Nude Bronze

Tällä kertaa vähän poikkeava look, nimittäin luonnollista, pronssilla sävytettyä nudea. Tämäntyyliset meikit sopii mulle tosi hyvin (ainakin itse näytän mielestäni paremmalta kuin sateenkaarimeikeissä), mutta silti teen tällaisia lookkeja enää aniharvoin. Jotenkin vaan kaipaan niitä kirkkaita värejä kasvoille, etenkin silmiin.

Silmämeikki tehty Manly 120 -paletin sävyillä (sieltä tosiaan löytyy muutama neutraalikin!) ja Pure Luxen Apricot Honey -poskipunalla. Ripsariakin laitoin vain yhden kerroksen. Laitoin luomen sisäpuolikkaalle kermakultaa ja ulkopuolikkaalle neutraalia mattaruskeaa. Luomivakoon laitoin vaaleaa kuparin sävyä, jonka päälle sitten levitin Apricot Honey’ta korkealle melkein kulmakaevan ulkokaareen saakka. Yläluomella huomaamaton ruskea kynärajaus ja alaluomella ihonvärinen sisärajaus.

Kasvoilla ”alimpana” Lumenen Crystal Radiance -primer (tarkoitus heleyttää ihoa mutta en oikein usko että se tekee mun iholle juuri mitään, unohdan koko tuotteen olemassaolon meikkipakissani) ja meikkipohja tuttuun tapaan Lily Lolon mineraalipuuterilla. Nassuun sudittu sinne tänne Dr. Hauschkan aurinkopuuteria ja poskille Pure Luxen Apricot Honey -sävyä. Poskipäillä vielä sipaisut Pure Luxen You Glow Girl! -hohtopuuteria. Huulilla Laveran huulipuna nro 21 Golden Beige, ja päällä kirkasta huulikiiltoa. Aika kiva, kevyen sun-kissed look! Mun mielestä mun posket näytti tuoreeltaan ihan sairaan oransseilta, mutta kun meikki oli ”istunut” kasvoilla vähän aikaa niin sävyt jotenkin haalistui ja jäi mukavan luonnollisiksi.

Kommentit (32)
  1. Onpa kaunis ja pukeva meikki. Tuollaisen silmämeikin haluaisin osata tehdä itsellenkin. Sinulla on todella kaunis luusto kasvoissa ja tuo meikki jotenkin vain korostaa sitä.

  2. Yhdyn Jennin kommenttiin meikin ja meikkaajan kauneudesta. :) Näytät tosin aivan erilaiselta puolikkaissa ja kokonaisissa kasvokuvissa (molemmissa nätiltä kuitenkin :D). Ja hei, olet ruvennut meikkaamaan kulmiasi, huomasin vasta nyt!

    1. Hehee, joo, kyllä mä itse asiassa meikkaan kulmani joka päivä, mutta joissain postauksissa, joiden meikin olen tehnyt kiiressää jonain vapaapäivänä ilman että olen lähdössä mihinkään ulos, kulmat saattaa olla meikkaamattomat. Tässä nudemeikissä ne on aavistuksen tavallista tummemmat ja ehkä yritin saada niitä jopa paksummiksi (mutta se on vähän toivotonta), että ne kehystaisi nudemeikkiä paremmin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *