Karkkipäivä
Karkkipäivä

Päivämeikistä rock-meikkiin

Lauantai-iltana jäi kaupungilla haahuilun seurauksena aikaa 10 minuuttia laittautua kuntoon Pearl Jamin keikalle. Mielellään sitä lähtisi keikalle vähän rockimmalla lookilla kuin normaali päivämeikki. Hyödynsin jälleen vakioniksini; ei muuta kuin meikin tuunaus tummilla sisärajauksilla ja tummalla luomivärillä alaluomelle. Toimii aina!

Paivameikista_keikkameikkiin

Niin nopea toimenpide – niin ratkaiseva ero!

Huulille vähän kiiltävämpää huulikiiltoa ja se oli siinä.

Paivameikista_keikkameikkiin2

Silmämeikki tehty MACin luomiväreillä. Koko luomella Naked Lunch, varjostuksena Satin Taupe ja ripsirajassa eyeliner-rajauksen päällä Club. Tummennetussa iltaversiossa musta sisärajaus Yves Rocherin vedenkestävällä rajauskynällä ja alaluomella MACin Club. Clubin upea, persoonallinen vihreä hohde näkyy kuvassa erityisen hyvin! :) Club ja Satin Taupehan kotiutuivat luokseni kesäkuun alussa Tukholman NK-hurahduksen seurauksena. Enpä voisi olla tyytyväisempi hankkimiini sävyihin! <3

Kommentit (14)

 1. Ansukuli

  Upeet säihkysilmät! :)

 2. milipili

  Me likes a lot!

 3. Fargo

  Kerro miten sä saat tuon sisärajauksen pysymään :( ihana ja upee

  Mulla ei sisärajaus edes vedenkestävällä pysy vaikka olisi monta kerrosta päällekkäin. Monet merkit oon kokeillu eikä pysy. Mulla on tosi vetiset silmät kylläkin.. Oon yrittänyt kanssa ”pohjustamalla” ja vähän topsilla kuivaamalla mutta ei…. Pitäis olla joku super tuote :D

  • Sanni

   Kerro miten sä saat tuon sisärajauksen pysymään

   Valitsemalla hyvän tuotteen :D Kynissä on ihan hirveästi eroja ja oma kokemukseni on, että valtaosa kajaleista ja inliner-nimillä varustetuista kynistä, joiden siis nimenomaan pitäisi toimia sisärajauksessa, eivät pysy. Kaikkein parhaiten pysyy geelirajaus, jota ei oikeasti suositella sisärajaukseksi, mutta moni käyttää silti ja hyvin toimii. Tietysti kannattaa tarkkailla ärtyykö oma silmä geelirajauksesta limakalvolla…

   Tuo Yves Rocherin vedenkestävä kynä (automaattikynä, ei teroiteta) pysyy ihan tosi hyvin limakalvolla. Ennen mun ykkössuosikki oli MACin Smolder, sekin pysyy hyvin mutta tuhraa enemmän kuin YR. Mä melkein otin tuosta Pearl Jam -meikistä kuvan yöllä keikan jälkeen, oli nimittäin kaikki rajaukset ihan tallella yöllä klo 01. :)

 4. vakilukija

  Ei liity postaukseen, mutta halusin vaan sanoa että Sanni, olet ihana ja inspiroiva, blogisi on ehdottomasti ykköstavaraa ja toivottavasti jatkat vielä pitkään!

  • Sanni

   Kiitos vakilukija! :)

 5. mathildaaasd

  Sulle vaan sopii noi mustat sisärajaukset niiiiin hyvin!

  • Sanni

   Täytyy olla samaa mieltä :)

 6. Piritta

  Kiva look! :) Millaisella rajauskynällä tuo sisärajaus on tehty? Kajal vaiko joku nestemäinen tussi ym.?

 7. siiri

  Millaisella siveltimellä levität alaluomelle luomivärin?
  Tuntuu, että on aika mennä sivellinostoksille, kun omistan vain huonoja, liian isoja ja liikaa elämää nähneitä.

  • Sanni

   Millaisella siveltimellä levität alaluomelle luomivärin?

   Käytän kahta, H&M:n ikivanhaa aivan huippua pikkusivellintä joita ei ole myyty enää 10 vuoteen, ja sitten Coastal Scentsiltä tilattua Mini Contour -sivellintä, jota sitäkään ei enää myydä. Noita hyvin pienipäisiä rajaussiveltimiä puuterimaiselle tuotteelle on todella haastavaa löytää. Nestemäisille tai voidemaisille rajauksille kyllä riittää kapeita ja viistottuja rajaussiveltimiä, mutta ei noita puuterimaiseen rajaukseen sopivia.

   Coastal Scentsin valikoimassa nämä kaksi ovat tällä hetkellä lähinnä sitä sivellintyyppiä mitä itse käytän, tosin mun omat on kärjestään vieläkin pienemmät:

   http://www.coastalscents.com/brushes/liner/classicdetailmininatural.html

   http://www.coastalscents.com/brushes/liner/classicdetailminisynthetic.html

   Nuo näyttää kyllä ihan hyvältä mun silmään ja muoto toimii puuterimaisen tuotteen levityksessä.

 8. Myy

  Aijai, Club täytyy ostaa :)

 9. Jasmin

  Hei! Olen 14-vuotias ja haluaisin oppia meikkaamaan niin kuin ammattilainen meikkaaja. Mutta nuo ovat jo tosi tosi tosi hienosti laitettu! Antakaa minulle lisää vinkkejä niistä!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.