Karkkipäivä
Karkkipäivä

Onnea on…

…löytää lähikaupastaan uusia rahka- ja jogurttituotteita..!

Onnea_IMG_1489

Jess! Mun Maarianhaminan lähikauppaan on tullut Lindahlsin maustettuja rahkoja!! Voi onnen päivää!

Tähän asti olen syönyt näitä vain Ruotsissa. Lindahlsin rahkoissa on suomenkieliset tekstit mutta ei niitä kyllä meinaa mistään Suomesta löytää. Yhdestä City Marketista olen kerran bongannut maustamattomia, mutta siinä kaikki.

Lindahlsin maustetut rahkat ovat aika lailla niin kuin Skyr, sillä erotuksella että…

* Sokeroimattomissa on vähemmän keinotekoinen maku kuin Skyrissä

* Sokeroimattomat ovat ylipäänsä vähemmän makeita kuin Skyrin sokeroimattomat (- joitain Skyrin makuja ei voi edes syödä kun ovat niin ällöimeliä)

* Rakenne on pehmeämpi ja kuohkeampi

* Näissä on alle 3 grammaa hiilaria / 100 g…!

Aiiivan parasta rasvaiseen raejuustoon sekoitettuna!

Eikä Lindahls-euforia riittänyt. Lähikauppaan oli vielä tullut kreikka/turkkijogun ystävälle säästöpakkaus! ^_^ Manner-Suomessa en ole tätä nähnyt, lienee Ruotsin Arlan tuotteita:

 Onnea_IMG_1490

Litran pönikkä turkkilaista jogurttia – ja hintaa alle 3 euroa…!! Siis että Ahvenanmaaltakin voi löytää näin halpoja elintarvikkeita, ohoh! Eikä mitenkään haittaa että Arlan turkkijogussa on vain 3,4% hiilaria. ;)

Tein heti ison kulhollisen tsatsikia. <3

Muut ihmettelevät, Sanni juhlii :) Maitotytön onnen päivät.

Ilo tulee pienistä asioista.

Pihasyreeni

…kuten mun pihalla kasvavasta violetista syreenistä.

Pysähdyn joka päivä ihailemaan sen täydellisen saturoitunutta väriä. Se on niin kirkas että pysäyttää. Juuri tämän värinen syreeni kuuluu mun pihalle. :)

Kommentit (19)

 1. chatte

  Heei tänään olin kyllä näkevinäni Cittarin kassalla edellisellä asiakkaalla noita Lindahlsin rahkoja! En nyt mene vannomaan, en sen enempää asiaan kiinnittänyt huomiota atm. :)

 2. JJ

  Itse tuli ostettua noita äskettäin Postitalon K-supermarketista Helsingis, että kai nyt on leviämässä myyntiin eri paikkoihin. Ja hyvää oli ainakin tuo sitruuna-lime!

  • Sanni

   että kai nyt on leviämässä myyntiin eri paikkoihin.

   Hyvä uutinen! :)

   • Jonttu

    Näitä oli jo joskus maaliskuussa Citymarketissa. Ostin lähes joka päivä; oli kyllä tehokkaasti palauttavaa töitten jälkeen ennen kuin hyppäsin pyörän selkään. Kaikki maut mielestäni todella onnistuneita ja ihanan vähäsokerisia.

 3. Pippa

  Meidän lähi-Siwaan(!!!) on ilmestynyt Lindahlsin juotava kreikkalainen jogurtti maustamattomana ja sitruunaisena versiona. Sokerin määrä vain tuossa sitruunassa on niin tolkuton, että sitä ei kyllä liian usein tule hyllystä napattua… Miksei hapan saa vain olla hapanta?

 4. fani

  Moi! Oletko kokeillut MAC:n luomiväripohjustajaa? Täytyisi ostaa vanhan tilalle uusi, jotakin muuta merkkiä siis, nykyinen on Mary Kay. Ajattelin ensin Elisabeth Ardenia, mutta jotenkin tuo MAC houkuttaisi myös. Minulla on raskaat ja vähän kuivat luomet.

  • Sanni

   Moi! Oletko kokeillut MAC:n luomiväripohjustajaa?

   En ole.

 5. Terhi

  Lindahlsin maustettuja rahkoja saa Tampereeltakin :) Ainakin K-Supermarket Länsiportti Tesomalla niitä näytti myyvän. Luulisin, että vastaavissa kaupoissa muuallakin alkaa pian olemaan.
  Ja allekirjoitan tuon, että ne ovat vähemmän ällöjä kuin Skyrit! erityisesti vadelma Lindahl on mun suosikki…

 6. hk

  Mitäs Sanni ajattelet siitä, että noissa maustetuissa rahkoissa on makeutusaineena käytetty aspartaamia ja ascesulfaami k:ta? Mietin vaan, kun olet niin ekohenkinen tyyppi :). Mukavaa juhannusta!

  • Sanni

   En oikein ajattele noista keinotekoisista makeutusaineista mitään :) Ajattelen, että syön niitä kuitenkin loppujen lopuksi niin vähän. Rehellisyyden nimissä minulla ei ole keinotekoisista makeutusaineista edes mielipidettä. Vain se, että jos niitä on tuotteessa liikaa (kuten Skyrissä, mitä ilmeisimmin), ne maistuvat ”läpi” –> pahaa.

   • Jonttu

    Tätä juuri mietin silloin kun itsekin näitä lähes päivittäin söin (keväällä), siis että mitähän Sanni tuumaisi näiden makeuden lähteestä. En vain silloin tuonut ajatuksiani täällä blogin puolella julki.

 7. Jonttu

  Oletko maistanut muuten Ritter Sportin tummaa neliösuklaalevyä?

 8. NG

  Itse ilahduin maustamattomasta Skyr-purkista! Hapantahan tuo on… mutta terveellistä.
  Hauska yksityiskohta, että amerikkalainen ystäväni myös kertoi samana päivänä, että jääkaapissa on skyria :) Islantilainen mikrobikulttuuri leviää Suomeen ja Kaliforniaan, jännää…

  • Sanni

   Minäkin luulin maustamatonta Skyriä jostain syystä neutraalimmaksi, mutta aika hapantahan se on… jopa happamampaa kuin jotkut rahkat.

   Minäkin olen bongannut Skyriä muissa maissa, mutta USAssa ei osunut silmään :) Tosiaan jännää että Skyr on saanut jalansijaa jopa USAssa josa yleisesti ei edes tunneta rahkaa tai sen kaltaisia tuotteita.

 9. Onia

  Minäkin olen noita maustettuja Lindahseja ostanut jo joskus keväällä Tampereelta k-marketista.

 10. Miia

  Onpa kiva, jos noita tulee myyntiin muuallakin. Skyriä en voi enää syödä, se etoo jo niin pahasti, että oksettaa vielä pari tuntia syömisen jälkeen. En tiedä miksi, lienenkö syönyt niitä yli oman kiintiöni.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.