Nopeat ja simppelit

Tässä kavalkadi nopealla kädellä tehtyjä meikkejä viime viikoilta. Jos en ole erikseen miettimässä jotain tiettyä meikkiä juuri blogia varten, vaan vedän vaan aamulla perustyömeikin, niin käytän siihen n. 20 minuuttia. Mietittyyn ja kunnolla viimeisteltyyn monisävyiseen meikkiin menee tunti.

Kiiremeikin avainsana on sellaisten sävyjen välttäminen, jotka vaativat erityisen huolellista häivytystä. Häivyttämiseen saa kulumaan ihan uskomattoman paljon aikaa (jopa siihen pisteeseen että hermot menee! ^_^).

NatPeachInglot

Tässä on yksi lempisävy-yhdistelmistäni; persikkaa liikkuvalla luomella ja vaaleanpunaista luomivaossa. Meikki on nopea, sillä siinä ei ole tummia varjostuksia joiden häivyttämiseen menee aikaa. Meikkiin saa myös vaihtelua erivärisillä rajauksilla, tässä meikissä kokeilin tummaa violettia.

15112010_meikki3

Vihreä viritys. Tässä meikissä nopeuttavana tekijänä on sävymaailma; kun käyttää vain yhden värin eri sävyjä ne liukuvat toisiinsa kuin itsestään eivätkä jälleen vaadi niin pikkutarkkaa häivyttämistä. Liikkuvalla luomella vaaleanvihreää, luomivaossa pistaasinvihreää ja ulkonurkassa tummanvihreää. Rajauskin vielä metallisella vihreällä.

ShimmermossTiltSwish

Kolmen sävyn ”vertikaali” meikki. Sävyjen kerrostaminen pystysuunnassa on (ainakin minun silmissäni) helpompaa ja nopeampaa kuin vaakatasossa. Myös alaluomen paljaaksi jättäminen nopeuttaa meikkausta. Tässä meikissä kerrostettuna vihreänturkoosia, violettiin taittavaa sinistä ja vaaleanpunaista. <3

BlondeMetal

Nopean meikin klassikko; pelkkä banaanivarjostus. Koko luomella vaaleaa kultaa ja banaanivarjostus punertavalla beigellä. Toin meikkiin pikkuisen ilmettä kahden sävyn rajauksella; sisäpuolikkaalla Goshin kynä Brash Bronze ja ulkopuolikkaalla Urban Decayn Lucky.

ELBlueDahlia

Tässä esimerkki pieleen menneestä pikameikistä. Mulla oli aikaa tehdä tätä meikkiä 15 minuuttia, ja yritin sitten kuitenkin laittaa ulkonurkkaan tummansinisen varjostuksen. Wrong! Tummat varjostukset vaativat aina aikaa, enkä ehtinyt tässäkään tapauksessa häivyttää ulkonurkkaa kunnolla.

Smashbox1

Tässä on myös käytetty tummahkoa ulkonurkan varjostusta, mutta sitä ei ole nostettu luomivakoon niinkuin ylemmässä esimerkissä = vähemmään tummaa pinta-alaa, vähemmän häivytystä. Luomivakoon vetäisty punainen sävy häivyttää osaltaan tumman luomivärin ylärajaa.

Eclipse_simple

Banaanivarjostus vol. 2, tällä kertaa vihreällä.

Vielä pari extrakuvaa.

15112010_meikki2

NatPeachInglot2

15112010_meikki

Kommentit (30)
  1. No niin! Taas hienoja meikkauksia. Oma lempparini oli tuo toisena ylhäältäpäin laskien, vihreä meikkaus.

    Uskaltaisikohan sitä itsekin vihreää kokeilla, olen ainoastaan käyttänyt oliivinvihreää rajausta muuten harmaan meikin kanssa. Pelkään että naaman punaisuus korostuisi :(

  2. Vertikaalimeikki on tosi nätti! eikä muissakaan vikaa ole :) hih, jos mä tekisin vastaavia, eivät ne menisi ”pikameikin” kategoriaan. ;)

    Minkälaista rajaustuotetta olet käyttänyt esim. tuossa vertikaalimeikissä?

    1. Vertikaalimeikissä on sama rajaus kuin ykkösmeikin kuvassa, eli BeYu’n nestemäinen Dip Eyeliner. Levitän sen MACin siveltimellä, en pullon omalla kömpelöllä applikaattorilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *