Oho, tämähän olikin hyvää

Olen avannut täällä sanaista arkkuani misellivesistä, tuomiten ne omalta kohdaltani turhina tuotteina. En rehellisesti sanottuna ole edes kiinnostunut niitä testaamaan, koska tuotetyyppi ei vastaa puhdistusmieltymyksiäni. Mitäpä sitä kokeilemaan Skodaa jos Volvo on se oma juttu.

Sain Garnierin miselliveden jo viime syksynä, mutta en ollut vaivautunut edes korkkaamaan putelia. Ennen kuin pari viikkoa sitten. Purkki majailee Maarianhaminan kämpilläni, jossa minulla loppui juuri silmämeikinpuhdistusaine. ”Ai joo, onhan täällä tämä misellivesi, sillähän pitäisi lähteä silmämeikkikin.”

GarnierMicellar_IMG_4948

Ja mitäs ihmettä – tuotehan toimii ihan pirhanan hyvin!

Jouduin nielemään miselliasenteeni. Kasvoille en tätä edelleenkään meikinpoistoaineena käyttäisi koska vaahtoavuus ja vedellä huuhtelu ovat minulle ehdottomia elementtejä parhaan puhdistusfiiliksen aikaansaamiseksi, mutta silmämeikin poistoon ja ”aamuhikinaaman” raikastukseen tuote on onnen omiaan.

Miksi tämä on niin hyvää silmämeikinpoistossa?

– Koska se ei kirvele yhtään (lähes kaikki silmämeikinpoistoaineet kirvelevät silmissäni)

– Koska meikki irtoaa nopeasti ja tehokkaasti

– Koska tuote ei jätä silmään mitään jälkituntemuksia kuten kalvoa

Ainoa seikka, mikä tekisi tuotteesta vielä paremman, olisi tietysti geelimäinen koostumus. Siitä en pääse mihinkään että iholla liukkaasti kulkeva geelikoostumus on minulle kaikkein mieluisin. Mutta kirvelemättömyys ja puhdistuksen tehokkuus ovat vieläkin tärkeämpiä, ja tietenkin kaikkein olennaisimpia asioita puhdistustuotteessa. Eihän kukaan halua silmiään polttelevan tai pistelevän meikkiä poistaessa eikä rasvaista kalvoa sumentamaan näkökenttää (mikä valitettavasti on seuraus useimpien öljy- tai rasvapohjaisten puhdistajien kohdalla – ainakin minun silmissäni).

Siispä: lähes täydet pisteet Garnierin misellivedelle silmämeikinpoistajana!

GarnierMicellarIMG_4941

Tuoksukin on mitä miellyttävin – vaikka tuote on hajusteeton. Haistan vedessä jotain mantelimaista, enä käsitä mistä tuoksu tulee. Jonkun tuotteessa käytetyn ainesosan täytyy luonnostaan tuoksua tältä, sille ei ole muuta selitystä.

Muuta hyvää tuotteessa:

– Lyhyt inci = mahdollisimman vähän potentiaalisia ärsyttäjiä (ehkä juuri se selittää miksi tuote ei kirvele)

– Hinta-laatusuhde: 400 millin pönikkä maksaa alle 10 euroa, riittää silmämeikinpoistossa pienen ikuisuuden…!

.

Korkkasin juuri toiseksi viimeisen kappaleeni rakasta Natural Coden geeliputsariani. Edessä häämöttävät lopulliset hyvästit tuotteelle eivät ahdista enää yhtään niin paljon kun olen löytänyt näitä vallan erinomaisia vaihtoehtoja! :) (Täytyy myöntää, että Garnierin misellivesi tuntuu silmissä jopa paremmalta kuin L’Orealin Micellar Gel Eye Make-Up Remover.)

Kommentit (71)
 1. Tämä tosiaan on ihan älyttömän hyvä tuote. Sitä tosin jäin ihmettelemään, että kun putsaan tällä ja jos yritän liian pian laittaa kosteusvoiteen niin voide jää ”kalvon päälle” eikä ala imeytyä tai edes levittyä. Ihan uusi juttu, että näin voi käydä, ei koskaan kasvoveden jälkeen käy näin. Mistähän tuo johtuu, mikä misellivedessä aiheuttaa tämän?

  (Jahas, täytyy taas hiljentää näppäimistön vauhtia koska ”kirjoitat liian nopeasti” :D)

  1. Jumping Juniper
   1.4.2015, 13:23

   Misellithän on pieniä ”pallosia” jotka magneetin tavoin imee likaa sisäänsä ja lukitsevat sinne, jos iho on kostea misellivedestä vielä se tekee kosteusvoiteelle saman tempun, olen kerran itsekkin kokeillut ja todennut. :D Mutta kertoo ainakin siitä että misellit ovat todella tehokkaita kun kykenevät kosteusvoiteenkin vangitsemaan.

   1. Harmi vaan että tässä incilistassa oleva aine aiheuttaa syöpää..

 2. kerrassaan mahtava tuote, ostin tämän kun mursin oikean käteni ja tarvitsin mahdollisimman vaivattoman tavan poistaa meikit. käytän tätä myös aamuisin puhdistuksena ja iltaisin kaksoispuhdistuksen jälkimmäisenä osana. täältäkin täydet pisteet tuotteelle, joka tarjouksessa maksoi huimat 6€ :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *