Karkkipäivä
Karkkipäivä

Ou jes!

Katsokaas mitä Mr. Karkkipäivän matkalaukusta putkahti…!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ohhhhhhuojennus!

Ette uskokaan…. <3 <3 <3

CeraDiCupra

Ostin apteekista hätäapuna Cera di Cupra -huulirasvan, joka on itse asiassa ihan ok, mutta eihän se mikään Blistex/Carmex kuitenkaan ole…. Mutta ehdottomasti parempi kuin mikään puikkorasva.

*

Meitä ei muuten olekaan täällä nyt kaksi, vaan kolme.

Mukana on myös Anoppi Karkkipäivä. :) Elämänsä ensimmäisellä Välimeren vierailulla.

Siinä vaiheessa kun mies alkoi suunnitella liittyvänsä reissuni viimeiselle viikolle oman lomaviikkonsa aikaan, sanoin, ”Pakkaat äitisi mukaan”.

Mies on aina puhunut siitä, kuinka Anoppini haluaisi vielä jonain päivänä nähdä syvänsinisen ja turkoosin meren. No, mitäs sitä odottelemaan kun sopiva tilaisuus tarjoutuu, ei tässä kukaan nuorru. :) Äiteelle lentolippu kouraan ja menoksi. :)

Minä suunnittelin tietysti lomaviikon ohjelman. ^_^ Ette usko miten iloinen olin, kun tuuli Kykladeilla hellitti sunnuntaina, ja kohtasimme Naxoksella mitä parhaimmassa säässä. Joka vuosi ei ole mitenkään itsestäänselvää, että Kreikassa on lokakuussa vielä uimarantasäät (lukuunottamatta Kreetaa ja Dodekanesiaa, joilla vallitsee erilainen ilmasto ja siellä kesä jatkuu pidempään).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 Anopin pitkäaikainen unelma päästä sinistäkin sinisempään mereen toteutui vihdoin…

Ja rantasäitä on luvattu koko loppuviikoksi..! :) Kiitos Kreikka!

Kuvat Naxokselta.

Kommentit (4)

 1. Henna

  Ihania kuvia! :) Mulla kuivuu huulet kamalan helposti (varsinkin huulipunien kanssa mukava homma..), ite käytän tähän vaivaan bepanthenia.

  1. anu

   Onnellinen loppu aikaisemmalle Ou Nou! -jutulle :). Hienoja kuvia myös taas. Viimeisen kuvan perusteella voin ymmärtää, miten jotkut silloin kauan sitten luulivat erään miehen kävelleen veden päällä… Siltähän tuo näyttää.

   Vastaa

   Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *