Karkkipäivä
Karkkipäivä

Ongelmansa kullakin

Kaikenlaisia ”murheita” sitä voikin olla.

Minä rakastan bloggaamista ja tarinoiden jakamista niin paljon, että juttuideoiden jonolle ei näy loppua. Sen sijaan, että koskaan joutuisin miettimään, että mitähän sitä tänään kirjoittaisi, on ongelmana päinvastoin ajan kuluttaminen koneella ja julkaistavien juttujen pakollinen karsiminen. Haluaisin jakaa niin hurjasti kaikkia ihania, kiinnostavia ja ihmetyttäviä asioita, että kaikki eivät vain mahdu ulos ja on pakko jättää osa ikuiselle standby-listalle.

Jos julkaisisin kaikki luonnoksiin päätyvät aiheet, tulisi postauksia päivittäin ainakin kolme eikä siinä tietenkään ole mitään järkeä. Miksi käyttää enemmän aikaa vuorokaudesta asioiden jakamiseen koneen äärellä kuin niiden varsinaiseen kokemiseen? ^_^ Hullu noidankehä. Mutta tunne on vahvasti se, että haluaisin pystyä kirjoittamaan blogiin niin paljon enemmän kuin minkä järkevä koneella vietettävä aika päivässä sallii.

Tosiaan, ongelmansa kullakin. :)

Etenkin reissussa juttuideoita pulppuaa suunnilleen joka kadun kulmauksessa.

Tällä hetkellä jonossa odottavat…

Juttujono_1

Sofién iki-ihana vhh-kakkuyllätys Pariisissa.

Juttujono_3

Lisää Colmarista. Suuri kiitos sille lukijalle joka vinkkasi paikasta! :) Ilman lukijaa en olisi paikasta kuullutkaan.

Juttujono_6

Matkakosmetiikkahöpinää. Reissujen vakiojuttuja. :)

Juttujono_2

Vierailu hajuvesien erikoisliikkeessä Nosessa, jossa minulle ja Sofiélle tehtiin olfaktorinen analyysi. Niiiin mielenkiintoista..!

Juttujono_4

Ruokaelämyksiä Alsacessa.

Juttujono_5

Natashan häät. Ahh, niin ihana päivä!

Juttujono_7

…ja vaikka kuinka monta jo Suomessa luonnosteltua tuotearvostelua.

Todennäköisesti en ehdi kirjoittamaan ja julkaisemaan näitä kaikkia reissun aikana, vaikka ne tietysti olisi kaikkein kivointa julkaista tuoreeltaan (ja usein joku vielä spontaanimpi impulssipostaus ajaa jonossa olevien ohi).

Toivotaan, että Suomessa on palattuani niin tylsää niin että näitä voi postailla rauhassa ilman että tulee muita ”pakko-jakaa” juttuja väliin ^_^

Kommentit (9)

 1. LA

  Hei! Jotenkin hauska ”ongelma”, toivottavasti tosiaan ehdit kirjoittaa kakusta ja häistä..!
  Ei voi tietää mitä kivaa Suomen kesässä tapahtuu kun pääset kotiin ;)

  Tuli mieleen että kirjoitit joskus 2-3v (?) sitten siitä että monet bloggaajat postaavat kerran päivässä ja koet että et sinä et koe tarvetta siihen. (Postauksesta on jo sen verran aikaa etten muista sanakäänteitä, tuo oli päällimmäinen ajatus mitä siitä postauksesta jäi mieleen.)
  Että niimpä elämä kuitenkin muuttuu ja bloggaus muuttuu, vaikka joskus tuntuu että asiat on aina ”samalla tavalla”.

  Osaatko sanoa minkä koet muuttuneen tänä aikana? Ehkä kirjoitat nyt useammasta aihealueesta?
  Onko sinulla nykyisen työsi ohella enemmän aikaa bloggaukselle kuin vanhan työn ohella?
  Olisi mielenkiintoista kuulla miten bloggaus muutamasta kerrasta viikossa on kehittynyt siihen että juttuaiheita olisi 3 postaukseen päivässä. Ja minusta olisi myös mielenkiintoista kuulla miten tekniikka/kuvaus, kirjoittaminen ja se mitä itsestään tuo esille on muuttunut tänä aikana. (Tarkoitan esim että kosmetiikan rinnalle on vahvasti tullut matkailu, ruoka ym postaukset)
  Sori kun nyt ehdottelen lisää jutunaiheita!!

  Meinasin ehdottaa että jos nykyään kirjoittaminen sujuu paremmin kuin ennen, mutta olet AINA kirjoittanut niin hyvin, että siitä ei voi olla kyse!! :)

  P.S. Voikun sataisiin nähdä morsiammen hääpuku!
  Ja Sofien kakku!
  Ja hääkakku!
  Kakut on tärkeitä <3

  • Sanni

   Osaatko sanoa minkä koet muuttuneen tänä aikana?

   Itse asiassa osaan :) Tuolloin minulla vielä oli myös tavallinen päivätyö, eikä vuorokaudessa tunnit olisi riittäneet päivätyöhön, harrastuksiin, parisuhteeseen ja jokapäiväiseen yhteen (tai jopa useampaan) blogipostaukseen.

   Aiheita minulla on aina riittänyt, mutta kun blogit vielä jokunen vuosi sitten olivat useammille bloggaajille pelkkä harrastus tai sivutulon lähde (kuten minullekin), en kokenut, että oli muun elämänlaadun kannalta mielekästä postata joka ikinen päivä kun aika ei kerta kaikkiaan riittänyt siihen. Tai joku muu osa-alue kärsi aina.

   Sittemmin ajat ovat muuttuneet ja blogeista on muodostunut yhä useammalle varteenotettava toimeentulo. Niin myös minulle. Tällä hetkellä keskityn blogiini ja pystyn elämään sen kautta saamallani tulolla. Nyt minulla on aikaa kirjoittaa vaikka joka päivä, ja niinhän käytännössä teenkin :) Koska rakastan sitä <3

   Toki aihealueiden laajeneminen on ehdottomasti tehnyt myös helpommaksi ja itsellekin mielekkäämmäksi kirjoittaa päivittäin. Rehellisesti sanottuna en jaksaisi kirjoittaa kosmetiikasta joka ikinen päivä, se jotenkin alkaa viedä mehuja rakkaudesta ja intohimosta aiheeseen. Niinkuin huomasin työn kosmetiikkaliikkeessäkin tekevän. Kun on liikaa tekemisissä kiinnostuksen kohteensa kanssa niin kyllä siitä vain alkaa tulla yliannostus ja ähky…. Suhde kohteeseen muuttuu. Kun kirjoittaa useammasta aiheesta, innostus kaikkiin säilyy ja kaikki aiheet tuntuvat tavallaan jatkuvasti "tuoreilta". :)

   Kakut on tärkeitä <3

   Todellakin ;)

   • Nimetön

    Tuo taitaa olla aika harvinaista, että kyllästyy sellaiseen työhön, joka oikeasti kiinnostaa! Sen ymmärrän, että blogiin ei vapaa-ajalla ainakaan päivittäin jaksaisi enää aiheesta kirjoittaa (tai oikeastaan mistään aiheesta, jos tekee vähänkään pidempiä postauksia).

 2. -Eve

  Sinun blogin nimi onkin oikein osuvasti valittu kun näitä uusia postauksia odottaa niin kuin karkkipäivää :P

  Vaikka itsellä ei kesälomaa olekaan, pääsee sinun matkassa aina lomatunnelmaan!

  -Eve

 3. Titi

  Hei Sanni!

  Ihanaa, että tartuit Colmar-ideaan! Ikävöin sinne niin paljon, että tekee kipeää. Asuin place de l’Ancienne Douanella – eli juuri siina Koïfhusin aukion varrella, pienessä sisäpihasyvennyksessä. Kiitos kauniista kuvistakin! <3

 4. Jonttu

  Sinulla ja morsiamella on kyllä todella kaunis meikki tuossa kuvassa. Saako udella näin etukäteen, pääsitkö tekemään häämeikin?

  • Sanni

   Häämeikin teki yksi Slovenian tunnetuimmista meikkitaiteilijoista ;) Hän on myös Natashan ystäviä.

 5. Nella / Neiti Minttukihara

  Painiskelen vähän samojen ongelmien kanssa. Postausaiheita on vaikka muille jakaa ja aika ja enrgia eivät riitä siihen, että kaikista saisi kirjoitettua ”tuoreeltaan”. Sitten on pakko vaan priorisoida, kirjoita siitä mistä JUST NYT huvittaa kirjoittaa :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.