Neon 2

Joku ehdotti edellisen postauksen kommenteissa että tekisin itse omat versioni neonmeikistä. No, tässä tulos. En pidä meikkejä mitenkään erityisen onnistuneina, etenkin tuo viimeinen pinkillä sotkukulmakarvalla oikein huutaa tekotaiteellista p*skaa  ^_^. Mutta tulipahan taas leikittyä Manly 120 -paletilla. Muissa paleteissa mulla ei neon-värejä olekaan.  Yleisesti ottaen en pidä neon-sävyisiä luomivärejä mitenkään upeina, enkä lähtisi tällaisissa meikeissä ulos vaikka muuten kirkkaissa ja räikeissä lookeissa saatankin liikkua.

Kun olin tehnyt tuon vihreä-kelta-oranssimeikin, sanoin miehelle että meinaan kyllä lähteä tässä töihin. Mies oli että ”No et varmaan!” Ja hän oli oikeassa. En lähtenyt. :)

Manly-paletissa on neljä neonsävyä; puhdas oranssi, täplikäs oranssi, fuksiapinkki ja vihreä. Pinkin sävyn neon-ulottuvuus ei ihan tallentunut kameran kennoon, mutta se tosiaan on neon. Ja ihan hirveä sävy if you ask me. :)

Neon2_pieni

Neon-pinkkiä ja oranssia kirkkaansinisellä rajauksella. Rajaus Indelible Gel Eyeliner Oceanic. Kulmakarvat on tahallaan harjattu ylös kaikissa kuvissa.

Neon1_XS2

Vihreää, keltaista ja oranssia mustalla sisärajauksella.

Neon3_XS2

Alaluomella neonvihreää ja valkoinen sisärajaus (hmm, onkohan nää kuvatekstit mitenkään tarpeellisia, *lol*), yläluomella fuksiapinkki. En ole koskaan aiemmin yrittänyt värjätä kulmakarvaa jollain värikkäällä meikillä, joten todistatte nyt ensimmäistä, epäonnistunutta yritystä. Sekoitin Manly-paletin pinkkiä sävyä poikakaverin hiusvahaan ja vedin mössöä hammasharjalla kulmakarvoihin.

Lähtisittekö mihinkään, edes bileisiin, tällaisissa meikeissä?

Kommentit (32)
  1. Tuo sininen rajaus jotenki vetoaa.. Jos siitä jättäis kaikki muut värit pois ja menis tuolla niin vois toimiakki :) Eikä ois ihan niin överi.

  2. Todellakin bileisiin!:) Upeita meikkejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *