Oodi Pinkille Ruusulle

Tässä syksyn murheiden ja yleisen silmämeikkilaiskuuden keskellä on kaikessa hiljaisuudessa tapahtunut sellaista, että olen alkanut käyttää huulipunaa melkein päivittäin.

Yht’äkkiä tajusin huulipunan ”nerokkuuden” sen huonosta kestävyydestä ja alituisesta korjailun tarpeesta huolimatta; huulipunan laittoon kuluu vain muutama sekunti! (Olettaen, että käyttää sellaista punaa joka ei vaadi rajauksia.) Kyllä, tämähän on ihan itsestään selvää, mutta silmämeikki-ihmisenä en ole ennen oikein tullut miettineeksi sitä. Jos silmämeikkiin ei syystä tai toisesta ole aikaa tai innostusta, on nopeampikin keino tuoda kasvoille väriä. Ja jotenkin oivalsin sen vasta tänä syksynä.

Minulle huulipuna on aina edustanut vaivalloisuutta ja epäkäytännöllisyyttä koska sitä ei voi laittamisen jälkeen vain unohtaa – niin kuin silmämeikin voi koko päiväksi. Siksi huulipuna on jäänyt meikkirutiineissani suhteellisen  epäsäännölliseen käyttöön.

Nyt kun en vähään aikaan oikein jaksanut panostaa silmämeikkiin, niin yhtäkkiä huomasin sutivani punaa huulille joka päivä. Se alkoikin tuntua helpolta ja vaivattomalta.

Ja päivästä toiseen sormiini hakeutui aina sama huulipuna.

Saanko esitellä uuden meikkiluottoystäväni: Benecos Pink Rose.

Pink Rose on vadelmanpunainen, kermainen puna jonka koostumus toi minulle heti mieleen Diorin Rouge Dior –laadun. Kosteuttava ja voidemainen Rouge Dior on mielestäni kaikkein ihanin huulipunalaatu, mutta 37€:n hinnallaan se ei ole päätynyt normihintaisena ostoskoriin kertaakaan. Benecosin punat taas ilahduttavat huomattavasti huokeammalla hinnallaan, huulipuna kustantaa 7,20 – 9,50 euroa (kaupasta riippuen).

Sain Pink Rosen maahantuojalta joskus ajat sitten, varmaankin jo viime talven Benecos-kokeilusetissä, mutta ”löysin” sen meikkivarastoistani vasta syksyllä. Minulla on toinenkin Benecosin huulipuna, nuden sävyinen Pink Honey, mutta se ei ole ihan yhtä pehmeä ja kermainen kuin Pink Rose.

Huomasin, että koostumus ei ole ainoa yhtäläisyys Pink Rosen ja Rouge Diorin välillä. Rouge Dior –valikoimasta löytyy nimittäin hyvin samankaltainen sävy – Pink Baiser #361. (Tuo nimi huvittaa minua jatkuvasti, ehkä ruotsinkieliset ymmärtävät miksi…) Baiser on aavistuksen vaaleampi kuin Pink Rose, mutta huulilla niitä on vaikea erottaa toisistaan.

 

Pink Rose on ehdottomasti enemmän viileä kuin lämmin sävy, mutta se tuntuu sopivan melkeinpä kaikkien meikkien kanssa. Raikkaimmalta se näyttää kuitenkin yksinkertaisen värittömän silmämeikin kanssa, jolloin sen herkullinen marjaisuus oikein pomppaa esiin kasvoilta (ylin meikkikuva postauksen alussa).

Vadelmanpunaisen ystäville suosittelen ehdottomasti tutustumista tähän punaan.

 

Seuraavaksi muutamia erilaisia lookkeja joihin olen yhdistänyt Pink Rosen.

1. Lämmintä luumua ja kultaa.

Sisänurkassa YSL:n Golden Sands (Mohn, mitä muuten pidit omastasi? :)) ja loppuluomella Estee Lauderin Berry Ice.

2. Kylmää sinistä ja violettia. (Pink Rose näyttää todellista punaisemmalta koska kuva on otettu meikkipöydän valoissa jotka vääristävät punertavia sävyjä…)

Liikkuvalla luomella MACin Moon’s Reflection ja luomivaossa MACin Parfait Amour ja Lotusland.

3. Violettia ja turkoosia.

Liikkuvalla luomella pohjustuksena Shiseidon Violet Visions ja päällä MACin Parfait Amour (ei olisi noin syvä ilman Shiseidoa), luomivaossa MACin Shimmermoss.

Nyt teillä jo tulee varmaan korvista ulos tätä ihkutusta, mutta kaverini näki meillä eilen Pink Rosen, kokeili ja lähti samantien ostamaan sitä. :D

Kommentit (29)
  1. Kulta ja lila <3

    Puna muistuttaa Macin Lustering :ia, ihana!

  2. oi, kuulostaapa hyvältä mutta en kyllä voi laittaa huulilleni mitään minkä nimi on baiser XD!

    1. No onneksi Benecosin punan nimi on vain Pink Rose! ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *