NHS-brändien kuulumisia – ”mun” sarjat :) <3

Aloitin kuukausi sitten uudessa työssäni luonnonkosmetiikan maahantuoja Nordic Health Systemsillä ja olen odotetusti viihtynyt loistavasti. Ajattelin, että olisi kivaa tehdä kooste sarjoista joiden kanssa teen nyt töitä, ja laittaa vähän sarjojen uusimpia kuulumisia. Monet merkeistä ovat teille varmasti jo tuttuja, erityisesti Lavera jonka kanssa olen tehnyt läheistä yhteistyötä koko blogin olemassaolon ajan.

(On muuten vielä opettelemista siinä että puhun NHS:n sarjoista ”meidän” eikä ”teidän” sarjoina…! ^_^)

NHS:n maahantuomia luonnonkosmetiikan sarjoja ovat Lavera, Nurme, Cattier Paris, Benecos, UpCircle ja uusimpana GRØN, joka rantautuu Suomeen myöhemmin tänä vuonna.

LAVERA

Saksalainen Lavera ei kenties suurempia esittelyjä kaipaa. Yli 30 vuotta sitten perustettu Lavera on Euroopan suurimpia sertifioituja luonnonkosmetiikkasarjoja ja edelleen perheomisteinen. Lavera tuottaa kaikki tuotteensa omassa tehtaassaan ja vastaa koko tuotantoketjusta kehityksestä aina kuljetukseen ja materiaalien kierrätykseen saakka.

Laveran filosofia on tuoda luonnonkosmetiikka kaikkien saataville varteenotettavaksi vaihtoehdoksi ”normikosmetiikan” rinnalle, ja siksi yrityksen tuotteet ovat aina olleet myynnissä erikoisliikkeiden lisäksi myös suuremmissa marketeissa.

Laveran tämän vuoden uutuuksiin kuuluvat mm. uudet suihkugeelit, uudet aurinkotuotteet ja itseruskettavat sekä huikean suosion saavuttaneet Firming-sarjan ampullit, joiden varauksettomasta hehkutuksesta some tuntuu täyttyneen. (Harvoin lukee niin yksimielistä palautetta jostain kosmetiikkatuotteesta, ilmoittautukoon se joka ei ole tykännyt tästä tehohoidosta..! :))

Tällä viikolla Suomeen saapui myös Laveran limited edition kesämeikkikokoelma Natural Pastel Edition.

Näistä tulen varmasti kirjoittamaan lisää lähitulevaisuudessa.

CATTIER

Cattier Paris on ranskalainen, elegantti luonnonkosmetiikkasarja jonka tähtiainesosa on savi.

Laveraan verrattuna Cattierin voisi määritellä hienostuneemmaksi ja jopa selektiivisemmäksi. Voidekoostumukset ovat moderneja ja hyväntuoksuisia ja Cattier sopiikin erinomaisesti ensimmäiseksi sarjaksi normikosmetiikan käyttäjälle, joka haluaa siirtyä luonnonkosmetiikkaan mutta kokee perinteiset vihreät sarjat liian erilaisina tuoksunsa ja ihotuntumansa puolesta.

Tuoreimpiin uutuuksiin Cattierilla lukeutuvat mm. loistava kaksifaasinen silmämeikinpoistoaine sekä ylellinen vartalovoide ja -kuorinta.

Savinaamiot ovat Cattierin tunnetuimpia tuotteita. Merkin koko tarina on saanut alkunsa savesta, ja savi on jossain muodossa mukana lähes kaikissa sarjan tuotteissa.

Cattierin vahvuuksiin kuuluu myös erinomainen puhdistusaineiden valikoima joka hakee ainakin Suomen vihreän kosmetiikan markkinoilla vertaistaan, sekä laadukkaat hiustenhoitotuotteet joista suuri osa sopii Curly Girl -metodiin.

Cattier on niitä sarjoja joiden kanssa työskentelyä odotin ehkä eniten, sillä siitä on uudistumisensa myötä muodostunut yksi lempparisarjojani luonnonkosmetiikassa.

NURME

Nurme on käsintehtyä luonnonkosmetiikkaa Virosta.

Sympaattisen Nurmen tuotteet valmistetaan pienissä tuotantoerissä merkin omassa tehtaassa. Perheomisteinen yritys on niin pieni, ettei sillä ole varaa ostaa virallisia luonnokosmetiikan sertifikaatteja, mutta kaikki tuotteet nestemäisiä hiustuotteita lukuunottamatta vastaavat sertifioinnin kriteerejä.

Nurme tunnetaan etenkin saippuoistaan, mutta omiin suosikkeihini kuuluvat sarjan ihanat kukkaisvedet joista Kamomillaa on kulunut jo pari pulloa ja Ruususta korkkaan juuri uuden :)

Myös Nurmen hiustenhoitoaineet ovat mieleeni.

Nurmen tämän vuoden uutuuksiin kuuluu lasten ja vauvojen iholle kehitetty Baby-sarja, johon kuuluu suihkuvaahto, monitoimibalmi, vartalovoide, vartaloöljy sekä saippua.

BENECOS

Saksalainen Benecos tunnetaan erityisesti meikeistään ja erittäin edullisista hinnoistaan. Sarjan perustajat halusivat tuoda markkinoille ikäänkuin vihreän version Essencen kaltaisista edullisista ja trendikkäistä meikkisarjoista, ja brändi on lyhyessä ajassa lunastanut paikkansa yhtenä Euroopan myydyimmistä luonnonkosmetiikan meikkisarjoista.

Benecosin kaikilla tuotteilla (poislukien kynsilakat) on sertifikaatti ja valikoimaan kuuluu myös luonnollisia ihonhoitotuotteita.

Benecosin valikoima kokee loppukesästä paljon jänniä uudistuksia. Uutena valikoimaan liittyvät mm. puikkomaiset meikkivoiteet.

…sekä meikinpohjustusaine, ja kuvassa taustalla näkyvät, itsekoottavat luomiväripaletit irtonapeilla.

Huulimeikkien valikoima puolestaan täydentyy nestemäisillä mattahuulipunilla.

Omat suosikkituotteeni Benecosilta ovat alusta saakka olleet huulipunat, ja pidän myös tosi paljon sarjan kynsilakoista.

UPCIRCLE

Englantilainen Upcircle on vasta kolmen vuoden iällään joukon tuoreimpia sarjoja, ja ehtinyt lyhyen olemassaolonsa aikana kokea jänniä käänteitä.

Perustajasisarukset Anna ja William Brightman osallistuivat Briteissä Leijonanluola-ohjelmaan, josta saatujen kehitysideoiden myötä he uudistivat sarjan ilmeen täysin nimeä myöten – Upcircle tunnettiin alun perin nimellä Optiat (= One Person’s Trash Is Another’s Treasure).

Pienen ja innovatiivisen sarjan loistava pohjaidea on valmistaa kosmetiikkaa jätteeksi päätyvästä elintarvikemateriaalista kuten kahvin- ja teenpuruista ja mausteista.

Sarjan ydintuotelinja koostuu kahvinpurukuorinnoista. Tämän vuoden uutuuksiin kuuluvat kasvokuorinta sekä kahviöljypohjainen kasvoöljy.

GRØN

GRØN on NHS:n sarjoista uusin, ja saapuu Suomeen myyntiin alkusyksystä. Toistaiseksi olemme toimistolla päässeet hypistelemään vain tyhjiä dummy-tuotteita ja parin tuotteen koostumuksia, jotka kyllä vaikuttavat lupaavilta.

Sarja on ihkauusi markkinoilla ylipäänsä, ja lanseerataan Euroopassa tänä kesänä.

Cosmos Organic -sertifioitu laadukas GRØN on imagoltaan lähempänä selektiivistä päätä ja hintatasoltaan keskihintainen. Sarjassa on neljä ihon- ja hiustenhoitotuotteita sisältävää sarjaa; Essential Elements, Pure Elements, Rich Elements sekä Gentleman’s Organic.

Näiden lisäksi GRØNin valikoimassa on meikkisarja. Voin kertoa, että ainakin highlighter ja aurinkopuuteri vaikuttavat ihan killereiltä…! :)

*

Tällaisten sarjojen parissa siis teen tätä nykyä päivätyötäni.

Blogityökin on säilynyt siinä rinnalla, ja olen siis tällä hetkellä sekä yrittäjä että työntekijä. Sekä puhdas kosmetiikkanörtti ja -harrastaja. :)

…ja jos kauneusjutut tuntuvat välillä ottavan liikaa tilaa elämässä, voin edelleen ”ottaa lomaa” kolmannessa työssäni rentona postivirkailijana…! ^_^ Ettei menisi turhan simppeliksi :D <3

Ihanaa helletorstaita kaikille!

Kommentit (10)
  1. Tulipa esiin ainakin pari tuotetta joita on pakko kokeilla, ja pari ihan uutta nimeä. Mä olen aivan täysillä tällä hetkellä ihastunut Laveraan <3 ja Benecosilta on aivan pakko kokeilla meikinpohjustusainetta, luomivärejä ja huulipunia. Ja nuo Nurmen kukkaisvedet….

    1. 🙂👍☺️

  2. On sinulla kyllä ihanat sarjat. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *