Karkkipäivä
Karkkipäivä

Nyt ei tule mitään

Saanko lisätunteja vuorokauteen?

Olen älyttömän pahoillani mutta en ehdi vielä tänäänkään suorittaa arvontaa enkä edes vastata kommentteihin. :( Minulle tulee kauhean huono omatunto kun kommentteihin vastaaminen venyy :( Vaikka tiedän että ei ole mahdollista ehtiä kaikkea eikä minun edes tarvitse sitä selitellä. Silti tulee paha mieli. Kun ne odotukset.

Mun päivä:

07.00 Ulos koirien kanssa

07.30 Meikkaus ja aamukahvi. Kuvien ottoa esittelyä odottavasta luomiväristä.

08.00 Haastattelumateriaalin esivalmistelu.

8.30 Lähtö kotoa.

09.00-11.00 Tapaaminen ravintovalmentajan kanssa.

11.20 Kotona. Vastaan kahteen sähköpostiin.

11.40 Seuraavaan tapaamiseen PR-toimisto Riannolle.

12.00-13.00 Lounas ja tulevien yhteistyöjuttujen suunnittelua.

13.20 Kotona. Koirien kanssa ulos.

14.00 – 16.00 Vastaan lehden lähettämään haastatteluun.

16.00 Luen viisi Tallinnan ravintolavarauksia koskevaa päivän aikana tullutta sähköpostia. Yksi kommentti: en suosittele yritystä varata 19 hengen porukalle pöytää Tallinnasta. Nyt risuja tallinnalaisravintoloiden asiakaspalveluasenteelle. >:-(

Tallinnan illalliseen liittyvä viestittely jatkuu.

17.25 Mies tulee kotiin. Olen juuri saanut raskaimman prioriteetin sähköpostit hoidettua ja syöksyn siivoamaan keittiötä ennenkuin mies näkee astioita täynnä olevan tiskialtaan. Mies ei voi sietää mun sotkuja keittiössä. Syystäkin.

18.00 Ruokakauppaan hakemaan illallistarvikkeita. Emme ole nähneet koko viikkoon koska mies on töissä toisessa kaupungissa.

18.45 Kotona ja koirien kanssa ulos.

19.00 Koneelle ja uusimmat sähköpostit. Koirille ruokaa.

19.45 Mies ojentaa käteeni Napue Gin Tonicin ja minä valitan heti tonicin sokeripitoisuudesta. ”Olisit laittanut mun omaan vissyä”.

”Vissyä..? Napueen..! Eihän Grand Cru -viiniinkään kaadetta vettä..!”

No joo. Mä olen tällainen. Varmaan välillä rasittava kaikkine ”juttuineni” mutta välillä ihan kivakin.

Mutta tänään en ehtinyt vastata kommentteihin enkä vieläkään arpoa :( Halusin tehdä huutajaisista reilummat mutta samalla arvonnasta tuli myös ratkaisevasti aikaavievempi.

Kone menee nyt kiinni ja ilta on pariskunta-aikaa.

P.S. Juuli – en ole ehtinyt palaamaan siihen Kreikan majoitusasiaan josta meilasit maanantaina :( Olen pahoillani. Vastaan heti kun ehdin.

Totti_24022013_3

Kommentit (12)

 1. Mira

  Ihanaa ilta sinne äläkä turhaan stressaa arvonnaista, tuskin ketään haittaa vaikka jäisi ensi kuuhun arpomiset :)

 2. J

  Kyllä me jaksetaan odottaa, ota oma aikasi!! ♡♡♡

 3. Fiia

  Ei sun sitä anteeksi tarvitse pyydellä, jos et aina ehdikään kommentteihin vastailemaan tai arvontoja suorittamaan nopealla aikataululla! Vaikka minä ja varmasti monet muutkin lukijat odottellaan joka päivä innolla uusia postauksia, niin ei se tarkoita, että me ei pystyttäis odottelemaan pidempäänkin. Bloggaajallakin on oikeus olla kiireinen ja pistää asioita tärkeysjärjestykseen – ihan täysin oikeutettua on käyttää ilta kumppanin kanssa olemiseen enemmin kuin blogiarvonnan toteuttamiseen :)

 4. Viivik

  Ei haittaa, Sanni, älä tunne huonoa omaatuntoa! Olet ihana bloggaaja, eikä me kaikki lukijat edes huomata, vaikka postaukset eivät tulisi just niin nopeasti. Rentoa viikonloppua!

 5. Kanerva

  Mukavaa, että sulla on myös elämää ja lataat akkuja :) Jaksat sitten taas uudella innolla kirjoittaa meille :)

 6. piia

  En haluaisi olla mitenkään ilkeä, mutta aikataulusi vaikuttaa kyllä ihan suht normaalilta säännöllisessä päivätyössä käyvän aikataululta. Tai ainakin jos on ns. korkeammin koulutettu työläinen tai yrittäjä eikä ole mitään virallista työaikaa. (Tai yrityksessä ei noudateta ohjeistettuja työaikoja)

  • Sanni

   Hmm, hassun sävyinen kommentti enkä oikein ymmärrä mikä sen tarkoitus on. (Tai no, ilmeisestikin kertoa, että päiväni ei ollut sen kiireisempi kuin muidenkaan.) Halusin vain kertoa mitä perjantaipäivääni kuului ja miksi minulla ei ollut aikaa vastata päivän aikana kommentteihin. Eri päivät koostuvat erilaisista asioista, töissäkin. Yhtenä päivänä käytät kahdeksan tuntia taustatyöhön, haastatteluun, tapaamisiin ja sähköposteihin, toisena päivänä valokuvaamiseen, jutun kirjoittamiseen ja kommentteihin.

   • piia

    Moikka,

    Myönnän että nyt meni minulta metsään. Otin nimittäin jutun juuri niin ”apua kun mulla on paljon hommaa”. Nyt kun luin uudestaan niin huomasin, että viesti oli enemmänkin että halusit selittää miksi et tehnyt jotain tiettyä juttua. Sori :)

    • Sanni

     Eipä tuo mitään :)

     Monilla meistä on varmasti jatkuvasti ”to do”-asioita odottamassa koko ajan, ja ajankäyttö on vain osattava säädellä niin että ei yritäkään saada kaikkea valmiiksi x-ajassa, vaan jakaa odottavia asioita prioriteetin mukaan. Itse olen sellainen luonne että inhoan kun asioita jää kesken, ja siksi toivon lisää tunteja vuorokauteen. Vaikka tosi asiassa minun pitäisi vain opetella relaamaan enemmän ja sanoa itselleni että hei, on ihan ok jättää asioita myös tuonnemmaksi eikä ole mitään järkeä olla suorittamassa kellon ympäri vain saadakseen tarpeeksi monta tehtävää pois odottavien listalta. Hyvinvointi on tasapainoa, ja tasapainoiseen elämään kuuluu ottaa aikaa myös itselle.

 7. Jonttu

  Oi Sanni hyvä, älä turhaan stressaa meidän lukijoiden vouksi. Blogisi on jo tähän mennessä tarjonnut meille todella paljon iloa ja hyötöä. Mieti, miten moneen kommenttiin olet jo vuosien aikan vastannut – on varmasti aika hurja luku! Eli ota vain suosiolla aikaa omiin juttuihin ja rästiin jääneisiin blogihommiinkin, ja palaa sitten taas uuden pariin, kun ehdit.

 8. Sannak

  Tallinnan ravintoloista.. Olet ehkä jo kysynytkin varausta kyseiseen ravintolaan, mutta ennen ainakin Maikrav otti varauksia vastaan. Ihan isommillekin porukoille. Ruoka siellä on ainakin ollut hyvää ja palvelu erinomaista eikä sijaintikaan ole hassumpi. Tosin en ole aikoihin tuolla itsekään käynyt, että kaikki muu sijaintia lukuunottamatta on voinut muuttua :)

  • Sanni

   Katseltiin tuota Maikrahvia ja sinne olisi varmasti mahtunut isompikin porukka, mutta lopulta emme halunneet niin turistilliseen paikkaan.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.