Karkkipäivä
Karkkipäivä

Oooooh mikä meikkivoide! <3 Nui Cosmetics!

Kaupallinen yhteistyö: Biodelly. * Sis. mainoslinkkejä

Aijjai, olen päässyt vuoden aikana tutustumaan jo toiseen ihan huikeaan luonnonkosmetiikan meikkivoiteeseen. (Ensimmäinen oli Avrilin BB-voide <3). Kehitys kehittyy ja luonnonkosmetiikassa tätä kehitystä on aivan erityisen mielenkiintoista seurata, etenkin kun olen seurannut sceneä läheisesti jo yhdeksän vuotta ja muistan vielä kuin eilisen miltä ensimmäiset kokeilemani luonnonkosmetiikan meikkivoiteet iholla tuntuivat. Ja voin sanoa: hyvin erilaisilta kuin nyt.

Aletaan lähestyä aikoja jolloin luonnonkosmetiikan meikkivoiteiden tekniset ominaisuudet alkavat saada kiinni synteettistä kosmetiikkaa mitä tulee levittyvyyteen ja iholle kiinnittymiseen. Etuna tietysti edelleen luonnollisen meikkivoiteen hoitavampi koostumus, sekä ekologisuus, sille kuluttajaryhmälle jolle kosmetiikan ympäristöystävällisyys on tärkeä arvo.

NuiBerlin_IMG_3503

Nui Cosmetics on merkin nimi ja ihastukseni on Natural Liquid Foundation. Sain Biodellyltä testattavaksi myös muutaman muun Nui-tuotteen mutta pääspotlightin tässä esittelyssä saa meikkivoide, ja ymmärrätte miksi kun luette eteenpäin.

Nuin meikkivoide on ollut minulla eniten käytössä meikkipohjana sen jälkeen kun sen kuukausi sitten sain, ja olen vain odottanut koska pääsen siitä kirjoittamaan. Odotus johtui merkin lanseerauksen siirtymisestä, mutta nyt Nui on vihdoin myynnissä Suomessa. Muutama muu luonnonkosmetiikkabloggaaja on jo tämän hehkuttanut, joten en ehtinyt ensimmäisenä..!

Saksalaisen Nui Cosmeticsin tarina liittyy huulipunaan. Sarjan kehittäjät Wantje ja Annika von Uehm huomasivat, että on vaikea löytää täysin luonnollisista raaka-aineista valmistettua kirkkaanpunaista huulipunaa joka on vieläpä vegaaninen. He lähtivät luomaan tällaista sävyä itse, ja niin syntyi täydellinen kirkkaanpunainen sävy Aroha, ja sen ympärille kokonainen meikkisarja vegaanista luonnollista värikosmetiikkaa.

NuiBerlin_IMG_3507

Natural Liquid Foundation kolmella sanalla: täyteläinen, vaniljainen ja peittävä.

Mutta laitetaan nyt useampi sana :D

Koostumus on voidemaisempi ja kermaisemman tuntuinen kuin aiemmin kokeilemani luonnonkosmetiikan meikkivoiteet. Se on myös peittävämpi. Mutta toisin kuin muut peittävämmät luonnonkosmetiikan meikkipohjat, jotka ovat tuntumaltaan usein vähän jäykkiä tai jopa kuivakoita ja levittyvyydessä on ollut paljon toivomisen varaa, Nui levittyy kuin unelma.

Nui meikkivoide
Ennen / jälkeen Nui-meikkivoiteen

Peittävämpi koostumus tarkoittaa myös ”puuterisempaa” koostumusta, sillä peittävyys tulee titaanidioksidista ja mineraaliväripigmenteistä jotka ovat jauhemaisia ainesosia. Tämän vuoksi luonnonkosmetiikan peittävämmät laadut ovat helposti kuivakan ja hankalasti levitettävän tuntuisia. Fiilikseen vaikuttaa olennaisesti myös se, ettei niissä ole synteettisen kosmetiikan käyttämiä silikoniyhdisteitä helpottamassa levittyvyyttä.

Nui levittyy todella notkeasti ja tasaisesti ja asettuu iholle älyttömän kauniisti. Koostumus ei ”jumahda” ihoon heti vaan meikkivoide sallii pienen työstövaran. Myös kerrostus onnistuu ilman rantuista ja röpelöistä tulosta.

Nui_IntenseTaiao_IMG_4211

Meikkivoiteesta on saatavana seitsemän sävyä josta minulle sopii täydellisesti sävy Intense Taiao, virallisen kuvauksensa mukaisesti ”warm light to medium shade, slightly darker than Taiao”.

Meikkivoidesävyihin voi tutustua tarkemmin Biodellyn sivuilla *.

Nui_meikkipohja_ilta_detail
Nui-meikkipohjan pinta lähikuvassa 12 tunnin jälkeen, wow..!!

Kirsikkana kakun päällä Nui-meikkivoiteen pinta kuivuu iholla samettisen puuteriseksi eikä vaadi erillistä puuterointia kiinnittyäkseen iholle. Toki rasvoittuvaihoinen varmasti haluaa käyttää puuteria ja itsekin sitä nenään ja leukaan lisään, mutta puuteri ei ole välttämättömyys. Poskipunankin voi levittää meikkivoiteen päälle ilman puuterointia koska pinta ei tosiaan jää yhtään nahkeaksi.

Pinta kestää ihollani hämmentävän hyvin. Ottaen huomioon miten hoitavan voidemaiselta meikkivoide tuntuu, jotenkin odottaisin, että se myös herkästi ”sulaa” ja mössööntyy päivän aikana ihohuokosiin. Mutta ainakaan minun ihollani tällaista ei tapahdu vaan saan illallakin ihastella siistiä ja kaunista pintaa.

Nui_ennen_meikkivoidetta_IMG_3444
Ennen
Nui meikkivoide Intense Taiao
Jälkeen

Minulla ei ole tälle meikkivoiteelle kuin kauniita sanoja <3 Se on ihanin koskaan kokeilemani luonnonkosmetiikan meikkivoide ja tuntumaltaan lähimpänä synteettisen meikkivoiteen tuntua – ilman synteettisiä kemikaaleja.

Ainiin, mainitsin vaniljaisuuden – meikkivoiteessa on ihanan vieno, vaniljauutteen tuoma luonnollinen tuoksu. Se yhdessä kermaisen koostumuksen kanssa tekevät käyttöelämyksestä ylellisen.

NuiBerlin_IMG_3512

Nuin valikoimaan kuuluu myös monitoimivoiteita, Tints, toiset englanninkieliseltä nimiversioltaan ”Creamy Blush” ja toiset ”Natural Illusion Cream Eye Shadow.” Kumpiakin voi käyttää niin poskilla, silmäluomilla kuin huulilla.

Pititi-sävy on kaunis mattainen ruusu, tosin ”mattainen” ei Nuilla tarkoita täysmattaa vaan himmeästi kuultavaa vailla helmiäistä. Pititi-sävy luo kasvoille ihastuttavan terveen raikkaan punan joka näyttää todella luonnolliselta. Puna, joka ei välttämättä paljasta että käyttäjällään mitään poskipunaa onkaan. Pititi sopii kaikille ihonsävyille.

Mawhero-sävy on hohtava nuderoosabeige ja sopii mielestäni parhaiten korostuksiin. Toki se jättää ihoon myös hieman sävyä ja toimii poskipunana etenkin vaaleilla ihonsävyillä.

Biodelly on valinnut kutsua näitä sivuillaan ”Multi-stickiksi”, älä siis etsi sieltä ”poskipunaa”. :)

NuiBerlin_IMG_3515

Mitä kuivempi ja aikuisempi iho, sitä paremmin voidemainen poskipuna sopii puuterimaisen sijaan.

Voidemainen saattaa tuntua kinkkisemmältä levittää, mutta sen pinta sulautuu puuteria luonnollisemmin meikkipohjaan ja parhaimmillaan voiteen tuoma puna on kuin ihosta itsestään kumpuavaa. Puikosta voiteen voi kätevästi vetää suoraan poskille ja häivyttää sitten sormin, mutta jos tämä tekniikka arveluttaa (”en halua mitään värikiitorataa poskeen..!), ota sävyä ensin vähän sormiin, lämmitä voide sormien välissä ja sivele iholle.

Nui meikkivoide Intense Taiao
”Meikitön” look: Intense Taiao-meikkivoide, Pititi-poskipuna ja Moana-huulipuna

Minusta Nuin puikkoposkipunan koostumus on helpompi levittää kuin purkkeihin pakatun voideposkipunan, ja se on voimakkuudeltaan ”kiltimpi” kuin nestemäinen poskipuna, jonka pigmentti saattaa olla ärtsympää ja vaatii tarkemman häivytyksen.

Nui_luomivari_IMG_4206

Natural Illusion Cream Eyeshadow Piari on neutraali, hohtava shampanjan sävy.

Luomiväri-nimellä myytävän tuotteen koostumus on puikkoon pakattua Blush-tuotetta kovempi, mutta muuten se käyttäytyy iholla kuta kuinkin samoin. Biodelly on nimennyt Cream Eyeshadow -tuotteet sivuillaan korostusvoiteeksi, ja tätä nimeä minäkin käyttäisin mieluummin kuin ’luomiväri’, sillä korostuksessa nämä rasvapohjaiset voidetuotteet ovat ehdottomasti parhaimmillaan. Jatkuvasti liikkeessä olevalla silmäluomella ei tämän tyyppinen voideluomiväri pysy paikoillaan kuin ”harvoilla ja valituilla”, rehellisesti sanottuna olen aina vähän ihmetellyt miksi rasvapohjaisia luomivärejä valmistetaan.

Nui_luomivari_Piari_IMG_2035
Piari silmäluomilla

Nuin ”eyeshadowt” ovatkin siis paremminkin voidemaisia korostustuotteita. Valkoinen sävy Hukarere sopii viileälle ja todella vaalealle iholle, neutraali, shampanjan sävyinen Piari on omiaan neutraalille vaalealle ja keskivaalealle iholle, lämpimän ruusuinen Puawai sopii parhaiten lämpimälle iholle.

Suomalaiset ovat edelleen vähän varovaisia voidemaisten korostustuotteiden käyttäjiä mutta ehkä hekin pikku hiljaa oppivat. :)

NuiBerlin_IMG_3518

Huulipunista valitsin esiteltäväksi raikkaan läpikuultavan ja tyttömäisen pinkin Moanan sekä peittävämmän, murretun ”matta”liilan Ruihan.

NuiBerlin_IMG_3548

Ruiha-sävyn virallisessa kuvauksessa puhutaan matasta mutta kuten poskipunalaadussa, Nuin ’matta’ tarkoittaa vain helmiäistyyppisen hohdon puuttumista. Ruihassa on kaunis satiininen kuulto, kuten kuvasta näkee.

Ihana, mustikkainen sävy! <3

Nui_Moana_IMG_3465
Moana
Nui meikkivoide
Mustikkaisessa lookissa Intense Taiao -meikkivoide, Mawhero-poskikuulto ja Ruiha-huulipuna. Luomivärit Essencen.

.

Hintatietoja:

Meikkivoide 40€ / 30 ml

Korostusvoide 38,50€ / 3 g

Poskipuna 33,50€ / 5 g

Huulipuna 32,90€ / 4,5 g

.

Nuin meikkituotteet ovat nyt saatavilla Biodellyn verkkokaupassa * sekä Turun myymälässä.

Miltäs merkki teidän mielestänne vaikuttaa? Vieläkö on tilaa uusille luonnollisille meikkisarjoille? :)

Vegaanisille luonnonkosmetiikan meikkisarjoille ainakin tuntuu olevan jatkuvasti enemmän kysyntää. Nuin tuotteet ovat siis vailla mm. mehiläisvahaa, lanoliinia tai eläinperäisiä pigmenttejä kuten karmiinia.

Kommentit (29)

 1. EevaRG

  Vaikuttaa aika kivalta sarjalta, pisteet etenkin huulipunista. :)

 2. Katri

  Innoistuin ja kiinnostuin merkistä kovasti, kunnes näin hinnat. Valitettavasti oma elämäntilanteeni mahdollistaa lähinnä budjettikosmetiikkaan sijoittamisen, mutta onneksi mieluisia ja hyvälaatuisia tuotteita löytyy siitäkin kategoriasta.

  Oletko koskaan kokeillut Burt’s Beesin huulipunia/punakyniä? Kokemusteni mukaan ovat todella hyviä, mutta jälleenmyyjiä ei ole Suomessa kuin muutamia, ja nekin harvat omien käsien ulottumattomissa. Laitoin jopa muutamaan luonnonkosmetiikan nettikauppaan toivetta siitä, että ottaisivat valikoimiinsa, mutta en saanut toivomaani vastakaikua. Yritin katsella incejä sillä silmällä, että onko niissä jotain arveluttavaa, mikä osaltaan selittäisi nettikauppojen haluttomuuden ottaa tuotteita valikoimiinsa, mutta en eläinperäisten ainesosien lisäksi havainnut mitään ”pahista”. Osaisitkohan sinä parempana inci-tuntijana niin tehdä? :)

  • Sanni

   Joo, Nuin hinnat ja brändäys nojaavat enemmän luksukseen päin, ja siihen laitaan merkki haluaa varmaankin myös profiloitua. Kuten sanoit, onneksi hyviä vaihtoehtoja löytyy halvemmastakin hintaluokasta :)

   Burt’s Beesin huulituotteita en ole kokeillut, vaikka meillä oli niitä entisessä työpaikassani myynnissäkin (ei taida olla enää).

   En osaa kyllä yhtään keksiä selitystä suomalaisten jälleenmyyjien nihkeydelle ottaa Burtsia valikoimaansa, sarjallahan on kulttimaine ja se on tunnettu ympäri maailmaa. Vaikea uskoa että edes sarjan ”semi-luonnonkosmetiikka”-status vaikuttaisi nihkeyteen, sillä vastaavia sarjoja on muitakin, kuten Korres. Inceissä ei varmasti ole mitään ”arveluttavaa” :)

   Vaikka juuri huulituotteita en ole ”Pertiltä” testannut niin muita kyllä, tässä fiiliksiäni viiden vuoden takaa:

   http://blogit.terve.fi/karkkipaiva/pertin-mehilaiset-porrasivat-suomeen/

 3. Kosmetiikan Suurkuluttaja

  Tuo meikkivoide näyttää kyllä todella luonnolliselta!

  • Sanni

   Sitä se on :) <3

 4. Pieta

  Kuulostaa tosi lupaavalta! Kaikki luonnollisen ilmeen antavat meikit ovat mulle sopivia. :) Olen käyttänyt Mossan BB-voidetta, kun en halua meikattua ilmettä. Rasvaisuuteen taipuvainen ihoni tuntuu tykkäävän, ainakaan ei kiillä samoin kuin tavallisen meikkivoiteen jäljiltä. Ja ooh, ihana tuo Moana!

  • Sanni

   Kääk, tuo Mossan BB-voide on yhäkin mulla testaamatta… Vaikka pieni näyte ko. tuotteesta on odotellut kylppärin kaapissa jo varmaan puoli vuotta… :D Noo, toisaalta tämähän on tuttua meikäläistä ^_^ Jotkut jutut vain siirtyy ja siirtyy.

 5. Elli A

  Kuulostaapa hyvältä. ☺️ Miten itse kuvailisit tuota Intense taiaon tummuusastetta ja lämpoä? Mikä sävy sulle olikaan hyvä Lily Lolosta? Tuossa swatch-kuvassa näyttää aika neutraalilta ennemminkin kuin lämpimältä.

  • Sanni

   Miten itse kuvailisit tuota Intense taiaon tummuusastetta ja lämpoä?

   Se on minusta aika neutraali, kuten sinäkin totesit, ei todellakaan selvän kellertävän lämpöinen vaikka virallisessa kuvauksessa lämpimästä sävystä puhutaankin. Se on kuitenkin hieman tummempi kuin Lily Lolon tämänhetkinen sävyni In The Buff, eli voisin veikata, että ihan keskitalvella kun olen kalpeimmillani, minulle menee Nuin sävyistä paremmin pelkkä Taiao (”neutraali keskivaalea”).

   Minulle alkaa olla hieman vaikeaa määrittää mikä nykyään edes on ”normaalin ihonsävyni” meikkipohjasävy, kun iho on muuttunut niin nopeasti. :D Muistelen, että vielä viime talvena käytin talvisävynä Flow Kosmetiikan Peach -sävyä (mineraalipohja), joka on hieman Lolon Blondieta tummempi, mutta ainakin tällä hetkellä tuntuu että In The Buff, joka taas on Peachia tummempi, saattaa olla uusi talvisävyni.

   Täällä muuten on vertailu-swatch Peachista ja In The Buffista:
   http://blogit.terve.fi/karkkipaiva/flow-mineraalipohja/

   Blondien ja In The Buffin välillähän on muuten vielä Barely Buff -sävy, mutta sitä yhden näytteen verran testanneena muistelen, että se tuntui neutraalista määrityksestään huolimatta hitusen punertavalta ihollani.

   • Elli A

    Mulla on tällä hetkellä käytössä Barely Buff ja mielestäni se on neutraali. Ei punerra ainakaan mun iholla, vaikka usein huomaan juuri sen ensimmäisenä jos meikki punertaa. In the Buff on myös ostettu, mutta se on nyt jo liian tumma, tai ainakin tuntuu siltä.

    Mietin vain, että jos Intense taiaoa sanotaan lämpimäksi, mutta on neutraali, niin onkohan neutraaliksi esitelty Taiao sittenkin kylmän sävyinen eli punertava?

    • Sanni

     Mietin vain, että jos Intense taiaoa sanotaan lämpimäksi, mutta on neutraali, niin onkohan neutraaliksi esitelty Taiao sittenkin kylmän sävyinen eli punertava?

     Totta… Mutta hei, annan vinkin: Biodellyn omistaja Tanja testailee henkilökuntineen kaikki myymäläänsä ostamat meikkisävyt, ja hän osaa aina vastata ”kuin apteekin hyllyltä” kun kysyn sävyjen eroista :) Kyselen Tanjalta usein koostumus- ja sävyseikoista kun ollaan kasaamassa mulle testituotesatsia.

     Jos sävy mietityttää, laita vain Tanjalle tai Biodellyn tiimille meiliä niin sieltä varmasti kerrotaan seikkaperäisesti sävyistä :) Meiliä voi pistää osoitteeseen asiakaspalvelu@biodelly.fi

     • Elli A

      Kiitos! Noin teenkin! ☺️

 6. Nimetön

  Hei,

  Haluaisitko kertoa mitä lisäravinteita ym. käytät tai käytätkö? Tuli mieleen tuosta ihon sävyn tummumisesta, että johtuisiko esim. spirulinan käytöstä?

  Kiitos blogista :)

  • Sanni

   Moi Nimetön! :)

   Käyttämäni lisäravinteet ovat kollageeni, d-vitamiini ja omega-3 :) Niillä ei taida olla vaikutusta ihon sävyyn…? Spirulinaa en ole koskaan kokeillut.

 7. Papuhoo

  No hmmm tavallaan kiinnostaa..mutta vaatii vielä ehkä lähempää tutustumista. Mulla jäi vähän traumat kun ostin ekan nestemäisen luonnonkosmetiikan meikkituotteen, sen Avrilin BB-voiteen ja eiii meistä ei tullut kaikkien niiden suurten odotusten jälkeen kavereita :(. Avril rullautuu joka kerta ja näin hieman peittävävämmän tuloksen ystävänä en saa sitä edes kerrostettua mitenkään..toisin sanoen, en tiedä miten edes levittää sitä. Nyt se mulkoilee mua pahasti joka kerta kun avaan peilikaapin ja mua ärsyttää niin paljon. Ehkä koitan vielä ensi kesänä antaa sille yhden mahkun. Mutta joo, näistä lähtökohdista luulen, että tarkkailen tilannetta vielä hieman taka-alalta :D

  • Sanni

   Voi harmi ettei Avril toiminut sinulla :/

   Mitä kerrostamiseen tulee, oman kokemukseni mukaan harva luonnonkosmetiikan meikkivoide kerrostuu hyvin. Koostumus vain on luonnonkosmetiikan formulointirajoitteiden pohjalta sellainen, että se hyvin herkästi lähtee uuden kerroksen mukaan ja/tai kökkööntyy. Koska erityisesti silikonit ovat niitä ainesosia, jotka hyvin pitkälle vastaavat meikkivoiteissa niiden hyvästä levittyvyydestä ja kiinnittymisestä iholle (siksi primeritkin ovat silikonipohjaisia), ei luonnonkosmetiikan silikoniton meikkivoide pärjää tällä saralla synteettisille. Nui-meikkivoidekaan ei tunnu samalta kuin synteettinen, mutta on selvästi lähempänä synteettisen ominaisuuksia kuin mitkään muut tähän saakka kokeilemani luonnonkosmetiikan meikkivoiteet.

   Levitystekniikoita kannattaa vaihdella ja kokeilla eri tapoja, itse olen huomannut että levitystavalla voi olla ratkaiseva vaikutus meikkivoiteen tulokseen iholla. Ohuempien meikkivoiteiden kanssa tykkään ehdottomasti eniten käyttää pyöreäpäistä BB-meikkivoidesivellintä, mutta Nuin kanssa taas perinteinen lättänään muotoon leikattu meikkivoidesivellin toimii paremmin (no anakin minun ihollani :)). BB-siveltimellä en saanut yhtä hyvää ja tasaista tulosta, Nuin koostumus levittyy selvästi paremmin perinteisellä sivelytekniikalla kuin kevyesti pyörittelevällä tai töpöttelevällä tekniikalla, jota käytän BB-siveltimellä.

   Sormin levittämällä saan Nuin myös levittymään kauniisti, mutta sitten taas kerrostaminen onnistuu paremmin siveltimellä. Sormen lämpö ja voimakkaampi ”paino” iholla voi saada alemman kerroksen hieman liikkumaan, mutta siveltimellä saan siveltyä nätisti lisäkerroksen tarvittaviin kohtiin (käytännössä posket, joilla on punoitusta).

   Mutta joo, näistä lähtökohdista luulen, että tarkkailen tilannetta vielä hieman taka-alalta :D

   Ymmärrän ^_^ Vinkkinä muuten, jos hintakin vähän jarruttelee, kannattaa jäädä venailemaan kun Biodellyllä on taas joku ”kaikki tuotteet -20/15%” -tarjouskampanja :) Itsehän aina odottelen tarjouskampanjoita jos haluan ostaa jonkun arvokkaamman tuotteen, monilla myymälöillä kun on tasaisin väliajoin koko valikoimaa koskevia alennuskamppiksia :)

 8. Jonttu

  Voin antaa sellaisen eri aiheeseen liittyvän tuotepalautteen (jos tästä jollekin olisi hyötyä), että olen nyt jonkin aikaa testannut perus-Tweezermaneja, siis pinsettejä. Häviävät käyttömukavuudessa monelle halvemman hintaluokan pinseteille. Olin lukenut aiemmin, että elämä helpottuu kovasti, kun näillä on niin nopeaa nyppiä, mutta en ole lainkaan kokenut tuollaista ahaa-elämystä näiden kanssa.

  Jatkan unelmapinsettien metsästystä. Saara Sarvas ainakin on kehunut Anastasian pinseteitä. Itsestä tuntuu, että tulen kahlaamaan läpi edullisemman hintaluokan pinseteitä, kun niidenkin joukosta voi tosiaan löytää helmiä. Anttilasta kerran löysin tosi hyvät, mitkä edelleenkin käytössä!

  • Sanni

   Mä tykkään mun mini-Tweezermaneista, mutta sitten taas toisen vastaavan kulttituotteen, Shu Uemuran ripsentaivuttimien, kohdalla kokemus oli samantyyppinen kuin sinulla ja Tweezermaneilla. No, Shu’n kulttitaivuttimet olivat ”ihan ok”, mutta häviävät 6-0 Mariela Sarkiman Cailapille suunnittelemille taivuttimille, Marielan The Curler -taivuttimet sopivat silmiini ihan täydellisesti.

   • Jonttu

    Nuo mini-Tweezermanit saattaisivat olla paljon parempi vaihtoehto minulle, kun niillä pitäisi pystyä nappaamaan kiinni suht. pienistä (mutta tummista) karvoista löysähköllä kulmakarvanalusiholla. Siis mineissä se varsi on lyhyempi ja painopiste oman käyttötyylini kannalta parempi. Nypin siis päivittäin. Tuo perusmalli on liian jykevä siitä tarttumaosan kohdalta, jolloin ne painavat aika paljon. Tykkään itse pitää kiinni enemmän keskikohdasta/läheltä kärkeä kuin sieltä toisesta päästä. Koen, että noissa perus-Tweezermaneissa liikaa rautaa (ja rauta myös liian leveä) siinä tarttumakohdassa. Oikeastaan intuitioni sanoi ostohetkellä, että ota tuo mini-koko, mutta sitten kaikki perusmallista lukemani hehkutukset mielessä veivät voiton. :(

 9. Ansku

  Ootko sä muuten testannut sitä Juice Beautyn Phyto-Pigments Flawless Serum Foundationia? En siis nyt ihan heti muista, että siitä olisi ollut kirjoitusta, mutta en nyt laiskiaisena lähtenyt sitä etsimäänkään. :D Hommasin sen juuri, ja tuo Nui kuulostaa suhteellisen samankaltaiselta, mutta olisi kiva kuulla tällaisen hehkutuksen jälkeen, olisiko seuraavaksi parempi hankinta tämä Nuin meikkivoide vai ovatko suhteessa samalla viivalla. :) Eli jos siis olet sitä testannut, niin pieni vertailu olisi kiva juttu. :)

  • Sanni

   Ootko sä muuten testannut sitä Juice Beautyn Phyto-Pigments Flawless Serum Foundationia?

   En ole vielä tähän saakka testannut yhtäkään Juice Beautyn tuotetta, mutta tänään ostin Juice Beautyn Daily Hydrating Solutions -pakkauksen :) Ehkäpä tutustun meikkivoiteeseenkin myöhemmin :)

 10. Nimetön

  Osaatko yhtään arvioida, että mikä Nuin meikkivoiteen sävy sopisi, kun käyttää lily lololta sävyä blondie? :)

  • Sanni

   Veikkaisin Intense Kanapaa mutta en uskalla ”lukita vastausta” kun en ole noita vaaleampia sävyjä nähnyt lainkaan livenä (sain näytteet kolmesta tummemmasta sävystä joista valitsin Intense Taiaon).

   Joko Intense Kanapa (neutraali, vaalein) tai Taiao (neutraali keskivaalea). Mutta Biodellyn henkilökunta osaa saletisti vastata tähän kysymykseen, koska he myyvät sekä Lily Loloa että Nuita ja voivat vertailla kaikkia sävykä livenä :) (Ja Lily Lolon ollessa heidän bestsellereitään niin henkilökunta osaa sävyt varmaan etu- ja takaperin… :D)

   Aina jos joku sävyvalinta arveluttaa, kannattaa laittaa Biodellylle sähköpostia :) asiakaspalvelu@biodelly.fi

   • Nimetön

    Et siis veikkaisi sävyä matao? Eikös se ole intense kanapan ja taiaon välissä?

    • Sanni

     En veikkaa Mataota koska se on viileä sävy. Blondie on neutraali.

     • Nimetön

      Veikkauksesi osui nappiin, Intense Kanapa oli täydellinen! ? Selkeästi muutenkin talvella blondie on vähän tumma joten mielestäni tuo Nuin on tummuudeltaan väliltä china doll-blondie ^^

      • Sanni

       Jes, tosi kiva kuulla :)

 11. Mar

  Heii, minua kiinnostaisi myös kovasti Juice beautyn phyto pigments meikkivoide verrattuna nuin meikkivoiteeseen. Itse ostin vähän aikaa sitten nuin meikkivoiteen ja on kyllä selkeästi paras luonnonkosmetiikan asia mitä olen kokeillut, ei tosiaan häviä synteettiselle. Mutta pitkään mietin juice beautyn ja nuin välillä kun netistä sokkona tilasin. Vähän jäi vielä kaivelemaan josko toinen olisi vieläkin parempi!

  • Sanni

   Katsotaan jos ehdin JB:n meikkivoiteenkin lähitulevaisuudessa testaamaan :) Potentiaali ainakin on vahva :D

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.