Novexpertin kulttiseerumi uudistuu – korkein pitoisuus hyaluronihappoa koko maailmassa?

Olisi vuorossa Novexpert-uutisia. :)

Hyaluronihappo-klassikkoseerumi uudistuu ja kaikki ulkopakkaukset saavat uuden ulkonäön. Myös osa tuotteista saa päivitetyn lookin.

Disclaimer: olen töissä Novexpertin maahantuojalla.

Tältä näyttävät uudet pakkaukset.

Look-uudistus koskee tässä vaiheessa vain osaa tuotteista, mutta voisi odottaa, että Novexpert päivittää kaikki tuotteet pikku hiljaa uuden tyylin mukaiseksi. (Kirjoitan ’voisi odottaa’, sillä tästä ei ole annettu tietoa. Tällä hetkellä noin neljäsosa tuotteista on saanut uuden kuosin.)

Uudessa lookissa sarjojen pääaktiiviaineen kirjainlyhennys tuo pakkauksiin tunnistettavan graafisen ilmeen. Vc = C-vitamiini (Vitamin C), Mg = Magnesium, HA = hyaluronihappo, Zn = sinkki jne. Uusi design on vaaleampi ja raikkaampi kuin edellinen. Myös Ecocert-logo on nyt saanut näkyvämmän paikan pakkauksen etupuolella.

Ulkopakkauksissa on vähennetty pakkausmateriaalia; uudet pakkaukset ovat kapeampia ja vievät hyllyssä vähemmän tilaa ja sisällä ollut pahvikehikko poistuu. Tuoteinfo on nyt painettu pakkauksen sisäseinämiin erillisen infolappusen sijaan.

Luonnonkosmetiikkasertifiointi sekä vegaanisuus on myös tuotu uusissa pakkauksissa paremmin esiin. Aiemmin sertifikaatti oli niin piilossa, että moni kuluttajista suorastaan missasi, että kyseessä on luonnonkosmetiikkasarja. Tämä on vihdoin tiedostettu Novexpertilla.

Pakkausten sivusta voi nähdä yhdellä silmäyksellä tuotteen luonnollisuuspitoisuuden sekä sertifikaatin.

Novexpertilla on muutama hassu ei-sertifioitu tuote, kuten C-vitamiini-seerumi, Trio-Zinc-sarjan voiteet sekä aerosoli-pulloihin pakatut suihkeet. C-vitamiiniseerumin innovatiivinen, uudenlainen C-vitamiiniyhdiste ei ole Ecocert-sertifioitu raaka-aine, kuten ei myöskään Trio-Zinc-voiteiden sisältämä bakuchiol. Aerosoli-suihkeissa taas pakkausmuoto estää sertifioinnin.

(Off-topic, mutta se miksi jotkin ainesosat eivät saa Ecocert-hyväksyntää, on muuten aika kiinnostava ja ihmetystäkin aiheuttava juttu… Bakuchiol on täysin luonnollinen uute, mutta jostain syystä se ei ”pääse” luonnonkosmetiikan sertifiointiorganisaatioiden listoille. Sama koskee mm. pakurikääpää.)

Sitten varsinaiseen pääuutiseen, eli ikonisen hyaluronihapposeerumin uudistukseen.

Booster Serum with Hyaluronic Acid on maailmanlaajuisesti Novexpertin myydyin tuote ja luonnonkosmetiikan kiistattomia kulttituotteita. Sitä pidetään hyaluronihappopohjaisen kosmetiikan referenssituotteena.

Superonnistuneenkin reseptin voi yrittää tehdä vielä paremmaksi, ja sen Novexpert on nyt tehnyt: uudessa koostumuksessa puhtaan hyaluronihapon määrä on tuplattu.

Muiden ainesosien osalta tuote on pysynyt samana, ja tuoksukin on ennallaan. Lisätty hyaluronihapon määrä on vaikuttanut uuteen koostumukseen paksuntavasti, ja uusi versio on täyteläisempi ja hitusen geelimäisempi kuin edellinen.

Tässä speksit vanhan ja uuden koostumuksen välillä.

Vaikka kosmetiikalla ei ole ihoon samankaltainen vaikutus kuin hyaluronihappopistoksella, Novexpert havainnollistaa käytetyn aktiiviaineen määrää pistos-vertauksella. Puhtaan hyaluronihapon määrä yhdessä pullossa uutta seerumia on sama kuin 40 hyaluronihappoinjektiossa.

Määrähän on siis oikeasti ihan valtava, ja kun jo edellinen koostumus sisälsi enemmän hyaluronihappoa kuin mikään muu hyaluronihapposeerumi EU:n markkinoilla, on uutukainen nyt jättänyt kaikki muut kilpailijat kauas taakseen. Novexpertin omien sanojen mukaan uuden koostumuksen hyaluronihappoipitoisuus on ”mahdollisesti korkein koko maailmassa”!

Mielenkiinnolla odotan kuluttajien vastaanottoa ja kokemuksia uudistetusta HA-superseerumista.

Ja mitä tämä kulttiseerumi tekikään? Se silottaa, täyteläistää ja kosteuttaa ihoa ja auttaa myös pitkällä aikavälillä stimuloimaan ihon omaa kollageenin sekä hyaluronihapon tuotantoa. Vaikutus on sekä välitön että pitkäaikainen. Tässä postauksessani voit tutustua koko Novexpertin hyaluronihappolinjaan ja sen teknologiaan tarkemmin. Buusterissa käytetään neljää eri molekyylikokoa hyaluronihappoa.

Booster Serum with Hyaluronic Acid sopii kaiken ikäisille, mutta jos ihosi on vielä sileä ja täyteläinen kuin tuoreen persikan pinta, silloin tämä buusteri ei ehkä tarjoa ihollesi mainittavaa hyötyä ;)

Vinkki: hyaluronihappo-boosteria voi käyttää myös silmienympäryksillä! Levitä ihan pieni tippa seerumia aamuisin silmien ympärille erityisesti juonteiden alueelle, ja saat välittömästi sileämmän näköisen ihon! Toimii!

Tässä kolme Novexpert-suosikkiani uudessa lookissaan.

Magnesium-suihkeen vesimäinen koostumus on tyyppiä ”ei-tunnu-iholla-miltään” mutta se raikastaa, kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa ja tuo antioksidanttista suojaa erityisesti saasteita vastaan. Säilytän sitä jääkaapissa ja sitä oli aivan ihana sumutella koko vartalollekin kesän helteissä. Tiesittekö muuten, että tämä simppeli tuote on Novexpertin myydyin tuote Suomessa?

Syötävän herkullisen tuoksuinen ja ultrakermainen C-Vitamiini-linjan puhdistusvaahto on pumppuvaahtojen aatelia! Tuplavaikututteinen putsari myös kuorii ihoa PHA-hapolla ja papaija-entsyymillä.

Omega-linjan öljyputsari taas on kestävän meikin sekä aurinkovoiteen luotto-poistaja. Minulla on monia öljyputsareita mutta tämä on hoitavimman tuntuinen, eikä iho jää kuitenkaan klähmäiseksi.

…ja vaikka hyaluronihappobuusteri on pop, oma seerumisuosikkini sarjalta on silti ilman muuta C-vitamiiniboosteri. Tämä oranssi pullo on minulle seerumi no. 1 kaikista käyttämistäni seerumeista.

C-Vitamiiniseerumin pullo pysyy toistaiseksi samannäköisenä kuin ennenkin.

.

Kuulutko sinä Novexpertin hyaluronihappobuusterin faneihin? Aiotko kokeilla uudistunutta koostumusta? 

👉 Uusi koostumus ilmestyy kauppoihin sitä mukaa kun vanha myydään pois. Jos vanha koostumus on ehdoton suosikkisi, nyt hamstraamaan ;) Kannattaa pitää silmät auki – vanhaa koostumusta saattaa nähdä syksyn aikana alennuksessa riippuen jälleenmyyjien varastoista.

kauneus ihonhoitotuotteet luonnonkosmetiikka
Kommentit (35)
 1. Mä tykkään tuosta seerumista. Se saattaa olla kokeilemistani seerumeista mun suosikki. Toivottavasti tykkään myös uudesta, sillä en pitänyt C – vitamiini seerumin ” tahmaisuudesta”.
  Tuo öljyputsari oli myös hyvä, mutta mulla pullot vuosivat ylhäältä pumpun kaulalta

  1. sillä en pitänyt C – vitamiini seerumin ” tahmaisuudesta”.

   Heh – ja mun mielestä HA-seerumi on tahmeampi kuin C-vitamiini…! 😄 Tai no, kumpikaan ei ole järin tahmea, mutta HA jättää kyllä vähän nahkeamman pinnan jos laitan sitä vähänkään isomman tipan.

 2. Ehkä tänä talvena vihdoin kokeilen Novexperttiä, sen verran hyviltä tuotteet vaikuttavat.

  Mulla on näiden kanssa vaan se ongelma ettei ulkonäkö yhtään houkuttele, ei vanha eikä uusi. En näe tässä mitään luonnonkosmetiikkaa, vaan lähinnä miesten hiustenhoitotuotteita. Luulen että ulkonäön takia olen ne aiemmin skipannut, osittain tietoisesti tai tiedostamattomasti. Ei ole kirjaa kansiin katsomista eikä seerumia purkkiin :D

  1. En näe tässä mitään luonnonkosmetiikkaa, vaan lähinnä miesten hiustenhoitotuotteita.

   😅😂

   No, tavallaan voin kyllä ymmärtää tämänkin näkemyksen…! Onhan Novexpertin design kaukana tyypillisestä luonnonkosmetiikka-lookista. Valinta, joka on tietoinen, koska he haluavat haastaa tuotteillaan normikosmetiikan ”kosmeseuttiset” tehotuotteet ja näyttää, että vihreilläkin keinoilla voi tuottaa yhtä tehokkaita ihonhoitotuotteita, – tehokkaampiakin. Novexpertin tuotteet siis pyrkivätkin näyttämään ”normi”kosmetiikalta.

   Ei ole kirjaa kansiin katsomista eikä seerumia purkkiin :D

   No niinpä 😄

  2. Täysin samaa mieltä purkkien ulkonäöstä. Miehinen, apteekkinen, suorastaan luotaan pois työntävä. Luonnonkosmetiikan purkkien pitää näyttää luonnonkosmetiikalta. Se että purkit muistuttaa tavallista niveaa ei herätä minkäänlaista mielenkiintoa.
   Yritän ummistaa silmäni varsinkin c vitamiini seerumin kohdalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *