Onko tässä paras luonnollinen peiteaine? Absolution Le Multi Correcteur

Luonnonkosmetiikasta löytyy tosi hyviä meikkivoiteita, mutta täydellisesti toimiva ja riittävän peittävä peiteaine on antanut odottaa löytämistään. En tiedä kohtasinko vieläkään ihan täydellistä, mutta ainakin tämä on heittämällä paras mistään tähän mennessä kokeilemistani.

 

Absolution Le Multi Correcteur.

Löysin tuotteen työharjoittelupaikaltani Biodellyn myymälästä. Olen testaillut sitä tämän viikon ajan ja vakuuttuminen on sitä tasoa että haluan jakaa löydön teidänkin kanssa.

Le Multi Correcteur on ohut, nestemäinen peiteaine jossa on runsaasti pigmenttiä. Sen napakka koostumus tarttuu hyvin ihoon ja mahdollistaa kerrostuksen. Kuivakalta tämä ei kuitenkaan tunnu samaan tapaan kuin kestopeiteaineet jotka oikein jumahtavat ihoon.

Sävyjä on neljä: kolme neutraalia ihon sävyistä + yksi punertava aprikoosin sävy (nro. 10) joka on tarkoitettu taittamaan erittäin tummien silmänalusten sinertävyyttä. Itse vierastan vähän näitä punertavia sävyn korjaajia ja peitän tummat silmänaluseni edelleen mieluummin perinteisellä ihon sävyisellä peiteaineella.

Minulle näyttävät sopivan sekä vaalea 01 että medium-sävyinen 02, tai oikeastaan niiden sekoitus on silmänalusilleni ihan paras.

Peiteaine on niin riittoisaa että annostelun kanssa saa olla tarkkana, tätä riittää tosi pieni määrä kerrallaan.

 

Ilman peiteainetta
Absolution-peiteaineen jälkeen

Absolution Le Multicorrecteur peittää mielestäni käytännössä yhtä hyvin kuin suosikkini Estee Lauderin Double Wear Stay-in-place Concealer ja se on miellyttävä levittää. Tuntuma on hyvin lähellä synteettisen normikosmetiikan peiteainetta.

Ainoa mutta tulee kestävyydessä. Absolution kestää paremmin kuin moni muu peiteaine silmieni alla, mutta viiruuntuu lopulta juonteisiin hitusen päivän aikana. Tähänkin kuitenkin löytyi apu:

Kiinnitän peiteaineen Flow Cosmeticsin Korento-irtopuuterilla, joka on hienojakoisin ja näkymättömin luonnonkosmetiikan puuteri jonka tunnen. Ainesosiakin on vain yksi: riisipuuteri. Puuterihuntu saa peiteaineen pysymään paikoillaan.

Jos Absolutionista olisi 01 ja 02 -sävyn välimuoto, ostaisin sen heti. Se on hitusen edullisempi (30,80€ / 9 ml) kuin Estee Lauder -lempparini. Nyt jään kuitenkin miettimään onko 01 minulle vähän liian vaalea ja 02 taas hitusen liian tumma.

 

Absolutionilla tuntuisi olevan vain toinen varteenotettava haastaja.

Olen kuullut monen kehuvan Hynt Beautyn peiteainetta luonnonkosmetiikan parhaaksi ja peittävimmäksi, ja sitä olen itse toistaiseksi testannut vain kämmenselälle kauneusmessuilla. Näytti tosi hyvältä mutta tuntui koostumuksensa puolesta sellaiselta, joka myös herkästi kasaantuu pieniin juonteisiin. Täytyy pian testata sekin kunnolla ja verrata Absolutioniin.

Absolutionin hygieeninen tuubipakkaus on joka tapauksessa enemmän mieleeni, purkki-peiteaineiden miinuksena on se että niiden pinta menee nopeasti töhnäiseksi liasta. Joskus ne myös kuivahtavat purkkiinsa jota koko ajan auotaan.
Onko joku lukijoista käyttänyt Absolutionin tai Hyntin peiteaineita? Tai molempia? Mielipiteitä?
 

kauneus luonnonkosmetiikka
Kommentit (30)
 1. Taisin lukea Katja Kokon arvion tästä ja vakuutuin riittävästi, että ostin. Ja en voinut uskoa, että kyseessä on luonnonkosmetiikkaa, kun tätä laitoin ekan kerran! En ole muita luonnonkosmetiikan peitevoiteita kokeillutkaan, joten vertailua en voi tehdä, mutta olen kyllä niin tyytyväinen tähän, että tuskin lähden edes kokeilemaan muita. Samaa totean kuin sinäkin, että annostelun kanssa saa olla tarkkana, tosi vähän riittää. Ja illasta huomaa, että voidetta on kertynyt juonteisiin vähän, mutta työpäivän verran se pysyy paikoillaan.

  Absolutionin ripsivärikin on mun mielestä ihan huippu. Alkuun olin tyytyväinen Avrilin käyttäjä, mutta sitten kolmannen ripsarin kohdalla kävi joku laatunotkahdus (?) ja ripsaria alkoi jo parin tunnin jälkeen laittamisesta löytyä ylä- ja alaluomilta. Annoin vielä yhden mahdollisuuden, koska luulin, että helteet pilasi koostumuksen mutta ei, sama homma uudella. Vaihdoin merkkiä ja vaikka hinta on kolme-nelinkertainen niin takasin ei ole paluuta.

  1. Kiva kuulla muidenkin kokemuksia tästä :)

   Harmi kun maskaratesteriä ei oikein viitsi (halua..!) käyttää, muuten olisin testannut Abson ripsarinkin. Eyeliner on kuulema myös erittäin tykätty, ja sen applikaattori näyttikin tosi laadukkaalta.

   Tylsää että Avril ”petti” sinut, mitähän siinäkin lie tapahtunut ripsien ja maskaralaadun välillä… Minulla Avril toimii edelleen kuin unelma, harjahan siinä ei ole makuuni mutta kun koostumus on niin älyttömän hyvä ja tekee sellaiset ripset kuin toivon, niin käytän tyytyväisenä. :)

   1. No Absolutionin harja se vasta kamala onkin! Kauheen iso ja väriä jää jotenkin liikaa harjaan. Mutta muuten se on niin hyvää tavaraa, että sen harjan saa anteeksi.

    1. Joo, vaikka harja on tosi tärkeä, on massan oikeanlainen toimivuus toivotun lopputuloksen kannalta kuitenkin se kaikkein tärkein ominaisuus :) Täydellisen näppärä harja ei auta jos massa on vetistä eikä kerrostu, tai se rapisee.

     1. Vinkkinä luonnonkosmetiikan maskaroista: myös Bohon Volume & Green -ripsiväri on saanut kovasti kehuja osakseen. Itse ajattelin testata tämän ensi vuoden alkupuolella.

      1. Kiitos vinkistä.

       1. Mulla on tuo Bohon ripsiväri ja se on kamala! Hidas työstää, kun massaa ei tule kunnolla ja niin ”voidemainen / vahamainen”, että todella työläs poistaa. Varistaa jo levittäessä ja levahtaa yläluomeen ja suttaantuu kun yrität siistiä sitä kesken päivän. Tosin, ripsiväri kuuluu niihin tuotteisiin, jossa korostuu se miten sitä on säilytetty ennen ostoa. Eli, kaupasta josta ostin tuon, kiertovauhti on hidas, joten ehkä seissyt hyllyssä liian kauan ja kaikenlisäksi kuivunut valmiiksi. En suosittele.

     2. Avrilillahan oli erä, jossa ripsivärit (tai oliko vain yksi heidän ripsiväreistään) olivat muuta kuin mitä ne normaalisti tehtaasta tullessaan ovat. Siitä tiedotettiinkin kuluttajia.

      1. Okei, tästä en ollut kuullutkaan.

       1. Asia on käsittääkseni nyttemmin korjaantunut. Harmi, jos joillakin meni tuon pienen sattumuksen aikana maku koko Avrilin ripsiväreistä! :/

 2. Kiinnostava tuote. Kuvien perusteella itsellenikin olisin paras noiden kahden vaaleimman sävyn välimuoto.

  1. Muuten tämänkin postauksen kommentteja alaspäin vierittäessäni ja vastaamista jo aloittaessani minulle kävi jälleen kerran niin, että yhtäkkiä kommentteja vielä vierähtikin alaspäin ja niissä oli selvästi poni-juttua, joten ymmärsin, että olisin ollut taas kommentoimassa vahingossa väärän postauksen alle. Sivut siis vierittyvät alaspäin vähän jännästi, kun postaukset kommentteineen aukeavat peräjälkeen.

   Mutta sitten itse asiaan. Minulla olisi vielä ehdottaa sinulle vielä tulevaisuuteen muutama luonnonkosmetiikan peiteaine lisää. Näitä en ole testannut etenkään siksi, että näistä suurinta osaa ei ole saatavilla Suomesta (peitevoidettakin kun haluaisi aina testata ihan konkreettisesti iholle). Mutta tässä siis netissä vastaan tulleita, kiinnostavia tuotteita: Gressa Minimalist Corrective Serum Foundation (erään tubettajan mukaan erittäin pigmenttistä, joten käytti silmänalusille), Innisfree Mineral Cover Fit Concealer, Undgretel Tunkal ja Intuitive Touchin BB Cream Foundation (tämäkään ei ole varsinaisesti peitevoide, mutta erään kauneustubettajan mukaan erittäin pigmenttistä ja peiteaineeksi sopivaa). Tässä siis ehdotuksia. :)

   1. Muuten tämänkin postauksen kommentteja alaspäin vierittäessäni ja vastaamista jo aloittaessani minulle kävi jälleen kerran niin, että yhtäkkiä kommentteja vielä vierähtikin alaspäin

    Tämä johtuu todennäköisesti infinity scroll -muutoksesta jonka A-Lehdet teki blogiin viikko sitten.
    Muutoksen seurauksena mielestäni blogin sivu selautuu nyt paljon ”ärhäkämmin” kuin ennen, eli kun pyyhkäisen sivua se hyppää paljon pidemmälle alas kuin aikaisemmin. Oletan että tämä on yksi syy siihen miksi viime viikon aikana on tullut niin paljon kommentteja ”vääriin” kommenttlaatikoihin.

    Gressa Minimalist Corrective Serum Foundation (erään tubettajan mukaan erittäin pigmenttistä, joten käytti silmänalusille), Innisfree Mineral Cover Fit Concealer, Undgretel Tunkal ja Intuitive Touchin BB Cream Foundation

    Kiitos näistä, laitetaan muistiin :)

    Hauska sattuma – mainitsemistasi merkeistä juteltiin juuri tällä viikolla Und Gretelistä ja Gressasta taas toissa viikolla Flow’n tehtaalla ^_^

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *