Karkkipäivä
Karkkipäivä

Onnistunut uusi tuleminen: Evolve Organic Beauty

Yhteistyössä House Of Organic. * Sis. mainoslinkkejä

Tänään esittelyssä totaalimuutoksen tehnyt brittisarja Evolve. Harvemmin mikään brändi käy läpi näin kokonaisvaltaisen uudistumisen, eikä Evolven tuotteita nykyasussaan edes tunnista samaksi sarjaksi johon tutustuin vuonna 2013.

Aika onnistunut uudistuminen, vai mitä olette mieltä jos katsotte kuvia:

Evolve_IMG_3646
Evolve nyt
Evolve
Evolve aikaisemmin

Pääsin tutustumaan Evolveen yhteistyössä verkkokauppa House Of Organicin * kanssa.

House Of Organic tarjoaa Karkkipäivän lukijoille myös kivan alennuskoodin KARKKIPÄIVÄ17, jolla saa kaikista Evolven tuotteista 15% alennuksen 15. joulukuuta asti.

(Osa tuotteista on maanantaihin 27.11. saakka myös Black Friday -tarjouksessa. Mainitsen tuotteen kohdalla mikäli Black-tarjous on Karkkipäivä-koodin alennusta suurempi :))

Evolve on niin sanotusti artesaanikosmetiikkaa ja valikoimassa on kasvojenhoito-, hius- ja vartalonhoitotuotteita. Tuotteet valmistetaan käsin yrityksen omissa tuotantotiloissa Englannin Hertfordshiressä. Sympaattisesti (Lushin tyyliin), tuotteissa jopa mainitaan kuka tuotteen on valmistanut; minun testipulloni ovat Freyan ja Leannen käsistä.

Käsin valmistus merkitsee pieniä tuotantoeriä, tarkoin harkittua valikoimaa ja tuoreutta. Minä sain tuotteeni lokakuussa ja esimerkiksi hyaluronihapposeerumin tiedot kertovat, että se on valmistettu syyskuussa.

Evolve
Kuva: Evolve

Evolven valikoimassa ei ole eri sarjoja eri ihotyypeille, vain muutama laadukas ydintuote per tuotekategoria tehokkaasti hoitavilla koostumuksilla. Esimerkiksi puhdistustuotteita on kolme ja kasvovoiteita yksi. Arvokkaita kasviöljyjä ja -rasvoja pursuavat tuotteet ovat vegaanisia ja alkoholittomia. Evolven best-sellereihin kuuluvat hyaluronihapposeerumi, suklainen, kuoriva kasvonaamio sekä täyteläinen puhdistusbalmi.

Hyaluronihapposeerumista olin kuullut ennakkoon ilosanomaa yhdeltä vakkarilukijoistani joka suositteli sen testaamista jonkun aiemman hyaluronihapposeerumijuttuni yhteydessä. Minulla on ollut vähän nihkeitä kohtaamisia muutamien hyaluronihappopohjaisten seerumien kanssa, koska ne formuloidaan useimmiten hyvin nestemäisiksi ja itse taas pidän enemmän emulsiomaisista tai ns. fluidimaisista seerumeista. Evolven seerumi todellakin osoittautui erilaiseksi, siitä lisää alempana :)

Aloitan esittelyn hoitorutiinin logiikan mukaisesti puhdistustuotteista. Matkakokoisten tuotteiden suurena ystävänä ilahduin huomatessani, että Evolvella on lähes kaikista tuotteistaan myös pieni matka/testikoko.

Evolve_IMG_3665

Gentle Cleansing Melt

21,50€ / 120 ml

Tässä sellainen taas on: rasvaputsari. Nämä ovat olleet blogissani tapetilla viime aikoina kiitos kaksoispuhdistusinnostukseni, ja vinkkejä hyvistä sekä edullisista rasvaputsareista kysellään tasaiseen tahtiin. Evolven putsari ei ole halvimmasta päästä, joskaan ei kalleimmastakaan. Tähän rakoon pääsen toteamaan, että juuri ennen USAn reissuun lähtöä toteuttamani rasva/öljyputsarikartoitus kertoi, että kaupoissa ei oikeasti ole yhtään rehellisesti tosi halpaa rasvaputsaria – jokin näissä näköjään maksaa enemmän kuin muun tyyppisissä puhdistusaineissa. Palaan rasvaputsarikartoitukseen joulukuussa kun olen taas kotona :)

Evolven Cleansing Melt kuuluu arkinen – hemmotteleva -akselilla ehdottomasti hemmottelevaan päätyyn. Kookosrasva- ja glyserolipohjainen rasva on sopii erinomaisesti kuivalle iholle ja aistillinen, hienovarainen vaniljan ja ruusun tuoksu täydentää ylellisen puhdistushetken.

Balmi hierotaan kuivalle iholle ja huuhdellaan vedellä jolloin koostumus muuttuu hieman maitomaiseksi ja on helpompi huuhdella. Erittäin täyteläinen ja kosteuttava koostumus jättää iholle kuitenkin selvästi rasvaa, mikä tekee siitä ihanteellisen juuri kuivalle iholle. Kuivaihoinen voi käyttää tätä yksinään jolloin iho hyötyy hoitavasta öljykoostumuksesta, muut ihotyypit kenties tykkäävät balmista enemmän kaksoisopuhdistuksen ensimmäisenä tuotteena, jolloin rasvainen pinta pestään pois vaahtoavalla putsarilla.

Puhdistusbalmi täällä *, matkakoko (7,90€ / 30 ml) täällä*.

Evolve_IMG_3688

Fresh Face Facial Wash

16,90€ / 100 ml

Seuraava kaveri on meille vaahtoavien putsarien ystäville, ja sopii ihanteellisesti normaalista rasvoittuvalle iholle – tai kaksoispuhdistuksen kakkosvaiheeseen.

Tuote tuoksuu tutulle, ja tässä meillä on silta vanhaan Evolveen. Koostumukset on päivitetty täysin, mutta muutaman tuotteen tuoksumaailma muistuttaa vanhasta sarjasta. Fresh Face -puhdistusgeelin tuoksu on hienostuneempi versio vanhasta, se on jännä ja persoonallinen enkä edelleenkään osaa kuvailla sitä. Mieleen nousee ilmaisu ”kevyen mausteinen ja kukkainen”.

Myös koostumus on hierottu edeltäjäänsä Daily Detox Washia miellyttävämmäksi, se on ohuen geelimäinen eikä yhtään hyytelömäinen. Vaahto on mukavan pehmeää ja sopivan tiheää, vaikkakaan ei kermaisen muhkeaa. Tuote huuhtoutuu iholta helposti vailla niljaisuutta, tämäkin on korjattu edeltäjästä (geeliputsarien tyypillinen ominaisuus). Puhdistavina aineina tuotteessa on käytetty kookospohjaista sulfaattia, kokamidopropyylibetaiinia sekä sokeripohjaisia tensidejä. Putsarissa on lisäksi papaijauutetta joka kuorii ihoa entsymaattisesti.

Fresh Face Facial Wash täällä.* Tuotteesta on myös saatavilla matkakoko* (6,90€ / 30 ml). Matkakoko on tällä hekellä -28% Black Friday -tarjouksessa.

Evolve_IMG_3700

Daily Defence Moisture Mist

24,90€ / 100 ml

Yksi lemppareitani!

Alkoholiton, kosteuttava ja antioksidanttinen kasvovesi/kosteussuihke. Koostumus on täysin vesimäinen, tätä hoitovettä ei ole paksunnettu millään aineella. Tuotteessa ei myöskään ole mitään pinta-aktiivisia aineita eli se ei sovellu puhdistuksen viimeistelyyn. Tuotteen tähtiainesosa on antioksidanttinen kaktusviikunauute joka kosteuttaa, rauhoittaa ja suojaa vapailta radikaaleilta, lisäksi moringapeptidit ja hyaluronihappo kosteuttavat.

Ihoni ei ole herkästi ärtyvää tyyppiä enkä siksi yleensä pääse toteamaan rauhoittaviksi mainostettujen tuotteiden soothing ominaisuuksia. Ihoni punoitus on kuitenkin lisääntynyt, jälleen näitä ikääntymisen ilmiöitä, ja poskien lievä couperoottisuus tulee jatkuvasti enemmän näkyviin. Iho punoittaa aina pesun jälkeen ja yhä useammin myös aamuisin herätessäni. Otettuani Evolven suihkeen käyttöön huomasin punoituksen vähentyvän selvästi. Ensin en yhdistänyt sitä Evolveen, koska luettuani tuotekuvauksen ilmeisen pintapuolisesti luulin suihkeen vain kosteuttavan – ja kun se ei oikeastaan tunnu iholla miltään. Kummasti meillä ihmisillä on aina taipumus odottaa, että tuotteen täytyy tuntua iholla jotta se voi tehdä jotain.

No, siitähän ei ole mitään varmuutta oliko juuri Evolven kaktusviikunasuihkeella vaikutusta ihoni punoituksen vähenemiseen, mutta ainakin se oli hyvä sattuma – kaktusviikunauutteella kerrotaan olevan ”poikkeuksellisen rauhoittava ominaisuus”. Se sopii myös miesten iholle parranajon jälkeen. Nyt reissussa iho punoittaa taas (jätin Evolve-suihkeen kotiin). Ihan himottaa päästä testaamaan mitä iho sanoo kun kotona palautan taas Evolven käyttöön.

Sen tiedän, että iho selvästi tykkäsi Evolven tuotteista kokonaisuudessaan, sillä iho tuntui ja näytti todella hyvältä koko runsaan kaksi viikkoa kestäneen testijakson ajan. Itse asiassa minun teki mieli ottaa Evolvet mukaan tänne Jenkkiläänkin, mutta lasipullot tuntuivat hankalilta matkakäytössä. Olisipa House Of Organic lähettänyt minulle niistä ne matkakoot…! ;)

Daily Defence Moisture -suihkeen löydät täältä.* Siitä on saatavilla myös matkakoko* (9,90€/30 ml) Matkakoosta on parhaillaan -24% Black Friday -tarjous.

Evolve_IMG_3656

Hyaluronic Serum 200

34,90€ / 30 ml

…yksi Evolve seurasi kuitenkin mukaan matkalle, ja se on tämä: hyaluronihapposeerumi. Ihastuin tähän niin että en halunnut erota siitä matkalle lähtiessä.

Taisin vihdoin kohdata oman suosikkihyaluronihapposeerumini..!

Evolven seerumi on koostumukseltaan paljon tiheämpi ja paksumpi kuin muut kokeilemani hyaluronihappotiivisteet eikä tunnu tahmealta. Koostumusta voi kuvata täyteläisen geelimäiseksi, enpähän ole juuri tämän tuntuista geeliä ennen käyttänyt. (Yleensä en ole geelikoostumuksen suurin ystävä sen tahmeuden vuoksi.) Imeytyessään se ei jätä samalla lailla kiristävää tunnetta kuin nyt vaikka Lumenen hyaluronitiiviste ihooni jättää. Rasvattomana tuotteena Evolven seerumi toki vaatii päälleen okklusiivin joka estää hyaluronihapon sitoman kosteuden haihtumisen, mutta sanoisin, että esimerkiksi rasvoittuvalla ja sekaiholla kesäaikaan tämä riittää yksinäänkin.

Elli A – olit oikeassa tästä seerumista :)

Evolven hyaluroniseerumi on myöskin aika mukavan hintainen seerumien tunnetusti hintavalla kentällä; 30 ml pullo maksaa 34,90€, ja nyt sen saa hintaan 26,18€ koodilla KARKKIPÄIVÄ17. Black Friday -tarjousta ei tästä tuotteesta näemmä ollut. Suklaan ja kasvonaamioiden ystäville vinkkaan myös postauksen lopussa esitellystä lahjapakkauksesta joka sisältää täysikokoisen hyaluronihapposeerumin sekä Evolven toisen best-sellerin, kuorivan suklaakasvonaamion, alle kolmen kympin hintaan.

Evolven hyaluronihapposeerumin löydät täältä.* Seerumista on saatavilla myös matkakoko* (12,90€ / 10 ml).

Evolve_IMG_3657

Daily Renew Facial Cream

28,90€ / 60 ml

Evolven ainoa kasvovoide sopii normaalista kuivalle iholle ja on aika täyteläistä. Se koostumus on ohut, mutta rasvapitoisuus käy ilmi kun voidetta levittää iholle. Voide ei hulahda ihoon heti mutta imeytyy minunkin ei-niin-kuivalle iholleni joidenkin minuuttien aikana jättäen ihon pehmeäksi vailla tahmaa. Koostumus on kaiken kaikkiaan miellyttävä ja ylellisen tuntuinen.

Oikein kuivalle iholle Evolvella on vielä kasvoöljy. Öljy, voide ja seerumi muodostavat Evolven trion ihon kosteutukseen.

Voiteen tuoksu tuo mieleen vanhan Evolven, mutta kuten Fresh Face -putsarissa, tuoksu on nyt hienostuneempi. Se on pehmeä, persoonallinen, mausteinen, jotenkin tumma. Virallisen tuoksukuvauksen mukaisesti Daily Renew -voiteessa olisi vaniljaa ja kookosta mutta itse en haista tässä kumpaakaan, äitini taas löysi tuoksusta mantelia ja kookosta. Tuoksufriikkinä koin Daily Renew -voiteen tuoksun tosi kiinnostavana tapauksena, en edelleenkään erota siinä mitään yhtä selvää tuoksunuottia mutta se on jännä ja aistillinen ja lopulta huomasin vähän koukuttuneeni siihen. :)

Kasvovoiteen löydät täältä.* Siitäkin on saatavana matkakoko* (15,90€ / 30 ml). Matkakoosta on parhaillaan -18% Black Friday -tarjous.

Koodilla KARKKIPÄIVÄ17 saa 15% alennuksen Evolven tuotteista 15. joulukuuta asti.

Joululahjavinkkinä kannattaa tsekata nämä söpöt ja edulliset Evolve-pakkaukset:

Evolve_lahjapakkaukset

Hydrate & Glow -pakkaus* sisältää täysikokoisen hyaluronihapposeerumin (30 ml) sekä matkakokoisen suklaakasvonaamion (30 ml), norm 39,90€ tai KARKKIPÄIVÄ17-koodilla 33,91€.

Chocolate Skin Heaven -pakkaus* sisältää täysikokoisen suklaakasvonaamion (60ml) sekä matkakokoisen Daily Renew -kasvovoiteen (30 ml), norm. 32,90€ tai KARKKIPÄIVÄ17-koodilla 27,96€.

Harmitti kun en ehtinyt testaamaan tuota aivan unelman kuuloista suklaanaamiota*, se oli lopussa HOO:lta kun testituotteeni postitettiin. Kookosöljypohjainen, ravitseva ”mutakakku”naamio kuulostaa ihan mielettömältä all-in-one-hoitococktaililta; kasviöljyt ravitsevat ihoa, kaoliini imee iholta epäpuhtauksia, hienojakoinen kookospähkinänkuorijauhe kuorii ihoa ja superantioksidanttinen raakakaakao lataa ihoon suojaa vapaita pahis-radikaaleja vastaan. Kaiken kruunaa herkullinen kaakaon ja vaniljan tuoksu, tätä tekee kuulema mieli syödä. Ehkäpä saan tilaisuuden tutustua tähän herkkuun vielä lähitulevaisuudessa. :) Onko joku muu päässyt jo hemmottelemaan ihoaan tällä naamiolla?

Kommentit (24)

 1. Myy / Nutturapää

  Ai KAUHEE miltä noi pakkaukset on ennen näyttänyt! En edes tiennyt, että merkillä on tälläinen menneisyys..

  Kiva huomata, että hyaluronihapposeerumi on vaihdettu pumppupulloon. Se oli ennen pipettipullossa, eikä koostumus noussut pipettiin ilman taistelua ja kikkailua.

  • Sanni

   Ai KAUHEE miltä noi pakkaukset on ennen näyttänyt!

   Sanos muuta, ihan pikkuisen erilainen imago ollut sarjalla ennen… ^_^

   Tuosta seerumin pipettipullosta kuulinkin aikaisemmin, tuotteen paksuuden huomioon ottaen pumppupullo toimii epäilemättä huomattavasti paremmin. Onneksi tajusivat vaihtaa. Seerumi on muuten ihan tajuttoman riittoisaa, yksi pumppaus riittää kasvoista kaulalle saakka vaikkei pisara ole edes sormenpään kokoinen…

 2. Minna40

  Suklaakuorinta-naamiota mennyt jo pari purkkia :-) ehdottomasti kannattaa kokeilla,aivan ihana tuote.Myös putsari,seerumi ja kasvosuihke aivan loistotuotteita.Ja myös vartalokuorinta..shampoo..siis tosi hyvä sarja.Ja todellakin ulkoasu nykyään paljon houkuttelevampi ja tyylikkäämpi.

 3. Jonttu

  Jääkö Luén hyaluronihappotuote paljon tätä huonommaksi?

  • Sanni

   Evolven on parempi, muotoilen asian näin :) Lué ei ole lainkaan huono, se vain on erilainen. Luén seerumi on yksinkertainen (sisältää vain vettä, hyaluronihappoa ja kahta säilöntäainetta), Evolven koostumus on ”hienostuneempi” ja siinä on muitakin ihoa hoitavia ainesosia kuten ruusuvettä, aloe veraa ja granaattiomenauutetta. Lisäksi Evolvessa käytetty hyaluronihappo on pienempimolekyylistä kuin Luén hyaluronihappo eli pystyy imeytymään syvemmälle. Kumpiki seerumi kosteuttaa tehokkaasti mutta Evolven seerumi on ainesosiltaan laadukkaampi ja tuntuu mielestäni iholla miellyttävämmältä. Luén etu on tietysti erittäin halpa hinta.

 4. Terhi

  Heippa pitkästä aikaa :D
  Tuo Hyaluronihapposeerumi on juuri kulutettu loppuun mulla ja olen ihan taivaassa. Se on järjettömän hyvä verrattuna vaikkapa juuri Lumeneen <3 <3
  Ruohonjuuressakin kivassa alessa ollut :)

 5. Tanja

  Tilasin seerumin kovin odotuksin kun sitä on niin hehkutettu, mutta jäi kyllä kakkoseksi Novexpertin Booster seerumille. Putsaria täytyykin vielä testata!!! Kuulostaa hyvältä kaksoiputsaukseen ??

 6. Minna

  Outoa kun kohdalle osuu tuote missä 90% on eri mieltä kuin itse :) minulla oli tuo seerumi juurikin tuossa pipettipullossa joka oli todella huono tässä käytössä, hyvä että se on näköjään vaihdettu. Lisäksi minulla tämä seerumi rullaantuu iholla, toisin kuin mikään muu seerumi aiemmin. Eikä ole eroa laitanko kuivalle iholle vai kasvosuihkeella kostutetulle, rullausta ilmenee aina. Lisäksi muistelisin että juuri tuon käytön aikaan poskilleni ilmestyi miilumeja enemmänkin. Nähtävästi ei vain sopinut minun iholleni sitten, vaikka muuten helppo onkin sopivuuksien suhteen. Eli täällä ei ihastuttu, muita Evolven tuotteita en ole päässyt vielä testaamaan.

  • Sanni

   Onpa jännä kuulla että kirkas geelimäinen tuote rullaa, en ole itse koskaan kokenut sellaista (mutta totta kai uskon mitä kerrot kokemuksestasi, en sillä sano :)). Voisikohan syynä olla konjac-juuren jauhe jolla tuote on (ilmeisesti) paksunnettu…? En ole ylipäänsä koskaan edes ymmärtänyt, mistä jonkun tuotteen rullaus iholla johtuu. Minulla rullausta aiheuttavat ennen kaikkea silikonia sisältävät tuotteet, meikkivoiteet ja pohjustustuotteet. Tosin nyt kun mietin niin mikään tuote ei ole rullannut ihollani vuosikausiin… Mikä panee miettimään, kuinka paljon ihon kulloinenkin kunto vaikuttaa rullauspotentiaaliin… Tuntuu, että nämäkin jutut on suunnilleen henkimaailman asioita – miten yksi tuote käyttäytyy jonkun iholla tavalla x, toisen iholla tavalla y… mikä kumma voi saada saman tuotteen ”rullautumaan” jonkun iholla ja levittymään täydellisen sileästi toiselle…? Voisi olettaa, että ihon itsensä ominaisuuksilla täytyisi olla asian kanssa tekemistä.

   • Minna Nyman

    Saattaa myös olla että tuo oma putelini sisältöineen oli jotenkin maanantaikappale. Nyt kun testailin tuotetta uudelleen, tai yritin testata, niin koko seerumi on ”jähmettynyt” pulloon, sitä voisi siis melkein haarukoida sieltä ulos, eikä viime käytöstä ole kuin ehkä 2kk maksimissaan, eikä sinne ole päässyt vettä tai ilmaa. Muutenkin se käytössä tuntui todella paksulta ja kuin jättäisi kalvon kasvoille. Ehkä annan uuden mahdollisuuden vielä uudelle kappaleelle :D
    Ja muuten noista rasvaputsareista, halvimmat mihin olen itse törmännyt ovat Avrilin ja Santen öljyputsarit, 100ml n. 11e molemmissa. Sante on nimensä mukaan silmämeikinpoistoöljy, mutta samaan tapaan se kasvotkin puhdistaa.

    • Sanni

     Nyt kun testailin tuotetta uudelleen, tai yritin testata, niin koko seerumi on ”jähmettynyt” pulloon, sitä voisi siis melkein haarukoida sieltä ulos, eikä viime käytöstä ole kuin ehkä 2kk maksimissaan, eikä sinne ole päässyt vettä tai ilmaa. Muutenkin se käytössä tuntui todella paksulta ja kuin jättäisi kalvon kasvoille.

     Minunkin seerumini on kyllä paksua, siis ihan selvän geelimäistä (”täyteläistä” geeliä kuten yritin kuvailla), ja jättää pinnan jota varmaan voi kutsua myös kalvomaiseksi, mutta se imeytyy toisin kuin silikoni- tai muoviyhdisteiden luoma kalvo. Mutta niin jähmeää seerumi ei ole että se tuntuisi pulloon jähmettyneeltä, kuulostaa siltä että sinun seerumistasi olisi päässyt haihtumaan vettä. Ainahan niitä viallisia pulloja sattuu joukkoon, olisiko pakkauksen korkki esimerkiksi voinut olla löysästi kiinni..? Minulle on sattunut pari kertaa sellainen purkkiin pakattu voide ja voidemainen luomiväri, jonka kansi ei ole ollut tiukasti kiinni ja tuote on ollut osittain kuivahtanut purkkiinsa. Ehkä pipettipullon korkki on myös voinut jäädä löysästi kiinni…?

     Mä en muuten tykkää pipettipulloista yhtään, missään yhteydessä. En tajua niiden pointtia. Tuotehan altistuu joka kerta hapelle kun pullon avaa, ihan niinkuin kannelliset purkitkin. Käytän tällä hetkellä Klairsin pipetillistä c-vitamiiniseerumia ja joka kerta ärsyttää kun avaan pullon, etenkin kun c-vitamiini on tunnettu erittäin herkästä hapettuvuudestaan.

 7. Elina

  Minäkin olin totaalisesti unohtanut nuo vanhat pakkaukset! :O Olen herännyt vähän hitaasti testaamaan näitä, ainakin tuo puhdistusbalmi ja seerumi pitää ottaa pian työn alle :) Puhumattakaan suklaanaamiosta..!

 8. Ninneri

  Evolven omilla sivuilla on vielä näin maanantaina alekampanja, -25% koko valikoimasta ja ilmainen toimitus Europpaan. Pistin tilauksen sinne kun sai tuon Hydrate & Glow -paketin 25 eurolla -nyt on oma joululahja hankittu :)

  • Sanni

   Oho, onpas siellä hyvä tarjous…! :-O

 9. Laura

  Mulla on käytössä kasvo- ja ihoöljyt, ne on ainakin ihania! Pakko päästä kokeilemaan muitakin tuotteita! <3_<3

 10. Tomi

  Haha, nuo vanhat pakkaukset näyttävät aika hurjilta! Kokeilin Evolven hyaluronihappoa ensimmäisen kerran alkukesästä ja pakko myöntää, koukkuun jäin. Suklaanaamion jujua en ole vielä parin kokeilukerran jälkeen hiffannut, mutta pitänee jatkaa testailuja ja ottaa toi kasvosuihke kokeiluun kanssa! :)

 11. Jusu

  Evolven naamioon tykästyin tosi lujaa. Sen tuoksu on syötävän hyvä (suklainen) ja mun makuuni siinä on hyvin kuorivaa partikkelia mukana, ei kyllä siten sovi välttämättä ihan herkälle iholle :)

  • Sanni

   Kiinnostavaa että se on siis myös ihan ”rehellinen” raekuorinta, mä ajattelin että rakeet olisivat pehmeää ja harvaa laatua. Ehkä naamion voi vain taputella herkälle iholle hieromatta, jolloin iho kuitenkin hyötyy naamion hoitavista ainesosista ilman rakeiden mahdollista ärsyttävyyttä?

 12. Anne

  Hei, mikähän tuo Evolven oma sivu on, en jostain syystä löytänyt puhelimeni netin kautta sitä. Kiitos jo etukäteen vastauksesta.

 13. Tuispe

  Mikähän tarjous tuo hydrate & glow on, kaupassa sai koodillasi noin 5 euron alennuksen? Tylsää käyttää aikaa säätämiseen…

  • Sanni

   Voi eihhh, mä olen laittanut postaukseen väärän Karkkipäivä-koodi-hinnan :( :( Olen laskenut normihinta x 0,75 vaikka piti laskea normihinta x 0,85 jolloin tulee 15% alennus. Hydrate & Glow’n alennushinta on täten 33,91€. Olen todella pahoillani mokastani :(

 14. Terhi

  Tän seerumin koostumus muuten sitten ei aina ole mukavan jähmeää vaan ajoittain jopa ihan lirua.
  Huomasin, kun tänä tiistaina ostin uuden pullon Helsingin Ruohonjuuresta ja seerumi on lähes vesimäistä.
  Selvittelimme tätä Ruohonjuuren edustajan kanssa ja koostumuksen vaihtelu johtuu luonnon hyauluronihapon koostumuksen vaihtelusta.
  Nyyh.. kaipaan itse vähän vähemmän lirua seerumia :(

  • Sanni

   Tän seerumin koostumus muuten sitten ei aina ole mukavan jähmeää vaan ajoittain jopa ihan lirua.
   Huomasin, kun tänä tiistaina ostin uuden pullon Helsingin Ruohonjuuresta ja seerumi on lähes vesimäistä.

   Oho…! :-0 Minä kun olin ymmärtänyt että tuon kuuluu olla paksua ja se on aina ollut sellaista, ja siksi Evolve vaihtoi sen pipetillisestä pumppupulloon – kun pipetillä paksua geeliä oli vaikea annostella. Tuo liru kuulostaakin sitten enemmän pipettityyppiseltä koostumukselta.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.