Karkkipäivä
Karkkipäivä

Oceanic

Kun M oli käymässä viikonloppuna löytyi hänen meikkipussinsa kätköistä yksi Indeliblen talvella ilmestyneistä uusista geelirajauksista; sininen sävy Oceanic. Ja mikä sävy! Whoa! Eyepoppin’ is the word. Tämä täytyy Inkiväärinkin hankkia.
Käytin Oceanic-rajausta sekä päivä- että iltameikissä. Se erottuu todella kirkkaana jopa mustan luomivärin päällä. Päivämeikissä levitin luomen sisänurkkaan Estee Lauderin Iris Pearlia ja ulkonurkkaan MACin Parfait Amouria (sekoittuvat luomella melkein yhdeksi sävyksi vaikka PA on paljon tummempi), ja supersimppelissä iltameikissä levitin koko luomelle MACin mustaa Carbon-luomiväriä ja häivyttelin reunoja Revlonin Frosty Whitella. Ei mikään onnistunein iltameikkini mutta Oceanic näyttää kyllä upealta mustaa vasten!

Edit. Klo 14.38. Ei, en aio ottaa tavakseni postailla tänne vaatekuvia, älkää pelästykö, mutta tämän jutun haluan jakaa kanssanne. Olen tänään tehnyt elämäni ensimmäisen vaatehankinnan joka perustuu täysin meikkiin. Kävin Henkkamaukalla ostamassa kaksi sinistä toppia vain koska ne mätsäävät täydellisesti Oceanic-rajauksen kanssa. How freaky is that? Sininen ei ole yhtään mun väri, enkä omista kuin yhden sinisen paidan, mutta viikonloppuna todella harmitti ettei mulla ollut mitään kivaa sinistä vaatetta tai edes asustetta joka olisi mätsännyt Oceanicin kanssa. Ja tänään siihen sitten tehtiin korjaus!

Tuntuu kyllä vähän hullulta ostaa kaksi vaatetta yhden eyelinerin takia mutta on kai sitä hullumpaakin tehty. :)

Kommentit (5)

 1. Charming nails

  THE sininen rajaus on upea. Huulipunakin sopii meikkiin kivasti. Voinko minäkin tulla sun luo niin meikkaat minut ;)

 2. K.R

  Oi miten hohtavan ihana tuo sininen rajaus!!!

 3. Haidi

  Onpas kiva blogi, nappaan heti suosikkeihini! Saako kysyä, onko sinulla ihan ammatillinen koulutus meikkaamiseen, kun niin hienoa jälkeä… :)

 4. Inkivääri

  Charming – Tervetuloa! :)

  K.R. – Eikö olekin? Harvemmin näkee noin upeaa sinistä.

  Haidi – Voi kiitoskiitos…! Ei minulla ole mitään alan koulutusta, ihan vaan uteliaisuudella ja kokeilemalla syntyy nämä mun meikit. Haaveilen kyllä koulutuksesta, ovat vaan niin kalliita ne meikkaaja/maskeeraaja-koulut…

 5. Nea/ Fashioned in Finland

  Kiitos suuresti tästä vinkistä! Oceanic on jäänyt lähes käyttämättä, koska en ollut löytänyt sille sopivia luomivärisävyjä mutta nyt lilan kanssa vihdoin löysin itseäni miellyttävän yhdistelmän :D

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.