Karkkipäivä
Karkkipäivä

Oona goes soft

Osa teistä halusi nähdä Oonan myös lämpimässä nudemeikissä ja ihmetteli, miksi ylipäänsä teen malleilleni ”kovia”, ”erikoisia” meikkejä enkä pelkästään pehmeitä ja luonnollisia kauneusmeikkejä. Vastaus on se, että ne luonnolliset meikit ovat (ainakin tämän blogin konseptissa) pitkän päälle tylsää katseltavaa. :)

Toki, kuka tahansa näyttää kauniimmalta kasvojen omia varjoja ja sävyjä jäljittelevässä, niin luonnollisessa meikissä kuin mahdollista, mutta Karkkipäivän idea ei ole koskaan ollut toimia kilttien perusmeikkien äänenkannattajana. Koko blogi on alunperin lähtenyt värileikeistä, joten siksi näitä konservatiivisia, kaikille sopivia beige-linjan meikkejä tullaan edelleenkin näkemään täällä harvemmin.

Mutta tässä siis Oona yleisön pyynnöstä pehmoisena versiona, olkaa hyvä. :)

Oona_meikki2_beforeafter

Näistä kuvista olen kyllä sitä mieltä että Oona on kaikkein söpöin ilman mitään meikkiä…! ^_^

Meikit ”sponsoroi” ystäväni Mili jonka luona meikkailin Oonan samassa sessiossa kuin Mili minut.

Oona_meikki2_silmat

Silmämeikkiin käytettiin sävyjä Diorin Crush Glow – ja Earth Reflection -paleteista.

Oona_meikki2_

Kasvomeikissä pääsin kokeilemaan Max Factorin uutta Facefinity All Day Flawless 3 in 1 -meikkivoidetta. Mililtä löytyy sävy Nude, joka sopi Oonalle oikein hyvin. Meikkivoiteen ”3 in 1” tulee siitä, että se lupaa yhdistää meikkivoiteen, peiteaineen ja pohjustusvoiteen. Kestävästä ja peittävästä meikkivoiteesta pitäisi siis olla kyse.

Ja Oonan meikattuani voisin todeta, että Facefinity lunasti nämä lupaukset. Meikkivoide oli ohutta ja helposti työstettävää ja peitti oikein kiitettävästi. Pohja kesti kauniisti koko päivän.

Sävyä kasvoille luotiin L’orealin aurinkopuuterilla (en muista sävyä), Lily Lolon poskipunalla Beach Babe ja Estee Lauderin hohdeaurinkopuuterilla. Huulten omaa sävyä vaalennettiin peitevoiteella ja päälle tuotiin kiiltoa Estee Lauderin Starlet Peach -huulikiillolla.

Oona_lammin_vs_kylma

Mitäs tykkäätte? Onko tämä parempi kuin siniturkoosi keijukaismeikki?

Kommentit (36)

 1. Salla

  Oi toi pehmee versio näyttää NIIN kivalta <3

 2. pualu

  Hassua, nyt kun noi kuvat on vierekkäin, tulee mulle siniturkoosista jotenkin keskeneräinen fiilis. En tiedä loppuuko tuo voimakas väri niin jyrkästi vai onko siinä joku muu asia. Näiden kuvien perusteella olisin ehkä tykännyt tästä uuden meikin huulikiillosta noiden värikkäiden silmien kanssa. Mut kuvat ei aina kerro kaikkea.. :)

 3. Heppu

  Oona näyttää mielettömän kauniilta kummassakin meikissä. Itse kuitenkin tykkäsin enemmän sinisestä väristä luomilla, sillä se on särmikäämpi. :)

 4. xxx

  kaikkein kaunein ilman meikkiä :3

 5. Sanna

  Siskoasi pukee mielestäni näistä kahdesta kauniimmin nude-meikki. Mutta sehän on tietenkin tilanteesta kiinni mitä käytetään. Normaalisti en kuitenkaan itse ole mikään ”nude-meikkausten” tai luonnollisuuden puolesta puhuja.

 6. milli

  Voi, miten kaunis meikki ja malli!! Näitä pehmeämpiäkin meikkejä on kiva nähdä, jos vaikka oppisi omaan päivämeikkiin saamaan pientä vaihtelua. Se sininen meikki oli kun silmään jo vähän gootti-koko, ehkä se silmän rajaus nousi liikaa, kun mallin silmän muoti nousee jo itsekin. Mutta pidä kii värimeikeistä, minäkin olen rohkaistunut niiden avulla käyttämään värejä bilelookissa.

 7. Maijastiina

  Olenko minä nyt ainoa, jota jäi kauheasti kiinnostamaan, että mitä Oona meinaa seuraavaksi. Onko hän siis jäämässä Suomeen vai vain käymässä? Silloin kun itse jumittaa kotimaassa, on kiva kuulla edes muiden reissuista. ;)

  • Sanni

   Iloksemme Oona aikoo viipyä Suomessa ainakin kevään :) Mutta hänet tuntien tie kutsuu taas ennen pitkää….

 8. Kati

  Ehdottomasti tämä luonnollinen ja utuinen ihanuuskasvo on parempi!

 9. Tulip

  Paras mahollisimman naturellina:) En jostain syystä yukännyt tosta siniturkoosista..

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.