Karkkipäivä
Karkkipäivä

Neon 2

Joku ehdotti edellisen postauksen kommenteissa että tekisin itse omat versioni neonmeikistä. No, tässä tulos. En pidä meikkejä mitenkään erityisen onnistuneina, etenkin tuo viimeinen pinkillä sotkukulmakarvalla oikein huutaa tekotaiteellista p*skaa  ^_^. Mutta tulipahan taas leikittyä Manly 120 -paletilla. Muissa paleteissa mulla ei neon-värejä olekaan.  Yleisesti ottaen en pidä neon-sävyisiä luomivärejä mitenkään upeina, enkä lähtisi tällaisissa meikeissä ulos vaikka muuten kirkkaissa ja räikeissä lookeissa saatankin liikkua.

Kun olin tehnyt tuon vihreä-kelta-oranssimeikin, sanoin miehelle että meinaan kyllä lähteä tässä töihin. Mies oli että ”No et varmaan!” Ja hän oli oikeassa. En lähtenyt. :)

Manly-paletissa on neljä neonsävyä; puhdas oranssi, täplikäs oranssi, fuksiapinkki ja vihreä. Pinkin sävyn neon-ulottuvuus ei ihan tallentunut kameran kennoon, mutta se tosiaan on neon. Ja ihan hirveä sävy if you ask me. :)

Neon2_pieni

Neon-pinkkiä ja oranssia kirkkaansinisellä rajauksella. Rajaus Indelible Gel Eyeliner Oceanic. Kulmakarvat on tahallaan harjattu ylös kaikissa kuvissa.

Neon1_XS2

Vihreää, keltaista ja oranssia mustalla sisärajauksella.

Neon3_XS2

Alaluomella neonvihreää ja valkoinen sisärajaus (hmm, onkohan nää kuvatekstit mitenkään tarpeellisia, *lol*), yläluomella fuksiapinkki. En ole koskaan aiemmin yrittänyt värjätä kulmakarvaa jollain värikkäällä meikillä, joten todistatte nyt ensimmäistä, epäonnistunutta yritystä. Sekoitin Manly-paletin pinkkiä sävyä poikakaverin hiusvahaan ja vedin mössöä hammasharjalla kulmakarvoihin.

Lähtisittekö mihinkään, edes bileisiin, tällaisissa meikeissä?

Kommentit (32)

 1. ia

  Pieksi kyllä K&T:n neonit mennen tullen! :D

 2. badbomben

  (offt. ”Ei polku tää vie mihinkäääään”) Kyllä lähtisin vaikka kasaribileisiin, erityisesti keskimmäisellä! Hienosti toteutettuja meikkejä, kaikki!

 3. Kiraz-

  Toi keskimmäinen oli mun ehdoton lemppari näistä neonmeikeistä ja voisin kuvitella joihinkin kemuihin lähteväni vastaavissa meikeissä : )

 4. jjEEppi

  Upea varsinkin tuo vihreäkeltaoranssi<3! Voisin kyllä käyttää jossain yhteydessä. ;)

 5. Paula

  Keskimmäinenhän on aivan ihana! Tulee mieleen kolibri tai muu sirkeän viehkeä ja värikäs lintu. Meikata en osaa, mutta jos joku muu osaisi ja värit valittaisiin edes hieman omiin väreihini käypäisiksi, niin tokihan lähtisin liikenteeseen neonmeikissäkin. Riehakkaisiin kevätbileisiinhän nuo olisivat ihan omiaan, mutta arkena ja ryppyotsaisissa juhlatilaisuuksissa voisi tulla pahoja silmäyksiä noin koreasta lookista :D

 6. Cecilia

  Oranssi-kelta-vihreän meikin sävyt oikein hehkuvat, nam!♥

 7. Charlotta

  Lähtisin kyllä ehdottomasti noissa oranssi-kelta-vihreissä! :D Kirkasta rajausta, kuten tota pinkkia tai sinistä voisin myös käyttää.

 8. Roosa

  Oi oon ihan rakastanu tohon kelta-vihree-oranssiin -meikkiin ♥

 9. Anu

  Tuo keskimmäinen oli ainoa edes vähänkään hieno :=)

  • Sanni

   Selvä. ^_^ Kuten tekstistä käy ilmi, en itsekään pidä näitä mitenkään onnistuneina.

 10. Aino

  Tuo keskimmäinen meikki on kiva, ja olis vähän hillitymmän näköinen, jos se oranssi ”siipijuttu” ei olis niin pitkä. Mut kivan värinen. :D

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.