Onnettomuus kylpyhuoneessa

Uskomatonta. Juuri eilen kirjoitin että Cutrinin lasinen Oil Treatment -pullo on ”turhan suuri ja kömpelö”.

Cutrin_OilTreatment_IMG_2937

Eiköhän se pullo sitten tänä aamuna kaikkien kolmen kylppärissäni viettämänsä vuoden jälkeen osoita kömpelyytensä ja lipeä sormistani. Rikki ja öljyt pulppuamassa lattialle.

Olin ihan kuin jostain elokuvan pateettisesta, hidastetusta, ”Eiiiihhh….!!” -kohtauksesta, etenkin kun just eilen oli kommenteissa puhetta että kyseinen öljy on ilmeisesti lopetettu. Ei, en halua menettää tätä tuotetta!!

Cutrin_OilTreatment_IMG_2942

Leviävää öljylammikkoa väistellen revin peilikaapin auki ja etsin kuumeisesti hyppysiini tyhjiä pikkupulloja joita (tämän tyyppisten tilanteiden näkökulmasta onneksi) jemmailen vähän kaikkialla. Sain lopulta pelastettua melkein puolet Cutrin-pullon sisällöstä.

Cutrin_OilTreatment_IMG_2943

Huh mikä näytös aamun alkajaisiksi.

Mutta siis Cutrin, mitä hemmettiä? Kuka pakkaa kylppärissä säilytettävän, usein märillä sormilla tavoiteltavan hiustuotteen lasiseen pulloon? Ilmeisesti ajatuksena tosi premium pakkaus. >:-( No, ehkä tuotteen taru on nyt muutenkin lopussa kun sitä ei enää näy firman sivuilla. Harmi sinänsä koska tuote on todellakin aivan poikkeuksellisen loistokoostumuksellinen latvojen silottaja. Nimimerkillä ”Lukemattomat latvaseerumit testattu vuodesta 1993”.

Murr.

Nyt mä jatkan aamukahvin kanssa.

Kommentit (51)
 1. Mulla lenti äsken hiusharja nätissä kaaressa vessanpönttöön, että ei hyvin mene täälläkään :D

  1. Voi ei XD

  2. Sen takia kansi laitetaan kiinni ennen hiusten harjaamista… ;) (Tangle Teezer lipeää sormista liian usein.)

   1. JOO ja voi tsiisus mikä meteli siitä tulee ku tangle teezeri tippuu laattalattialle!! :D avopuoliso muutamat kerrat heränny ku allekirjottanu aamutokkurassa harjailee hiuksia ja harja lentelee pitkin lattioita

 2. Onko joku syy miksi säilytät tätä kylpyhuoneessa? Minulla on kylppärissä vain tuotteet, joita oikeasti siellä tarvitsen. Muut on sitten työhuoneessa leviteltynä ympäriinsä :)

  Totta toki, että tuo pullo on kyllä väärästä materiaalista ja yhtä hyvin se voi hajota esim. keittiössä laattalattialle.
  Uteliaisuudesta vain kyselen, miksi kylppärissä, älä tykkää huonoa!

  1. Onko joku syy miksi säilytät tätä kylpyhuoneessa? Minulla on kylppärissä vain tuotteet, joita oikeasti siellä tarvitsen.

   No kun sitä laitetaan kylppärissä pyyhekuiviin hiuksiin hiustenpesun jälkeen ;) Eli kyllä, tarvitsen sitä nimenomaan kylppärissä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *