Painavaa sitoutumista….

Muistatte, kun kerroin kaksi viikkoa sitten alkaneeni uuteen suhteeseen… Enpäs tullut ajatelleeksi kuinka painavia ulottuvuuksia suhteella voisi olla, ennenkuin tuli tämä viikko.

NakedSkin_reissussa

Viittaan tietenkin Naked Skin -valoimpulssilaitteeseeni.

Kun lähtee tekemään valoimpulssihoitoa, on käsittelyt suoritettava säännöllisesti. Ja jos jollekin käsittelyviikolle sattuu matka, niin se on sitten ”tough luck” ja hoitosalkku mukaan vaan…. Täytyy sanoa, että vähän huokaisin kun tajusin, että mun on otettava tämä monen kilon laukku mukaan Ahvenanmaalle vain sitä yhtä kahden minuutin käsittelyä varten. Millekään Ryanairin käsimatkatavarareissulle tätä ei voisi kyllä kuvitellakaan ottavansa. Kun käsittelyt siis aloittaa, niin kannattaa katsoa ettei hoitoviikolle satu matkaa.

No, toivotaan että projekti on vaivan arvoinen! :) Olisi kyllä mahtava jos kesään mennessä voisin unohtaa bikinirajan huollon… Ja jos laite tekee mitä lupaa, niin varmasti aloitan muidenkin alueiden käsittelyn.

NakedSkin__kasittely

Sellaisen huomion voin myös antaa, että minusta on ainakin tuolla bikinirajalla vaikea erottaa, mihin kohtaan täsmälleen olen jo valoimpulssin ampunut. Kahta kertaa kun ei saisi samaa kohtaa yhdessä käsittelyssä valottaa…  Geelikerrokseen ei mielestäni jää käsittelyikkunasta tarpeeksi selkeää jälkeä (tai sitten mä vain säästeliäänä ihmisenä laitan tuota geeliä ihan liian vähän… :p) Vähän jänskättää, että jääköhän mulla kuitenkin sellaisia alueita joita en saa ”nukutettua”, jos en saa käsittelyjä ammuttua ihan vieri viereen….

Muiden laitetta testanneiden positiiviset kokemukset kuitenkin kannustaa. :) Jos tällä on muutkin onnistuneet niin kai mäkin…?

P.S. Julkaisinko mä tosiaan juuri kuvan alapäästäni…? Kaikkeen tämä bloggaaminen johtaakin…..

Kommentit (14)
 1. Täytyy sanoa että mun silmät hieman suurenivat, lol!

 2. Jos nyt oikein ymmärsin niin bikinirajojen siistiminen tarkoittaa myös sisäreiden siistimistä? Mä olen aina miettinyt, että mitä tuo sana tarkoittaa ja pohtinut vain, että se tarkoittaa alapääkarvojen trimmausta, mutta olen samalla miettinyt, että miten ihmeessä se liittyy bikineihin (eihän se sieltä mihinkään näy!). Nythän tämä makes a sense! Jos karvoja kasvaa myös reisissä niin näkyyhän ne sitten :)

  t. yksi vähäkarvainen (epiloin sääret n. 4 kertaa vuodessa, karva vaan ei kasva ja jos kasvaa se ei näy mihinkään, ”bikinirajoista” sen verran, että kyllä ne aika pikkuiset bikinit sais olla, että tuolta jotain karvoja johonkin suuntaan näkyisi vaikken ikinä olisi sheivannutkaan :D )

  1. Jos nyt oikein ymmärsin niin bikinirajojen siistiminen tarkoittaa myös sisäreiden siistimistä?

   Mun kohdalla ainakin se tarkoittaa kirjaimellisesti sen alueen siistimistä, joka jää bikinin alaosan / alushousujen reunan ulkopuolelle. Ehkäpä jonkun kohdalla se tarkoittaa myös muita karvoja, mutta valoimpulssihoitoa ei saa tehdä intiimialueelle. Eli intiimialueen karvoitusta tällä ei saa ”nukutettua”.

   ”bikinirajoista” sen verran, että kyllä ne aika pikkuiset bikinit sais olla, että tuolta jotain karvoja johonkin suuntaan näkyisi vaikken ikinä olisi sheivannutkaan :D

   Voi onnekasta..! Mäkään en ole koskaan ollut erityisen karvainen ihminen, mutta ikävä kyllä juuri tuo biksualueen karvoitus on tuntunut lisääntyvän vuosien myötä… murmur…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *