aukeaa nätisti :)

  • Sanni

   Tuo kuulostaa muuten aika hyvältä vinkiltä! :D

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.