Pääsiäispupuja ja -kynsiä

Viivi_bunny

Hyvää pääsiäistä toivottaa Viivi-pupu!

Ja ennenkuin joku syyttää minua koiran kiusaamisesta tyhmillä pupu-korvilla, vakuutan teille että kyseessä on vain kömpelö kuvamanipulaatio. ^_^

Olemme mökillä pääsiäisen vietossa, ja tajusin juuri että blogillahan oli toissapäivänä 2-vuotissynttärit! Olin suunnitellut jotain kivaa arvontaa juhlapäiväksi, mutta unohdin koko synttärit. Niin se vain aikaa menee. No, arvontoja on mulla joka tapauksessa tiedossa teille, ensimmäisestä ainakin tulette tykkäämään ihan hulluna! :)

Laitan tähän vähän random-kuvia kynsistä ja suklaanaamiosta, jotka eivät liity pääsiäiseen mitenkään.

Louvre_Cracked_Rainbow

Mun särölakkahuuma vain jatkuu. Oikeastaan päällystän nykyään jokaisen lakkaukseni viimeistään parin päivän kuluttua särölakalla ja viimeistelen paketin kimalle- tai hippulakalla. Pääsiäislakkauksessa pohjalla OPIn luumuinen Louvre Me, Louvre Me Not ja päällä Dependin pinkki Cracked Effect -lakka ja kuorrutuksena Goshin Rainbow-hippulakka (vai lastulakoiksiko näitä kutsutaan).

Louvre_Cracked

GoshRainbow

Goshin Rainbow’ta on tosi vaikea kuvata, mutta se siis on läpikuultava lakka jossa on keltaisena, vihreänä ja pinkkinä hohtavia lastuja. Aivan törkeän ihana!

Louvre_Crackle_Rainbow2

Louvre_Crackle_Rainbow3

Deco_Burner_Rainbow

Tässä parin viikon takainen lakkaus jossa pohjalla OPIn violetti Done Out in Deco, kärjissä IsaDoran vaaleansininen Graffiti-lakka Blue Burner ja päällä Goshin Rainbow.

Easter_dogs

Totin mielestä oli epäreilua, että vain Viivi pääsi toivottamaan pääsiäistä, joten tässä myös Totteroinen.

ChocoBunnySanni

Ja toinenkin ”pupu” vielä eksynyt postaukseen…. :) Ostin pääsiäisherkuksi Kickseissä myytävää suklaamutanaamiota, ja täytyy sanoa että onhan se kyllä juuri niin herkullinen kuin kaikki sanovat. Oikein kunnon rikkaan suklainen, vastustamattomalta tuoksuva paksu naamio, jota minun oli todellakin ihan pakko maistaa. Mies huusi että oletko ihan hullu, et syö sitä!! Mutta mun oli pakko maistaa ihan vähäsen. :) Ja naamio maistuu ihan suklaalta, kyllä sitä voisi varmaan pahimpaan suklaan himoonsa syödä. :)

chocolatemudmask

Nyt tämä konenörtti lähtee ulos laiturille aurinkoon! Jatkan Dummy-sarjan meikkikuvien käsittelyä illalla, ja iltameikkiosa ilmestyy mahdollisesti huomenna.

Hyvää pääsiäistä kaikille!

Kommentit (23)
  1. Miten upeet nuo kynnet! Oon just tollasta hippulakkaa ettiny, mitä tuo Goshin on. Täytyypä mennä vilkuilemaan kaupoista.

    Ja ihanaa pääsiäistä!

  2. Heh, täytyyhän sitä naamiota maistaa, jotta tietää mitä mömmöä kasvoillensa levittää ; )

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *