Pääsiäisarvonta ja haikea hetki

Laitetaanpa iloisenkeltaista pääsiäisarvontaa kehiin. :)

Carmex_IMG_3171

Täällä sitä olisi taas tarjolla: Carmex-nannaa huulille. Ei mitään ”imeytyykö vai ei” -analyyseja tämän purkin kohdalla, toimivaa tavaraa jota mun huulet rakastaa. :)

Sain laatikollisen limited edition -kuvioituja Cheetah-Carmexeja joita ei löydy kaupoista, ja eiköhän näistä teillekin riitä :D Mun huulten Carmex-tarpeista on totisesti huolehdittu seuraaviksi vuosiksi ^_^ Jemmoista löytyy jo entuudestaan viime syksyn suloisia kirsikkaversioita. Kiitos Carmex.

Carmex_IMG_3158_2

Teille lähtee 10 kpl Cheetah-kuvioisia Carmexeja kera aurinkolasien joilla voi sitten vaikka pistää menemään kesän festareilla. :)

Jos Carmex-pääsiäisylläri kiinnostaa, niin laitahan merkki itsestäsi kommenttilaatikkoon.

Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 27.3. kello 24.00 saakka.

  Kynnet_230316_IMG_3177

Poikkeuksellisen epäsannimaiset ”Aune-täti-kynnet” mulla tänään, eikö :) Ei kyllä mä tykkään oikeasti välillä tällaisista tosi hempeistäkin lakkauksista, helmiäistä vain siedän aika harvoin.

*

Vaikka tämä on arvontapostaus, niin jaan loppuun pienen hetken eiliseltä niin tulee lukemista niillekin joita Carmex-arvonta ei kiinnosta.

Kävin eilen todella pitkästä aikaa entisellä työpaikallani kosmetiikkaliikkeessä. Oli niin outo tunne. Paikan henkilökunta on tainnut vaihtua lähtöni jälkeen kokonaisuudessaan pariinkin otteeseen, enkä tuntenut ketään tämän hetkisistä työntekijöistä. Tuntui niin hassulta astua liikkeeseen joka on ollut niin rakas, niin tärkeä paikka minulle. Tavallaan… minun liikkeeni. Siellä näyttää ihan samalta kuin ennenkin, hyllyjen paikkoja ei ole muuteltu, kassa on samassa kohtaa, samat tutut merkit ja pullorivistöt tervehtivät seiniltä… mutta silti… se ei ole sama.

Kävelin myymälän läpi toiseen päähän. Katsoin meikkauspistettä. Kuinka monet meikit olenkaan tuossa tehnyt… Niin monet uutuusmeikit itse innoissani testannut aamuisin ennen työvuoron alkua, yhtä monet meikit maalaillut asiakkaiden kasvoille, heidän reaktioitaan arvuutellen, mukana iloiten kun löytyy sävy joka toimii täydellisesti… Cliniquen puuterisivellin oli lempparini, Diorin poskipunasivellin vielä ihanampi.

Katselin luonnonkosmetiikan hyllyosastoa joka oli minun valtakuntaani. Samoin mineraalimeikit. Tämä sarja olikin siirretty toiselle puolelle liikettä, pois paraatipaikalta. Jäin mietiskelemään asiaa. Mitenkähän merkillä menee tällä hetkellä..? Onko se edelleen yhtä suosittu..?

Yhdestä hyllynreunasta bongasin käsin kirjoitetun hintalapun. Kaksikin. Minun kirjoittamiani... Ne ovat yhä käytössä..! Katsoin niitä pitkään ja tuli jotenkin liikuttunut olo. Lähdöstäni on tänä keväänä kolme vuotta. Yhä minusta on jotain jäljellä liikkeessä.

Kiersin vielä hiustuotehyllyt ja tutkin uusia kookostuotteita. Ohitin kassan ja katsoin tyttöjä tiskin takana. Heistä kukaan ei tiennyt että olin joskus itsekin seissyt siellä.

Lähdin myymälästä pala kurkussa. Olen viettänyt siellä elämäni onnellisimpia työvuosia ja kokenut muistorikkaita hetkiä, se oli kuin toinen kotini. Nyt paikka tuntui aivan vieraalta. Kuin vain ne kaksi hintalappua olisivat kertoneet, että olen joskus ollut osa sitä kaikkea.

Haikea hetki.

Kommentit (434)
 1. Osallistun arvontaan!

  Mikä kynsilakka on kyseessä?

  Elämä menee eteenpäin!

  1. Mikä kynsilakka on kyseessä?

   Itse asiassa kynsillä on kahta lakkaa. Sävy tulee Lumenen kevätkokoelman Terälehtiä-lakasta joka on koostumukseltaan creme, mutta jostain syystä tänään oli yksi niitä harvoja ”Hmm, haluaisin tähän helmiäispinnan” -hetkiä, ja laitoin päälle kerroksen Yves Rocherin vienon vaaleanpunahelmiäistä Top Coat Opalea.

   Elämä menee eteenpäin!

   No näinhän se on. :) Mutta silti… tällainen sentimentaalinen nössö kun olen niin ei auta mitään, helposti tulee noita haikeita nostalgiatunteita.

 2. Mageet noi lasit Mukana!

Kommentointi suljettu.