Oona goes soft

Osa teistä halusi nähdä Oonan myös lämpimässä nudemeikissä ja ihmetteli, miksi ylipäänsä teen malleilleni ”kovia”, ”erikoisia” meikkejä enkä pelkästään pehmeitä ja luonnollisia kauneusmeikkejä. Vastaus on se, että ne luonnolliset meikit ovat (ainakin tämän blogin konseptissa) pitkän päälle tylsää katseltavaa. :)

Toki, kuka tahansa näyttää kauniimmalta kasvojen omia varjoja ja sävyjä jäljittelevässä, niin luonnollisessa meikissä kuin mahdollista, mutta Karkkipäivän idea ei ole koskaan ollut toimia kilttien perusmeikkien äänenkannattajana. Koko blogi on alunperin lähtenyt värileikeistä, joten siksi näitä konservatiivisia, kaikille sopivia beige-linjan meikkejä tullaan edelleenkin näkemään täällä harvemmin.

Mutta tässä siis Oona yleisön pyynnöstä pehmoisena versiona, olkaa hyvä. :)

Oona_meikki2_beforeafter

Näistä kuvista olen kyllä sitä mieltä että Oona on kaikkein söpöin ilman mitään meikkiä…! ^_^

Meikit ”sponsoroi” ystäväni Mili jonka luona meikkailin Oonan samassa sessiossa kuin Mili minut.

Oona_meikki2_silmat

Silmämeikkiin käytettiin sävyjä Diorin Crush Glow – ja Earth Reflection -paleteista.

Oona_meikki2_

Kasvomeikissä pääsin kokeilemaan Max Factorin uutta Facefinity All Day Flawless 3 in 1 -meikkivoidetta. Mililtä löytyy sävy Nude, joka sopi Oonalle oikein hyvin. Meikkivoiteen ”3 in 1” tulee siitä, että se lupaa yhdistää meikkivoiteen, peiteaineen ja pohjustusvoiteen. Kestävästä ja peittävästä meikkivoiteesta pitäisi siis olla kyse.

Ja Oonan meikattuani voisin todeta, että Facefinity lunasti nämä lupaukset. Meikkivoide oli ohutta ja helposti työstettävää ja peitti oikein kiitettävästi. Pohja kesti kauniisti koko päivän.

Sävyä kasvoille luotiin L’orealin aurinkopuuterilla (en muista sävyä), Lily Lolon poskipunalla Beach Babe ja Estee Lauderin hohdeaurinkopuuterilla. Huulten omaa sävyä vaalennettiin peitevoiteella ja päälle tuotiin kiiltoa Estee Lauderin Starlet Peach -huulikiillolla.

Oona_lammin_vs_kylma

Mitäs tykkäätte? Onko tämä parempi kuin siniturkoosi keijukaismeikki?

Kommentit (36)
  1. Pah tylsille meikeille! Keijukaismeikki oli ihan ykkönen. Elämä on muutenkin välillä niin tylsää ja vakavaa, että meikeillä pitääkin hullutella! Niii ettäs tiedätte :)

  2. No kun kummassakin on ne hyvät puolensa. Mä ajattelin niin että tuo nudemeikki sopii päivään mutta on iltaan liian haalea, ja iltaan sitten ehdottomasti nuo siniset värit :)
    Oli hienoa nähdä Beach Babe vaalealla iholla, olen miettinyt että minkä niistä väreistä ottaisin ja tuo tuntuu tosi luonnolliselta.
    Ja kyllä, tyttö on kaunis ilman meikkiäkin :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *