Onnistunut uusi tuleminen: Evolve Organic Beauty

Yhteistyössä House Of Organic. * Sis. mainoslinkkejä

Tänään esittelyssä totaalimuutoksen tehnyt brittisarja Evolve. Harvemmin mikään brändi käy läpi näin kokonaisvaltaisen uudistumisen, eikä Evolven tuotteita nykyasussaan edes tunnista samaksi sarjaksi johon tutustuin vuonna 2013.

Aika onnistunut uudistuminen, vai mitä olette mieltä jos katsotte kuvia:

Evolve_IMG_3646
Evolve nyt
Evolve
Evolve aikaisemmin

Pääsin tutustumaan Evolveen yhteistyössä verkkokauppa House Of Organicin * kanssa.

House Of Organic tarjoaa Karkkipäivän lukijoille myös kivan alennuskoodin KARKKIPÄIVÄ17, jolla saa kaikista Evolven tuotteista 15% alennuksen 15. joulukuuta asti.

(Osa tuotteista on maanantaihin 27.11. saakka myös Black Friday -tarjouksessa. Mainitsen tuotteen kohdalla mikäli Black-tarjous on Karkkipäivä-koodin alennusta suurempi :))

Evolve on niin sanotusti artesaanikosmetiikkaa ja valikoimassa on kasvojenhoito-, hius- ja vartalonhoitotuotteita. Tuotteet valmistetaan käsin yrityksen omissa tuotantotiloissa Englannin Hertfordshiressä. Sympaattisesti (Lushin tyyliin), tuotteissa jopa mainitaan kuka tuotteen on valmistanut; minun testipulloni ovat Freyan ja Leannen käsistä.

Käsin valmistus merkitsee pieniä tuotantoeriä, tarkoin harkittua valikoimaa ja tuoreutta. Minä sain tuotteeni lokakuussa ja esimerkiksi hyaluronihapposeerumin tiedot kertovat, että se on valmistettu syyskuussa.

Evolve
Kuva: Evolve

Evolven valikoimassa ei ole eri sarjoja eri ihotyypeille, vain muutama laadukas ydintuote per tuotekategoria tehokkaasti hoitavilla koostumuksilla. Esimerkiksi puhdistustuotteita on kolme ja kasvovoiteita yksi. Arvokkaita kasviöljyjä ja -rasvoja pursuavat tuotteet ovat vegaanisia ja alkoholittomia. Evolven best-sellereihin kuuluvat hyaluronihapposeerumi, suklainen, kuoriva kasvonaamio sekä täyteläinen puhdistusbalmi.

Hyaluronihapposeerumista olin kuullut ennakkoon ilosanomaa yhdeltä vakkarilukijoistani joka suositteli sen testaamista jonkun aiemman hyaluronihapposeerumijuttuni yhteydessä. Minulla on ollut vähän nihkeitä kohtaamisia muutamien hyaluronihappopohjaisten seerumien kanssa, koska ne formuloidaan useimmiten hyvin nestemäisiksi ja itse taas pidän enemmän emulsiomaisista tai ns. fluidimaisista seerumeista. Evolven seerumi todellakin osoittautui erilaiseksi, siitä lisää alempana :)

Aloitan esittelyn hoitorutiinin logiikan mukaisesti puhdistustuotteista. Matkakokoisten tuotteiden suurena ystävänä ilahduin huomatessani, että Evolvella on lähes kaikista tuotteistaan myös pieni matka/testikoko.

Evolve_IMG_3665

Gentle Cleansing Melt

21,50€ / 120 ml

Tässä sellainen taas on: rasvaputsari. Nämä ovat olleet blogissani tapetilla viime aikoina kiitos kaksoispuhdistusinnostukseni, ja vinkkejä hyvistä sekä edullisista rasvaputsareista kysellään tasaiseen tahtiin. Evolven putsari ei ole halvimmasta päästä, joskaan ei kalleimmastakaan. Tähän rakoon pääsen toteamaan, että juuri ennen USAn reissuun lähtöä toteuttamani rasva/öljyputsarikartoitus kertoi, että kaupoissa ei oikeasti ole yhtään rehellisesti tosi halpaa rasvaputsaria – jokin näissä näköjään maksaa enemmän kuin muun tyyppisissä puhdistusaineissa. Palaan rasvaputsarikartoitukseen joulukuussa kun olen taas kotona :)

Evolven Cleansing Melt kuuluu arkinen – hemmotteleva -akselilla ehdottomasti hemmottelevaan päätyyn. Kookosrasva- ja glyserolipohjainen rasva on sopii erinomaisesti kuivalle iholle ja aistillinen, hienovarainen vaniljan ja ruusun tuoksu täydentää ylellisen puhdistushetken.

Balmi hierotaan kuivalle iholle ja huuhdellaan vedellä jolloin koostumus muuttuu hieman maitomaiseksi ja on helpompi huuhdella. Erittäin täyteläinen ja kosteuttava koostumus jättää iholle kuitenkin selvästi rasvaa, mikä tekee siitä ihanteellisen juuri kuivalle iholle. Kuivaihoinen voi käyttää tätä yksinään jolloin iho hyötyy hoitavasta öljykoostumuksesta, muut ihotyypit kenties tykkäävät balmista enemmän kaksoisopuhdistuksen ensimmäisenä tuotteena, jolloin rasvainen pinta pestään pois vaahtoavalla putsarilla.

Puhdistusbalmi täällä *, matkakoko (7,90€ / 30 ml) täällä*.

Evolve_IMG_3688

Fresh Face Facial Wash

16,90€ / 100 ml

Seuraava kaveri on meille vaahtoavien putsarien ystäville, ja sopii ihanteellisesti normaalista rasvoittuvalle iholle – tai kaksoispuhdistuksen kakkosvaiheeseen.

Tuote tuoksuu tutulle, ja tässä meillä on silta vanhaan Evolveen. Koostumukset on päivitetty täysin, mutta muutaman tuotteen tuoksumaailma muistuttaa vanhasta sarjasta. Fresh Face -puhdistusgeelin tuoksu on hienostuneempi versio vanhasta, se on jännä ja persoonallinen enkä edelleenkään osaa kuvailla sitä. Mieleen nousee ilmaisu ”kevyen mausteinen ja kukkainen”.

Myös koostumus on hierottu edeltäjäänsä Daily Detox Washia miellyttävämmäksi, se on ohuen geelimäinen eikä yhtään hyytelömäinen. Vaahto on mukavan pehmeää ja sopivan tiheää, vaikkakaan ei kermaisen muhkeaa. Tuote huuhtoutuu iholta helposti vailla niljaisuutta, tämäkin on korjattu edeltäjästä (geeliputsarien tyypillinen ominaisuus). Puhdistavina aineina tuotteessa on käytetty kookospohjaista sulfaattia, kokamidopropyylibetaiinia sekä sokeripohjaisia tensidejä. Putsarissa on lisäksi papaijauutetta joka kuorii ihoa entsymaattisesti.

Fresh Face Facial Wash täällä.* Tuotteesta on myös saatavilla matkakoko* (6,90€ / 30 ml). Matkakoko on tällä hekellä -28% Black Friday -tarjouksessa.

Evolve_IMG_3700

Daily Defence Moisture Mist

24,90€ / 100 ml

Yksi lemppareitani!

Alkoholiton, kosteuttava ja antioksidanttinen kasvovesi/kosteussuihke. Koostumus on täysin vesimäinen, tätä hoitovettä ei ole paksunnettu millään aineella. Tuotteessa ei myöskään ole mitään pinta-aktiivisia aineita eli se ei sovellu puhdistuksen viimeistelyyn. Tuotteen tähtiainesosa on antioksidanttinen kaktusviikunauute joka kosteuttaa, rauhoittaa ja suojaa vapailta radikaaleilta, lisäksi moringapeptidit ja hyaluronihappo kosteuttavat.

Ihoni ei ole herkästi ärtyvää tyyppiä enkä siksi yleensä pääse toteamaan rauhoittaviksi mainostettujen tuotteiden soothing ominaisuuksia. Ihoni punoitus on kuitenkin lisääntynyt, jälleen näitä ikääntymisen ilmiöitä, ja poskien lievä couperoottisuus tulee jatkuvasti enemmän näkyviin. Iho punoittaa aina pesun jälkeen ja yhä useammin myös aamuisin herätessäni. Otettuani Evolven suihkeen käyttöön huomasin punoituksen vähentyvän selvästi. Ensin en yhdistänyt sitä Evolveen, koska luettuani tuotekuvauksen ilmeisen pintapuolisesti luulin suihkeen vain kosteuttavan – ja kun se ei oikeastaan tunnu iholla miltään. Kummasti meillä ihmisillä on aina taipumus odottaa, että tuotteen täytyy tuntua iholla jotta se voi tehdä jotain.

No, siitähän ei ole mitään varmuutta oliko juuri Evolven kaktusviikunasuihkeella vaikutusta ihoni punoituksen vähenemiseen, mutta ainakin se oli hyvä sattuma – kaktusviikunauutteella kerrotaan olevan ”poikkeuksellisen rauhoittava ominaisuus”. Se sopii myös miesten iholle parranajon jälkeen. Nyt reissussa iho punoittaa taas (jätin Evolve-suihkeen kotiin). Ihan himottaa päästä testaamaan mitä iho sanoo kun kotona palautan taas Evolven käyttöön.

Sen tiedän, että iho selvästi tykkäsi Evolven tuotteista kokonaisuudessaan, sillä iho tuntui ja näytti todella hyvältä koko runsaan kaksi viikkoa kestäneen testijakson ajan. Itse asiassa minun teki mieli ottaa Evolvet mukaan tänne Jenkkiläänkin, mutta lasipullot tuntuivat hankalilta matkakäytössä. Olisipa House Of Organic lähettänyt minulle niistä ne matkakoot…! ;)

Daily Defence Moisture -suihkeen löydät täältä.* Siitä on saatavilla myös matkakoko* (9,90€/30 ml) Matkakoosta on parhaillaan -24% Black Friday -tarjous.

Evolve_IMG_3656

Hyaluronic Serum 200

34,90€ / 30 ml

…yksi Evolve seurasi kuitenkin mukaan matkalle, ja se on tämä: hyaluronihapposeerumi. Ihastuin tähän niin että en halunnut erota siitä matkalle lähtiessä.

Taisin vihdoin kohdata oman suosikkihyaluronihapposeerumini..!

Evolven seerumi on koostumukseltaan paljon tiheämpi ja paksumpi kuin muut kokeilemani hyaluronihappotiivisteet eikä tunnu tahmealta. Koostumusta voi kuvata täyteläisen geelimäiseksi, enpähän ole juuri tämän tuntuista geeliä ennen käyttänyt. (Yleensä en ole geelikoostumuksen suurin ystävä sen tahmeuden vuoksi.) Imeytyessään se ei jätä samalla lailla kiristävää tunnetta kuin nyt vaikka Lumenen hyaluronitiiviste ihooni jättää. Rasvattomana tuotteena Evolven seerumi toki vaatii päälleen okklusiivin joka estää hyaluronihapon sitoman kosteuden haihtumisen, mutta sanoisin, että esimerkiksi rasvoittuvalla ja sekaiholla kesäaikaan tämä riittää yksinäänkin.

Elli A – olit oikeassa tästä seerumista :)

Evolven hyaluroniseerumi on myöskin aika mukavan hintainen seerumien tunnetusti hintavalla kentällä; 30 ml pullo maksaa 34,90€, ja nyt sen saa hintaan 26,18€ koodilla KARKKIPÄIVÄ17. Black Friday -tarjousta ei tästä tuotteesta näemmä ollut. Suklaan ja kasvonaamioiden ystäville vinkkaan myös postauksen lopussa esitellystä lahjapakkauksesta joka sisältää täysikokoisen hyaluronihapposeerumin sekä Evolven toisen best-sellerin, kuorivan suklaakasvonaamion, alle kolmen kympin hintaan.

Evolven hyaluronihapposeerumin löydät täältä.* Seerumista on saatavilla myös matkakoko* (12,90€ / 10 ml).

Evolve_IMG_3657

Daily Renew Facial Cream

28,90€ / 60 ml

Evolven ainoa kasvovoide sopii normaalista kuivalle iholle ja on aika täyteläistä. Se koostumus on ohut, mutta rasvapitoisuus käy ilmi kun voidetta levittää iholle. Voide ei hulahda ihoon heti mutta imeytyy minunkin ei-niin-kuivalle iholleni joidenkin minuuttien aikana jättäen ihon pehmeäksi vailla tahmaa. Koostumus on kaiken kaikkiaan miellyttävä ja ylellisen tuntuinen.

Oikein kuivalle iholle Evolvella on vielä kasvoöljy. Öljy, voide ja seerumi muodostavat Evolven trion ihon kosteutukseen.

Voiteen tuoksu tuo mieleen vanhan Evolven, mutta kuten Fresh Face -putsarissa, tuoksu on nyt hienostuneempi. Se on pehmeä, persoonallinen, mausteinen, jotenkin tumma. Virallisen tuoksukuvauksen mukaisesti Daily Renew -voiteessa olisi vaniljaa ja kookosta mutta itse en haista tässä kumpaakaan, äitini taas löysi tuoksusta mantelia ja kookosta. Tuoksufriikkinä koin Daily Renew -voiteen tuoksun tosi kiinnostavana tapauksena, en edelleenkään erota siinä mitään yhtä selvää tuoksunuottia mutta se on jännä ja aistillinen ja lopulta huomasin vähän koukuttuneeni siihen. :)

Kasvovoiteen löydät täältä.* Siitäkin on saatavana matkakoko* (15,90€ / 30 ml). Matkakoosta on parhaillaan -18% Black Friday -tarjous.

 

Koodilla KARKKIPÄIVÄ17 saa 15% alennuksen Evolven tuotteista 15. joulukuuta asti.

Joululahjavinkkinä kannattaa tsekata nämä söpöt ja edulliset Evolve-pakkaukset:

Evolve_lahjapakkaukset

Hydrate & Glow -pakkaus* sisältää täysikokoisen hyaluronihapposeerumin (30 ml) sekä matkakokoisen suklaakasvonaamion (30 ml), norm 39,90€ tai KARKKIPÄIVÄ17-koodilla 33,91€.

Chocolate Skin Heaven -pakkaus* sisältää täysikokoisen suklaakasvonaamion (60ml) sekä matkakokoisen Daily Renew -kasvovoiteen (30 ml), norm. 32,90€ tai KARKKIPÄIVÄ17-koodilla 27,96€.

Harmitti kun en ehtinyt testaamaan tuota aivan unelman kuuloista suklaanaamiota*, se oli lopussa HOO:lta kun testituotteeni postitettiin. Kookosöljypohjainen, ravitseva ”mutakakku”naamio kuulostaa ihan mielettömältä all-in-one-hoitococktaililta; kasviöljyt ravitsevat ihoa, kaoliini imee iholta epäpuhtauksia, hienojakoinen kookospähkinänkuorijauhe kuorii ihoa ja superantioksidanttinen raakakaakao lataa ihoon suojaa vapaita pahis-radikaaleja vastaan. Kaiken kruunaa herkullinen kaakaon ja vaniljan tuoksu, tätä tekee kuulema mieli syödä. Ehkäpä saan tilaisuuden tutustua tähän herkkuun vielä lähitulevaisuudessa. :) Onko joku muu päässyt jo hemmottelemaan ihoaan tällä naamiolla?

Kommentit (28)
 1. Myy / Nutturapää
  26.11.2017, 18:30

  Ai KAUHEE miltä noi pakkaukset on ennen näyttänyt! En edes tiennyt, että merkillä on tälläinen menneisyys..

  Kiva huomata, että hyaluronihapposeerumi on vaihdettu pumppupulloon. Se oli ennen pipettipullossa, eikä koostumus noussut pipettiin ilman taistelua ja kikkailua.

  1. Ai KAUHEE miltä noi pakkaukset on ennen näyttänyt!

   Sanos muuta, ihan pikkuisen erilainen imago ollut sarjalla ennen… ^_^

   Tuosta seerumin pipettipullosta kuulinkin aikaisemmin, tuotteen paksuuden huomioon ottaen pumppupullo toimii epäilemättä huomattavasti paremmin. Onneksi tajusivat vaihtaa. Seerumi on muuten ihan tajuttoman riittoisaa, yksi pumppaus riittää kasvoista kaulalle saakka vaikkei pisara ole edes sormenpään kokoinen…

 2. Suklaakuorinta-naamiota mennyt jo pari purkkia :-) ehdottomasti kannattaa kokeilla,aivan ihana tuote.Myös putsari,seerumi ja kasvosuihke aivan loistotuotteita.Ja myös vartalokuorinta..shampoo..siis tosi hyvä sarja.Ja todellakin ulkoasu nykyään paljon houkuttelevampi ja tyylikkäämpi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *