Onnellinen kosmetiikkahörhö ja aleostoksia

Tarkkasilmäiset ovat varmaan huomanneet, että tässä blogissa ei ostella uusia tuotteita samaan tahtiin kuin monissa muissa kosmetiikkablogeissa. Minulla ei ole esitellä teille uusia ihania hankintoja joka viikko, eikä se ole blogin tarkoituskaan. Vaikka minulla on varmasti keskivertokuluttajaa enemmän kosmetiikkaa kotonani, etenkin meikki- ja hiuspuolella, pyrin kuitenkin ostamaan harkiten enkä osta vain silkasta uuden tuotteen omistamisen ilosta.

Eilen kuitenkin soin itselleni pienen aleshoppailutuokion, ja mukaan lähti muutama erittäin turha, mutta erittäin edullinen ja ihana kosmetiikkakarkki. Rakastan China Glazen kynsilakkoja, ja miten olisin voinut vastustaa Kicksin ”puoleen hintaan” -tarjousta nähdessäni kulhollisen värikkäitä lempilakkojani? Nythän ne sai ostettua Suomesta samaan hintaan millä yleensä tilaan ne Jenkeistä! Joy!

Ostin viisi lakkaa China Glazen viime keväisestä Kicks -kokoelmasta; Breakin’, Sky High-Top, Sneaker Head, Fly ja Entourage, sekä kaksi lakkaa Retro Diva -kokoelmasta; Stella ja Free Love.


Kynsillä Kicks-kokoelman lakat.


Tämä luomiväri on todellakin sarjassamme ”no eikö sulla nyt ole jo kymmeniä tuollaisia perusvaaleita?”, mutta laadukkaat highlighter-sävyt ovat aina tervetulleita. :) Tässä Icy Vanilla -sävyssä on ihastuttava kultainen hohto. IsaDoran koko Gleaming Eyeshadow -sarja on minusta todella ihana, ja esimerkiksi platinaisen hohtava Icy Khaki -sävy on sellainen jota voisi suositella jokaiselle koko luomen perusbeigeksi. Harmi että tämä solonappivalikoima on vähentynyt Suomessa vuosi vuodelta. Voi olla että ne jäävät kokonaan pois, tylsää.

BeYu’n paletit ovat minusta edullisten sarjojen aatelia, ja väriharmoniat ovat vailla vertaa. Sävyjä on laidasta laitaan, mutta kaikissa paleteissa on yhtenäinen sävymaailma. BeYu’t sopivat siis erityisen hyvin ihmisille, jotka eivät jaksa arpoa miten sävyjä yhdistelisi. Katsokaa nyt tätäkin vihreää kvartettia, eikö ole kaunis? BeYu’issa on myös todella runsaasti pigmenttiä.

Lisäys: BeYu’ta myyvät Suomessa käsittääkseni ainoastaan Kicksit.

Tämänpäiväinen meikki ylläolevalla paletilla (nro 38). Rajaus Urban Decayn 24/7-kynä Stash.

Töissä on ollut todella mukavia päiviä, ja olen ilokseni saanut meikata asiakkaita ja innostaa heitä uusiin värikokeiluihin. Yksikin ruskeasilmäinen asiakas oli ensin kauhuissaan kun suosittelin hänelle tummansinistä rajauskynää, mutta ihastui kun testasin kynää hänelle käytännössä. Sitten löydettiin uusi kullan ja kuparin sävyinen paletti mukana olleelle ystävättärellekin. On mahtavaa saada ihmiset kokeilemaan jotain uutta ja löytämään sävyjä joita he eivät ole ennen tulleet ajatelleeksikaan. Olen niin onnellinen kun pääsen toteuttamaan itseäni töissä!

Tiedän, että minulla on vielä hurjasti opittavaa, ja varmasti tulee paljon tilanteita jolloin en osaakaan auttaa asiakasta. Se tuntuu minusta inhottavalta, mutta en voi hypätä ajassa eteenpäin ja yhtäkkiä hörpätä sisääni kaikkea sitä tietoa mikä luonnollisestikin kertyy vasta vuosien myötä alalla. Juuri nyt tuntuu kuitenkin siltä, että olen oikeassa paikassa ja kertakaikkiaan rakastan kosmetiikan myymistä..! Jos törmäätte jossain kosmetiikkamyymälässä erityisen leveästi hymyilevään myyjään, se saatan olla minä…! ^_^

Kommentit (19)
  1. keijukainen
    13.1.2010, 23:53

    Voi kade! Ei täällä ollut noita alennuksessa Kicksissä :( Oli vaan joku yks tylsä sävy.

  2. Sopiikos udella, että saako noita BeYU:n tuotteita ostettua suomesta jostain?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *