Oma kosmetiikkakalenterini

On minulla tänä vuonna kosmetiikkajoulukalenterikin.

Olen saanut kalenterin Skin Cityltä.

Myönnän että olen jäänyt vähän kosmetiikkakalenteri-intoilun ulkopuolelle. Oikeastaan joka vuosi. Välillä tunnen jo jonkinlaista syyllisyyttä siitä että en kauneusbloggaajana osallistu kosmetiikkakalentereiden hehkutukseen ja ruodintaan, mutta lopulta olen antanut tämän itselleni anteeksi, kapasiteetti ei riitä kaikkeen. Kun muut kauneusblogit jo pursuavat perehtyneitä ja inspiroivia sukelluksia kosmetiikkakalentereihin, olisiko minulla enää mitään uutta sanottavaa?

Kosmetiikkakalenterit itsessään ovat ihan mahtava juttu ja laadukkaat sellaiset tarjoavat kosmetiikkafriikille fantastisen mahdollisuuden tutustua moniin arvokkaampiinkin tuotteisiin todella hyvään hintaan. Kosmetiikkajoulukalenteria parempaa näytekokoisten tuotteiden pakettia ei taida ollakaan, osa ostaa kalenterin vain hyödyntääkseen tilaisuuden saada luksus-näytteitä edullisesti. Ja toki joka-aamuinen yllätysmomentti tuo oman lisänsä niille jotka tykkäävät perinteisestä joulukalenterimeiningistä :)

Skin Cityn kalenteri on muhkea ja kuuluu luksuskalentereihin. Kalenteri sisältää vain hoitolatason ihonhoitotuotteita.

Ensimmäisten kuuden luukun perusteella sisältö on vakuuttavaa.

Tuotekoot ovat runsaita ja merkit kiinnostavia.

Tähän mennessä luukuista on paljastunut Dermalogican Calm Water Gel, Biodrogan Lacto-Glucan Lifting Mask, K Ceuticin Post Treatment Cream, Decleorin 1000 Grain Body Exfoliator, Akademiklinikenin Pure Triple Peel – ja tämän päivän luukusta sain ”kuin tilauksesta” Medik8’n Retinol 3TR -seerumin. Edellinen kesällä ostamani 5 millin 3TR-seerumi loppui juuri. Täydellinen minikoko matkakosmetiikkapussiin sujautettavaksi :)

Uusista tuotetuttavuuksista Decleorin greipintuoksuinen vartalokuorinta vaikuttaa houkuttavimmalta! (Kaikki geipintuoksuinen saa minut innostumaan!) Kasvotuotteista Triple Peel kuulostaa todella tehokkaalta; siinä on yhdessä tuubissa entsyymi- hydroksihappo ja raekuorinta.

Käyn kalenterin sisällön läpi tarkemmin kun olen avannut kaikki luukut, ja mieluusti tietysti myös tutustunut ainakin osaan tuotteista.

Kuinka monella teistä on kosmetiikkakalenteri?

Kommentit (9)
 1. Minulla on Lookfantasticin joulukalenteri ja olen tähän asti pitänyt siitä hyvin hyvin paljon :)

 2. Tänä vuonna ostin ihan ensimmäistä kertaa kosmetiikkajoulukalenterin, kun niitä oli myynnissä isolla alennuksella kuun vaihtuessa :D. En ole ollut kauhean kiinnostunut siitä putelien määrästä mitä niistä tulee, mutta ajattelin lahjoittaa eteenpäin sellaiset millä itselle ei ole käyttöä. Karkkipäivän joulukalenterin arvontaankaan en taida osallistua tänä vuonna juuri sen vuoksi, tykkäsin niistä päivittäisistä arvonnoista mutta ymmärrän kyllä sen työn määrän mitä siitä tulee. Tämä uusi versio myös oikein toimiva ja tämän päivän kirjoitus varsin koskettava. Muuten my little ponyllakin oli jonkin sortin kosmetiikkajoulukalenteri, ajattelin vaan vinkata ;)!

  1. kun niitä oli myynnissä isolla alennuksella kuun vaihtuessa :D

   Erinomaista taktikointia :) 👍

   Muuten my little ponyllakin oli jonkin sortin kosmetiikkajoulukalenteri, ajattelin vaan vinkata ;)!

   Joo, mä huomasin ^_^ Mutta kun se oli G4-sukupolven kalenteri niin en niin innostunut :) (Sydämeni sykkii niille 80-ja 90-lukujen pullukkaponeille <3)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *