Karkkipäivä
Karkkipäivä

Päivä meikkitaiteilijan olan takana

Sain pari viikkoa sitten toteuttaa pitkäaikaisen haaveeni ja pääsin seuraamaan ammattimeikkitaiteilijan työpäivää.

Meikkitaiteilija ei ollut kuka tahansa, vaan L’Oreal Parisin Suvi Tiilikainen, jonka me ”ysärinuoret” tunnemme vuoden 2000 Miss Suomena (os. Suvi Miinala). Itse seurasin vielä 2-kymppisenä missikisoja ja tiesin aina kuka on viimeisin missimme (toista on nykyään, myönnän). Suvi on jäänyt mieleeni koska hän oli minusta yksi kaikkien aikojen kauneimpia missejämme, ja olen seurannut Suvin uraa läpi vuosien aktiivimallivuosista meikkitaiteilijan ammattiin.

Fit_meikkaus_Suvi_IMG_5580

Siksipä minulla oli suunnilleen vähän ”star-struck” -olo kun tapasin Suvin Fit-lehden toimituksessa varhain kuvauspäivän aamuna. (Jopa Mr. Karkkipäivä oli vähän että ”Iiik, sä tapaat Suvi Tiilikaisen!” ^_^) Rempseän, syntyjään kemiläisen Suvin rento ja maanläheinen olemus sulatti pienen jännitykseni saman tien.

Suvi suoritti meikkitaiteilijan opinnot Helsingin kuulussa Makerissa 10 vuotta sitten ja on toiminut L’Oreal Parisin meikkitaiteilijana viimeiset viisi vuotta. Kolmen lapsen äiti tekee vielä satunnaisesti joitain mallin töitä, mutta työ meikkitaiteilijana on Suvin ”leipä” ja suurin intohimo.

Fit_meikkaus_IMG_5601_2

L’Oreal Parisin meikkitaiteilijan työviikko voi koostua esimerkiksi tavaratalojen meikkikeikoista, lehtien kuvauksista ja koulutustilaisuuksista.

Kysyn, kummanko tyyppisistä töistä Suvi pitää enemmän, tavaratalomeikkauksista vai lehtikuvauksista. Suvi vastaa että kummassakin on puolensa. Tavaratalomeikkauksissa oppii tuntemaan tuotteet kaikkein parhaiten, kun tuotteita pääsee kokeilemaan laajalle kirjolle erilaisia asiakkaita. Oppii mitkä sävyt menevät millekin iholle ja miten esimerkiksi erilaiset meikkipohjat käyttäytyvät eri tyyppisillä ihoilla, se on meikkitaiteilijalle arvokasta tietoa. Tämän voin itsekin allekirjoittaa entisestä työstäni johon kuului paljon meikkiopastuksia liikkeessä.

Lehtikuvauksissa on oma tunnelmansa ja tahtinsa, ja vaatimukset meikille tietysti aivan erilaiset. Suvi nauttii kaikenlaisista työhönsä kuuluvista tehtävistä ja pitää siitä, että päivät ovat niin erilaisia. Mukana kulkee valtava laukku (ei pelkkä pakki) meikkejä, kynsilakkoja, hiustenmuotoilutuotteita, kihartimia ja suoristusrautoja. Tarkastelen laukkua ja pakkia niiden ansaitsemalla kunnioituksella, kosmetiikkafriikin aarrearkku.

Olen esitellyt blogin pienessä Henkilökuva-sarjassa erilaisissa kauneus- ja kosmetiikka-alan tehtävissä toimivia ammattilaisia ja nyt sarja täydentyy Suvin myötä vihdoin meikkitaiteilijalla :) Jess!

Fit_meikkaus_meikkipakki

Päivä Suvin ”olan takana” oli aivan huikea ja osoittautui vielä paljon odotettua monipuolisemmaksi ja kiinnostavammaksi, kun päivä jatkui studiolta vielä ulkokuvauksiin.

Olin siinä kuvitelmassa, että pääsisin seuraamaan lehden lukijan muuttumisleikkiä, mutta kyseessä olivatkin Fit-lehden heinäkuun numeron kansikuvaukset. Mallina toimi Lotta Hintsa, Miss Suomi (vuosimallia 2013) hänkin, ja oli siinä kuulkaa aika hauska kuunnella päivän verran kahden Miss Suomen jutustelua ja kokemuksia uransa varrelta. Päivän aikana saikin meikkitaiteilijan työn lisäksi myös aimo annoksen informaatiota mallin ammatista.

Fit_meikkaus_IMG_5576_2

Sessio alkoi hiustenlaitolla.

Fit_meikkaus_kiharrus

Lotan hiuksiin haluttiin rento, laittamattoman näköinen beach-look.

Oli kiinnostavaa seurata, miten paljon vaiheita ”laittamattoman” näköiseen tukkaan lopulta kuuluu; tulos on täysin luonnollinen mutta alla on huolellista föönausta, kiharrusta ja erinäisiä muotoilutuotteita.

Fit_meikkaus_IMG_5615

Kiharat mutusteltiin auki luonnonkiharan näköisiksi rennoiksi laineiksi.

Fit_meikkaus_meikkipakki_IMG_5727

Sitten siirryttiin meikkiin.

Suvi kertoo, että useimpien ammattilaisten tavoin myös hän aloittaa mieluiten silmistä ja tekee meikkipohjan vasta sen jälkeen, mutta tällä kertaa tehtiin toisin päin. ”Lotan silmämeikki tulee olemaan niin kevyt että tiedän ettei siitä juuri varise mitään kasvoille”.

Fit_meikkaus_meikkipohja

Lotan meikkipohja tehtiin True Match -meikkivoiteen ja Lumi Magique -primerin sekoituksella.

Suvi kertoo Lumi Magique -primerin olevan hänen ykkösluottotuotteensa, jota hän käyttää lähes kaikissa meikeissä. Kyseessä on valoaheijastava primer joka tuo iholle eteerisen kasteisen kuullon, tiedätte tuotetyypin. Kuin valokynän ja ohuen primerin risteytys. Suvi tykkää sekoittaa Lumi Magiqueta meikkivoiteeseen jolloin kuulto ei jää meikkivoiteen alle ja ihon pinnasta tulee erityisen kuulas, näyttämättä kuitenkaan rasvaisen hohtavalta.

”Suunnilleen kaikki mallit joita meikkaan haluavat meikkauksen jälkeen tämän primerin itselleen”, Suvi kertoo. Lotta ei vaikuta poikkeukselta. :)

Fit_meikkaus_IMG_5633

True Match – & Lumi Magique -yhdistelmällä meikkipohja on ohut ja luonnollinen.

Kansikuvalook on freesi ja sporttinen, siihen ei haluta paksua täyspakkelia.

Fit_meikkaus_Lotta_luomivari

Silmämeikki syntyy Color Riche La Palette Nude 02 Beige -paletin yhdellä sävyllä.

Kaunis hohtava toffeenruskea taittaa valoa niin, että tulos näyttää siltä kuin luomella olisi useampaa sävyä ja varjostus tummempi luomen ulkonurkassa.

Fit_meikkaus_LaPaletteNude

Tätä sävyä meikkiin käytettiin.

Fit_meikkaus_eyeliner

Seuraavana vuorossa rajaus.

Suvi vannoo geelieyelinerin nimeen (mähän olen sanonut että geelit rules!) ja tekee rajauksen niin näppärästi ja siististi että ei voi kuin tuntea pientä positiivista kateutta. Tässä näkyy ammattimeikkaajan varma käsi.

Fit_meikkaus_ripsari

Ripsivärin Suvi laittaa tiheällä, jämäkällä pikkusiveltimellä, ei pyöröharjalla.

Maskara on itsestäni kaikkein vaikein kohta asiakkaan meikkauksessa ja olen aina erityisen kiinnostunut näkemään millä tavoin muut ammattilaiset sen hoitavat. Osa käyttää perinteistä maskara-applikaattoria (pyöröharjaa), jotkut viuhkasivellintä ja toiset Suvin tapaan ns. tavallista littanaa sivellintä.

Minusta maskaran laitto pyöröharjalla jonkun toisen ripsiin on rehellisesti sanottuna aivan älyttömän hankalaa eikä tulos ole koskaan yhtä hyvä kuin itse laittaessa (tämän myöntävät ammattilaisetkin). On jotenkin turhauttavaa kun muuten voi luoda toisen kasvoille kauniin kokonaisuuden, mutta ripsistä en koskaan saa ns. täydellisiä. Usein olen käyttänyt tyven viimeistelyyn eyeliner-sivellintä. Pikkusivellin-tekniikka näyttää sen verran toimivalta että sitä täytyy kokeilla itsekin. Tosin siihen, kuinka paljon asiakkaan silmien räpyttely vaikuttaa tulokseen, ei auta mikään taikasivellin ^_^ :D

(Jos tätä juttua lukee muita ammattimeikkareita niin jakakaahan niksejänne jos sellaisia on :))

Fit_meikkaus_IMG_5680

Yhden sävyn silmämeikki valmiina. Suvi ei laita edes korostussävyä kulmaluulle.

(Kulmakarvat meikataan irtoripsien jälkeen.)

Fit_meikkaus_irtoripset

Kuvausmeikissä irtoripset ovat aivan must, saan kuulla. ”Paraskaan maskara ei saa silmiä kuvissa esiin niinkuin irtoripset”, Suvi kertoo ja Lotta nyökkäilee.

Fit_meikkaus_poskipuna

Seuraavaksi Suvi pyöräyttää Lotan kasvoille poskipunan.

Fit_meikkaus_Loreal_TrueMatchBlush_165

Suvin lemppari on tässäkin meikissä käytetty True Match Le Blush -sävy 165 Rose Bonne Mine.

Reilusti hohtava, raikas ruusuinen pinkki. Ihanan heleä ja tyttömäinen! Tämä sävy ei kuulunut valikoimaan kun itse vielä tein myymälätöitä, helmi on jäänyt minulta huomaamatta. Sävy #120 on muuten kuulunut vuosikaudet omiin lemppareihini, en edes omista sitä itse mutta se on yksi niitä huippuhelppoja arkisia sävyjä myydä ^_^

Fit_meikkaus_kulmat

Sitten vuorossa kulmakarvat.

Lotalla on luonnostaan tuuheat, tummat ja kauniin muotoiset kulmat, joita Suvi täydentää ensin puuterimaisella kulmavärillä ja sitten Brow Artist Plumper -kulmageelillä – tuote, johon muuten sain itse joku aika sitten lukijalta vinkin. Geelissä on mukana pieniä kuituja jotka tarttuvat kulmakarvoihin ja tekevät niistä tuuheamman näköiset, for real.

Pakko se oli uskoa:

Fit_meikkaus_kulmat_BrowPlumper

Lotan vasemmassa (teistä katsoen oikeassa) kulmassa Brow Artist Plumper -käsittely, toisella puolella vain puuterivärillä käsitelty kulma.

Tämä täytyy kyllä kokeilla itsekin!

Fit_meikkaus_huulet

Viimeisenä Suvi sävyttää Lotan huulet, ja meikki on valmis.

Fit_meikkaus_Lotta_ennen_jalkeen

Nukkemainen Lotta ennen ja jälkeen.

Fit_meikkaus_Lotta_ennen_jalkeen2

Mietin koko päivän ketä ulkomaista julkkista Lotta Hintsa muistuttaa.

Myöhemmin sain sen päähäni:

                        Lotta_Mena

Mena Suvaria. :)

 Fit_meikkaus_IMG_5812

Meikki ulkona.

  Meikkauspeilin kellertävät valot luovat aina oman ikävän sävynsä ihoon, luonnonvalossa meikin raikkaus tulee paremmin esiin.

Lotan meikki:

Lumi Magique primer + True Match -meikkivoide

Perfect Match -valokynä jota käytettiin myös luomenpohjustajana

Silmänrajaus Super Liner Gel Intenza -geelilainerilla, päälle pehmennys puuterimaisella luomivärillä

Ripsiväri False Lash Wings Sculpt + irtoripsiä

Poskipuna True Match #165 Rose Bonne Mine

Puuteri Nude Magique BB Powder (laitettiin vasta poskipunan jälkeen)

Kulmakarvat Brow Artist Genius Kit -puuteriväri + Brow Artist Plumper -geeli

Huulipuna Color Riche Lip Palette -huulipunapaletista

Fit_meikkaus_Suvi_IMG_5584

Minun oli totta kai utsittava Suvilta vielä hänen luotto- ja lempparituotteensa.

Lumi Magique Primerin ykkössija kävikin jo ilmi, muita Suvin suosikkeja L’Orealin valikoimassa ovat Cushion-meikkivoide (”Kaikkein luonnollisin, ihanan ohut meikkivoide”), True Match -poskipunat, geelieyeliner, kulmageeli, Color Riche -huulipunat ja kynsilakat. Maskaroista Suvin henkilökohtainen suosikki on alkuperäinen False Lash Wings.

Suvi puhuu paljon ohuen meikin puolesta, eikä vahvasti puuteroitu pinta kaunista ketään. Peittävämpää kestomeikkipohjaa Suvi käyttää vain tapauksissa, joissa asiakkaan iho on rasvoittuva ja helposti kiiltelevä. Iholle jolla on jo juonteita Suvi pitää BB-voiteen tyyppistä meikkipohjaa ihanteellisimpana; mitä ohuempi ja kosteuttavampi pohja, sitä paremmin juonteet ja ihon epätasaisuudet häivyttyvät ja ihon pinta näyttää nuorekkaalta.

Fit_meikkaus_Suvi_IMG_5557

Oli huikeaa seurata rautaisen ammattilaisen nopeaa ja varmaa työskentelyä ja tekniikkaa. Enpähän olisi halunnut ottaa selvää kuinka kauan meikäläisellä olisi mennyt meikin tekoon… ^_^ :D Olisin siinä arponut ja vertaillut sävyjä ja mietiskellyt rajaustyyliä ja varjostuksen korkeutta ja ennen kaikkea höpötellyt mallin kanssa…. :)

Tällä friikillä fiilistely menee useimmiten tehokkuuden ohi. :) Hahah, mm. siksi minusta ei koskaan tulisi ammattimeikkitaiteilijaa ^_^

Kiitokset vielä Suville, Lotalle, Fit-lehden tiimille ja L’Orealille antoisasta päivästä :)

*

Laitan blogiin kuvan Lotan valmiista kansikuvalookista ja lisää behind-the-scenes -kuvia kun lehti on ilmestynyt. :)

Kommentit (40)

 1. Maria

  Mistäs noita voidemaisia rajauksia voi ostaa? Netistä helpointa mulle :) ja tässä tuli mieleen vielä meikkipohjakin, kun minulla on lily lolon puuteri. Sen kanssa käy niin, että iho kiiltelee muutama tunti laiton jälkeen hieman ikävästi. Ihoni on sekaiho, finnejä t-alueella, joka myöskin rasvoittuu helposti. Tykkään näistä mineraalipuutereista ja sopivat hankalaan atoopikon ihooni todella hyvin enkä tunne puuteria iholla. Mikä on ihan must! Mutta onko sinulla antaa vinkkiä jostakin muusta puuterista? Jonka kanssa rasvoittuminen, kiiltely ei olisi niin selvää. Joudun siis taputtelemaa ihoani kiiltelyn pois ottamiseksi ja tuntuu, että puuteri jotenkin häviää…..kun puhistan ihon niin puuterista on vaan jotaki jäämiä vaikka en taputtele naamaani ollenkaan. Talvella lily lolo on pelastus :)

  Tämä oli todella hieno postaus ja mielenkiintoinen! Silloin tällöin pohtinut lehtien kuvia katsellessa, että miten ihmeessä ihmisistä saadaan niin freesejä :D

  • Sanni

   Mistäs noita voidemaisia rajauksia voi ostaa? Netistä helpointa mulle :)

   L’Orealin geelilainerin voi tilata esim. Sokoksen verkkokaupasta.

   Jos haluaa muita värejä kuin mustaa niin on käännyttävä muiden merkkien puoleen, esim. MACillä on paljon eri värisiä geelilainereita, niitä tosin ei saa (Suomessa) verkkokaupasta. Jos asut Turussa, Helsingissä tai Tampereella voit ostaa MACiä Stockalta :)

   Itse olen tilannut Indeliblen-geelilainereita MadMineralsilta: http://madminerals.biz/collections/traditional-makeup-beauty-products-for-eyes/gel-eyeliner

   Mutta onko sinulla antaa vinkkiä jostakin muusta puuterista?

   Juuri eilen kirjoittelin sellaisesta mineraalipohjasta :)

   http://karkkipaiva.indiedays.com/2016/06/01/uoga-uoga-re-visited/

   Se sisältää talia imeviä ainesosia ja on paljon kuivempi ja mattaisempi kuin mikään muu kokeilemani mineraalipuuteri.

 2. Trin

  Käyttämäni siveltiin ripsivärille katson asiakkaan ripsien mukaan. Viuhkamaisella siveltimellä saa paremman jäljen ohuempiin ripsiin ja litteällä pienemmällä tuuheampiin. Jos ripset on todella pitkät, käytän ripsien tyveen litteää ja pituuksiin viuhkamaista. Pyöröharjoja en käytä koskaan. :)

  Jos asiakas räpyttelee paljon silmiä tai silmät pysyy muuten vaan huonosti kiinni, pyydän heitä avaamaan suun ja hengittämään suun kautta hetken. Silmät pysyy paremmin paikoillaan. Kuulostaa hassulta, mutta toimii!

  • Sanni

   Kiitokset vinkeistä Trin :) Tuon suunavausvinkin olen kuullut joskus aiemmin ja sittemmin unohtanut ^_^

 3. Elisa

  upea meikki kyllä! :) lotta on ihana, mun lemppari missejä! kuten myös ihana suvi! <3

 4. Maija / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi

  Tämä oli mukava juttu lukea! Olisi tosin vielä mielenkiintoista tietää mitä tuotteita meikkaajat käyttää, jotka eivät ole töissä tietyllä brändillä :)

 5. Charming Nails

  Ihan mahtava tilaisuus päästä mukaan, olet varmasti ollut ihan elementissäsi :)

  • Sanni

   olet varmasti ollut ihan elementissäsi :)

   No näin voi kyllä sanoa ^_^ :D

 6. mononoke

  mielenkiintoinen postaus! tykkään ihan älyttömästi ammattilaisten meikkaamisesta oppimisesta. esimerkiksi Lisa Eldrige on loistava! hauskaa, kun ammattilaiset suosivat monesti vähän rennompaa jälkeä kun taas monilla youtube-meikkareilla on hirmu vimpan päälle kaikki! (hienoja toki nekin.) Lotassa herättää huomiota varsinkin ihanat tummat kulmat yhdistettynä vaaleaan tukkaan! mä en vaan voi käsittää, mistä johtuu, että toisille vaaleahiuksisille noinkin tummat ja näyttävät kulmat sopivat upeasti. itse näytän heti ihan pöljältä, jos yritän saada kulmiin mitään väriä. kuka voisi selittää tämän ilmiön?? :D

  • Sanni

   esimerkiksi Lisa Eldrige on loistava!

   Niin on <3

   hauskaa, kun ammattilaiset suosivat monesti vähän rennompaa jälkeä kun taas monilla youtube-meikkareilla on hirmu vimpan päälle kaikki!

   Totta :) YouTubessa on jotenkin enemmän vallallaan sellainen jopa vähän teatraalisen vahva, näyttävä ja tarkka meikkityyli. Kai se on sitä kun halutaan tuoda esiin oma taito ja lahjakkuus, joka tietysti tulee parhaiten esiin näyttävissä ja pikkutarkoissa meikeissä. Peruskauneusmeikkejä osaavat tehdä melkein kaikki vähänkään meikkauksen päälle ymmärtävät :) Eri asia sitten millaisella rutiinilla ja hallinnalla sen perusmeikinkin tekee, siinä eroaa ammattilainen harrastelijasta :)

   itse näytän heti ihan pöljältä, jos yritän saada kulmiin mitään väriä. kuka voisi selittää tämän ilmiön?? :D

   Mä selittäisin sen tottumuksella :D Jos on aina ollut vaaleissa kulmissa, kestää aikansa tottua tummaan jälkeen. Vähän niinkuin mustan eyelinerin kanssa (kun oma sävytys on vaalea), mä muistan miten kartoin hulluna mustia rajauksia jonnekin päälle 25-vuotiaaksi saakka koska ne oli mun mielestä niin hurjan jyrkän näköiset mun kasvoilla. Mutta sitten kun mustaa rajausta vain alkoi käyttää, siihen pikkuhiljaa tottui (samoin kuin megavärikkäisiin meikkeihin) eikä se enää näyttänyt yhtään rajulta. Siihen adaptoitui. :) Niin kävisi varmasti sullekin ja tummille kulmille kun ahkerasti vain meikkaisit sellaiset viikosta toiseen :)

 7. Jonttu

  Oo, aivan mahtava kirjoitus varmasti tulossa! En malta odottaa, että pääsen lukemaan tämän. Jo silloin, kun jossakin kommentissa kerroit viettäneesi päivän kahden missin seurassa, ajattelin, että olisikohan peräti itse Suvi Miinala toinen heistä. Hän on jotenkin vain jäänyt mieleen kaikkein kauneimpana, eikä ole myöskään kunnostautunut keltaisen lehdistön sivuilla (tyrkkymissit ja lehdistön nostamat missit eivät kiinnosta – ihmisessä pitää olla se kauneus, eikä sitä saa edes jatkuvalla julkisuudessa velmuilulla).

  Karkkipäivä on ihan paras blogi, kun pääsee lukemaan tällaista! :)

  • Sanni

   Oo, aivan mahtava kirjoitus varmasti tulossa!

   Tarkoitatko tällä sitä kun sulla on tapana lukea mun postauksia myöhemmin illalla/seuraavana päivänä töistä tultua..? :) Jäin miettimään ensin että mikähän kirjoitus multa vielä on ”tulossa” kun tässähän se jo on :D

   • Jonttu

    Tämäpä hyvinkin, ja hyvä oli. .)

 8. Suttu

  Mulla tuli Lotasta (ainakin noissa kuvissa) heti mieleen McLeodin tyttärien Tess (näyttelijä Bridie Carter). :)

  • Sanni

   Piti ihan googlata :) Samaa tyttömäisyyttä Lotassa ja Bridiessa näyttäisi olevan mutta Bridiella on erilaiset silmät ja kulmikkaammat kasvot. (Ja tällä en sano etteikö jokaisen kokemus julkkisten yhdennäköisyydestä ole yhtä oikea ^_^)

 9. Ansukuli

  Olipa mielenkiintoinen ja ihanan erilainen postaus! Lotta on niiiiin kaunis..!

 10. meow

  Olipas mielenkiintoista! :) En huomannut tekstissä tietoa että millähän tuotteella mallille on tehty varjostukset? Ei ainakaan näytä siltä että vain poskipunaa olisi laitettu :o

  • Sanni

   Mallille ei tehty varjostuksia :)

 11. Heli

  Pääsinpä taannoin Suvin meikattavaksi Sokoksella,tuolloin hän oli Lancomea edustamassa. Hän mainitsi juuri tuosta, että miten mielenkiintoista on päästä testailemaan värien ja tuotteiden käyttäytymistä eri ihmisillä ja jakoi auliisti vinkkejä. Sellainen tähtihetki :-)

 12. Nimetön

  Sisävalossakuvissa tuo meikkipohja näyttää tunkkaiselta, mutta ulkokuvassa onkin ihan hyvä.

  Näin sattumalta juuri unta valoa heijastavista primereista. Meikkaamisesta mitään tietämätön tuttu oli käyttänyt primeria, jossa oli paljetteja (!) ja oli ihan lähdössä ulos kasvot täynnä isoja paljetteja. Nypin suurimman osan niistä pois ja asettelin loput sinne tänne kasvoille, että ”no nyt on parempi, osta ensi kerralla vaikka L’Orealin primer tai Lumenen hohtava seerumi, niissä ei ole glitteriä”. :)

  • Sanni

   Sisävalossakuvissa tuo meikkipohja näyttää tunkkaiselta

   Joo, meikkipohjaa ei koskaan pitäisi arvioida meikkipeilien valossa, ne lamput on joka paikassa aina ihan hirveän sävyisiä.

   oli käyttänyt primeria, jossa oli paljetteja (!)

   Whaat?? :D Paljetteja..? Huhhuh, minkä merkin primerissa on paljetteja? Kuulostaa aika ufolta…! :D

 13. Amy

  Kiva postaus, kiitos!

 14. Mardy

  Olipas kiva postaus. Itse olen ollut noin nelisen vuotta sitten Suvin meikattavana lehtikuvauksia varten. En tiennyt että hän meikkaa minut joten ei ollut mitään ennakkoluuloja, mutta jotenkin sitä siinä odotellessa ajattelin että onko hän kovin pinnallinen ihminen. Ja pah, sitä hän ei ollut. Hän oli hyvin mukava ja avoin ja juttu luisti puolin ja toisin oikein sujuvasti. Jäi siis todella positiivinen olo kaikin puolin. Hän laittoi myös minulle irtoripsiä kuvausta varten ja olin niihin todella tyytyväinen, niin ihanat :)

  • Sanni

   Suvi vaikuttaa kaikin puolin tosi maanläheiseltä ihmiseltä, hänen kanssaan oli tosi helppo tulla juttuun ja oli luonteva olo :) Sellaisella olemuksella pärjää ja menestyy kyllä ihmisläheisessä työssä <3

 15. Jonttu

  Entistä enemmän vain olisi hinkua päästä jonkun ammattilaisen meikattavaksi (Sannin tai Suvin esim.). Haaveilen vähintään joka kuukausi sellaisesta. :)

 16. Kuorotipu

  Kiitos poskipunavinkistä. Oli pakko käydä eilen palkkapäivän kunniaksi hakemassa se itselle :D

  • Sanni

   Joko ehti iholle saakka? :)

 17. Kuorotipu

  Ei vielä. Viikonloput vapaita, niin sai kissojen aamuruuan jälkeen kääntää kylkeä. Myöhemmin tänään pääsee testiin :)

  • Kuorotipu

   Ja onhan tää ihana :)

 18. Sonja

  Oi! Tuota Plumperia on pakko päästä testaamaan.

 19. Kukka

  Mä niin olen vaikutuksille altis :D Tän postin lukemisesta eli siitä kesäkuun alusta asti oon haikaillut tuon luomiväripaletin perään. Kävin sitä Sokoksella katsomassa ja ihastuin myös siihen Rose-versioon. Ja koska mulla jo oli nudetyylinen paletti ruskean sävyjä, mietin, etten oikeasti tartte kahta. Kun paletit tuli Citymarketissa alennukseen, Rose matkasi mukanani kotiin. Mutta Beige jäi vielä niin pahasti kaivelemaan, että kun se viime viikolla löytyi Sokoksella alesta, kirmasin iloiten kotia kohti sen kanssa. Ja todella tykkään siitä!!!! Tuo nimenomainen väri tulee varmaan ekana käytettyä loppuun, kun oli niin toimiva. Vanha nude-paletti taitaa jäädä käyttämättä ja matkata kaverille, joka joskus sitä ihasteli. Lopulta tämän sävyt sopii mulle paljon paremmin kuin sen, mikä mulla aiemmin oli. Kiitos tästä vinkistä!!!!! :)

  • Sanni

   Ole hyvä vain Kukka :) Onpa mukavaa kuulla että sait ihanaiset vielä alennuksella :) (Tarjoushinta tuplaa ilon, eiks niin ^_^)

   • Kukka

    Kyllä siitä ainakin jotku kummat kiksit saa :D tarjoushinnasta siis :)

    • Sanni

     I hear you ^_^ Nimimerkillä ”ajoitan-kosmetiikkaostokset-lähes-aina-alekuponkien-tai-tarjouspäivien-aikaan” :D

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.