Karkkipäivä
Karkkipäivä

Oranssifuksiavihreä ja …the winner is..!

Onni suosi tämänpäiväisessä arvonnassa nimimerkki Mai’ta! Laitathan minulle yhteystietosi sähköpostitse niin lähetän voittomeikkisi. :) Main ehdotus kuului näin: ”Olisi kiva nähdä postaus, jossa haastat itsesi käyttämään jotain meikkejä jotka ovat jääneet vähemmälle käytölle, tai käytät tuttuja meikkejä jotenkin poikkeavalla tavalla. Jo ylempänä ehdotettu postaus meikkauksen kulmakivistä ja opas aloittelijalle mitkä tuotteet kannattaa ensimmäisenä meikkilaukkuunsa hankkia, olisi kanssa ihan huippua.”
Onnettarena toimi rakas avopuolisoni, joka taas tänään joutui meikkikokelaaksi tiheiden kirosanaryöppyjen säestämänä. Mr. Karkkipäivän meikistä juttua myöhemmin. :D
Uhrautuvainen onnetar
Mutta tänään taas kunnon väri-ilottelua, jota on toivottukin. Ei täällä millekään beige-linjalle lähdetä vaikka parissa postauksessa onkin ollut neutraali look, ei pelkoa! Tuntui kyllä ihanalta leikkiä taas pitkästä aikaa Manly-paletin väreillä, oikeasti näistä superpigmenttisistä sävyistä ei voi kuin tulla hyvälle tuulelle! Voi että kun mulla olisikin sellainen habitus ja muu tyyli että voisin aina pitää tällaisia meikkejä!
Sisänurkan sävy ei muuten olekaan Manly-paletista, vaan Mad Mineralsin Trust Fund. Se oli juuri oikea oranssi tähän yhdistelmään, Manlyn oranssit olivat liian punertavia tai persikkaisia. Halusin juuri tällaisen appelsiinioranssin! Luomen ulkopuoliskolla kirkas neonfuksia ja alaluomella kahta eri vihreää.


Mikä on tuomio? Mautonta vai makeaa? (Saakohan joku anonyymi taas hengenahdistusta kun mun ripsien vaaleat tyvet näkyy taas niiiiiin selvästi…..)

Kommentit (18)

 1. milipili

  Tuli mehujää mieleen tuosta meikistä!

  Ja hyvä, pistit avokin hyötykäyttöön! =)

 2. Pipsa

  Todella makeaa :)

 3. Nea/ Fashioned in Finland

  Ihana karkkimeikki! Voi avo-raasu. *reps*

 4. Opri

  Ihana! Tositosi kaunis.

 5. Elina

  Tuo vihriä…. niin upeen värinen.. Hui, en ollenkaan mikään luomiväriaddikti ole =D Paha aina kun kattoo sun postauksia.. et ton mää haluan ja ton ja ton ja ton =D

 6. Panda

  Minulle tuli täysin sama mehujää mieleen kuin millipilille :).

  Haha, avokki joutui jälleen kerran uhriksi :D! Haluaisin tehdä joskus silmämeikin omalle ukolleni (ah ne ärsyttävän pitkät ripset ja silmien väri), mutta toistaiseksi hän on ollut melko vastahakoinen asian suhteen…;P

  Otatko sinä muuten itse kaikki valokuvasi? Miten saat kuvistasi noin ihanan valoisia ja kirkkaita (järkkäri?)?

 7. Anonymous

  tosi siistit :O

 8. Inkivääri

  Panda – juu, otan kuvat itse. Kamera jalustalle ja sormi laukaisimelle! ^_^ Ja kyllä, järkkäri on. Valoisuus johtuu ihan vaan kuvaushetken valo-olosuhteista, jotkut kuvanihan ovat ihan hämäriä ja sinisävyisiä ja toiset kellertäviä. Riippuu täysin vuorokauden ajasta ja sääolosuhteista (pilvinen/aurinkoinen). Tänään sattui olemaan kirkasta ja aurinkoista vielä kun tulin koulusta joten kuvatkin onnistuivat. :)

 9. miu

  Teet aivan uskomattoman upeita silmämeikkejä!! :) Ajattelin semmosen toivomuksen sulle jättää, että ottaisit silmämeikeistäsi enemmän yksi-silmä-kuvien lisäksi kuvan, missä näkyvät molemmat silmät. Ainakin itse saan jotenkin paremman kuvan silloin siitä, miltä meikki näyttää :)

 10. Polishaholic

  Ihanat värit! Tosi upea meikki :)

 11. Nea/ Fashioned in Finland

  Oma mieheni ei suosituisi ikinä :D Mutta katse tulevaisuuteen, Mini on 7 vee… hmm… LOL

 12. Saila

  Nam nam. Tällaisia lisää.

 13. Anonymous

  Upee meikki :)

  Tilasin yks päivä 120-luomiväri paletin(manlyn tapanen) ja kokeilin eilen. En tiedä olenko herkkä vai mikä, kun rupesi kirvelemään luomia. Mahtaakohan nuo luomivärit olla testattu eläimillä? Tod.näk…. Mieskin kysyi et miten uskallan laittaa silmiin ku ei tiä mitä sisältää.. Noh, mä nyt olen tällänen herkkis.. Mut tosiaan, mitä mieltä olette? Uskallanko vastaisuudessa käyttää palettia?

 14. Anonymous

  Ihana meikki o.o

 15. Anonymous

  Löysin blogisi vasta äsken ja tällainen beige-arkimeikkailija on ollut ihan häikäistynyt taidokkaista silmämeikeistäsi! Tämäkin on todella kaunis ja taidokkaasti tehty!

 16. Inkivääri

  Anonyymi # 2 – nuo 120-paletit tulee kiinalaisista massatuotantotehtaista, eli ei ole kyllä mitään takuita miten ne on testattu. Mun Manly-paletin inci näyttää ihan normaalilta luomivärin inciltä, ainoana "epämääräisenä" aineena on 'colorant', siitähän ei voi tietää mitä se pitää sisällään. Jos joku aine alkaisi kirvellä mun luomilla niin en kyllä missään nimessä käyttäisi, suosittelen harkitsemaan tarkkaan.

 17. Mirette

  Vitsi, no ainakin lähikuvissa toimii tosi hyvin! ihana

 18. Jenna

  Heii, osaisitko tehdä jotain tutorial tyyppistä juttua esimerkiksi jostain juhlameikistä? :) itse en ole mikään mestari luomivärien kanssa kikkailussa (ei vaan löydy mielikuvitusta :D) joten apua kaivattaisiin :)

  kiitos jo etukäteen:)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.