Karkkipäivä
Karkkipäivä

Nude Bronze

Tällä kertaa vähän poikkeava look, nimittäin luonnollista, pronssilla sävytettyä nudea. Tämäntyyliset meikit sopii mulle tosi hyvin (ainakin itse näytän mielestäni paremmalta kuin sateenkaarimeikeissä), mutta silti teen tällaisia lookkeja enää aniharvoin. Jotenkin vaan kaipaan niitä kirkkaita värejä kasvoille, etenkin silmiin.

Silmämeikki tehty Manly 120 -paletin sävyillä (sieltä tosiaan löytyy muutama neutraalikin!) ja Pure Luxen Apricot Honey -poskipunalla. Ripsariakin laitoin vain yhden kerroksen. Laitoin luomen sisäpuolikkaalle kermakultaa ja ulkopuolikkaalle neutraalia mattaruskeaa. Luomivakoon laitoin vaaleaa kuparin sävyä, jonka päälle sitten levitin Apricot Honey’ta korkealle melkein kulmakaevan ulkokaareen saakka. Yläluomella huomaamaton ruskea kynärajaus ja alaluomella ihonvärinen sisärajaus.

Kasvoilla ”alimpana” Lumenen Crystal Radiance -primer (tarkoitus heleyttää ihoa mutta en oikein usko että se tekee mun iholle juuri mitään, unohdan koko tuotteen olemassaolon meikkipakissani) ja meikkipohja tuttuun tapaan Lily Lolon mineraalipuuterilla. Nassuun sudittu sinne tänne Dr. Hauschkan aurinkopuuteria ja poskille Pure Luxen Apricot Honey -sävyä. Poskipäillä vielä sipaisut Pure Luxen You Glow Girl! -hohtopuuteria. Huulilla Laveran huulipuna nro 21 Golden Beige, ja päällä kirkasta huulikiiltoa. Aika kiva, kevyen sun-kissed look! Mun mielestä mun posket näytti tuoreeltaan ihan sairaan oransseilta, mutta kun meikki oli ”istunut” kasvoilla vähän aikaa niin sävyt jotenkin haalistui ja jäi mukavan luonnollisiksi.

Kommentit (32)

 1. SanniM

  Oot tosi kaunis :)
  Ja rakastan sun blogia!

 2. metropol

  Suosittelisin kokeilemaan Meow Cosmeticsin kulmavärejä. Itse olen vaaleahiuksinen ja etsin varmaan viisitoista vuotta sopivan vaaleaa tuotetta, joka ei punertaisi. Meowin valikoimista löytyi ensimmäinen sopiva sävy, käyttömukavuuskin on ihan muuta luokkaa kuin kulmakynillä/vahoilla tms. Olet tosi taitava meikkaaja mutta mielestäni liian tummat kulmat jähmettää kasvot ja vie huomion pois kaikesta kauniista.

 3. Kaius

  Moikka! En tiedä onkohan vika omassa koneessani, mutta postauksen kuvat eivät näy? :/ Kuvien kohdalla on photobucketin kuva. Näitä vanhempia postauksia eivät varmaan ihmiset ihan joka päivä lue, mutta mielelläni aina välillä katselisin näitä vanhempiakin juttuja. :)

  • Sanni

   ”Vika” on Photobucketin siirtokaistassa, jonka ilmainen tila ylittyi tässä kuussa (nollautuu aina kuun alussa). Normaalisti tuo tila ei koskaan ylity koska ihmiset lukevat näitä vanhoja postauksia niin harvoin (vain ekan boggausvuoden kuvat ovat Photobucketissa), mutta nyt mulla on ollut tällä viikolla linkitettynä paljon vanhoja postauksia jolloin kävijävirta sai Photobucketin limitin ylittymään. Ensi kuussa nämä ekan vuoden kuvat taas näkyy.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.