Karkkipäivä
Karkkipäivä

Oldies ja muuta painavaa asiaa! :)

 Selailin vanhoja meikkikuva-albumeitani ja löysin tällaisen hauskan lämmin/kylmä-kokeilun kesältä 2008! :)

Miten mun silmät näyttää näissä kuvissa suuremmilta ja kirkkaammilta kuin  nykyään…

Ei tarvinne kertoa, kumpi puoli on viileä ja kumpi lämmin. :) Poskipunaa olen näköjään tuohon aikaan laittanut tosi niukasti. Muistan, että viileälle puolelle laitoin Lumenen Mansikkavaahto-poskipunaa, sillä se oli ainoa viileä poskipuna mitä omistin siihen aikaan.

Tykkään enemmän tästä lämpimästä puolesta!

* * *

Ja sitten huulipuna-arvontaan! Huvitti kun 7,50 euron arvoisen punan arvontaan tuli paljon enemmän osallistumiskommentteja (yli 700) kuin monesti paljon arvokkaampien tuotteiden kilpailuihin. Ilmeisesti tykkäsitte näistä VLD-punista oikein olan takaa…! :)

Voittajaksi arpoutui nimimerkki SALLA. Onnea Salla, pian pääset sutimaan ihanaa Red Night’ia huulillesi…! :)

Vastausten perusteella vaikutti muuten siltä, että Cream Coral olisi ollut teidän kaikkein suurin suosikkipunanne. Hyvänä kakkosena tuli Chill Out (nämä ovat vain arvioita, en tilastofriikkeydestäni huolimatta lähtenyt tällä kertaa ihan laskemaan satojen kommenttien jakautumista…! ^_^).

Haluan muuten nyt laittaa pari lisäkuvaa Cream Coralista ihan vain siksi, kun tosi moni teistä oli yllättävästi kommentissaan kirjoittanut, että Cream Coral vaikuttaa niin ”neutraalilta ja hillityltä arkipunalta”.

Haluan näillä kuvilla varmistaa, ettei kukaan lähde vahingossa shoppaamaan hillityksi kuvittelemaansa punaa…. Cream Coral’han on siis oikeasti hyvinkin kirkas korallioranssi. Kevyt versio syntyy, kun ottaa sävyä vain iiiihan pikkuisen sormenpäähän ja taputtelee sillä punan huulille.

* * *

Ja vielä kolmas asia ihan off-topic. On vain pakko päästä henkäisemään, että kun tänään pääsin töihin, mulla tippui ihan haavi lattiaan kun näin IsaDoran uuden syyslookin. Holy cow mitä upeutta!!! Työkaveritkin seisoi telineen ympärillä silmät tähtösinä. Olisin halunnut siltä seisomalta kaapata lookkitelineen mukaani ja syöksyä kotiin hiplaamaan, meikkaamaan ja kuvaamaan. Huomenna on pakko mennä töihin aamulla testaamaan näitä vaikka mulla ei ole edes aamuvuoro…. En vain oikeasti meinaa malttaa odottaa että pääsen meikkaamaan näillä!

IsaDora on kyllä aivan mahtava brändi siksi, että se on ainoa ”markettimerkki” joka lanseeraa vuodessa useita lookkeja. Ja Paradox on ainakin mun silmään upeimpia kokoelmia miesmuistiin mitä IsaDoralta on tullut. Syviä mattahuulipunia, metallisena kimaltavia kyniä….

.. .ja ehkä törkeimmän hienoimmat quad-paletit ikinä…! Voi lääh!!

Voin sanoa, että tämä lookki jättää kiinnostavuudessa Diorin Golden Junglenkin ihan asemalle.

Stay tuned! :)

Kommentit (27)

 1. Hansu

  ÄÄÄÄÄX! Mä en kestä, mielenkiintoinen look. Taas! IsaDora on kyllä ihanan erilainen verrattuna muihin markettimerkkeihin. Rohkeita ja räväköitä lookeja. Toisinaan kuvissa on kamaa vähän liikaakin, mutta kiva että on joku markettimerkki joka tekee radikaalisti erilaisia lookeja. Ou jee, mattapunia! JellyKissit vei mun sydämen tänä kesänä totaalisesti, joten pakko tutkailla nämäkin erityisellä hartaudella. Epäilenpä ettei nelikoissa näkyvä kimmellys päädy luomille saakka, mutta kauniita ovat. IsaDoran ruskeat luomivärit ovat usein muuten punaiseen kallistuvia, joka saa silmät näyttämään vähän ärtyneiltä. Onkohan kukaan muu huomannut moista, vai pitäisikö mun vaan nukkua enemmän? :D VLD postaukset on ihania. Kiitos niistä Sanni:) Olen huomaavinani merkissä samaa henkeä kuin IsaDorassa. Ruotsalaista perua kai molemmat?

 2. Neilli

  Vai Salla voitti punana, bloggaaja ja ystävä:))

  • Sanni

   Kenen ystävä? Minä en ainakaan Sallaa tunne. :)

 3. Vivaladiva

  Mulla Viva la divan meikit alkavat kesiä silmien ihoa. En tiedä mikä siinä on, mutta useampi eri luomiväri on tehnyt niin. Välillä luomeen tulee ihan pieni haavakin. :O Onkohan muille tullut ihoärsytystä niistä?

  • Sanni

   Kuulostaa siltä että jokin niissä ärsyttää ihoasi, katso loppuvatko oireet jos pidät taukoa VLD:n meikkien käytöstä.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.