Karkkipäivä
Karkkipäivä

Noloin meikkipostaus

Noloimmat meikit Karkkipäivän historiassa julkaistiin huhtikuussa 2010 – tosin pidin niitä jo silloin epäonnistuneina.

Juttu: Neon 2

Noloin_meikki

Etenkin tämä pinkki-kulmakarvainen viritys on jotain aivan karmeaa. Nuo ei ole hauskoja edes vitsinä. :D

* * Sanni viettää tällä viikolla nettilomaviikkoa ja blogissa esitellään poimintoja arkistoista * *

Kommentit (12)

 1. Säde

  Tää menee nyt ihan aiheen vierestä, mutta jos käyttää nestemäistä meikkivoidetta ja peiteväriä, kumpi pitäis laittaa eka?:)

  • Sanni

   Meikkivoide kannattaa laittaa ensin, niin näet kuinka paljon pelkkä meikkivoide jo peittää. Peitevärin määrän voi sitten säännöstellä sen mukaan paljonko enää tarvitsee peittoa. Poikkeuksena väriä neutraloiva (esim. punaisuutta taittava, kellertävä tai vihertävä peiteaine) peiteaine, se tulee meikkivoiteen alle.

 2. Yanitta

  Niin sen vaan huomaa näistä vanhoista jutuista että olet kehittynyt meikkaamisen ja valokuvaamisen lisäksi myös bloggaajana yleensä- enää et ihan tuon tasoisia juttuja tänne postaile :D ei sillä, minusta tuo on kyllä ihan viihdyttävällä tavalla aika.. hm.. jäätävä? :D

 3. Sari

  Ei liity aiheeseen, mutta halusin tulla kiittämään sua vinkistä, joka jälleen kerran johdatti mut toimivan tuotteen äärelle ja kaikkien niiden epätoimivien ohi. Laveralla todella on hyvät vartalovoiteet! En ole pitkiin aikoihin edes yrittänyt löytää hyvää vartalovoidetta, kun mikään ei ole auttanut säärieni kamalaan talviseen suomuihoon, mutta Laverapa tepsii! Eli kiitos, guruni :)

  • Sanni

   Tosi kiva kuulla Sari! :)

 4. Veppe

  Ahh… Tulee mieleen joku villi viidakkoapina. Kyllä tuolla kuitenkin ihan selkeää shokkiarvoa on, ei lainkaan hyödytöntä! Aloin heti miettiä ensi vappua… ;p No mutta vakavastikin, mun ”meikkikokeilut” näyttäisi tänäkin päivänä juuri tuolta tai luultavasti pahemmalta, että ei voi kyllä moittia. Eihän sitä voi voittaa, jos ei pelaa! :D

  • Veppe

   Voi ei, mä unohdin tärkeimmän… Siinä täytyy olla rakkautta-aaa, siinä täytyy olla unelmii-iii, mannapuuroa ja mansikkaa, juuri oikeenlaista kemiaa-aa-aa… ja tossahan on! ;D

   • Sanni

    ^_^ :D

 5. sabiha

  Ei tiedä vaikka tulevaisuuden meikki olisi joskus sellaista.

 6. Sandels

  Mä oon ilmeisestikin outo, mut mä tykkään noista neoneista. En ehkä ihan arkena lähtisi koko setissä, mutta esim. neonpinkki rajaus näyttää ihanalta. Ja tuo vihreä-oranssi-keltainen meikki on ihanan värinen. Tykkään siis ylipäätään neonväreistä :)

  • Sanni

   Hih, hauska kuulla että nämä voi pudotakin jollekulle..! :)

 7. Jonttu

  Esittelet meikin niin mielenkiintoisesti, että oli pakko kurkata, millaisia virityksiä olit tehnyt. Olivat ihan mahtavia. :) Siis oikeasti; niin erilaisia. :) Kiva, kun julkaisit. Ihana loppukevennys iltaan.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.