Ota haltuun mainio Novexpert! + ihonhoitovinkkejä

Tänään kirjoitan teille mun ammatillisesti suurimpiin lempisarjoihin kuuluvasta Novexpertista. :)

Urani kauneusalalla on alkanut myyjän saappaissa, ja asiakkaiden neuvonta on – tai olisi – yhä lempipuuhaani, jos blogiammattilaisuus ei olisi vienyt mukanaan. Katson kosmetiikkasarjoja kuitenkin yhä (myös) myyjän ja asiakaspalvelijan ammattilasien läpi, ja tietyt sarjat erottuvat edukseen eivät vain laadullisesti vaan myös, voisiko sanoa palvelukonseptiltaan :) Myyjinä työskentelevät ehkä tunnistavat mistä puhun: toiset sarjat vain ovat mukavampia myydä ja tarjoavat helpossa ja asiakaslähtöisessä paketissa ratkaisun kuluttajien pulmiin.

Myyjävuosina suosikkisarjoihini ammatillisesti kuului Clinique. Rakastin myydä Cliniqueta, koska sen logiikka sekä eri ihotyyppien ja -ongelmien kattavuus valikoimassa teki helpoksi löytää tuotteet kaikille asiakkaille. Tähän kun vielä yhdisti hypoallergeenisuuden sekä tieteeseen nojaavan tuotekehityskonseptin, saatiin erittäin paljon suomalaiseen kuluttajaan vetoava paketti.

Voin kertoa, että tänä päivänä Novexpert on minulle kuin ”luonnonkosmetiikan Clinique”. 🙏🏻 Olen perehtynyt Novexpertiin niin oman kiinnostukseni kuin myöhemmin ammatin puolesta; Novexpert on yksi sarjoja, joiden kanssa teen töitä Transmerilla. Novexpertissa on tietyllä tavalla paljon samaa kuin Cliniquessa, mutta tietysti (minun näkökulmastani) tuotteet ovat vielä laadukkaampia ja ainesosiltaan hoitavampia, eettisyydestä puhumattakaan. (Ja hellävaraisempia: HUH ne Cliniquen ärtsyt alkoholikasvovedet sekä saippuapohjaiset putsarit..!)

Novexpertissa on kaikki kohdallaan; hinta, laatu, eri ihotyyppien huomiointi, allergioiden ja herkkyyksien huomiointi sekä yksinkertainen ja helposti lähestyttävä logiikka. Sarja ei myöskään brassaile ulkonäöllä vaan on ulkoisesti virkistävän vaatimaton. Hienoa on myös vahva tiedetausta; sarjan taustalla on joukko ikääntyvän ihon hoitoon erikoistuneita tutkijoita ja tohtoreita. Ammattilaisena arvostan myös syvästi sarjan sisäistä markkinointia; koulutukset meille Novexpertin kanssa työskenteleville vetää tuotekehitystiimin kemisti, ei markkinointipuolen ihminen, kuten yleisesti on tapana.


Jos tänä päivänä olisin töissä luonnonkosmetiikan erikoisliikkeessä, Novexpert olisi ilman muuta yksi suosikkisarjojani myydä.

Koska en ole myyjä vaan ruudun äärellä työskentelevä sisällöntuottaja, kouluttaja ja bloggaaja, voin intoilla teille sarjan vahvuuksista ruudun ja tekstin välityksellä :) Tänään teen juuri niin: kerron teille, miksi Novexpert on niin hieno ja ennen kaikkea helppotajuinen ja todella monelle sopiva sarja! 😍

6 SARJAA

Novexpertilla on kuusi eri ihonhoitosarjaa, joista kukin rakentuu yhden avainaktiiviaineen ympärille. Novexpert on saanut alkunsa perustajiensa kiinnostuksesta nimenomaan ikääntyneen ihon hoitoon, minkä vuoksi sarja on yhä anti-age-vetoinen ja ihon ikääntyminen huomioidaan kaikissa sarjoissa. Novexpertilta löytyy kuitenkin tuotteita kaiken ikäisille.

Novexpertin kaikki tuotteet ovat:

★ Hypoallergeenisia
★ Alkoholittomia
★ Vegaanisia
★ Vailla säilöntäaineita (Novexpertilla on oma, patentoitu säilöntämenetelmä)
★ Vailla eteerisiä öljyjä
★ Sopivat raskaana oleville ja imettäville

HYALURONIHAPPO / kosteusköyhälle ja ikääntyneelle iholle – Pinkistä sävystä tunnistettava Hyaluronic Acid -linja kosteuttaa ja täyteläistää ihoa.

C-VITAMIINI / samealle, ikääntyneelle ja tukkoiselle iholle – Oranssin sävykoodin Vitamin C -linja sisältää paljon kuorivia ja ihoa kirkastavia tuotteita.

MAGNESIUM / herkälle (ja kuivalle) iholle – Vaalean roosan sävyinen Magnesium-sarja rauhoittaa ja hoitaa herkkää, kuivaa ja helposti ärtyvää ihoa.

SINKKI / epäpuhtaalle, rasvoittuvalle ja ikääntyneelle iholle – Turkoosin sävyinen Trio-Zinc sarja tarjoaa mielenkiintoisen ja tehokkaan yhdistelmän anti-age & anti-epäpuhtaus -hoitoa.

OMEGA / kuivalle iholle – Keltaisesta sävystä tunnistettava, toistaiseksi vain kahdesta tuotteesta koostuva Omega-linja hoivaa erityisesti kuivaa ihoa –  ja saa pian vahvistusta uusista tuotteista! :)

PRO-COLLAGEN / ikääntyneelle ja ryppyiselle iholle – tämä linja ei poikkeuksellisesti sisällä nimikkoainesosaansa, vaan pääaktiiviaineena toimii ruskeasta levästä ja sokerista kehitetty Novaxyline-yhdiste. Novaxyline stimuloi kollageenin tuotantoa ja suojaa jo olemassaolevaa kollageenia. Sarjan tuotteet kiinteyttävät ihoa ja häivyttävät juonteita.

Tässä jutussa annan vinkkejä erityisesti oman ihonhoitorutiinin räätälöimiseen muutaman avaintuotteen avulla ja esittelen Novexpertin ydintuotteet eli kosteuttavat kasvovoiteet sekä seerumit.

Minimalismi on vahvasti osa Novexpertin ihonhoitofilosofiaa, eikä sarjassa esimerkiksi suositella lukuisten eri tuotteiden kerrostusta. Muutamalla laadukkaalla perustuotteella pärjää. Novexpertin minimaalisin kolmen tuotteen ihonhoitorutiini erittäin korkealla hoitavuudella voisi olla tällainen: Omega-puhdistusöljy – Hyaluronic Acid -kasvovesi – Omega-kasvoöljy. 

BOOSTERIT ELI SEERUMIT

Nämä kolme pulloa ovat Novexpertin tunnetuimmat ja suosituimmat tuotteet ja yhtä tai useampaa niistä voi helposti suositella osaksi jokaisen ihonhoitoa.

Hyaluronihappointensiivistä kosteutusta ja anti-age-hoivaa. Ikoninen pinkki-musta-pullo sisältää markkinoiden korkeimpiin kuuluvan pitoisuuden hyaluronihappoa. Samalla kun tuote kosteuttaa, se pyöristää ja silottaa ihon pintaa sekä stimuloi pitkällä aikavälillä ihon omaa kollageenin tuotantoa.

Vinkki: hyaluroniboosteria voi käyttää myös paikallisesti esimerkiksi silmänympärysiholla silottamassa juonteita. Mutta käytä vain ihan pieni tippa! Tämä tuote on todella konsentroitunut.

Omegatäyteläistä ravitsevuutta ja pehmeyttä. Kaikkein monipuolisin Novexpertin tuotteista! Omega-rasvahappoja pursuava öljyboosteri lievittää kuivan ihon karheutta, sitoo kosteutta, pehmentää, vahvistaa ihon suojabarriääriä, uudistaa ihoa ja antaa soluille antioksidanttista suojaa. Tätä voisin suositella kenelle vain täydentämään hoitorutiinia, joko säännöllisesti (kuiva ja ikääntynyt iho) tai tarpeen vaatiessa (muut ihotyypit, esimerkiksi talvella tai kun ihon oma läpäisyeste on syystä tai toisesta heikentynyt).

C-vitamiiniantioksidanttista suojaa ja heleyttä. Suomessa kaikkein suosituin boosteri lataa ihoon jopa 8 tuntia kestävän antioksidanttisen suojan ulkoisia stressitekijöitä vastaan kiitos innovatiivisen ja erittäin stabiilin C-vitamiiniyhdisteen. Samalla tuote kosteuttaa ja kirkastaa ihoa.

KASVOVOITEET

Novexpertilla ollaan kasvovoiteiden suhteen äärimmäisen suoraviivaisia: joka linjassa on kaksi 24-h-voidetta, toinen koostumukseltaan ohuempi, toinen paksumpi, eikä lainkaan yövoiteita.

Novexpertin ainoa yövoide on C-vitamiinilinjan Peeling Night Cream, eikä sekään ole tavanomainen yövoide vaan kuuriluonteisesti käytettävä, kuoriva tehohoito.

MAGNESIUM

Herkkä, normaali tai nuori iho vailla ikääntymisen merkkejä?

Magnesium-linjan Hydro-Biotic-voiteita voi pitää Novexpertin ”peruskosteusvoiteina” jotka sopivat ihan kaikille ja kaiken ikäisille. Sarjan tuotteet on kehitetty herkälle iholle, mutta samalla ne sopivat mille tahansa iholle, koska ne eivät sisällä mitään tietyn ihotyypin erityisteknologiaa kuten syväpuhdistavia happoja tai ikääntynyttä ihoa aktivoivia ainesosia.

Ultramiellyttävän voiteen voi valita joko ohuella Fluid-koostumuksella tai kuivalle iholle sopivalla, täyteläisemmällä Cream-koostumuksella. Voiteissa on mieto, pehmeän makea ja hypoallergeeninen tuoksu. Magnesium-linjan tarkemman esittelyn voit lukea täältä.

HYALURONIC ACID

Kosteusköyhä, veltostunut ja/tai ikääntynyt iho?

Hyaluronihappolinjan Repulp-kosteusvoiteet tarjoavat pitkäkestoista kosteutta ja silottavat ihon pintaa monen eri molekyylikoon hyaluronihappoteknologiallaan, joka täyteläistää ihoa välittömästi.

Repulp-kosteusvoiteen täyteläinen Cream-versio sopii kuivemmalle iholle tai sinulle, joka pidät klassisesta kosteusvoidekoostumuksesta. Täysin öljytön ja raikas Gel-versio sopii rasvoittuvalle tai sekaiholle. Lue lisää Hyaluronic Acid -linjasta täältä.

TRIO-ZINC

Epäpuhdas, rasvoittuva (ja ikääntynyt) iho?

Innovatiivinen Trio-Zinc-linja on kehitetty aikuiselle iholle, jolla on samalla epäpuhtauksia sekä ikääntymisen merkkejä kuten juonteita ja hyperpigmentaatiota. Sarjaa voi käyttää nuorempikin iho, mutta ihan teini-ikäiselle sarjaa ei suositella.

Trio-Zinc-voidekoostumukset ovat Purifying Gel ja ohut fluidiemulsuio Purifying Fluid. Rasvaton geeli sopii oikein rasvoittuvalle iholle, fluidi sekaiholle ja ”kuivarasvaiselle” iholle. Trio-Zinc-sarjan perusteellisen esittelyn löydät täältä.

PRO-COLLAGEN

Ryppyinen ja löystynyt iho?

Pro-Collagen-linjan voiteet on kehitetty kypsälle iholle, jolla on jo selkeitä ikääntymisen merkkejä kuten syviä juonteita ja ryppyjä sekä velttoutta. Iholta puuttuu kiinteyttä, se on ohentunut ja ”roikkuu”.

Voit valita joko hieman kevyemmän Fluid-koostumuksen tai erittäin täyteläisen Cream-koostumuksen välillä. Minusta Fluid’kaan ei ole mitenkään fluidimainen vaan emulsiomainen. Cream-koostumus on Novexpertin kasvovoiteista kaikkein runsain, sen rasvaprosentti on 23%.

Pro-Collagen-linjan voiteet ovat sekä kollageenin tuotantoa aktivoivia että antioksidanttisia. Niiden koostumus myös suojaa jo olemassaolevaa kollageenia ja hidastaa sen haurastumista. Lue Pro-Collagen-linjan mielenkiintoisesta teknologiasta täältä.

ERITYISVOITEET

24-h-voiteiden lisäksi Novexpertilla on kaksi erityiskauneusvoidetta.

Vitamin C Peeling Night Cream on kuoriva, öinen tuhkimohoito jota käytetään kuuriluonteisesti pari kertaa vuodessa esimerkiksi vuodenaikojen vaihtuessa tai ennen tärkeitä juhlia. Voide kirkastaa, tasoittaa, kosteuttaa ja silottaa ihoa, se on kokonaisvaltainen kauneusvoide.

Vaikuttavina aineina ovat PHA-happo, maitohappo sekä C-vitamiini.

The Caramel Cream on Novexpertin versio BB-voiteesta; sävyttävä, kosteuttava ja anti-age-vaikutteinen päivävoide. Tämä nimensä mukaisesti karamellin tuoksuinen ihoa kaunistava voide on aivan ihana, mutta saatavilla on vain kaksi sävyä, joista tummempi lienee liian tumma suurimmalle osalle suomalaisia eikä vaaleakaan ole ihan supervaalea. Jos osutte Novexpert-hyllylle, käykää ihmeessä testaamassa sävyt! Esimerkiksi Miia Johansson kuuluu vaalean sävyn faneihin (sävy hänen kasvoillaan täällä..!)

YHDISTÄ! 🙂 OMEGA JA….

Monipuolinen ja korkealaatuinen Omega-öljyboosteri on suosikkituotteeni yhdistää eri Novexpert-tuotteisiin. Sillä voi helposti räätälöidä kaikkien ihotyyppien hoitokokonaisuuden. Omega-boosterin voi mainiosti yhdistää myös muiden sarjojen kuin Novexpertin tuotteisiin.

Mitä ihonhoitototuotteelta ennen kaikkea haemme? Sitä, että tuote vahvistaa ihon omaa, luontaista suojavaippaa ja läpäisyestettä. Tämän kosmetiikka tekee kosteuttamalla ihoa sekä tuomalla ihoon hyviä rasvahappoja, antioksidantteja ja mikroravinteita. Hyvät rasvat eli rasvahapot ovat ihon terveydelle veden ohella kaikkein tärkeimpiä aineita, ilman niitä iholtamme haihtuisi kosteus ja ihon pinta olisi kuiva, karhea ja halkeileva. Laadukkaalla sekoituksella kylmäpuristettuja kasviöljyjä täytämme ihon rasvahappovarastoja ja varmistamme, että ihon oma suojamuuri säilyy ehjänä.

Siksi kasvoöljyn tulisi kuulua jokaisen ”ihonhoitoapteekkiin”. :) Öljyjä on tunnetusti monen laatuisia, ja ihan kaikki öljyt eivät sovi kaikille ihotyypeille. Joidenkin öljyjen rasvahappokoostumus voi tukkia ihoa. Novexpertin Omega-öljy on kehitetty sopimaan kaikille ihotyypeille, ja vaikka se on täyteläinen, se ei sisällä ns. tukkivina tunnettuja öljylaatuja.

OMEGAÖLJY & TRIO-ZINC-VOITEET

Rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle en kuitenkaan suosittele Omega-boosteria yksinään, sillä vaikka öljy ei tukkisikaan ihoa, rasvoittuva ihotyyppi ei todennäköisesti ime kaikkea öljyä itseensä. Öljyn määrällä on ihotyypin kannalta olennainen merkitys.

Rasvoittuvalle iholle parempi tapa hyötyä laadukkaiden kasviöljyjen tarjoamista ”rakennuspalikoista” on sekoittaa öljyä kasvovoiteen tai -geelin sekaan – pieni tippa riittää. Suosittelen tätä erityisesti kylmään vuodenaikaan, jolloin rasvoittuvan ihon suojabarriääri on yhtä lailla koetuksella kuin normaalinkin ihon. Omegaöljyt todella tuovat fantastista suojaa iholle!

OMEGAÖLJY & HYALURONIHAPPOKASVOVESI

Kasvoöljyä voi keventää ja sen imeytyvyyttä parantaa myös tällä yksinkertaisella kikalla: sekoita kämmenellä öljyn joukkoon kasvovettä. :)

Voit myös tehdä niin, että levität öljyä kasvoille, joille on juuri suihkutettu kasvovettä ja iho on veden jäljiltä vielä kostea. Öljy imeytyy kosteaan ihoon paljon paremmin kuin kuivaan, ja vielä sitoo kasvoveden iholle jättämää kosteutta, tuloksena tuplasti kosteuttava hyöty!

OMEGAÖLJY & REPULP-GEELI

Oma suosikkini!! 🤩 Tämä yhdistelmä on iholleni aivan täydellinen. Kun yhdistän kämmenellä tujauksen Repulp-geeliä ja tipan Omega-öljyä, saan juuri sen raikkaan, kosteuttavan ja samalla erittäin pehmentävän ja ravitsevan hoitococktailin ja ihotunteen, jota niin rakastan ja jota yksikään valmis voide ei tee. Tämä sekoitus tuo iholle maksimaalisesti kosteutta JA hyviä rasvahappoja, antioksidantteja ja vitamiineja!

Muiden brändien tuotteita yhdistellessä käytän cocktailissa seerumia, mutta Novexpertin tuotteissa Repulp-geeli toimii paremmin kuin Hyaluronic Acid -seerumi. Tämä siksi, että olen todennut geelikoostumuksen toimivan parhaiten, ja Hyaluronic-seerumi on nestemäistä. Lisäksi se on niin konsentroitunutta, että se sopii käytettäväksi yksinään ja hyvin niukalti. Repulp-geeliä voi laittaa kerralla isomman tujauksen, jolloin sekoituksesta tulee tasapainoinen ja kosmeettisesti miellyttävämpi :)

Rasvoittuvalle iholle sopiva geelikaveri on Trio-Zinc-geeli.

TUHKIMOVINKKI:
INSTANT LIFTING-SEERUMI + IHOTYYPPISI MUKAINEN VOIDE

Novexpertin valikoimassa on muuan vähälle huomiolle jäänyt nerokas tuote: Instant Lifting Serum. Tuote on ymmärrettävästi jäänyt sarjakaverinsa, tunnetun Hyaluronic Acid -”julkkis”seerumin varjoon, mutta Instant Liftingille on oma, ihan erilainen käyttötarkoituksensa.

Tämä tuote on ihon pikakaunistaja: se napakoittaa ihoa välittömästi baobab-uutteeseen ja akasiakumiin pohjautuvalla teknologiallaan. Nämä aineet muodostavat ihon pintaan kalvon, joka ”kiristää” ja silottaa ruttuista ja velttoa ihoa.

Instant Lifting -seerumia voi käyttää yksinään, tai sitä se voi sekoittaa 50/50-suhteessa ihotyyppisi mukaiseen kasvovoiteeseen.

INSTANT LIFTING SERUM & PRO-COLLAGEN ANTI-AGE EXPERT -VOIDE

Esimerkkikombo ikääntyneen ihon liftaavaan voidekomboon: sekoita yhteen Instant Lifting -seerumia ja Pro-Collagen-voidetta.

Seerumi tuo voiteeseen välittömästi silottavan ja ihoa ryhdistävän vaikutuksen, kun taas voiteen sisältämät aktiiviaineet silottavat ja kiinteyttävät ihoa pitkällä aikavälillä.

Lopuksi…

NOVEXPERTIN PUHDISTUSAINEET

Valikoimassa on viisi erilaista puhdistusainetta ja kaikki tunnetuimmat koostumukset ovat edustettuina: vaahto, geeli, maito, öljy ja misellivesi. Koostumuksen voi valita ihotyypin tai oman mieltymyksen mukaan. Mikäli käytät vahvaa meikkiä, suosittelen joka tapauksessa ainakin öljyputsaria, jolla lähtee kestävinkin meikkivoide.

Express Radiant Cleansing Foam – aprikoosikreemin tuoksuinen unelmankuohkea pumppuvaahto on oma suosikkini Novexpertin putsareista. Vaahto sisältää myös kuorivaa glukonolaktonia, jonka ihoa kirkastavan vaikutuksen saat jättämällä vaahdon kasvoille 20 sekunnin ajaksi ennen huuhtomista. Koostumus on sulfaatiton.

Clear Skin Foaming Gel – geelimäinen, antibakteerinen ja miedosti vaahtoava putsari normaalille, epäpuhtaalle tai ja sekaiholle. Koostumus on sulfaatiton.

Cleansing Oil With 5 Omegas – hoitava ja ravitseva öljypuhdistaja kuivalle iholle ja/tai vahvan meikin poistoon. Öljy ei ole täysin veden kanssa emulgoituvaa laatua, mikä on tarkoituksellista, koska tuotteen halutaan jättävän iholle hoitavia öljyjä. Pakkauksen mukana tulevalla kasvoliinalla öljyn saa poistettua kaikkein perusteellisimmin (mikäli et halua iholle jäävän öljyjä).

Hydro-Biotic Milky Cleanser – hoitava ja rauhoittava puhdistusmaito herkälle ja kuivalle iholle tai kenelle vain, joka suosii maitomaista puhdistajaa.

Micellar Water With Hyaluronic Acid – kosteuttava pudistusvesi kaikille ihotyypeille.

*

Oletko sinä löytänyt suosikkituotteita Novexpertilta? :) Jaatko innostukseni sarjaa kohtaan? ☺️

Novexpertin tuotteita myyvät mm. Sokos, Stockmann ja Ruohonjuuri sekä lukuisat verkkokaupat kuten Jolie, House Of Organic ja Natural Goods Company.

kauneus ihonhoito luonnonkosmetiikka
Kommentit (55)
 1. Jees, kyllä kiinnostaa! Zinc-sarjasta on ollut hurjasti kuuriluonteista iloa ja apua maskia kokopäivätyössä käyttäessä. Hyaluronihapposeerumin ostin joskus kauankauan sitten jostain joulun jälkeisestä alesta (Sokos vai apteekki?) ja vasta blogista tajusin, että oli hyvä ostos. Toki oli hyvä myös käytettäessä. 🙂 Hinta on vähän tyyris, mutta tarjouksia bongailen.

  Oma purkkikokoelma alkaa olla linjaa Madara/Mossa, Whamisa & the Ordinary ja niiden lisäksi vierailevia tähtiä, joista Novexpert on yksi.

  Nyt täytyy muuten kommentoida, että näin kännykän ruudulta lukien tässä jutussa oli niin paljon asiaa, että pitäisi ottaa kynä ja paperi avuksi, jos koittaisi hahmottaa ostoslistaa. Nuo ”paritukset” ovat tosi näppäriä! Tämän jutun kylkeen kaipaisin…. excel-taulukkoa tai vuokaaviota. 😀 Ja olen ihan tosissani, mikä yllättää minutkin. 😂 Ja lisäksi haluaisin pohjan, johon voisi koostaa itselleen perussetit ja öö huoltosetit (talvi/kesä, päivä/yö,kuorinta, täsmähoidot jne.) muistiin, ettei tarttisi aina tarjouskampanjoiden aikaan yrittää plärätä blogista vinkkejä. Vai onko joku tämmöinen app olemassa? Tai jos työnantajasi sellaisen löisi kasaan, niin lähtisin heti testaamaan. Joku tarve tässä nyt on selkeästi päällä. 🙂

  1. Tämän jutun kylkeen kaipaisin…. excel-taulukkoa tai vuokaaviota. 😀

   Hihih…! 😄

   Kyllä mulla itse asiassa oli postausta aloittaessani mielessä tehdä sinne muutamia esimerkki-ihonhoitorutiineja eri ihotilanteisiin, mutta sitten minusta alkoi tuntua, että postaus oli jo todella pitkä ja raskas, ja päätin jättää esimerkkirutiinit/tuotekombot pois. Pitäisiköhän joskus tehdä niistä oma postaus…. :)

   Mullahan riittäisi Novexpertista – kuten myös monesta muusta lempisarjastani – vaikka kuinka paljon sanottavaa, vinkkejä ja ideoita, mutta postauksissa pitäisi aina yrittää pitää kohtuus..! :D Jos laittaa yhteen postaukseen liikaa asiaa, voi tulos olla päinvastainen mitä tavoitteli, eikä yleisö jaksa lukea. 🙈

 2. Magnesium suihke ja Alima pure meikkipohja yhdessä tekee ihostani täydellisen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *