Karkkipäivä
Karkkipäivä

Onpas ankea sunnuntaipostaus

Tänne Ateenaan saavuttuani minulla ei ole ollut yhtä paljon aikaa blogille kuin saarilla – eikä varmasti tarvitsisikaan. Huomaan vain itse nyt tottuneeni tähän jokapäiväiseen postaustahtiin ja niinpä tuntuisi tyhjältä jättää sunnuntai väliin…

Rehellisyyden nimissä totean, että tämä on tällainen ”jotain kasaan” -postaus, ja suosittelenkin kaikille eilisen postauksen missanneille (ja tilastojen mukaan heitä on monta..! ^_^) lukemaan ennemminkin lauantain postauksen, se oli paljon parempi. :D

Tällä viikolla olen…

 Lammosta_kylmaan

…siirtynyt yhdessä yössä kesästä ”talveen”.… Paros keskiviikko 30 astetta, Ateena torstai 15 astetta. Oikeanpuoleinen kuva on tältä aamulta. Tiedättehän kreikkalaisten talojen lämpöeristyksen… No, nyt tuli pitkähihaisillekin vaatteille käyttöä! :D

Ateena_Marianna

…tavannut rakkaimpiin kuuluvaa ystävääni Mariannaa Publicin näköalakahvilassa. (”Mutta Marianna, viini maksaa täällä 5 euroa ja korttelin päässä tavernassa 2 euroa, emmekö voisi mennä sinne..?” ”No, the drinks are on me”. ;))

Ateena_Elena

…tehnyt mitä mielenkiintoisimman historiallisen kävelykierroksen Plakassa uuden ystäväni Elenan kanssa. Elena näytti minulle tuhansia vuosia vanhan joen joka kulkee piilossa Ateenan keskustan alla ja jonka näkee vain tietyssä kohtaa Monastirakia..!

Ateena_lampputaide

…bongannut värikästä katutaidetta Psirrissä. On muuten tosi kiva taiteilijoista tunnettu kaupunginosa.

Ateena_tytot_

…tavannut vanhaa, Ateenassa useita vuosia asunutta hyvää ystävääni Suomesta. Ja huomannut jälleen että ryhdin kanssa pitää tsempata! Kuvissa aina esiintyy joku ihme lysyssä istuva tyyppi.

Ateena_Rosebud

...löytänyt lukijan vinkkaaman Happy Cow -sivuston avulla uuden kasvisruokahelmen Kolonakista. Siitä lisää myöhemmin.

Ja sokerina pohjalla ujutan tänne loppuun väkisin viikon meikkikiintiökuvan:

Korostaa_ei_korosta

Löysin kuva-arkistoista kaksi heinäkuista meikkikuvaa, jotka havainnollistavat taas mainiosti valittujen sävyjen vaikutusta silmän väriin. Vasemmanpuoleinen on ns. ”harmoniameikki”, jossa on käytetty silmän sukulaissävyä eli sinistä. Sopii, tietysti, mutta ei tee silmää yhtään sinisemmäksi. Oikeanpuoleinen on ns. vastavärimeikki, jossa silmän sävy korostuu tehokkaasti ja näyttää entistä sinisemmältä.

Tuttua puuroa suurimmalle osalle teistä, mutta aina on hauskaa alleviivata näitä sävyjuttuja. :) Töissä huomasi kuinka tosi monelle on vielä epäselvää, millä sävyillä saa korostettua omaa silmän väriään. (Ja jos muuten luette yleisiä meikkivinkkejä, niin jostain syystä niissä suositellaan lähes aina sukulaissävyjä vastavärien sijaan… Ehkä ne ovat turvallisempi valinta hillityille meikkaajille, en tiedä..?)

Mutta nyt – ajastan postauksen ja lähden päiväretkelle Porokselle! Nähdään taas illalla! :)

Kommentit (5)

 1. Iida

  Minusta tämä ei ollut yhtään ankea postaus! :D Tykkään lukea näitä sun reissupostauksia ja ne tuovat kivaa vaihtelua kosmetiikkapostauksille, vaikka tykkään kyllä lukea niitäkin.

  1. Sanni

   Minusta tämä ei ollut yhtään ankea postaus! :D

   ^_^ No olihan se :D Mutta kiva jos kuitenkin kelpasi..! :)

  2. NG

   Ihmettelen kovasti tätä suomalaisten suosimaa varovaista meikkityyliä – siis ns. harmoniasävyjä. Nuoret tietysti räväkästi meikkaavat hyvinkin fantasianomaisesti, mutta enemmistö näkyy pitäytyvän turvallisiin sinisenharmaisiin… mitkä eivät imartele siniharmaita silmiä lainkaan. Ruskeat silmät taas saisivat siniharmaista sävyistä lisää hehkua ja raikkautta, kuten siniset ruskeista.

   Itse suosin sinisilmiini taupe-sävyjä, joskus kesällä turkoosia mausteena…

   1. Sanni

    mutta enemmistö näkyy pitäytyvän turvallisiin sinisenharmaisiin… mitkä eivät imartele siniharmaita silmiä lainkaan.

    Nimenomaan.

    Taupekin on tosiaan huomattavasti parempi kuin siniharmaa sinisille silmille. IMHO. Niin käytännöllinen sävy! :) Ja tuntuu imartelevan melkein kaikkia silmiä… ^_^

   Vastaa

   Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *