NYX huhtikuussa Sokoksiin

Tämän uutisen jakaminen on minulle lähes yhtä mieluisaa kuin viime syksyinen Urban Decayn Suomi-lanseeraus :)

”Marketti-MAC” eli NYX Cosmetics saapuu huhtikuussa Suomeen. Koti on sama kuin Urban Decay -isosiskolla eli Sokos-tavaratalot, NYX tosin hienoa kyllä laajemmalla levikillä.

Muistatteko kun pari vuotta sitten intoilin NYXin saatavuudesta Maarianhaminassa? Nyt ei enää tarvitse lähteä Ahvenanmaan risteilylle tai ulkomaille päästäkseen käsiksi NYXiin. NYX saapuu seuraaville Sokoksille ja Emotioneihin, perässä avajaispäivämäärät:

Sokos Helsinki, Tampere, Lahti ja Kuopio: 8.4. kello 15.00.

Sokos Oulu: 14.4.

Sokos Turku, Jyväskylä, Joensuu, Kaari (Helsinki), Pori ja Raisio: 15.4.

Emotionit Goodman (Hämeenlinna), Hakaniemi (Helsinki) ja Sello (Espoo): 15.4.

NYX on saatavilla myös sokos.fi-verkkokaupasta.

NYX_Hki_

Olin viime viikolla Helsingissä kuulemassa NYXin Suomi-lanseerauksesta. Vaikka NYX on minulle tuttu jo monen vuoden takaa, sain kuulla paljon uutta. Merkki on kehittynyt ja muuttunut siitä kun itse siihen ensimmäisen kerran tutustuin.

Minulle NYX on aina edustanut ennen kaikkea luomivärejä, niiden kirjo onkin aivan ylivertainen muihin päivittäiskosmetiikkasarjoihin verrattuna. Sävyjä on upeat toista sataa! Luomivärien ja muunkin valikoiman laajuuden puolesta tulee lempinimi ”marketti-MAC”. Koko valikoimaan voi tutustua merkin kotisivuilla. Suomen valikoimaan tulee muistaakseni 40-50 luomivärisävyä, korjaan tähän jos tieto on väärä.

Tänä päivänä NYX tunnetaan ennen kaikkea huulimeikeistään ja kulmatuotteistaan. Tämä tuli minulle ihan yllätyksenä, tosin ehkä se kertoo enemmän omista mieltymyksistäni jotka ovat aina olleet eniten luomiväripainotteiset. Ja siitä, etten juurikaan seuraa YouTuben meikkiguruja ;) YouTuben vloggaajat ovat nimittäin NYXin suurin ja tärkein markkinointikanava, merkki tekee todella paljon yhteistyötä ”tubettajien” kanssa ja suosituimpia bloggaajia on mukana myös tuotekehityksessä. Perinteistä printtimainontaa NYX ei käytä juuri lainkaan.

NYX_Hki_IMG_0085

Top 10 -lista kertoo 2010-luvun NYXin vahvuuksista. Tuotteiden joukossa on vain yksi perinteinen luomiväri, minun näkökulmastani hyvin epä-nyxmäinen Natural-paletti. Melkein kaikki Top-tuotteet ovat minulle vieraita, poikkeuksena voidemainen Jumboluomivärikynä Milk jonka hankin jo 10 vuotta sitten. (Apua, olen sen ikäinen että voin sanoa hankkineeni NYXiäkin jo 10 vuotta sitten…! ^_^)

Pelkästään kulmakarvoille kehitettyjä tuotteita on NYXin valikoimassa 13 kappaletta! Meikkivoiteita taas löytyy vain muutamia. Kertoo paljon NYXin painopisteistä.

NYX_MacaronLippies

Huulituotteita on niin paljon että en edes yritä lähteä listaamaan niitä..! :D Kiiltoja, punia, rajauskyniä, koostumuksia laidasta laitaan… Sävyjä on kirkuvasta violetista mintunvihreään, tipunkeltaisesta metalliseen siniseen… Ja tietysti kaikki nudet, klassiset punaiset ja arkiset persikat, beiget ja roosat. En tiedä onko sellaista sävyä olemassakaan jota NYXiltä ei löydy…

Hintatasosta – NYX on edullinen, asettunee Suomessa jonnekin Rimmelin ja Maybellinen maastoon. Tarkkoja hintoja ei vielä ole kerrottu. Edit. Halvin tuote on Hot Single -luomiväri jonka suositushinta on 4,90€, kallein tuote postauksen lopussa näkyvä Contour-paletti, suositushinta 26,50€.

NYX_Hki_IMG_0094

Seurasimme NYX-tilaisuudessa kun virolainen NYX-meikkitaiteilija loihti mallin kasvoille tulkintansa kevään meikkitrendeistä.

En muuten todellakaan voi vielä julistautua hyväksi älypuhelinkuvaajaksi, kuten tästäkin kuvasta voi nähdä :D Toistaiseksi on todettava, etten ole pitänyt puhelimen ottamien kuvien laatua ihan niin hyvänä kuin odotin… Mutta kätevähän tuo vempele on kun ei halua raahata kameraa mukana, sitä ei käy kiistäminen.

NYX_Hki_IMG_0089

Mallin kulmakarvat kelpaisivat mullekin.. ^_^

NYX_testituotteet_IMG_3282

Sain  tilaisuudesta mukaan tämännäköisen joukon NYX-testituotteita. Olen ehtinyt kokeilemaan vasta Butter Gloss -huulikiiltoa joka on aivan ihana ja nimensä veroinen – kosteuttavan ja täyteläisen huulirasvamaisen tuntuinen. Sille heti peukut!

NYX_Contour_Conceal_palettesIMG_3285

Hassua, vielä pari vuotta sitten kunnollisia kasvojenvarjostusvärejä sai hakemalla hakea, nyt kaikilla vähänkään itseään kunnioittavilla meikkisarjoilla on omat varjostus- ja peiteainepaletit. Tässä NYXin tarjokkaat. Contour on kai tullut jäädäkseen? :)

Kuka ilahtuu NYXin Suomen valloituksesta? :) Jos minulta kysytään, tällaista edullista, ammattilaistason valikoiman omaavaa sarjaa on todellakin kaivattu Suomeen. (No, ehkä ne meikkivoiteet eivät ihan yllä ammattilaistasoon mutta you get the point ;D) Millään muulla ”markettisarjalla” ei ole Suomen markkinoilla yhtä laajaa sävy- ja tuotevalikoimaa. Mielenkiinnolla jään seuraamaan, millaisen vastaanoton merkki meillä saa :)

Kommentit (59)
  1. Ihanaa! Ouluun ja Valkean Sokokseen! Minä tykkään :)

  2. Yaaaas, ihanaa! Varsinkin kun rantautuvat Oulun uudelle sokokselle. Ottakaa kaikki rahani :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *