Karkkipäivä
Karkkipäivä

Olen ehdolla

Karkkipäivä on yksi ensimmäistä kertaa järjestettävän Inspiration Blog Awards -gaalan ehdokkaista. Haussa on vuoden inspiroivin blogi viidessä sarjassa; Muoti, Kauneus, Lifestyle, Sisustus ja Ruoka, ja Karkkipäivä löytyy tuolta Kauneus-sarjasta.

Tahdon sanoa, että en itse asiassa oikein tykkää tällaisista ”laitetaan-nää-paremmuusjärjestykseen” tai ”kuka-on-paras” -jutuista, mutta olen toki otettu siitä että blogini on koettu ehdokkuuden arvoiseksi. Ja koska olisi vähän surullista jos en saisi yhtään ääntä, niin ajattelin että täytyy nyt kuitenkin vinkata teille tästä gaalasta ja äänestyksestä. :)

InspirationAwards_Karkkipaiva

Jos tykkäätte, että Karkkipäivä on jollain lailla inspiroinut teitä vuoden aikana (tai milloinkaan…? :)), niin ilahtuisin jos kävisitte jättämässä äänenne. Ja sen voi tehdä täällä.

10.11. mennessä äänestykseen osallistuneilla ja 18 vuotta täyttäneillä äänestäjillä on myös mahdollisuus voittaa kahden hengen lippupaketti tuonne itse Inspiration Blog Awards -tilaisuuteen. Gaala järjestetään lauantaina 16. marraskuuta Klaus K Living Roomissa Helsingissä.

Karkkipäivä – meikkejä, voidepurkkeja, shampoovaahdon haudanvakavaa syväanalyysiä, pikkuisia koiria ja fleecetakin nukkaista tunnelmaa jo vuodesta 2009. :)

Kommentit (22)

 1. MRMR

  Kissaämmä blogissaan jo vinkkasikin tästä skabasta jokunen päivä sitten, kävin äänestämässä häntä lifestyle-kategoriassa ja sinua tietysti kauneuspuolelta. Muilta osastoilta en tainnut edes tietää ketään…

  • Sanni

   Kiitos MRMR :)

   Muissa osioissa on muuten ihan hurjan paljon enemmän ehdokkaita kuin kauneudessa, me kosmebloggaajat kuulutaan ilmeisesti edelleen vähemmistöön blogiscenessä vaikka itse koen että kauneusblogeja on Suomessa todella runsaasti.

 2. Sofia

  Ei liity aiheeseen, mutta kävitkö tänään Riihimäen abc:lla? :D Satuin sut siellä näkemään :)

  • Sanni

   Kävinpä hyvinkin :)

 3. memmo

  Mun täytyy nyt Sanni kertoa, että sun blogi on inspiroinut ja ilahduttanut mua jo (ainakin) kaksi vuotta, ja Karkkipäivä on mun ehdoton suosikkiblogi ikinä! Käyn lähes joka päivä katsomassa viimeisimmät jutut :) On ollut ihanaa ”olla mukana” sun matkoilla, lukea kosmetiikasta ja sun ansioista myös olen koko ajan siirtymässä enemmän ja enemmän käyttämäään luonnonkosmetiikkaa :D Olen todella huono jättämään kommentteja.. Mutta halusin nyt vain sanoa sinulle kiitos ja tunnustautua blogisi suureksi faniksi :) Äänestin tietty myös, tosin kauneus -kategoria on mun mielestä Karkkipäivälle liian ahdas määritelmä.

  • Sanni

   Lämmin kiitos memmo! :) *halaus*

 4. Tiia

  Äänestin sua, koska blogisi on visuaalisesti kaunis ja rehellinen. Kaipaan rehellisyyttä kosmetiikkatuotteista, enkä pelkästään kehuja. Joistakin blogeista tulee fiilis, että kehutaan kaikkea kosmetiikkaa mitä yhteistyökumppanelta saadaan, jottei yhteistyö katkea. Haluan aidosti tietää onko joku tuote hyvä vai huono. Kiitos rehellisestä blogista. Toivon, että voitat. .:)

  • Sanni

   Kiitos sinulle, Tiia! :) Onneksi tuo rehellisyys on mielestäni läsnä nykyään yhä useammissa blogeissa, ainakin kauneusblogeissa omien havaintojeni mukaan.

 5. zubi

  Äänestin sua, tietty! :)

  Näytät NIIIN sairaan upeelta noissa juhlakuvissa. <3

  En tiedä ehditkö / jaksatko tarttua näihin blogihaasteisiin, mutta tää oli ihan mielenkiintoinen. Heitin sulle haasteen täällä: http://zubiscorner.blogspot.fi/2013/11/blogiperiaatteeni.html

  • Sanni

   Kiitos zubi-ihanainen, mutta taidat olla puolueellinen ^_^

   Tuohon haasteeseen voisin kyllä yrittää tällä kertaa jopa tarttua. :) Olen noissa tosiaan älyttömän huono, varmaan kahteen haasteeseen vastannut koko blogin historian aikana…

 6. marjo

  Hei Sanni.

  Halusin minäkin vain tulla sanomaan, että blogisi on upea. Kuten tuossa jo aiemmin kommentoitiin, niin blogisi on todella monipuolinen ja realistinen, aito. Lisäksi kirjoitat kauneuteen liittyvistä asioista tavalla, joka inspiroi myös tällaista hyvää vauhtia keski-ikäistymässä olevaa nelikymppistä naistakin. Löysin blogisi ja sinut vasta viime kesänä, jonka jälkeen ei ole mennyt päivääkään etten kävisi blogiasi lukemassa. Kävi tässä kisassa miten tahansa, blogisi on paras!

  • Sanni

   Kiitos marjo! <3 Pirteitä syyspäiviä sinulle! :)

 7. Morre

  No tietysti äänestin Karkkipäivää :)
  Seuraan vain kirjablogeja (koska olen kirjabloggari itsekin) ja kosmetiikkablogeja. Ja jälkimmäisistä Karkkipäivä on inspiroinut minua eniten.

  Ensinnäkin olen oppinut meikkaamaan. Näin kolmenkymppisenä on jo korkea aika :D
  Olen alkanut pitää huolta ihostani ja olen löytänyt luonnonkosmetiikan.
  Viimeisimpänä nyt Flown palashampoo. Olisiko nyt kuukausi kun aloitin… Olen haltioissani. Mulla on hiuksia!! Siis HIUKSIA! Pese ja pidä – tukka näyttää hyvältä.

  Joten iso kiitos Karkkipäivälle, joka kirjoittaa ja tekee kosmetiikasta jotenkin ihanan kotikutoista ja aitoa. Kotikutoisuudella tarkoitan nimenomaan sellaista tavallista naista koskettavaa meikkaamista ja ihonhoitoa.

  Kiitos!

  • Sanni

   Kiitos Morre! :)

   Ja hei – aivan mahtavaa kuulla että palashampoo on toiminut sulla! :)

 8. Sanna L.

  Käyty äänestämässä parasta, eli sinua! :-)

  • Sanni

   Kiitos Sanna! :)

 9. Janina

  No ei kyllä tarvinnut kahta kertaa miettiä kenelle äänen antaisi! Aloin seuraamaan blogiasi muutama vuosi sitten, lähinnä hienojen meikkikuvien takia. Vaikka nykyään meikkaaminen ei enää niin hirveästi kiinnosta, käyn melkein joka päivä katsomassa onko tullut uutta postausta.
  Tämän blogin kautta innostuin muun muassa luonnonkosmetiikasta, joka oli minulle aiemmin aika tuntematon juttu. Usein kun haluan kokeilla jotain uutta ruokaa, selaan blogisi ruokapostauksia, joista sitten jonkun reseptin nappaan. Ahvenanmaalle piti lähteä reissuun jo viime kesänä, mutta opiskelijan raha- ja lomatilanne ei sallinut. Toivottavasti ensi kesänä saisi suunnitelman toteutettua! Tuonkin idean sain blogisi kautta, en nimittäin ennen ole siellä ollut, mutta kirjoitustesi ja kuviesi perusteella vaikuttaa siltä, että pakkohan sinne on päästä!
  Eli todellakin kyllä ansaitsisit tuon (monen) vuoden inspiroivimman blogin tittelin! :)

  • Sanni

   Kiitos Janina! :) Tosi kiva kuulla että kaikenlainen sisältö on ollut sinulle iloksi ja hyödyksi! :)

   Toivottavasti pääset jonain päivänä Ahvenanmaalle!

 10. Minna

  Äänestin sua! :) Ihana blogi, kaikki ”uppoavat” muhun, niin ruuat kuin meikit ja matkat ja palashampoot. Kiitos. :)

  • Sanni

   Kiitos Minna! Kivaa että kaikki kelpaa! ^_^

 11. omppupomppu

  Kävin äänestämässä blogiasi koska se on inspiroivin blogi, jonka tiedän, vaikka en edes ole juurikaan kosmetiikasta kiinnostunut. :)

  • Sanni

   Voi miten kiva kuulla, kiitos omppupomppu! :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.