Karkkipäivä
Karkkipäivä

Onnellinen tapahtuma luomiväriperheessä

Luomiväriperheessäni sattui viikonloppuna onnellinen tapahtuma.

Ei, perheeseen ei suinkaan syntynyt uutta luomivärivauvaa. Päinvastoin, yksi luomiväri saavutti arvokkaan kuluneen statuksen. Vain erittäin harvat perheen jäsenet pääsevät tälle tasolle. Toiset eivät saavuta statusta koskaan.

Tällä kertaa eksklusiiviseen kerhoon liittyi MACin Beautiful Iris -luomiväri.

MACBeaut_Iris

”Kauniista iiriksestä” alkoi viikonloppuna näkyä pohja. :)

Mitä ihmettä? Pitääkö tällaisestakin asiasta nyt tehdä ihan oma postauksensa? Kyllä. :) Kun omistamieni luomivärien lukumäärä lasketaan 3-numeroisena lukuna, on todellakin erittäin harvinainen hetki kun joku niistä kuluu pohjaan saakka.

BeautifulIris

Kuvassa Beautiful Iris liikkuvalla luomella ja Créme de Violet luomivaossa. Arkimeikkini monena päivänä peräkkäin viime viikolla.

Beautiful Iris on yksi ehdottomia lemppariluomivärejäni. Se on kertakaikkiaan yksi kauneimpia – ja helpoimpia – violetteja mitä tiedän. Vaalea, sinertävä liila joka shiftaa kevyesti vaaleanpunaiseen. Koostumus on kuin unelma. Estee Lauderin Iris Pearl on lähestulkoon sama sävy, mutta vähemmän pehmeällä koostumuksella ja ilman vaaleanpunaista häivähdystä.

Harva violetti näyttää hyvältä koko luomelle levitettynä (ainakin minulla). Liian vaaleat violetit eivät näytä juuri muulta kuin vaalealta, ja liian tummat taas eivät sovi koko luomelle. Liia punertavat tuovat mustelmaefektin ja liian siniset näyttävät muuten vain oudoilta. Beautiful Iris on täydellinen. Toimii yksinään tai muiden violettien kanssa. Rakkautta. <3

Kuluneet_tuotteet

Tässä muut ”Pohjakerhon” jäsenet. Alarivissä L’orealin Golden Beige ja Revlonin Frosty White ja ylärivissä Rimmelin Smokey Brun ja Yves Rocherin Pehmeä Roosa -poskipuna.

Kuinka usein teillä karahtaa luomiväri pohjaan? :)

Kommentit (30)

  1. anch

    Harvinaisessa pohja näkyy-seurassa on mulla NARSin All About Eve duo – ostin jopa toisen. Tämä on todella todella harvinaista, jollen sanoisi ainutlaatuista. Toinen lopuillaan oleva on MACin Jest, muutama MACin vaalea korostusväri luultavasti aikanaan pääsee myös arvostettuun tilaan.

  2. vernu

    ootko kokeillu mustaa ja valkoista/ mustaa ja beigeä ? musta ne sopis sulle tosi hyvin ja ku osaat tehä varjostuksetki. mäkin oon jo 3 vuotta harrastanu meikkejä ja meikä tykkää sun tyylistä :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.