Ostin elämäni kalleimman kosmetiikkatuotteen

Tilasin tänään lyhyen kypsyttelyn jälkeen elämäni kalleimman kosmetiikkatuotteen: 200 euroa maksavan Vintner’s Daughter -seerumin.

 Vintner's Daughter seerumi

Vintner’s Daughter Active Botanical Serum oli yksi useampia ääniä saaneista tuotekokeiluehdotuksista, joita sain teiltä toukokuussa. Se oli myös Tata Harperin ja Kyprisin ohella kallein merkki, jota toivoitte minun testaavan. Ehdotuksia lukiessani tunnustan torjuneeni nämä merkit aika lailla saman tien, koska, jep, ne ovat niin kalliita.

Ajatus ylellisyystuotteen kokeilusta jäi ilmeisesti kuitenkin kutkuttelemaan jonnekin tiedostamattoman mielen pohjalle, kunnes sitten Lidl-teemaviikon aikana minulla heräsi vilpitön uteliaisuus testata ”halpisten” vastapainoksi jotain todella arvokasta.

Vintner's Daughter seerumi

Miksei sitä nyt kerran elämässään voisi kokeilla, ja sijoittaa itse, ylellisyystuotteeseen?

Kyllä, voisi :)

(Jos joku nyt ihmettelee miksi en vain bloggaajan ominaisuudessa ottanut yhteyttä seerumin maahantuojaan ja piipittänyt haluavani sen blogitestiin niin ei, en halunnut tehdä niin koska tuotteiden ilmaiseksi pyytäminen muuttaa koko näkökulman ja ”suhteen” tuotteeseen, ja jokainen voi ymmärtää, ettei näin kalliin tuotteen myyjä tai maahantuoja lahjoita sitä veloituksetta ilman takeita siitä, että tuote esitellään kritiikittömässä kontekstissa. Tai lahjoita sitä välttämättä lainkaan edes PR-tarkoituksissa.)

Rakastan seerumeita, ja nyt minä aion hemmotella itseäni 200 euron ihonhoitokokemuksella.

Katsotaan, millaisen hipiän tämä julkkistenkin hehkuttama ”Viinitarhurin tytär” minulle taikoo. Seerumi on 100% luonnonmukainen ja koostuu 22 kasvipohjaisesta aktiiviainesosasta. Koko ainesosalistan vaikutuksineen voi tsekata täältä. Se lupaa kirkastaa, kiinteyttää, uudistaa, rauhoittaa, häivyttää juonteita, hillitä melaniinin tuotantoa, vahvistaa pintaverisuonia, laskea tulehdusta, suojata vapailta radikaaleilta, korjata uv-säteilyn aikaansaamia vaurioita… no, tuolla hintalapulla lupauksiin kuuluu varmasti anti-age vaikutusten koko kirjo! ^_^

”Don’t be surprised if people stop you on the street to ask what you’re using”, sanaillaan Vintner’s Daughterin sivulla. Noo, jään odottamaan..! ;D

KjaerWeisBeautifulOil

Minulla oli harkinnassa toinenkin seerumi, Kjaer Weisin niinikään 200 euron hintainen kauneusseerumi The Beautiful Oil.

Yhteistä Weisin ja Vintner’s Daughterin seerumeille on öljypohja, kummatkin ovat vedettömiä öljycocktaileja. Kjaer Weisin pullo on paljon kauniimman ja ylellisemmän näköinen kuin Viinitarhurin, mutta lopulta tein päätöksen Vintner’s Daughterin nauttiman hypen ja sen vähemmän raskaalta vaikuttavan öljykoostumuksen pohjalta.

VD:n pohjana on viinirypäleensiemenöljyä ja hasselpähkinäöljyä jotka ovat pienimolekyylisiä ja iholla ”kuivan” tuntuisia, nopeasti imeytyviä öljyjä. Kjaer Weisin öljyn pohjana taas ovat ruusunmarja-, oliivi- ja manteliöljy jotka – ainakin teoriassa koostumuksensa puolesta – tekevät Weisin seerumista potentiaalisesti  ravitsevamman ja paksumman tuntuisen. Kaikki riippuu tietysti öljyjen määrien suhteista toisiinsa. Ruusunmarjansiemenöljykin tunnetaan suhteellisen kevyenä öljynä, mutta Vintner’s Daughterin pohjana käytetty rypäleensiemenöljy on se kaikkein kevyin ja nopeiten imeytyvä.

Aijjai että odotan uteliaana mitä 6,66 euron millilitra tekee minun naamalleni ^_^ <3

.

Mikä on kallein kosmetiikkatuote jonka te olette ostaneet?

Oliko investointi hintansa arvoinen?

Kommentit (79)
 1. Ostin joskus älyttömän kalliin (~100 € Dior, YSL tms.) silmänympärysvoiteen laivalta. En huomannut mitään vaikutusta ja pumppumekanismi meni melko pian rikki. Aamen. Never again.

  Ajattelin muuten ostaa sen Lidlin syvoiteen, kun seuraavan kerran käyn Lidlissä. Sen verran vahvasti vastauksesi kysymykseeni jäi kummittelemaan mieleeni :D

  1. Ostin joskus älyttömän kalliin (~100 € Dior, YSL tms.) silmänympärysvoiteen laivalta.

   Whoa, huh…!

   Pumppumekanismien kanssa on muuten aina tuo pieni vikariski, minullekin on sattunut elämän aikana useita viallisia pumppukorkkeja. Onhan niillä se hygieniaetunsa mutta toisaalta annosteluun voi olla vaikea vaikuttaa (–> jotkut pruuttaavat ulos liikaa kerralla ja tuotteen käyttö on epätaloudellista) ja joskus taas sattuu noita viallisia yksilöitä. Tämän vuoksi pidän itse enemmän tuubeista.

   Ajattelin muuten ostaa sen Lidlin syvoiteen, kun seuraavan kerran käyn Lidlissä. Sen verran vahvasti vastauksesi kysymykseeni jäi kummittelemaan mieleeni :D

   ^_ ^

   Testaan itse jälleen uutta anti-age-silmänympärysvoidetta (37€) jonka koostumus on kaukana Lidl-voiteen miellyttävyydestä. Lidlissä kaikki vain on kohdallaan. <3

   1. Aaa! Hajuvesikin on kosmetiikkaa! No eipä käynyt mielessäkään. Keiko Mecherin hajuvesi maksoi jotain 140 €. Se on ihana. Paljon parempi hankinta kuin kallis syvoide :D En varmaan ikinä enää osta mitään tosi kallista voidetta. Ja pumppupullot on sen verran herkästi rikkoutuvia, että tuubeilla mennään, jos vain mahdollista.

    1. Keiko Mecherin hajuvesi maksoi jotain 140 €. Se on ihana. Paljon parempi hankinta kuin kallis syvoide :D

     Sen uskon ^_^ Itselleni tuoksut ovat äbaut 100 kertaa mielekkäämpi sijoituskohde kuin mitkään rasvat ja olen ehdottomasti valmis maksamaan niistä enemmän kuin ihonhoitotuotteista.

 2. Huhhuh, nyt on putelilla hintaa! Mutta toisaalta, miksipä ei sijoittaisi kerran elämässä. Joku muu ostaisi 200€ korkkarit, miksei siis meikkihöperö 200€ seerumia. Mielenkiinnolla jään odottelemaan sun tuomiota tästä!

  1. Joku muu ostaisi 200€ korkkarit, miksei siis meikkihöperö 200€ seerumia.

   Sanos muuta :) Mullahan ei välttämättä mene joinain vuosina kahta sataa euroa edes vaatteisiin koko vuoden aikana niin ihan hyvällä omallatunnolla voi laittaa tämän summan seerumiin :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *