”Out of office”

Pyrähdin lomailemaan eteläisemmille leveysasteille, ja blogi päivittyy seuraavan kerran runsaan viikon päästä.

Loman jälkeen blogissa luvassa mm. viimeisimpien huulipunahankintojen ihailua (kyllä, sorruin taas puniin), uusien luonnonkosmetiikkameikkien esittelyä ja Acorelle-”ihokarvapaneelin” testitulokset. Tulokset eivät ehtineet helmikuulle niinkuin lupailin, sillä yksi panelisti sai testituotteensa runsaasti myöhässä. Odottelemme edelleen hänen raportointiaan.

Kuvituksena yhden sävyn liila lempparimeikkini, toteutettu MACin Beautiful Iris -luomivärillä ja IsaDoran Lilac Tulle -huulipunalla. Poskilla Cliniquen Iced Lotus -poskipuna. Aina ei tarvitse kikkailla sen kummemmilla varjostus- tai rajaustaidonnäytteillä, yhden sävyn meikkikin voi olla kaunis ja tehokas.

.

.

Pastellit kuuluvat kevääseen <3

Kommentit (22)
  1. Ihanasti sopii sulle tuo vaalea lila! :) Mukavaa lomaa!

    Missingsparkles.com

  2. Tosi kauniin näköinen meikki! Millä olet pohjustanut huulesi? Lisäätkö useasti päivän aikana huulipunaa?

    1. En ole pohjustanut huuliani millään. :) Jos haluan oikein kestävän huulimeikin, teen pohjustuksen Bare Mineralsin Lip Rever Upperilla. IsaDoran Jelly Kiss -huulipunat eivät ole kestävää laatua, eivätkä varmaan kestäisi pohjustuksenkaan kanssa kovin kauaa. Niiden koostumus on tarkoituksella pehmeä ja ”geelimäinen”, haihtuu huulilta tosi nopeasti. Jelly Kissiä lisään varmaan tunnin tai puolentoista välein, kestävämpiä laatuja muutaman kerran työpäivän aikana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *