Oslo Skin Lab ja anti-ryppykuurin tulos

Kaupallinen yhteistyö: Oslo Skin Lab

OsloSkinLab_kasvot_kesakuu2017_IMG_5378

Palataan ryppyjen maailmaan.

Kirjoitin teille kuun alussa päässeeni testaamaan Oslo Skin Lab The Solution -kollageenivalmistetta. Se on puhdasta hydrolysoitua kollageenijauhetta sisältäen tyypin 1 kollageenia jossa kollageeniproteiini on pilkottu peptideksi.

Vaikka sisäisesti nautittujen peptidien vaikutus juonteisiin voi kuulostaa äkkiseltään hokkuspokkukselta, tutkimustulokset näyttäisivät puoltavan, että peptideillä todella voi olla ihon kollageenin tuotantoa stimuloiva ja tätä kautta juonteita madaltava vaikutus. Edellisessä jutussani linkkasin myös muihin tutkimustuloksia vahvistaviin lähteisiin.

Mekanismi on siis olemassa, mutta vaikuttivatko peptidit näkyvästi juuri minun ihooni?

Jos oma kokeilu kiinnostaa, The Solution -valmistetta saa nyt 50% kampanjatarjoushintaan Oslo Skin Labin sivulta.

OsloSkinLab_IMG_9975

Olen nyt käyttänyt Oslo Skin Lab -valmistetta kahdeksan viikkoa, jolloin tuloksia pitäisi alkaa näkyä.

Kokemus: todella selkeää eroa en huomaa. Silmäkulmien syvemmät juonteet ovat ehkä miedontuneet, mutta ohuempien juonteiden verkko silmien alla näyttää samalta kuin ennen kuurin aloitusta.

Vaikutusten arviointia vaikeuttaa se, että juonteet erottuvat iholla hyvin eri lailla valosta, kasvojen ilmeestä ja jopa vuorokauden ajasta riippuen. Esimerkiksi aamulla, kun kasvot ovat levänneet ja iho rento ja yövoiteen pehmentämä, juonteet erottuvat paljon lievemmin kuin illalla, jolloin iholla on takanaan koko pitkä päivä ilmehdintää ja ilman sekä auringon pintakuivattavaa vaikutusta.

Hymy on kaikkein voimakkaimmin juonteiden erottuvuuteen vaikuttava tekijä; mitä leveämmin hymyilen, sitä selvemmin juonteet näkyvät.

Pystyn tarkastelemaan eroja oikeastaan vain valokuvien kautta, jolloin kasvonsa näkee paremmin ikäänkuin ”ulkopuolisen” näkökulmasta peilikuvaan verrattuna. On vaikeaa, ellei mahdotonta saada otettua kuvia ihan samanlaisissa olosuhteissa joissa valo tulee samasta kulmasta ja hymy on täsmälleen yhtä mairea.

Näissä vertailukuvissa ilmeet ja kasvojen kulma kameraan ovat kutakuinkin samat:

OsloSkinLab_kasvot_toukokuu2017_IMG_4643

Kuva toukokuulta, kun olin käyttänyt valmistetta noin kaksi viikkoa.

OsloSkinLab_kasvot_kesakuu2017_IMG_5373_2

Kuva kesäkuun lopulta, kun olen käyttänyt valmistetta kahdeksan viikkoa.

Lähikuvat silmien alueelta:

Silmarypyt_toukokuu2017_IMG_4644

Toukokuun puoliväli

Silmarypyt_220617_IMG_5373

Kesäkuun loppu

Kuvia ei ole käsitelty muuten kuin rajaamalla.

Silmäkulmien vekkien ja otsan sibelius-ryppyjen erottuvuus on ollut viime viikkojen kuvissa miedompaa ”normaaliin” verrattuna, ja kyllä ne peilikuvassakin näyttävät jotenkin aiempaan pehmeämmiltä. Mutta lopulta totean, että jo valaistus vaikuttaa niin paljon, että kunnollisten arvioiden tekeminen pelkästään visuaalisen mittarin pohjalta on vaikeaa.

Kasvot_kesakuu2017

Summa summarum: ei valtavan selkeää muutosta lähtötilanteeseen juonteiden osalta.

Yhden konkreettisen muutoksen saatoin kuitenkin kokeilun aikana todeta, ja se on jo aiemmassa postauksessani mainitsemani ihon kosteuspitoisuuden lisääntyminen. Sitä todistaa käsieni iho jonka voisin sanoa kahden kuukauden aikana lähestulkoon normalisoituneen. Ihon kuivuuden väheneminen on huomattava.

Tietenkään en voi täydellä varmuudella tietää, että muutokseen olisi vaikuttanut juuri Oslo Skin Labin kollageenivalmiste, mutta se mahdollisuus on olemassa. Mikään muu kauneudenhoitorutiineissani tai ruokavaliossani ei muuttunut kollageenikuurin aikana. Ihon kosteuspitoisuuden paraneminen kuuluu myös peptidien dokumentoituihin vaikutuksiin ihossa. Viimeistään sitten, kun kokeilukuurin päättymisestä on kulunut aikaa, voin kenties tehdä päätelmiä, mikäli ihon kuivuus palaa.

OsloSkinLab_IMG_9979

Kollageeniravintolisän vaikutusmahdollisuus on olemassa, joten jos ei-kirurgiset keinot juonteiden madaltamiseen kiinnostavat, ei tuotteen kokeilulla ainakaan häviä mitään. Vaikutukset tulevat esiin säännöllisessä pitkäaikaiskäytössä.

Oslo Skin Lab The Solution -valmisteen edut:

 • Helppo ja miellyttävä käyttää; mauttoman jauheen voi sekoittaa juomaan tai vaikka jogurttiin, se liukenee täysin eikä tuo muassaan sivumakuja
 • Tuote ei sisällä lisäaineita ja koostuu 100-prosenttisesti hydrolysoidusta kollageenista
 • Edullinen kilpaileviin tuotteisiin nähden

Oslo Skin Labin kampanjatarjos: kuukauden pakkaus hintaan 14,95€ (normaali hinta 29,95€) + toimituskulut 4,95€. Tarjoukseen voi tarttua Oslo Skin Labin sivulla.

Kommentit (23)
 1. Rakkaudella, Hannele
  28.6.2017, 11:27

  Oho. Eron kyllä huomaa, vaikka kuulasihoinen ja rypytön olet jo valmiiksi. Itse huomasin otsaryppyjeni häipyvän täysin, kun lisäsin reippaasti veden juomista. Pakko lisätä linkki omaan postaukseeni vesikuurin vaikutuksista: http://www.rakkaudellahannele.fi/2017/05/3-litraa-vetta-paivassa-viikon-ajan.html

 2. Hei Sanni, nyt ihan aiheen ohi, mutta osaatko suositella hyvää peitevoidetta? Oon tähän asti käyttänyt sitä MACin pienessä pumppupullossa olevaa, joka on kyllä peittävää ja varsin kestävää, mutta siitä tulee tosi meikattu ja tunkkainen lopputulos vaikka laittaisi kuinka ohuen kerroksen.

  Hinnalla ei väliä, toiveena tosiaan siis hyvä peittävyys (on tummaakin tummemmat silmänaluset sekä punoittavat posket…) mutta luonnollinen lopputulos, niin ja kestäväkin saisi olla. Löytyisikö tällaista yhdistelmää?

  1. Vastaus on Estee Lauder Double Wear Stay-in-Place Concealer, suosikkini vuodesta toiseen. Ohut, erittäin peittävä ja erittäin kestävä.

   Tässä jutussa vertailen eri peiteaineita mieheni mustalla silmällä ^_^, mukana myös Lauder, ehkä jutusta on sinulle hyötyä:

   http://blogit.terve.fi/karkkipaiva/silma-mustana-suuri-peiteainetesti/

   1. kiitoksia…! osaatko näin äkkiseltään muistella, kuinka vaaleita sävyjä siitä löytyy? unohdin sen nimittäin mainita että että olen suunnilleen samanvärinen kuin kalkittu seinä…

    niin ja sitä vielä kysymäni, että sopiiko se käytettäväksi pelkästään meikkipuuterin alle?

    1. osaatko näin äkkiseltään muistella, kuinka vaaleita sävyjä siitä löytyy?

     Suomessa ei myyty kaikkia sävyjä ainakaan silloin kun itse olin vielä liikkeessä töissä, mutta täältä näet kansainvälisen sävyvalikoiman:

     https://www.esteelauder.com/product/642/22832/product-catalog/makeup/face/concealers/double-wear/stay-in-place-flawless-wear-concealer#/shade/Extra-Light

     En ole itse tuota Extra Lighttia nähnyt livenä, joten en osaa sanoa kuinka ”kalkin” sävyinen se on ^_^ Mutta kun tuon kansainvälisen valikoiman sävyjä on peräti 11 niin voisi kuvitella että vaalein tosiaan ON vaalea :) Voi hyvin olla että Suomesta saa tuota(kin) sävyä tällä hetkellä.

     niin ja sitä vielä kysymäni, että sopiiko se käytettäväksi pelkästään meikkipuuterin alle?

     En ole ihan varma ymmärsinkö mitä tuolla ”pelkästään meikkipuuterin alle”-jutulla tarkoitettiin, mutta Stay-in-Place -peiteaine sopii minkä tahansa meikkipohjan kanssa käytettäväksi :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *